Medorowa Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='BeaC']Ty wiesz co????? no wlazłam.............................. miałam tego nie robić..................aler co tam.................jeszcze jedna szansa i ...................... kurcze padłam leże nadal leże leżę i nie wierzę podniosłam łeb.........patrze i bach.......znowu zgon no..................gdybym nosiła okulary to bym je założyła................ale nie noszę zakładam przeciwsłoneczne i nadal to widzę S A FOTY!!!!!!! I TO NIE JEDNA COS CI SIE STAłO pozdrawiam................z podłogi padnięta Buhahahaha oplułam monitor:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC']acha zapomniałam dodac z wrażenia :diabloti::diabloti::diabloti: Powtórka z rozrywki - czyli j.w.:diabloti: [quote name='caroolcia']BeaC - sole trzeźwiące dla ciem :drinking: co za aniołeczek:loveu: http://img297.imageshack.us/img297/2778/medek1xi2.jpg Madzia wypozyczysz Iwo do prac rozbiórkowych w mojej firmie?:evil_lol: Z przyjemnością:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Klaudia :-)'] cudniasta fotka Dzięki:loveu::loveu: [quote name='clockwork']zajrzałam tu koło 11-tej, ale do teraz dochodziłam do siebie... przyczyna- OMAMY... widze COŚ czego nigdy nie było :diabloti::diabloti: a tak pozatym- wszystko ze mną okej :cool1: noooo... i fajne fotecki... widziałam MEDORA :multi::multi::multi: Też go widziałam:loveu::loveu::loveu: Nawet przed chwilą wywliłam go z pokoju:cool1: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, ale u Ciebie wesoło;) ... Hi hi;):p:p:p [quote name='Werka']zajrzalam. patrze. padam. otwieram oko..... CUDA SĄ MOŻLIWE;)warto wierzyc w marzenia :multi: Cieszę się, że pomagam Ci je spełniać:loveu::loveu::loveu::diabloti: Ale jestem wqrwiona:angryy::angryy: Moje nerwy sięgają zenitu:mdleje: Ogólnie to muszę iść na piwo, ale kiedy:niewiem: Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 witam.. wow, wchodze, a tu fotki :crazyeye: , a jakie piękne :loveu: :loveu: .. hej, a co to za Iwo.. bo ja nic niewiem Madzia powiedz bo ja nic niewiedziec Quote
Paula Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Co się stało, Madzia? Czyżby Iwo znowu nabroił :razz: http://img297.imageshack.us/img297/2778/medek1xi2.jpg płaszczka :loveu: Quote
Medorowa Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='drzalka']witam.. wow, wchodze, a tu fotki :crazyeye: , a jakie piękne :loveu: :loveu: .. hej, a co to za Iwo.. bo ja nic niewiem Madzia powiedz bo ja nic niewiedziec Dzięki:loveu::loveu::loveu: Iwo, to dobek mojej cioci, którym się opiekuję:diabloti: [quote name='paula_z']Co się stało, Madzia? Czyżby Iwo znowu nabroił :razz: http://img297.imageshack.us/img297/2778/medek1xi2.jpg płaszczka :loveu: Nie chodzi tylko o Iwa, mam takie sobie dylematy;);) [quote name='Gonitwa']Haj Medorki! Cześć:multi::multi::multi::multi: Po czterech piffach świat wydaje się .... :hmmmm: szczęśliwszy:loveu: Quote
Gonitwa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ja sobie dziś likieru i domowej naleweczki u Rybci pociągnęłam... Fajnie się czuję;) Quote
Medorowa Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Gonitwa napisał(a):Ja sobie dziś likieru i domowej naleweczki u Rybci pociągnęłam... Fajnie się czuję;) :loveu::loveu::loveu:Cieszy mnie to:diabloti: Quote
Gonitwa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Informacje dla tatusia- jest na dogo staficzka do oddania- po raz drugi...:( Quote
Vectra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Gonitwa napisał(a):Informacje dla tatusia- jest na dogo staficzka do oddania- po raz drugi...:( o z tym samym tematem tu przyszłam :-( powód oddania przez kolejnych ludzi tej suni jest po porostu niewyobrażalnie debilny :angryy: :angryy: :angryy: suczka nie lubi kagańca dlatego ją oddają :mdleje: witaj siostro :loveu: jak tam Ivo mój ulubiony dobermanek ? :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Gonitwa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 No niestety- każdy pretekst jest dobry. Podobno sunia warczy na dziecko.... Quote
