clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='madzia i medor'] Co Ty się mamusi pozbywasz:shake: :shake: :shake: , nie łądnie robaczku:diabloti: To nie tak.... nie chciałam żeby kobiecina szła w taki upał z buta :cool1: . zawiozłam ją pod sam domek.:p.. nawet mnie na kawe zaprosiła, ale nie skorzystałam- miałam ją tu 3 godziny :mdleje: DOŚĆ!!!! STOP :p masiakra :mdleje: Quote
caroolcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Doberek!!!! Ale upał uffff - piekielny :diabloti: jak zrufko??? Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Vectra']Witaj zapracowana w koncu siostro :loveu: Witaj, witaj zapracowana od w końcu czwartku:loveu::loveu: [quote name='clockwork'] To nie tak.... nie chciałam żeby kobiecina szła w taki upał z buta :cool1: . zawiozłam ją pod sam domek.:p.. nawet mnie na kawe zaprosiła, ale nie skorzystałam- miałam ją tu 3 godziny :mdleje: DOŚĆ!!!! STOP :p masiakra :mdleje: Mamusia powinna się cieszyć, że ma tak wspaniałomyślną synową:loveu::loveu::loveu::diabloti: [quote name='caroolcia']Doberek!!!! Ale upał uffff - piekielny :diabloti: jak zrufko??? Upał, upał, a tu się trza w pracy kisić:angryy::angryy: Nie lubię pracować... Znalazłam ambitnego plana na przyszłość - wygram w toto-lotka:multi: Zdruffkoo nie narzekam:p:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 to jest moj plan...ja byłam pierwsza...:razz: z tym totkiem....moja droga to ja daje bozi szanse...a Ty ustaw sie prosze w kolejce...:p Quote
caroolcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Witaj, witaj zapracowana od w końcu czwartku:loveu::loveu: Mamusia powinna się cieszyć, że ma tak wspaniałomyślną synową:loveu::loveu::loveu::diabloti: Upał, upał, a tu się trza w pracy kisić:angryy::angryy: Nie lubię pracować... Znalazłam ambitnego plana na przyszłość - wygram w toto-lotka:multi: Zdruffkoo nie narzekam:p:p o mój podobnie ambitny : albo toto albo bogato wydać się za mąż :eviltong: - tez pracować nie lubię i wole się byczyć na wielkiej działce pełnej boksiów, szarpków i buldożynek :evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to jest moj plan...ja byłam pierwsza...:razz: z tym totkiem....moja droga to ja daje bozi szanse...a Ty ustaw sie prosze w kolejce...:p cholerka - konurencja się powiększa - trza tego męza szukać :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :loveu: :loveu: [quote name='caroolcia']o mój podobnie ambitny : albo toto albo bogato wydać się za mąż :eviltong: - tez pracować nie lubię i wole się byczyć na wielkiej działce pełnej boksiów, szarpków i buldożynek :evil_lol: no nie kochane kobitki zeby była jasnosc:loveu: ..byczyc sie ja nie bardzo lubie ale i tak zajecia mnostwo bym miala...dziecie do szkoly...ja np na joge albo na kursik jakis jezykowy..mozna zawsze zrobic instruktora areobiku czy tez pozwiedzac troche Polske z mlodzieza pod pacha a potem siwat...zajec jest sporo i tak siedziec bezczynnie to ja nie lubie i nie chce....szkoda zycia....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='caroolcia']cholerka - konurencja się powiększa - trza tego męza szukać :eviltong: pamietaj ze jelenie juz na drzewach ie rosna....:cool1: :eviltong: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Chyba jestem od Was uzależniona:loveu::loveu::loveu: Dobry wieczór;) :multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='clockwork']i za to Cie kocham MISIU :loveu::loveu::loveu: nie opędzisz sie od NAS już NEVER :cool1: STOP. Musiałam iść do domu bo mi tu baba zwana teściową siedziała.... inaczej bym sie jej nie pozbyła- qrde :mad::razz:tak i mła przez tę osobistość tysz pozostawiła....na pastwe :hmmmm: no tego tam.... dotarłam przez mulące dogo tamoj TU:loveu: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj, witaj zapracowana od w końcu czwartku:loveu::loveu: Mamusia powinna się cieszyć, że ma tak wspaniałomyślną synową:loveu::loveu::loveu::diabloti: Upał, upał, a tu się trza w pracy kisić:angryy::angryy: Nie lubię pracować... Znalazłam ambitnego plana na przyszłość - wygram w