bonita Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Kogo nie przeleciałam - proszę o wybaczenie:modla::modla: Doba jest ostatnio dla mnie za krótka, potrzebuję więcej czasu...:loveu: i wiagry:diabloti: po dłuuuuuuugim zastanowieniu stwierdzam, ze Ci wybaczam:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Nie, nie siedzę:cool1: Piję kawkę:razz::razz:Witaj najulubieńsia:cool3: łeee a juz mi cie bylo szkoda:lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Werka napisał(a):Paula_Z, ale z ciebie ranny ptaszek! :) Haha :D To było przed snem, nie po ;) Witaj Madzia :multi: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 eeee... czy Ty mieszkasz czasami w domu :hmmmm: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='clockwork']eeee... czy Ty mieszkasz czasami w domu :hmmmm: ;)pewno mieszka tylko nie wiedzieć w którym:eviltong: Cze Medorkowa Madzialeno:multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Kiłi']hyhyhy:roflt: :diabloti: :diabloti: Hyhy heej:diabloti::diabloti: [quote name='clockwork']matko.. jak można tak od rana wybyć z domu.... nawet w sobote :shake::shake: sobota to dziń na.... dogo :cool1: Niedziela tyż;):loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Madziu ...ty nie pracuj tyle ........nie zameczaj sie szanuj zderowie i energię na przyjazda;) Szanuję, ino trenuję przy tyskim:cool3::cool3: [quote name='teqquila']Witaj Madziu :evil_lol: no rzeczywiscie ma duzo pracy ja chce wszystkich przeleciec :evil_lol: :evil_lol: Spoko, spoko, dam radę ;);) [quote name='DORRAG']Doberek Medorki:p Doberek Fioneczki:hand::hand: [quote name='bonita']po dłuuuuuuugim zastanowieniu stwierdzam, ze Ci wybaczam:diabloti: O dzięki Ci:modla::modla:Ale przemyśl sobie to jeszcze raz:loveu::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='evaxon']łeee a juz mi cie bylo szkoda:lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol!:lol!: [quote name='paula_z']Haha :D To było przed snem, nie po ;) Witaj Madzia :multi: Witaj najdroższa:p:p [quote name='Kitka20']Witaj Madziula kiedy aparat wyślesz?? Muszę, jak najszybciej, ale ja naprawdę nie mogę znaleźć czasu:niewiem: [quote name='clockwork']eeee... czy Ty mieszkasz czasami w domu :hmmmm: Eeeeeeeee.... :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Czasami się zdarza:diabloti: [quote name='majoka']Mnie nie przeleciałaś....:diabloti: Chwilunia:cool1::cool1: [quote name='Alicjarydzewska'];)pewno mieszka tylko nie wiedzieć w którym:eviltong: Cze Medorkowa Madzialeno:multi::multi::multi: Buhhahahaha, ot cała tajemnica:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie wszyscy:loveu: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :multi::multi::multi:o wróciłaś :loveu: zdążyłam przelecieć znajome i Nasze ;)Blogaski i dotarłam znów do Cia:p Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witaj, Madziu, wyprowadź swoje psiaki na spacer i czekamy na zdjęcia:razz: . Quote
Medorowa Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:o wróciłaś :loveu: zdążyłam przelecieć znajome i Swoje ;)Blogaski i dotarłam znów do Cia:p Witaj moja najlepsiejsza ciociu:loveu::loveu: Ja ostatmio nie nadążam w odwiedzinach, ale dziś to nadrobię, tylko troszkę potem:evil_lol::evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, Madziu, wyprowadź swoje psiaki na spacer i czekamy na zdjęcia:razz: . Witaj:multi: Na spacer za gorąco, aparatu dalej nie wysłałam - jestem na siebie już wqrwiona:angryy::angryy::angryy: Jadę nad jeziorko:hand::hand::hand::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witanko :) to milego wypoczynku :) i kilka fotek przywies ze soba :) :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witam:) Już jestem po łurlopie i nadal będę Cię męczyć swoją obecnością... Quote
Ewkaa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Madzia- piękny avatar:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 teqquila napisał(a):Witanko :) to milego wypoczynku :) i kilka fotek przywies ze soba :) :evil_lol: Miły był bardzo:p:p:p Ale zdjęć nie ma:diabloti: Gonitwa napisał(a):Witam:) Już jestem po łurlopie i nadal będę Cię męczyć swoją obecnością... Cała przyjemność po mojej stronie:p Ewkaa napisał(a):Madzia- piękny avatar:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Mi też się podoba;) Ale widziałam po drodze wypadek:crazyeye::crazyeye::crazyeye: masakra ...:shake: Quote
Paula Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 O bosh :mdleje: współczuwam :glaszcze: Cześć Madzia :multi: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ooo............Medorkowa powrócona...i nie utopiona:razz: Quote
ferraribox Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: W poszukiwaniu fotek:-o :-o :-o :-o :-o :cool3: Quote
olekg89 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Hej madziu my z rewizytą.Ale u ciebie z foteczkami cieniutko oj cieniutko... Quote
Medorowa Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='paula_z']O bosh :mdleje: współczuwam :glaszcze: Cześć Madzia :multi: Witaj:multi::multi::multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']ooo............Medorkowa powrócona...i nie utopiona:razz: Tyżem w szoku;):evil_lol::evil_lol: [quote name='ferraribox']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: W poszukiwaniu fotek:-o :-o :-o :-o :-o :cool3: :oops: Quote
Medorowa Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 olekg18 napisał(a):Hej madziu my z rewizytą.Ale u ciebie z foteczkami cieniutko oj cieniutko... Cieniutko Oluś, cieniutko, bo aparat dupiasty:shake::shake::shake: Muszę go w końcu do reklamacji wysłać:roll: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: siem nie szokuj...mła koffana bo w upał to szkodzi;)...ty się szykuj na spotkanko;) Quote
agbar Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 no wlasnie .....szykuj sie ..bo nie znasz dnia ani gadziny:diabloti: Quote
Recommended Posts