Medorowa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)trenujesz przed Jastrzębiem :razz::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cały czas pilnie:grins::grins: Werka napisał(a):No tak:hmmmm: ... Skoro nawet mi udało się tam wejść:shock: Wejśc i wyjść to nie sztuka, ale zabawić tam dłużej, ot to jest właśnie to:cool1::cool1::cool1::diabloti: DORRAG napisał(a):Dobry Medorki:p Doberek:p:p:p:hand: evaxon napisał(a):nigdzie:shake: nie mam czasu na prace:roll: :razz: :mdleje::mdleje: A co Ty takiego robisz:cool3::diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):kuku :diabloti::eviltong:aha..................... Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Kiłi napisał(a):ŁOLABŁOGA!! To byłby koniec świata!! :diabloti: :eviltong: Nie, to byłby początek nowego świata:grins::grins: dealer napisał(a):czesc walnieta moja :diabloti: :loveu: :loveu::loveu::loveu::multi: bonita napisał(a):Witaj moja cóciu :multi: Mamcia:multi::multi: Znalazłam płytkę ze zdjęciami ze studniówki:loveu: Fajnie tak powspominać:roll: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 taka wiekowa płytka... analogowa chyba :diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):taka wiekowa płytka... analogowa chyba :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):kuku :diabloti: Kukułeczka kuka, gniazdka swego szuka:eviltong::eviltong::eviltong: Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:aha..................... :diabloti: bonita napisał(a):No dawaj je tu:diabloti: Cozem Ci mam dać:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: clockwork napisał(a):taka wiekowa płytka... analogowa chyba :diabloti: Wiekowa, a phii:obrazic: Jam jest świeżynka szesnasteczka:loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu, ale masz bródkę:loveu:;) Quote
Akadna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a): Wejśc i wyjść to nie sztuka, ale zabawić tam dłużej, ot to jest właśnie to:cool1::cool1::cool1::diabloti: Hah, ja tam byłam cały dzionek :cool3: :eviltong: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Kukułeczka kuka, gniazdka swego szuka:eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti: Cozem Ci mam dać:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Wiekowa, a phii:obrazic: Jam jest świeżynka szesnasteczka:loveu: Alu, ale masz bródkę:loveu:;):razz:bo ja tu się ukryłam ......;) Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a): Znalazłam płytkę ze zdjęciami ze studniówki:loveu: Fajnie tak powspominać:roll: poka, poka, fotki ze studniówy:diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Imbir1 napisał(a):poka, poka, fotki ze studniówy:diabloti::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ...poka ...pka...nie bądź zyła:razz: Quote
agbar Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 zyla dawaj foty ze studniowki...zawsze bylam ciekawa jak one wygladaly te 60 lat temu:diabloti: :loveu: Quote
bonita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Mi też o te foty robione pół wieku temu chodzi:diabloti:, no te z Twojej studniówki:diabloti:, pokaż nam, prosimy grzecznie:mad::p Quote
BoJa2 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 o ho ho Studnióweczka,kiedy to było????:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):o ho ho Studnióweczka,kiedy to było????:evil_lol::oops:...o masz a ja nie miałam studniówki tylko komers na koniec czyli bal maturalny:razz: Quote
BoJa2 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Może Ty starsza jesteś????:evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a): :mdleje::mdleje: A co Ty takiego robisz:cool3::diabloti: :crazyeye: no jak to co robie? zobacz ile czasu mi zajmuje siedzenie przed kompem :roll: a jak pogoda sie zrobi to i bede musiala czas na spacer z Tigra znalesc:roll::shake: Quote
Paula Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Teraz se pierdykne pyszną kawusię i Was przelecę:crazyeye::loveu: :obrazic: Mnie nie przeleciałaś :placz: Pójdę spać taka niedopieszczona :placz: :evil_lol: clockwork napisał(a):kuku :diabloti: :grin: Strzela Madzia z łuku :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ;)Madorowa tylko wracaj prędko z tej pracy..... Quote
Recommended Posts