toto-lotka:multi: Zdruffkoo nie narzekam:p:p [quote name='Agunia-Pańciunia)']to jest moj plan...ja byłam pierwsza...:razz: z tym totkiem....moja droga to ja daje bozi szanse...a Ty ustaw sie prosze w kolejce...:p [quote name='caroolcia']o mój podobnie ambitny : albo toto albo bogato wydać się za mąż :eviltong: - tez pracować nie lubię i wole się byczyć na wielkiej działce pełnej boksiów, szarpków i buldożynek :evil_lol: jesoooooo... jakie próżne kobity :shake::shake::shake: pracować sie nie chce :mad::mad: a kto ten kraj ma z długów wyciągać jak nie my :cool1::cool1: a ja tam nie gram w totka... bo znając moje szczeście to szybciej odłoże wrzucając do skarbonki 6 zł (3 zakłady dużego) co środe i sobote.... :roll::roll: a teraz wracam do pracy.. ktoś robić musi- ja uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']jesoooooo... jakie próżne kobity :shake::shake::shake: pracować sie nie chce :mad::mad: a kto ten kraj ma z długów wyciągać jak nie my :cool1::cool1: a ja tam nie gram w totka... bo znając moje szczeście to szybciej odłoże wrzucając do skarbonki 6 zł (3 zakłady dużego) co środe i sobote.... :roll::roll: a teraz wracam do pracy.. ktoś robić musi- ja uwielbiam :loveu::loveu::loveu::razz:a ja wydałam 8 zł, wygrałam 16zł ...za 8zł kupiłam 4 zakłady a 8zł se wzięłam:p Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a ja wydałam 8 zł, wygrałam 16zł ...za 8zł kupiłam 4 zakłady a 8zł se wzięłam:p toś wygrała..... :loveu::loveu::loveu::loveu: to ja jednak do tej skarbonki bede wrzucać :p moje motto jest takie- jak se nie zarobie to nikt mi nie da :cool1: Quote
caroolcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ja siem przyznam że nawet nie wysyłam kuponików, ale marzyć sobie nie można....:eviltong: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']toś wygrała..... :loveu::loveu::loveu::loveu: to ja jednak do tej skarbonki bede wrzucać :p moje motto jest takie- jak se nie zarobie to nikt mi nie da :cool1: :evil_lol:zabrałam se to co moje Quote
basia2202 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 mhm.. mhm...:cool3: przyszły my z rewizytą;) ło matuuulu... obejrzałam fotencje... no co za chłopaki fotogeniczne :p a Medzior to normalnie przystojniacha - no nie pogaaadasz ;) no ryjeczek cudny - taki do buziaków:loveu: cmokamy fafluniastego w nochala:lol: razem z Zuzanką;):evil_lol: p.s. czy Medziu całuje za uszkiem? bo nasza Zuzanka a i owszem :lol: Quote
Gonitwa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ja też chcę wygraną w totka... Cholera pracuję i pracuję i zamiast pieniędzy to jeszcze kupę długów mam.... Quote
basia2202 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Gonitwa napisał(a):Ja też chcę wygraną w totka... Cholera pracuję i pracuję i zamiast pieniędzy to jeszcze kupę długów mam.... od pracy to tylko garba można dostać:cool3: przynajmniej u mnie;) Quote
Gonitwa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Oj można można, ale raczej nie u mnie. Nie ma siedzenia tylko bieganie i ogólnie harówa taka że szkoda słów.... Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 czesc co dzis porabialeas?? aaa pracowalas ahahahahahahahahahaha Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to jest moj plan...ja byłam pierwsza...:razz: z tym totkiem....moja droga to ja daje bozi szanse...a Ty ustaw sie prosze w kolejce...:p Nie lubię stać w kolejce, lubię się wpychać:diabloti::diabloti: [quote name='caroolcia']o mój podobnie ambitny : albo toto albo bogato wydać się za mąż :eviltong: - tez pracować nie lubię i wole się byczyć na wielkiej działce pełnej boksiów, szarpków i buldożynek :evil_lol: A myślałam, że tylko ja mam tak twórczy pomysł na życie:shake::shake::shake::evil_lol: [quote name='caroolcia']cholerka - konurencja się powiększa - trza tego męza szukać :eviltong: Buhahahhaaa:evil_lol::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']:loveu: :loveu: no nie kochane kobitki zeby była jasnosc:loveu: ..byczyc sie ja nie bardzo lubie ale i tak zajecia mnostwo bym miala...dziecie do szkoly...ja np na joge albo na kursik jakis jezykowy..mozna zawsze zrobic instruktora areobiku czy tez pozwiedzac troche Polske z mlodzieza pod pacha a potem siwat...zajec jest sporo i tak siedziec bezczynnie to ja nie lubie i nie chce....szkoda zycia....:loveu: Ja tyż bym na tyłku nie siedziała, a moze i siedziała, ale gdzieś na wyspach:cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']pamietaj ze jelenie juz na drzewach ie rosna....:cool1: :eviltong: Nie:crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi::multi: :razz:tak i mła przez tę osobistość tysz pozostawiła....na pastwe :hmmmm: no tego tam.... dotarłam przez mulące dogo tamoj TU:loveu: Witajże nam droga Alu:loveu::loveu: [quote name='clockwork']jesoooooo... jakie próżne kobity :shake::shake::shake: pracować sie nie chce :mad::mad: a kto ten kraj ma z długów wyciągać jak nie my :cool1::cool1: a ja tam nie gram w totka... bo znając moje szczeście to szybciej odłoże wrzucając do skarbonki 6 zł (3 zakłady dużego) co środe i sobote.... :roll: a teraz wracam do pracy.. ktoś robić musi- ja uwielbiam :loveu: Klocusiowa, czy Ty oby na pewno tyszanka jezdeś:crazyeye::cool1: To Ty wyciągaj kraj z długów, a ja zostanę milionerką:loveu: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a ja wydałam 8 zł, wygrałam 16zł ...za 8zł kupiłam 4 zakłady a 8zł se wzięłam:p Wow Alu, ale z Ciebie szczęściara:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: [quote name='clockwork']toś wygrała..... :loveu::loveu::loveu::loveu: to ja jednak do tej skarbonki bede wrzucać :p moje motto jest takie- jak se nie zarobie to nikt mi nie da :cool1: Coś w tym jest... [quote name='caroolcia']ja siem przyznam że nawet nie wysyłam kuponików, ale marzyć sobie nie można....:eviltong: Ja też na razie nie wysyłam, ale jak już zechcę zostać tą milionerką, to wyślę i zostanę:cool1::cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:zabrałam se to co moje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 basia2202 napisał(a):mhm.. mhm...:cool3: przyszły my z rewizytą;) ło matuuulu... obejrzałam fotencje... no co za chłopaki fotogeniczne :p a Medzior to normalnie przystojniacha - no nie pogaaadasz ;) no ryjeczek cudny - taki do buziaków:loveu: cmokamy fafluniastego w nochala:lol: razem z Zuzanką;):evil_lol: p.s. czy Medziu całuje za uszkiem? bo nasza Zuzanka a i owszem :lol: Witamy, buziole przekazane, odsyłamy zwrotne:loveu: Medziu ma różne napady, ale raczej nie należy do wielkich piszczochów, no chyba, że drapie się go po ,,tyłku", który ciągle wystawia, do owego drapania:mdleje::mdleje: Gonitwa napisał(a):Ja też chcę wygraną w totka... Cholera pracuję i pracuję i zamiast pieniędzy to jeszcze kupę długów mam.... A no samo życie;) basia2202 napisał(a):od pracy to tylko garba można dostać:cool3: przynajmniej u mnie;) Hi hi, dobrze, że ja nie mam takich pproblemów:grins: Gonitwa napisał(a):Oj można można, ale raczej nie u mnie. Nie ma siedzenia tylko bieganie i ogólnie harówa taka że szkoda słów.... jejku, kobiety, gdzie Wy pracujecie:crazyeye::crazyeye: evaxon napisał(a):czesc co dzis porabialeas?? aaa pracowalas ahahahahahahahahahaha Tak, ahaha:cool1::cool1::loveu: Poszłam z Medorem nad rzekę, szukałam miejsca, gdzie nie ma ludzi, a można popływać... nie znalałam:roll: Więc poszłam tam, gdzie ludzie:diabloti: Quote
teqquila Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witaj Madziu o widze ze Wy taki plan jak ja albo w totka albo bogatego meza :evil_lol: kurce to trzeba sie spieszyc bo jeszcze mi spod nosa jakiegos zabierzecie Quote
basia2202 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 madzia i medor napisał(a):jejku, kobiety, gdzie Wy pracujecie:crazyeye::crazyeye: ano... ja to w księgowości... garb od siedzenia - zdecydowanie... :evil_lol: ale i od zmartwień, problemów i przyjmowania interesantów w postaci różnych popaprańców i innych bezmózgich yeti (pochlastać się można) :wallbash: a dorobić się... - ni grzyba :niewiem: taaaka tam łódzka rzeczywistość:diabloti: Quote
Recommended Posts