Alicja Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 :ptysz tu jestem ...i tysz widziałam fotki a co nie tylko ONE widziały:mad: Cze Medorowa...:multi::multi::multi: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 http://img257.imageshack.us/img257/108/medek5cg5.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Później podpisuję, bo muszę lecieć z Iwanem na spacer, a w domu mam małego... kotka:mdleje::mdleje::mdleje: Nie miała baba kłopotu, wzięła kota:shake: A raczej miała baba kłopoty, dołożyła sobie kota:diabloti: Jest śliczny, malutki - ma około dwóch miesięcy, łobuzowaty i bezdomny... :hmmmm: czy może już nie;):evil_lol: Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Później podpisuję, bo muszę lecieć z Iwanem na spacer, a w domu mam małego... kotka:mdleje::mdleje::mdleje: Nie miała baba kłopotu, wzięła kota:shake: A raczej miała baba kłopoty, dołożyła sobie kota:diabloti: Jest śliczny, malutki - ma około dwóch miesięcy, łobuzowaty i bezdomny... :hmmmm: czy może już nie;):evil_lol: chyba cie kocham misiu:loveu: co to za kotek? skad on? jak psiaki zareagowaly?? Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Madziu moja kochana masz kotka ???? o jak żem się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: kotki są takie urocze :loveu: zwłaszcza jak są malutkie i rozrabiają :loveu: :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 dealer napisał(a):chyba cie kocham misiu:loveu: co to za kotek? skad on? jak psiaki zareagowaly?? Kotek szwędał się po moim podwórku, a ja miałam to "szczęście" go zauważyć:mdleje::mdleje::mdleje::razz: Psiaki, no cóż, tu spotkało mnie ogromne zaskoczenie, bo byłam pewna, że z Dinkiem będzie najgorszy kłopot - powiedzmy, że robiłam kiedyś próbę akceptacji kota przez Dydka:diabloti: :diabloti: A tu okazało się całkiem na odwrót:mdleje:::roll: :roll: Dinek ma go głęboko w poszanowaniu:cool1: za to Medor ...miał go już dzisiaj w paszczy:mdleje:Dlatego nie wiem, jak ta cała historia się zakończy:roll::rool: Quote
Medorowa Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Vectra napisał(a):Madziu moja kochana masz kotka ???? o jak żem się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: kotki są takie urocze :loveu: zwłaszcza jak są malutkie i rozrabiają :loveu: :diabloti: J.W. Tiaa, bardzo urocze, to małe miauczące:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: AgusiaTerierka napisał(a):Madzia, a Ty w ogóle śpisz? Zadarza się czasami:hmmmm::hmmmm::hmmmm:;) Nic, ja uciekam, wróciłam z Iwem z nad rzeki, Medor był rano nad wodą, teraz czas na Dydka:multi::multi::roll: A potem jade na zakupki - chwila relaksu:hmmmm:;);):evil_lol: : Quote
DORRAG Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Cześć:p http://img514.imageshack.us/img514/541/medek4bg5.jpg Piękny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 madzia i medor napisał(a):za to Medor ...miał go już dzisiaj w paszczy:mdleje: Może chciał mu pomóc się umyć :evil_lol: ;) I co było dalej? :cool3: Quote
zuzolandia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 No to gratulujemy kociska ;-) im nas wiecej tym głosniej ;-) heeheheh buziaczki dla kicia a mizianko dla dzielnych psioków ;-) Quote
e.v.a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 hahaha o w morde.. jak ja bym miala brac do domu kazdego kota z mojego osiedla to bym nie miala gdzie juz ich upychac:evil_lol: przydaly by sie jakies foty ... buahahahah co ja glupia gadam:grin: Quote
Iza i Fidel Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 I jak tam kotek,zyje? Co kupilas dla kiciusia? Napiszze wiecej !!! Widzisz,teraz Fidel ma swoja Kicie i Medek swojego kotka:) Quote
Recommended Posts