Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 my też wpadniemy, a co :diabloti: :diabloti: :diabloti: Hello zapracowana Siss :loveu: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 doberek :multi::multi::multi::multi::multi:zapracowana kobietko z Tych;) Quote
clockwork Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć:p:p:p A z takimi jednymi od dmuchania:diabloti: aaa... liczysz na dmuchanko... babo!!!! :diabloti: [quote name='paula_z']:evil_lol: Ja tyż będę miała (chyba :roll:) urlopa w sierpniu :grins: :razz: to chyba weź se wtedy co łona... ta powyżej i też cho... bydziem dmuchać we 4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: siemaniec kobito o okrutnym imiu :roll: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie lubię stać w kolejce, lubię się wpychać:diabloti::diabloti: ani mi nie mysl o wpychaniu sie....ja nie pozwalam!!!:diabloti: :diabloti: A myślałam, że tylko ja mam tak twórczy pomysł na życie:shake::shake::shake::evil_lol: no tos sie kobito pomyliła....:loveu: Buhahahhaaa:evil_lol::evil_lol: Ja tyż bym na tyłku nie siedziała, a moze i siedziała, ale gdzieś na wyspach:cool1::cool1: no i o o chodzi....nie siedziec na dooopsku non stop kolor , tylko czasami....:diabloti: [quote name='madzia i medor']Nie:crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti: ano nie...nikt Tobie tego wczesniej nie powiedział?? jelenie juz na drzewach ie rosną zapamietaj....:cool3: :diabloti: :loveu: i dzien dobry bardzo serdecznie,...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 aaaa i zapomniałąbym...znow wstawiłam fotasy.......:loveu: oczywiscie, ze Was serdecznie zapraszam do ogladania......:loveu: Quote
teqquila Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witanko Madziorki :evil_lol: :evil_lol: no tk jedno na drugim nie rob takich oczu :evil_lol: :evil_lol: jak tam pracka ?/ Quote
basia2202 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 wieczornie się żegnamy, bo spać zaraz spadamy :evil_lol: pozdrowionka dla medorkowej ekipy :loveu: Quote
Iza i Fidel Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Musze tu sie przywitac,bo cos w Rio sie mijamy... Quote
bonita Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ferraribox napisał(a):Witamy się.Na browarka chętnie wstąpimy:evil_lol: My na browarka też chętnie wpadniemy:popcorn:takiego z Tychów najlepiej:evil_lol: Witaj córcia :multi: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :razz:Medorowa ....przeca byłaś na kompecku bo mi Naszą Klocusiową zagadywałaś;) Quote
Paula Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hej Madzia :multi: Gdzie się kamuflujesz? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ejjj bibliotekaro moze bys sie przywitała coo???:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Cześć, zdążyłam dzisiaj... Witaj już dziś:p:p;) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: trza było doopalona wsadzić w pociąg..... Trza było, trza było, a się nie wsadziło:niewiem: [quote name='Imbir1']bry dzionek:multi::multi::multi::multi: to my w sierpniu przyjeżdżamy, nie chcę Cię martwić, ale Justyna z Tyśkiem będą z nami:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p Mnie to nie martwi;) [quote name='basia2202']oj... przepraszamy... chamskie jesteśmy :cool3: :diabloti: Dydka też oczywiście miziamy.... to taki sentyment do bokserków.... i siem rozpędziłam;) a dzisiaj witamy ponownie i miziamy oba futrzaki.. dzisiaj dla odmiany.... po tyłku :eviltong: :evil_lol: Po tyłku codziennie je miziamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Kitka20']Hejka Madziula jak tam w pracy?? Git:cool1: [quote name='caroolcia']Doberek!!! ktoś tu o zimnych browarkach wpominał???? :grins: :siara: - więc jestem...:cool3: Zimne są najlepsze w taką pogodę:grins: A co, stawiasz:cool1: [quote name='ferraribox']Witamy się.Na browarka chętnie wstąpimy:evil_lol: Wy też stawiacie:crazyeye: [quote name='Kate I Luka']my też wpadniemy, a co :diabloti: :diabloti: :diabloti: Hello zapracowana Siss :loveu: Chodźtaa:p Jejku, jeszcze parę browarków mi ktoś postawi i się uchleje:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']doberek :multi::multi::multi::multi::multi:zapracowana kobietko z Tych;) Witaj Aluniu:p Quote
