Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']

Co Ty się mamusi pozbywasz:shake: :shake: :shake: , nie łądnie robaczku:diabloti:

To nie tak.... nie chciałam żeby kobiecina szła w taki upał z buta :cool1: . zawiozłam ją pod sam domek.:p.. nawet mnie na kawe zaprosiła, ale nie skorzystałam- miałam ją tu 3 godziny :mdleje: DOŚĆ!!!! STOP :p masiakra :mdleje:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']Witaj zapracowana w koncu siostro :loveu:
Witaj, witaj zapracowana od w końcu czwartku:loveu::loveu:
[quote name='clockwork'] To nie tak.... nie chciałam żeby kobiecina szła w taki upał z buta :cool1: . zawiozłam ją pod sam domek.:p.. nawet mnie na kawe zaprosiła, ale nie skorzystałam- miałam ją tu 3 godziny :mdleje: DOŚĆ!!!! STOP :p masiakra :mdleje:
Mamusia powinna się cieszyć, że ma tak wspaniałomyślną synową:loveu::loveu::loveu::diabloti:
[quote name='caroolcia']Doberek!!!! Ale upał uffff - piekielny :diabloti: jak zrufko???
Upał, upał, a tu się trza w pracy kisić:angryy::angryy: Nie lubię pracować... Znalazłam ambitnego plana na przyszłość - wygram w toto-lotka:multi:
Zdruffkoo nie narzekam:p:p

Posted

madzia i medor napisał(a):
Witaj, witaj zapracowana od w końcu czwartku:loveu::loveu:

Mamusia powinna się cieszyć, że ma tak wspaniałomyślną synową:loveu::loveu::loveu::diabloti:

Upał, upał, a tu się trza w pracy kisić:angryy::angryy: Nie lubię pracować... Znalazłam ambitnego plana na przyszłość - wygram w toto-lotka:multi:

o mój podobnie ambitny : albo toto albo bogato wydać się za mąż :eviltong: - tez pracować nie lubię i wole się byczyć na wielkiej działce pełnej boksiów, szarpków i buldożynek :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to jest moj plan...ja byłam pierwsza...:razz:
z tym totkiem....moja droga to ja daje bozi szanse...a Ty ustaw sie prosze w kolejce...:p

cholerka - konurencja się powiększa - trza tego męza szukać :eviltong:

Posted

:loveu: :loveu: [quote name='caroolcia']o mój podobnie ambitny : albo toto albo bogato wydać się za mąż :eviltong: - tez pracować nie lubię i wole się byczyć na wielkiej działce pełnej boksiów, szarpków i buldożynek :evil_lol:

no nie kochane kobitki zeby była jasnosc:loveu: ..byczyc sie ja nie bardzo lubie ale i tak zajecia mnostwo bym miala...dziecie do szkoly...ja np na joge albo na kursik jakis jezykowy..mozna zawsze zrobic instruktora areobiku czy tez pozwiedzac troche Polske z mlodzieza pod pacha a potem siwat...zajec jest sporo i tak siedziec bezczynnie to ja nie lubie i nie chce....szkoda zycia....:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Chyba jestem od Was uzależniona:loveu::loveu::loveu:
Dobry wieczór;)
:multi::multi::multi::multi::multi:
[quote name='clockwork']i za to Cie kocham MISIU :loveu::loveu::loveu: nie opędzisz sie od NAS już NEVER :cool1:
STOP.

