Medorowa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nooo Medorowa .....toś ty taka skromna ...tu nam o ogonkach nawija , różkach na małym a tu taka zmyła:razz::eviltong: Ale ogonek jest w takim miejscu... no ten... nie widocznym na zdjęciu:oops::oops::oops:Mówiłam, że ja dwa w jednym:diabloti: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale ogonek jest w takim miejscu... no ten... nie widocznym na zdjęciu:oops::oops::oops:Mówiłam, że ja dwa w jednym:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ślimak;) Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ślimak;) Co:crazyeye: Niby, że mój ogonek jak ślimak:obrazic::obrazic: On jest jak ten tego, boa:diabloti: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Co:crazyeye: Niby, że mój ogonek jak ślimak:obrazic::obrazic: On jest jak ten tego, boa:diabloti::diabloti:on jest ten tego i ON i Ona tego tam OBOJNIAK:p Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Cześć, Madzia, a gdzie zdjęcia psiaków???? kij ze zdjęciami, ale gdzie jest Madzia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):kij ze zdjęciami, ale gdzie jest Madzia :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ...pewnie w drodze do TYCH:razz: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o masz ...pewnie w drodze do TYCH:razz: o rany... a ja wciąż nie mam namiarów na tego gwałcidupka :smhair2::smhair2: i co ja jej biedna powiem.... sama przeca jej nie stukne :diabloti: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):o rany... a ja wciąż nie mam namiarów na tego gwałcidupka :smhair2::smhair2: i co ja jej biedna powiem.... sama przeca jej nie stukne :diabloti::razz:...któś się tam pewnie znajdzie na trasie;) Quote
teqquila Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witaj Madziarku :evil_lol: :evil_lol: penie znow poszla na polismena :evil_lol: :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):o rany... a ja wciąż nie mam namiarów na tego gwałcidupka :smhair2::smhair2: i co ja jej biedna powiem.... sama przeca jej nie stukne :diabloti: Klocusiowa -stukać jej nie musisz -wystarczy jak ją pukniesz:evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Klocusiowa -stukać jej nie musisz -wystarczy jak ją pukniesz:evil_lol: :evil_lol: ooooo :multi::multi::multi: medorowa!! cho na ślunsk- bedziesz pukana :p Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):ooooo :multi::multi::multi: medorowa!! cho na ślunsk- bedziesz pukana :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pukać Medorową będą .....cho Madzia cho ....bedzie fajnie:p Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:on jest ten tego i ON i Ona tego tam OBOJNIAK:p Co, mój mały nie jest jak ślimak:mad::mad::diabloti: Żartuję, wiem o co kamam:eviltong: DORRAG napisał(a):Witam Się:p Ja również:p:p AgusiaTerierka napisał(a):Cześć, Madzia, a gdzie zdjęcia psiaków???? :roll::roll::roll::oops: clockwork napisał(a):kij ze zdjęciami, ale gdzie jest Madzia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Moja Ty:loveu::loveu::loveu: Na piffku byłam:cool1: Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o masz ...pewnie w drodze do TYCH:razz: Niesteta albo i steta nie:cool3: clockwork napisał(a):o rany... a ja wciąż nie mam namiarów na tego gwałcidupka :smhair2: i co ja jej biedna powiem.... sama przeca jej nie stukne :diabloti: I tu pier@@dolnęłam śmiechem:evil_lol: Spoko, masz jeszcze czasa:diabloti::cool1: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...któś się tam pewnie znajdzie na trasie;) No bo, na robaczyce z nadwaga każdy leca jak na lep:diabloti::diabloti: teqquila napisał(a):Witaj Madziarku :evil_lol: penie znow poszla na polismena :evil_lol: Nie, dziś za blisko do domu:evil_lol::evil_lol: Hugo-Kochaś napisał(a):Klocusiowa -stukać jej nie musisz -wystarczy jak ją pukniesz:evil_lol: :evil_lol: :mdleje: Zboczenice Wy obłudne:loveu::diabloti: clockwork napisał(a):ooooo :multi::multi::multi: medorowa!! cho na ślunsk- bedziesz pukana :p :mdleje: A w co mnie będziesz pukać, byle nie w głowe, bo byndem walniętsza, niżaj jezdem, choo po no nicaj niemożliwe:hmmmm::hmmmm: Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pukać Medorową będą .....cho Madzia cho ....bedzie fajnie:p Wyobrażam sobie:mdleje::mdleje::mdleje::diabloti: Agnieszka PPP napisał(a):Witaj Madziulka:p :p CZE:p:p:p:p dealer napisał(a):czesc goopia robaczyco obojnaczyco:diabloti: O jezd nawiedzona przez teściównę:p Vectra napisał(a):siostrzyczko bry wieczór :diabloti: Haj Vectra:eviltong::eviltong::loveu: Jutro do pray:p:p:p:mdleje: Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Jutro do pray:p:p:p:mdleje: :turn-l: :turn-l::turn-l: :turn-l: Quote
Vectra Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Napisał madzia i medor Jutro do pray:p:p:p:mdleje: ja w piątek :( Quote
Paula Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):o rany... a ja wciąż nie mam namiarów na tego gwałcidupka :smhair2::smhair2: i co ja jej biedna powiem.... sama przeca jej nie stukne :diabloti: Hugo-Kochaś napisał(a):Klocusiowa -stukać jej nie musisz -wystarczy jak ją pukniesz:evil_lol: :evil_lol: clockwork napisał(a):ooooo :multi::multi::multi: medorowa!! cho na ślunsk- bedziesz pukana :p Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pukać Medorową będą .....cho Madzia cho ....bedzie fajnie:p Buhahaha :roflt: :roflt: Poplułam się tyskim :cool1: madzia i medor napisał(a)::mdleje: A w co mnie będziesz pukać, byle nie w głowe, bo byndem walniętsza, niżaj jezdem, choo po no nicaj niemożliwe:hmmmm::hmmmm: :roflt: Tego to w ogóle nie zrozumiałam :grin: madzia i medor napisał(a):Jutro do pray:p:p:p:mdleje: :grin: Znów się będziesz modlić :evil_lol: Pochwa Madzia :roflt: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Pochwa Wielebna Matko:p:diabloti: czy już pracujesz od rana ???:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts