Medorowa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 evaxon napisał(a)::turn-l: :turn-l::turn-l: :turn-l: Pośmiejemy się, jak wdziejesz czapeczkę kebaba:diabloti::diabloti: Vectra napisał(a):ja w piątek :( :calus: Ale ja nie chcę, dobrze mi tak,jak jest:placz: paula_z napisał(a):Buhahaha :roflt: :roflt: Poplułam się tyskim :cool1: :roflt: Tego to w ogóle nie zrozumiałam :grin: :grin: Znów się będziesz modlić :evil_lol: Pochwa Madzia :roflt: Pochwa Paula, pochwa:ylsuper::ylsuper::ylsuper: Ja czytając to dzisiaj... też nie:roflt: Imbir1 napisał(a):Pochwa Wielebna Matko:p:diabloti: czy już pracujesz od rana ???:diabloti::diabloti::diabloti: Nie, teraz siedzę w piżamce i piję kawusię:cool3: Do pracy mam na 9:cool3: Do siedemnastej:mdleje: POCHWA:ylsuper: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :multi::multi::multi:POCHWA ...Medorowa ....z samego ranka:loveu: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a): Moja Ty:loveu::loveu: Na piffku byłam:cool1: fajnie ci... tak OD CZASU DO CZASU sie napić :diabloti: madzia i medor napisał(a): 1.I tu pier@@dolnęłam śmiechem:evil_lol: Spoko, masz jeszcze czasa:diabloti::cool1: 2.No bo, na robaczyce z nadwaga każdy leca jak na lep:diabloti: 3.:mdleje: Zboczenice Wy obłudne:loveu::diabloti: 4.:mdleje: A w co mnie będziesz pukać, byle nie w głowe, bo byndem walniętsza, niżaj jezdem, choo po no nicaj niemożliwe:hmmmm: ufff... to rozglądam sie dalej- czy mam go przetestować najsamprzód?? każda potwora znajdzie swego amatora :diabloti: :oops: :oops: :hmmmm: paula_z napisał(a): 1.Buhahaha :roflt: :roflt: Poplułam się tyskim :cool1: 2.:roflt: Tego to w ogóle nie zrozumiałam :grin: następna.... dżizus krajst.... zapraszam na www.AA/terapie.pl mogłabyś chociaż udawać :roll: troszke wyrozumiałości dla INNYCH :cool1: Madziara!!!!!! I że co.... chcesz mi powiedzieć że bedziesz na kompie dopiero po 17tej??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :angryy::angryy::angryy: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Pośmiejemy się, jak wdziejesz czapeczkę kebaba:diabloti::diabloti: nie wyjde bo nie ide tam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: pochwa siostro!!!!!!!!!! Quote
Akadna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witamy!! Madziu- twoj "ujawniony" image zakonnicy przeraził mnie :evil_lol: :diabloti: Quote
Kiłi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzieńdobry Medorki!!! Coż to za awatar?:crazyeye: :diabloti: A zdjęć żadnych niet? :razz: :diabloti: Quote
Akadna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kiłi, Madzia ma ciekawsze zajęcia od pstrykania zdjęć swojim psom i wstawiania ich tu... Ona się modli :cool3: Quote
Kiłi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Werka napisał(a):Kiłi, Madzia ma ciekawsze zajęcia od pstrykania zdjęć swojim psom i wstawiania ich tu... Ona się modli :cool3: Bo jeszcze świętą zostanie:evil_lol: :diabloti: Quote
Kitka20 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hej Madziula widzę że do zakonu się przyjełaś hahahhahahahaha co oni jeszcze nie wiedzą w co się pakują buahahaha Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:POCHWA ...Medorowa ....z samego ranka:loveu: Pochwa z późnego południa:hmmmm::cool3: clockwork napisał(a):fajnie ci... tak OD CZASU DO CZASU sie napić :diabloti: "Od czasu do czasu" zawsze jest fajnie:loveu::diabloti: ufff... to rozglądam sie dalej- czy mam go przetestować najsamprzód?? każda potwora znajdzie swego amatora :diabloti: :oops: :hmmmm: następna.... dżizus krajst.... zapraszam na www.AA/terapie.pl mogłabyś chociaż udawać :roll: troszke wyrozumiałości dla INNYCH :cool1: Madziara!!!!!! I że co.... chcesz mi powiedzieć że bedziesz na kompie dopiero po 17tej??? :crazyeye: :angryy: 1. Testuj, testuj śmiało siostro:loveu: Co bym siem putem nie zawiodła:evil_lol: 2. Potwora może i tak, ale jak ze mnie jezt taka lasencja, to mi ciężko cokolwiek wybrać:niewiem: :diabloti: 3. Nie czerwień sie siostro:loveu: 4. Też się nad tym dziś zastanawiam:evil_lol: AD.1 Weszłam na tą stronę z nadzieją, że znajdę tam pomoc, a tam błąd serwera:roll::evil_lol: evaxon napisał(a):nie wyjde bo nie ide tam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: pochwa siostro!!!!!!!!!! A kaj idziesz POCHWA:loveu::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 caroolcia napisał(a):Witam wielebna siostro pracująca :p :p :p Witam że również ciem:loveu::loveu: Werka napisał(a):Witamy!! Madziu- twoj "ujawniony" image zakonnicy przeraził mnie :evil_lol: :diabloti: Nie ma co się bać:diabloti::diabloti: Kiłi napisał(a):Dzieńdobry Medorki!!! Coż to za awatar?:crazyeye: :diabloti: A zdjęć żadnych niet? :razz: :diabloti: Zdjęć niet koleżanka niżej wyjaśniła:cool1::cool1: Werka napisał(a):Kiłi, Madzia ma ciekawsze zajęcia od pstrykania zdjęć swojim psom i wstawiania ich tu... Ona się modli :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Kiłi napisał(a):Bo jeszcze świętą zostanie:evil_lol: :diabloti: :sg168: Werka napisał(a):Ba, proboszczem!! :haha: :biggrin: Mierzę wyżej - Watykan stoi otworem:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kitka20 napisał(a):Hej Madziula widzę że do zakonu się przyjełaś hahahhahahahaha co oni jeszcze nie wiedzą w co się pakują buahahaha Niebawem się dowiedzą:cool3::cool3::cool3::cool1: W pracy atmosfera świetna, ludzie prześwietni, w ogóle jest hiper zajebiście:cool1::cool1::cool1::loveu: Teraz se pierdykne pyszną kawusię i Was przelecę:crazyeye::loveu: Quote
caroolcia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a)::sg168: W pracy atmosfera świetna, ludzie prześwietni, w ogóle jest hiper zajebiście:cool1::cool1::cool1::loveu: Teraz se pierdykne pyszną kawusię i Was przelecę:crazyeye::loveu: super z pracą - klimat najważniejszy:multi: ło matko tu takie obietnice przelatywania, a ja siem do domciu zwijam :roll: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a): AD.1 Weszłam na tą stronę z nadzieją, że znajdę tam pomoc, a tam błąd serwera:roll::evil_lol: znaczy... jednak zasięgłabyś porady?? to ci zdradze w sekrecie że te terapie przeprowadzam JA u SIEBIE.... Teraz se pierdykne pyszną kawusię i Was przelecę:crazyeye::loveu: :multi::multi::multi::multi:no to ja czekam na cie u sie :cool3: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Teraz se pierdykne pyszną kawusię i Was przelecę:crazyeye::loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye:TY ...NAS... w scenariuszu było inaczej:razz::diabloti:no ale jak mówisz tako i czyń Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 caroolcia napisał(a):super z pracą - klimat najważniejszy:multi: ło matko tu takie obietnice przelatywania, a ja siem do domciu zwijam :roll: :evil_lol: Spoko, dorwę Cie jeszcze, nie będziesz wiedzieć gdzie i kiedy8-)8-) clockwork napisał(a):znaczy... jednak zasięgłabyś porady?? to ci zdradze w sekrecie że te terapie przeprowadzam JA u SIEBIE.... :multi::multi::multi::multi:no to ja czekam na cie u sie :cool3: Terapia, terapia, byndem mieć terapie:bigcool::bigcool: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:TY ...NAS... w scenariuszu było inaczej:razz::diabloti:no ale jak mówisz tako i czyń Scenariusza nie zmieniamy, dodajemy parę efektów specjalnych:cool1::cool1::cool1::diabloti: Idę na spacer, hip hip hura :siara::siara::siara::siara: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Spoko, dorwę Cie jeszcze, nie będziesz wiedzieć gdzie i kiedy8-)8-) Terapia, terapia, byndem mieć terapie:bigcool::bigcool: Scenariusza nie zmieniamy, dodajemy parę efektów specjalnych:cool1::cool1::cool1::diabloti: Idę na spacer, hip hip hura :siara::siara::siara::siara::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to extra będzie terapia z efektami specjalnymi ...brzmi ciekawie:eviltong::evil_lol: Madziu a co NA spacerze:razz: Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to extra będzie terapia z efektami specjalnymi ...brzmi ciekawie:eviltong::evil_lol: Madziu a co NA spacerze:razz: Jak to co, las zaliczam:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Jak to co, las zaliczam:evil_lol:;)trenujesz przed Jastrzębiem :razz::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Akadna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a)::sg168: Mierzę wyżej - Watykan stoi otworem:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No tak:hmmmm: ... Skoro nawet mi udało się tam wejść:shock: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a): A kaj idziesz POCHWA:loveu::diabloti: nigdzie:shake: nie mam czasu na prace:roll: :razz: Quote
Kiłi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a): Mierzę wyżej - Watykan stoi otworem:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ŁOLABŁOGA!! To byłby koniec świata!! :diabloti: :eviltong: Quote
Recommended Posts