Musiałam iść do domu bo mi tu baba zwana teściową siedziała.... inaczej bym sie jej nie pozbyła- qrde :mad:
:razz:tak i mła przez tę osobistość tysz pozostawiła....na pastwe :hmmmm: no tego tam....
dotarłam przez mulące dogo tamoj TU:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj, witaj zapracowana od w końcu czwartku:loveu::loveu:

z tym totkiem....moja droga to ja daje bozi szanse...a Ty ustaw sie prosze w kolejce...:p

[quote name='caroolcia']o mój podobnie ambitny : albo toto albo bogato wydać się za mąż :eviltong: - tez pracować nie lubię i wole się byczyć na wielkiej działce pełnej boksiów, szarpków i buldożynek :evil_lol:

jesoooooo... jakie próżne kobity :shake::shake::shake: pracować sie nie chce :mad::mad: a kto ten kraj ma z długów wyciągać jak nie my :cool1::cool1:
a ja tam nie gram w totka... bo znając moje szczeście to szybciej odłoże wrzucając do skarbonki 6 zł (3 zakłady dużego) co środe i sobote.... :roll::roll: a teraz wracam do pracy.. ktoś robić musi- ja uwielbiam :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']jesoooooo... jakie próżne kobity :shake::shake::shake: pracować sie nie chce :mad::mad: a kto ten kraj ma z długów wyciągać jak nie my :cool1::cool1:
a ja tam nie gram w totka... bo znając moje szczeście to szybciej odłoże wrzucając do skarbonki 6 zł (3 zakłady dużego) co środe i sobote.... :roll::roll: a teraz wracam do pracy.. ktoś robić musi- ja uwielbiam :loveu::loveu::loveu:
:razz:a ja wydałam 8 zł, wygrałam 16zł ...za 8zł kupiłam 4 zakłady a 8zł se wzięłam:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a ja wydałam 8 zł, wygrałam 16zł ...za 8zł kupiłam 4 zakłady a 8zł se wzięłam:p

toś wygrała..... :loveu::loveu::loveu::loveu: to ja jednak do tej skarbonki bede wrzucać :p
moje motto jest takie- jak se nie zarobie to nikt mi nie da :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']toś wygrała..... :loveu::loveu::loveu::loveu: to ja jednak do tej skarbonki bede wrzucać :p
:evil_lol:zabrałam se to co moje

Posted

mhm.. mhm...:cool3: przyszły my z rewizytą;)
ło matuuulu... obejrzałam fotencje... no co za chłopaki fotogeniczne :p
a Medzior to normalnie przystojniacha - no nie pogaaadasz ;)
no ryjeczek cudny - taki do buziaków:loveu: cmokamy fafluniastego w nochala:lol: razem z Zuzanką;):evil_lol:

p.s. czy Medziu całuje za uszkiem? bo nasza Zuzanka a i owszem :lol:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Ja też chcę wygraną w totka... Cholera pracuję i pracuję i zamiast pieniędzy to jeszcze kupę długów mam....

od pracy to tylko garba można dostać:cool3: przynajmniej u mnie;)

Posted

Nie lubię stać w kolejce, lubię się wpychać:diabloti::diabloti:
[quote name='caroolcia']o mój podobnie ambitny : albo toto albo bogato wydać się za mąż :eviltong: - tez pracować nie lubię i wole się byczyć na wielkiej działce pełnej boksiów, szarpków i buldożynek :evil_lol:
A myślałam, że tylko ja mam tak twórczy pomysł na życie:shake::shake::shake::evil_lol:
[quote name='caroolcia']cholerka - konurencja się powiększa - trza tego męza szukać :eviltong:
Buhahahhaaa:evil_lol::evil_lol:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']:loveu: :loveu:

no nie kochane kobitki zeby była jasnosc:loveu: ..byczyc sie ja nie bardzo lubie ale i tak zajecia mnostwo bym miala...dziecie do szkoly...ja np na joge albo na kursik jakis jezykowy..mozna zawsze zrobic instruktora areobiku czy tez pozwiedzac troche Polske z mlodzieza pod pacha a potem siwat...zajec jest sporo i tak siedziec bezczynnie to ja nie lubie i nie chce....szkoda zycia....:loveu:
Ja tyż bym na tyłku nie siedziała, a moze i siedziała, ale gdzieś na wyspach:cool1::cool1:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']pamietaj ze jelenie juz na drzewach ie rosna....:cool1: :eviltong:
Nie:crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi::multi:
:razz:tak i mła przez tę osobistość tysz pozostawiła....na pastwe :hmmmm: no tego tam....
dotarłam przez mulące dogo tamoj TU:loveu:

