e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 madzia i medor napisał(a): Poszłam z Medorem nad rzekę, szukałam miejsca, gdzie nie ma ludzi, a można popływać... nie znalałam:roll: Więc poszłam tam, gdzie ludzie:diabloti: łał.. i co bylo dalej .. mow mow :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Madziu o widze ze Wy taki plan jak ja albo w totka albo bogatego meza :evil_lol: kurce to trzeba sie spieszyc bo jeszcze mi spod nosa jakiegos zabierzecie Działkowca:diabloti::cool1: basia2202 napisał(a):ano... ja to w księgowości... garb od siedzenia - zdecydowanie... :evil_lol: ale i od zmartwień, problemów i przyjmowania interesantów w postaci różnych popaprańców i innych bezmózgich yeti (pochlastać się można) :wallbash: a dorobić się... - ni grzyba :niewiem: taaaka tam łódzka rzeczywistość:diabloti: Nie tylko łódzka;) evaxon napisał(a):łał.. i co bylo dalej .. mow mow :evil_lol: Wszyscy się bardzo ucieszyli:cool1: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki Ty masz ciekawy Biznes-plan...a jak zostaje się milionerką :oops: Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 madzia i medor napisał(a): Wszyscy się bardzo ucieszyli:cool1: jaaa cieee ale histora przejmującaaa:razz::razz: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki Ty masz ciekawy Biznes-plan...a jak zostaje się milionerką :oops: Powiem Ci, jak się spotkamy;) [quote name='evaxon']jaaa cieee ale histora przejmującaaa:razz::razz: No, kacza opowieść bym rzekła:loveu: Idem spać:loveu: KWM:loveu: Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 idź idź slodkich snow:loveu: i milego dnia w pracy :diabloti::evil_lol: Quote
Paula Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie lubię pracować... Znalazłam ambitnego plana na przyszłość - wygram w toto-lotka:multi: caroolcia napisał(a):o mój podobnie ambitny : albo toto albo bogato wydać się za mąż :eviltong: - tez pracować nie lubię i wole się byczyć na wielkiej działce pełnej boksiów, szarpków i buldożynek :evil_lol: :D O, widzę, że mamy podobny plan :evil_lol: Ja puszczam totka, jak jest kumulacja :evil_lol: na razie miałam dwie trójki, zamiast jednej szóstki :placz: Cześć Madzia :multi: Co tak wcześnie idziesz spać :roll: Na którą łazisz do roboty? Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Powiem Ci, jak się spotkamy;) :multi::multi::multi:jołki oki ....ale na pewno ...;)...się spotkamy Idem spać:loveu: KWM:loveu::pbranoc .....:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pięknych kolorowych snów, niech Ci sie przyśni wygrana... Odpalisz trochę grosza? Quote
bonita Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dzień dobry córcia :multi:Ja też chcę wygrać w totka:multi: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Pięknych kolorowych snów, niech Ci sie przyśni wygrana... Odpalisz trochę grosza? bonita napisał(a):Dzień dobry córcia :multi:Ja też chcę wygrać w totka:multi: Jak o podziale pieniądzy - to milczy:angryy: . Quote
bonita Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Jak o podziale pieniądzy - to milczy:angryy: . Pazera taka trochę, wogóle się na mamusię nie podała:shake: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 bonita napisał(a):Pazera taka trochę, wogóle się na mamusię nie podała:shake: :evil_lol: Pewnie w babunię... Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Helloł zapracowana kobieto:multi::multi::multi: chyba faktycznie przyjadę do Ciebie wykąpać Imbira, bo coś mi w Łodzi się nie udaje tego zrobić:cool3::evil_lol: basia2202 napisał(a):ano... ja to w księgowości... garb od siedzenia - zdecydowanie... :evil_lol: ale i od zmartwień, problemów i przyjmowania interesantów w postaci różnych popaprańców i innych bezmózgich yeti (pochlastać się można) :wallbash: a dorobić się... - ni grzyba :niewiem: taaaka tam łódzka rzeczywistość:diabloti: oooooo, jak miło spotkać pokrewną duszę... nareszcie ktoś mnie rozumie:evil_lol::cool3:;) Quote
basia2202 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 paula_z napisał(a)::D O, widzę, że mamy podobny plan :evil_lol: Ja puszczam totka, jak jest kumulacja :evil_lol: na razie miałam dwie trójki, zamiast jednej szóstki :placz: ja raz miałam szóstkę :cool3: na 6 okienek - każda liczba w innym okienku :roll: :diabloti: P.S. zapomniałam dodać, że witamy Medorkowe piękności :):):) Quote
caroolcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']pamietaj ze jelenie juz na drzewach ie rosna....:cool1: :eviltong: i tym sposobem runął mój światopogląd:placz: [quote name='madzia i medor']Wow Alu, ale z Ciebie szczęściara:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Coś w tym jest... Ja też na razie nie wysyłam, ale jak już zechcę zostać tą milionerką, to wyślę i zostanę:cool1::cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: konkretna kobitka:eviltong: [quote name='madzia i medor']Działkowca:diabloti::cool1: Nie tylko łódzka;) Wszyscy się bardzo ucieszyli:cool1: a owacje były :hmmmm: ?? A tak w ogóle doberek :multi: Quote
basia2202 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Imbir1 napisał(a):oooooo, jak miło spotkać pokrewną duszę... nareszcie ktoś mnie rozumie:evil_lol::cool3:;) rozumie - znaczy się, że co? że też w księgowości? czy też bezmózgie yeti do Ciebie przychodzą? czy też dorobić się nie możesz jak ja? :lol: czy może wszystko together? :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='basia2202']mhm.. mhm...:cool3: przyszły my z rewizytą;) ło matuuulu... obejrzałam fotencje... no co za chłopaki fotogeniczne :p a Medzior to normalnie przystojniacha - no nie pogaaadasz ;) no ryjeczek cudny - taki do buziaków:loveu: cmokamy fafluniastego w nochala:lol: razem z Zuzanką;):evil_lol: cholewka.... gdzieś Ty te foty widziała.... :hmmmm: [quote name='Gonitwa']Ja też chcę wygraną w totka... Cholera pracuję i pracuję i zamiast pieniędzy to jeszcze kupę długów mam.... i tak lepiej odemnie- ja ani qpy ani długów :cool1::placz: NIE MAM NIC :p:placz: [quote name='madzia i medor'] Klocusiowa, czy Ty oby na pewno tyszanka jezdeś:crazyeye::cool1: To Ty wyciągaj kraj z długów, a ja zostanę milionerką:loveu: buuhahaha... tja... tyszanka z krewi i kościów :p i sugerowałam cobyśta to WY wyciągały Polske z długów... ja tam popracuje sobie na swoje własne potrzeby :roll: jeszcze tylko 45 lat i... emeryturka :cool1: wtedy to ONI mi będą płacić :eviltong: [quote name='basia2202']ano... ja to w księgowości... garb od siedzenia - zdecydowanie... :evil_lol: ale i od zmartwień, problemów i przyjmowania interesantów w postaci różnychi (pochlastać się można) :wallbash: a dorobić się... - ni grzyba :niewiem: taaaka tam łódzka rzeczywistość:diabloti: dlatego tez nie noszę papierów do księgowych... nie chce być popaprańcem i innym bezmózgim yeti :cool1: sama se robie.... znaczy powinnam robić bo jakoś niezbyt mam na to czas..... wiecznie zapracowana na... tym dogo :oops: siemano Magdalenko :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 :multi::multi::multi:witaj o Tyszanko Magdaleno:loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Madzia, nie siedź w pracy, urlopa jakiegoś sobie załatw :p Quote
Gonitwa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Urlop dobra sprawa tylko sie potem do roboty nie chce wracać.... Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='evaxon']idź idź slodkich snow:loveu: i milego dnia w pracy :diabloti::evil_lol: Był miły :loveu: [quote name='paula_z']:D O, widzę, że mamy podobny plan :evil_lol: Ja puszczam totka, jak jest kumulacja :evil_lol: na razie miałam dwie trójki, zamiast jednej szóstki :placz: Cześć Madzia :multi: Co tak wcześnie idziesz spać :roll: Na którą łazisz do roboty? Na ósmą lub dziewiątą, zależy :razz: [quote name='Alicjarydzewska']:pbranoc .....:loveu::loveu::loveu: brydzień :loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Pięknych kolorowych snów, niech Ci sie przyśni wygrana... Odpalisz trochę grosza? Pomyślem:cool1: :razz: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 bonita napisał(a):Dzień dobry córcia :multi:Ja też chcę wygrać w totka OK, ale po mnie :roll::evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Jak o podziale pieniądzy - to milczy:angryy: . No przeca mówię, że pomyślę:diabloti: bonita napisał(a):Pazera taka trochę, wogóle się na mamusię nie podała:shake: :evil_lol: Tiaa:diabloti: AgusiaTerierka napisał(a):Pewnie w babunię... Sądzisz:diabloti::loveu: Imbir1 napisał(a):Helloł zapracowana kobieto:multi: chyba faktycznie przyjadę do Ciebie wykąpać Imbira, bo coś mi w Łodzi się nie udaje tego zrobić:cool3::evil_lol: oooooo, jak miło spotkać pokrewną duszę... nareszcie ktoś mnie rozumie:evil_lol::cool3:;) Choo dźcie do nas:razz: basia2202 napisał(a):ja raz miałam szóstkę :cool3: na 6 okienek - każda liczba w innym okienku :roll: :diabloti: P.S. zapomniałam dodać, że witamy Medorkowe piękności :) No to szczęściara z Ciebie:multi: caroolcia napisał(a):i tym sposobem runął mój światopogląd:placz: konkretna kobitka a owacje były :hmmmm: ?? A tak w ogóle doberek :multi: A nuu kunkretne:cool1: Owacje... tiaa:siara: basia2202 napisał(a):rozumie - znaczy się, że co? że też w księgowości? czy też bezmózgie yeti do Ciebie przychodzą? czy też dorobić się nie możesz jak ja? :lol: czy może wszystko together? :evil_lol: Odpowiem za córę - i jedno, i drugie:evil_lol: Quote
Recommended Posts