Medorowa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='dealer']czesc pracowity robaczku:loveu: Witaj dilująca:p [quote name='evaxon']witaneczkio laleczko:loveu: Witaj cEfkka:p [quote name='clockwork']aaa... liczysz na dmuchanko... babo!!!! :diabloti: No a po co tam jadę:niewiem: to chyba weź se wtedy co łona... ta powyżej i też cho... bydziem dmuchać we 4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, dawaj, dawaj:evil_lol: siemaniec kobito o okrutnym imiu :roll: To chyba nie do mnie:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']no i o o chodzi....nie siedziec na dooopsku non stop kolor , tylko czasami....:diabloti: Zgadzam siem:p i dzien dobry bardzo serdecznie,...... I wzajem:p [quote name='Agunia-Pańciunia)']aaaa i zapomniałąbym...znow wstawiłam fotasy.......:loveu: oczywiscie, ze Was serdecznie zapraszam do ogladania......:loveu: Lecem oglądać z rana:multi::multi: Quote
Medorowa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='teqquila']Witanko Madziorki :evil_lol: no tk jedno na drugim nie rob takich oczu :evil_lol: jak tam pracka ?/ No niech i tak będzie:multi::multi::multi: No, przeca mówię, że git:cool1: [quote name='Kiłi']Heloł Medorki fiforki:diabloti: Witajcie Spotki dewotki:evil_lol: [quote name='Gonitwa']Piękna rzuć foteczkę;) Gdzie mam ją rzucić:-o Na podłogę:roll: [quote name='basia2202']wieczornie się żegnamy, bo spać zaraz spadamy :evil_lol: pozdrowionka dla medorkowej ekipy :loveu: My również spać zmykamy i Was również pozdrawiamy:evil_lol: [quote name='Iza i Fidel']Musze tu sie przywitac,bo cos w Rio sie mijamy... Czekamy do niedzieli;) [quote name='bonita']My na browarka też chętnie wpadniemy:popcorn:takiego z Tychów najlepiej:evil_lol: Witaj córcia :multi: Matka, ale Ty mnie demoralizujesz:roll::roll::roll::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Medorowa ....przeca byłaś na kompecku bo mi Naszą Klocusiową zagadywałaś;) Jasne, że byłam - ale na piffko skiknęłam:evil_lol::evil_lol: [quote name='paula_z']Hej Madzia :multi: Gdzie się kamuflujesz? :evil_lol: A tu:grins::grins: Quote
Medorowa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 evaxon napisał(a):ejjj bibliotekaro moze bys sie przywitała coo???:diabloti::evil_lol: No witam siem przcież:cool1::cool1::diabloti::loveu: Idę spać:hand::p:p:p Quote
Paula Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 to chyba weź se wtedy co łona... ta powyżej i też cho... bydziem dmuchać we 4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, dawaj, dawaj:evil_lol: :loveu: Ja bym z chęcią podmuchała sobie z Wami :evil_lol: Ale obiecałam Maksiowi ;) że już bez niego nie wyjadę w tym roku :shake: Quote
Medorowa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Vectra napisał(a):tu też cię napadne :diabloti: Woww i znowu mi się podoba być napadniętą:evil_lol:KCM:loveu: paula_z napisał(a)::loveu: Ja bym z chęcią podmuchała sobie z Wami :evil_lol: Ale obiecałam Maksiowi ;) że już bez niego nie wyjadę w tym roku :shake: Ojj tam, jeden dzień, czy tam dwa;) nic się nie stanie:loveu: Szykuj urlopa pod koniec sierpnia:evil_lol: Quote
Paula Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Ojj tam, jeden dzień, czy tam dwa;) nic się nie stanie:loveu: Szykuj urlopa pod koniec sierpnia:evil_lol: Kusicielka :mad: Się zobaczy, jak z kasą i zdrowiem Maksia będzie :cool1: Quote
Recommended Posts