Witajże nam droga Alu:loveu::loveu:
[quote name='clockwork']jesoooooo... jakie próżne kobity :shake::shake::shake: pracować sie nie chce :mad::mad: a kto ten kraj ma z długów wyciągać jak nie my :cool1::cool1:
a ja tam nie gram w totka... bo znając moje szczeście to szybciej odłoże wrzucając do skarbonki 6 zł (3 zakłady dużego) co środe i sobote.... :roll: a teraz wracam do pracy.. ktoś robić musi- ja uwielbiam :loveu:

Klocusiowa, czy Ty oby na pewno tyszanka jezdeś:crazyeye::cool1:
To Ty wyciągaj kraj z długów, a ja zostanę milionerką:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a ja wydałam 8 zł, wygrałam 16zł ...za 8zł kupiłam 4 zakłady a 8zł se wzięłam:p
Wow Alu, ale z Ciebie szczęściara:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:
[quote name='clockwork']toś wygrała..... :loveu::loveu::loveu::loveu: to ja jednak do tej skarbonki bede wrzucać :p

Coś w tym jest...

[quote name='caroolcia']ja siem przyznam że nawet nie wysyłam kuponików, ale marzyć sobie nie można....:eviltong:
Ja też na razie nie wysyłam, ale jak już zechcę zostać tą milionerką, to wyślę i zostanę:cool1::cool1:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:zabrałam se to co moje
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

basia2202 napisał(a):
mhm.. mhm...:cool3: przyszły my z rewizytą;)
ło matuuulu... obejrzałam fotencje... no co za chłopaki fotogeniczne :p
a Medzior to normalnie przystojniacha - no nie pogaaadasz ;)
no ryjeczek cudny - taki do buziaków:loveu: cmokamy fafluniastego w nochala:lol: razem z Zuzanką;):evil_lol:

p.s. czy Medziu całuje za uszkiem? bo nasza Zuzanka a i owszem :lol:

Witamy, buziole przekazane, odsyłamy zwrotne:loveu:
Medziu ma różne napady, ale raczej nie należy do wielkich piszczochów, no chyba, że drapie się go po ,,tyłku", który ciągle wystawia, do owego drapania:mdleje::mdleje:
Gonitwa napisał(a):
Ja też chcę wygraną w totka... Cholera pracuję i pracuję i zamiast pieniędzy to jeszcze kupę długów mam....

A no samo życie;)
basia2202 napisał(a):
od pracy to tylko garba można dostać:cool3: przynajmniej u mnie;)

Hi hi, dobrze, że ja nie mam takich pproblemów:grins:
Gonitwa napisał(a):
Oj można można, ale raczej nie u mnie. Nie ma siedzenia tylko bieganie i ogólnie harówa taka że szkoda słów....

jejku, kobiety, gdzie Wy pracujecie:crazyeye::crazyeye:
evaxon napisał(a):
czesc co dzis porabialeas?? aaa pracowalas ahahahahahahahahahaha

Tak, ahaha:cool1::cool1::loveu:

Poszłam z Medorem nad rzekę, szukałam miejsca, gdzie nie ma ludzi, a można popływać... nie znalałam:roll: Więc poszłam tam, gdzie ludzie:diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
jejku, kobiety, gdzie Wy pracujecie:crazyeye::crazyeye:

ano... ja to w księgowości... garb od siedzenia - zdecydowanie... :evil_lol:
ale i od zmartwień, problemów i przyjmowania interesantów w postaci różnych popaprańców i innych bezmózgich yeti (pochlastać się można) :wallbash:
a dorobić się... - ni grzyba :niewiem:
taaaka tam łódzka rzeczywistość:diabloti: