agbar Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 bu:diabloti: pracusiu wracaj teskniem:diabloti: Quote
caroolcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 weekendowe całuchy dla medorkowej ;) c u on monday ;) Quote
Kate I Luka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 madzia i medor napisał(a): Teraz se pierdykne pyszną kawusię i Was przelecę:crazyeye::loveu: ...a słowo ciałem się stało :modla: :modla: Hello mły pracusiu kochanieńki :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 !3 i piątek a Madzi nie ma... :ghost_2: :roflt: :grins: Quote
Medorowa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Werka napisał(a):Hah, ja tam byłam cały dzionek :cool3: :eviltong: Dzionek to nic w porównaniu z tym, ile trwałaby tam mła kadencja:cool1::cool1::cool1::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:bo ja tu się ukryłam ......;) A widzę Cię Alu, widzę:turn-l: Imbir1 napisał(a):poka, poka, fotki ze studniówy:diabloti::loveu: Kiedyś wrzucę;):loveu::loveu::loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ...poka ...pka...nie bądź zyła:razz: Pokazywałam, jak byłam mała:obrazic: Teraz dalej jestem mała, ale juz nie pokazuje:evil_lol::evil_lol:;) dealer napisał(a):zyla dawaj foty ze studniowki...zawsze bylam ciekawa jak one wygladaly te 60 lat temu:diabloti: :loveu: Ciekawosć to pierwszy stopień do piekieła:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Dobry wieczór, Madziu? Dobry dzionek Jagódko:lol::loveu: bonita napisał(a):Mi też o te foty robione pół wieku temu chodzi:diabloti:, no te z Twojej studniówki:diabloti:, pokaż nam, prosimy grzecznie:mad::p No przecież napisałam, ze wrzucę:diabloti::diabloti::razz::cool1: Hugo-Kochaś napisał(a):o ho ho Studnióweczka,kiedy to było????:evil_lol: Prawie jak wczoraj:lol!: Alicjarydzewska napisał(a)::oops:...o masz a ja nie miałam studniówki tylko komers na koniec czyli bal maturalny:razz: A to Ci dopiero przypadeczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Medorowa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Może Ty starsza jesteś????:evil_lol: :diabloti: evaxon napisał(a)::crazyeye: no jak to co robie? zobacz ile czasu mi zajmuje siedzenie przed kompem :roll: a jak pogoda sie zrobi to i bede musiala czas na spacer z Tigra znalesc:roll::shake: Tyż prawda:siara: Vectra napisał(a):no i jak było a arbajcie ? :diabloti: Arbajt jest zajebisty - dziś skończyłam przed drugą:diabloti::loveu:A u Cia:razz::diabloti: paula_z napisał(a)::obrazic: Mnie nie przeleciałaś :placz: Pójdę spać taka niedopieszczona :placz: :evil_lol: :grin: Strzela Madzia z łuku :evil_lol: Zara to nadrobiem:loveu::loveu: Werka napisał(a):Witam z rana Medorkowe :) Witam z podwieczorka:evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):;)Madorowa tylko wracaj prędko z tej pracy..... Wróciłam już wcześniej, wiesz;) dealer napisał(a):bu:diabloti: pracusiu wracaj teskniem:diabloti: Nie kłam, bo Ci nochal urośnie:cool1::razz: Quote
Medorowa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 caroolcia napisał(a):weekendowe całuchy dla medorkowej ;) c u on monday ;) A wzajem, wzajem:p Kate I Luka napisał(a):...a słowo ciałem się stało :modla: :modla: Hello mły pracusiu kochanieńki :loveu: Witaj moja światowa siostro:loveu::loveu::lol::lol: AgusiaTerierka napisał(a):!3 i piątek a Madzi nie ma... :ghost_2: :roflt: :grins: Jeezzddddem:diabloti::diabloti: evaxon napisał(a):witanko najmilsza z najmilszych:loveu: Witaj skarbeńku:loveu::loveu::loveu: Idę pić:diabloti: Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 a ja tu byłam a sie nie ujawniłam :smhair2::smhair2::smhair2::shocked!::shocked!::shocked!: o ja głupia, o ja durna... o ja stara z niemcem :flaming: Quote
gosikf & dogs Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Poczuwam się do obowiązku wklejenia tutaj tego linku www.bokserywpotrzebie.pl Ludzie trzeba im pomóc! Wciąż ratują boksery, które odchodzą w schroniskach, umieralniach...Teraz brakuje pieniędzy i nie mogą ratowac żadnego zanim nie wyleczą tych, którymi się opiekują! Niestety pieniądze znikają, a bokserów w potrzebie przybywa!!! Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :loveu: :multi: Witaj kobieto cykająco - pijąco - pracująca :evil_lol: Quote
Akadna Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Hej hej, doberek! Paula_Z, ale z ciebie ranny ptaszek! :) Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :razz:no masz ....zaginęła... witaj porannie Medorowa Magdaleno..:grins: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :crazyeye:Madzia czy ty dzis tez w pracy siedzisz?:crazyeye::diabloti: witaj pracusiu:loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Maaaaaaaaggggggggaaaaaaaannnnnnnneeeeeeeeelllllllaaaa ! Gdzieś Ty? Odsypiasz jakieś pijaństwo??? Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 chciałam sie z Tobą witnąć ale Cie nie ma.... przyjda później ;) Quote
Medorowa Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):a ja tu byłam a sie nie ujawniłam :smhair2::smhair2::shocked!::shocked!: o ja głupia, o ja durna... o ja stara z niemcem :flaming: Jak mogłaś:obrazic: Buhahahaa:evil_lol:, witaj Klocuszkowa:loveu: gosikf & dogs napisał(a):Poczuwam się do obowiązku wklejenia tutaj tego linku www.bokserywpotrzebie.pl Ludzie trzeba im pomóc! Wciąż ratują boksery, które odchodzą w schroniskach, umieralniach...Teraz brakuje pieniędzy i nie mogą ratowac żadnego zanim nie wyleczą tych, którymi się opiekują! Niestety pieniądze znikają, a bokserów w potrzebie przybywa!!! .... Witaj:p paula_z napisał(a)::loveu: :multi: Witaj kobieto cykająco - pijąco - pracująca :evil_lol: :evil_lol:Witaj Paula:loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no masz ....zaginęła... witaj porannie Medorowa Magdaleno..:grins: Witaj droga Alu:loveu::loveu: evaxon napisał(a)::crazyeye:Madzia czy ty dzis tez w pracy siedzisz?:crazyeye::diabloti: witaj pracusiu:loveu: Nie, nie siedzę:cool1: Piję kawkę:razz::razz:Witaj najulubieńsia:cool3: Kate I Luka napisał(a):Maaaaaaaaggggggggaaaaaaaannnnnnnneeeeeeeeelllllllaaaa ! Gdzieś Ty? Odsypiasz jakieś pijaństwo??? Witaj siostrzyczko:multi::multi::multi: Nie odsypiam, nie odsypiam,, w domu byłam wcześniej, że mieć siłę przed dziesiejszą nocą;) Quote
Medorowa Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):Madziuniaaaa...slonce moje:loveu: Witaj moja najdrozsiejsza:loveu::loveu::loveu: Kogo nie przeleciałam - proszę o wybaczenie:modla::modla: Doba jest ostatnio dla mnie za krótka, potrzebuję więcej czasu...:loveu: i wiagry:diabloti: Quote
Kiłi Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Kogo nie przeleciałam - proszę o wybaczenie:modla::modla: Doba jest ostatnio dla mnie za krótka, potrzebuję więcej czasu...:loveu: i wiagry:diabloti: hyhyhy:roflt: :diabloti: :diabloti: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 matko.. jak można tak od rana wybyć z domu.... nawet w sobote :shake::shake: sobota to dziń na.... dogo :cool1: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Madziu ...ty nie pracuj tyle ........nie zameczaj sie szanuj zderowie i energię na przyjazda;) Quote
teqquila Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witaj Madziu :evil_lol: no rzeczywiscie ma duzo pracy ja chce wszystkich przeleciec :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts