Medorowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork']cholewka.... gdzieś Ty te foty widziała.... :hmmmm: [SIZE=4]Foty są na pierwszej stronie I nie tylko:diabloti: i tak lepiej odemnie- ja ani qpy ani długów :cool1::placz: NIE MAM NIC :p:placz: Chcesz coś na przeczyszczenie, bo tylko w tym przypadku mogę Ci pomóc:diabloti: Chodż w drugim też:diabloti::loveu: buuhahaha... tja... tyszanka z krewi i kościów :p i sugerowałam cobyśta to WY wyciągały Polske z długów... ja tam popracuje sobie na swoje własne potrzeby :roll: jeszcze tylko 45 lat i... emeryturka :cool1: wtedy to ONI mi będą płacić :eviltong: No to Suuperrrrrrr:evil_lol: dlatego tez nie noszę papierów do księgowych... nie chce być popaprańcem i innym bezmózgim yeti :cool1: sama se robie.... znaczy powinnam robić bo jakoś niezbyt mam na to czas..... wiecznie zapracowana na... tym dogo :oops: siemano Magdalenko :loveu::loveu::loveu: Siemanizacja:cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj o Tyszanko Magdaleno:loveu: Witaj o Alu:loveu:KCM Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 evaxon napisał(a):dobry Madzia:loveu::loveu::loveu: Dobry cEfka:diabloti: Kate I Luka napisał(a):Madzia, nie siedź w pracy, urlopa jakiegoś sobie załatw :p Już nie siedzem, urlopa nie mogę, bo oszczędzam na sierpień, by móc się z kimś spotkać;) Gonitwa napisał(a):Urlop dobra sprawa tylko sie potem do roboty nie chce wracać.... No też prawda:roll: DORRAG napisał(a):Cześć Medorki:p Cześć:p Dziś byłam się zapisać na egazmin - 22 sierpień - chyba trza się zacząć uczyć, nie;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Madzia a my tez mozemy do Was wpasc ?? Siemacha :) najpierw to ja w totka wygram potem wy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 teqquila napisał(a):Madzia a my tez mozemy do Was wpasc ?? Siemacha :) najpierw to ja w totka wygram potem wy :evil_lol: :evil_lol: Wszyscy chodźcie:p:p Quote
ferraribox Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Wszyscy chodźcie:p:p NO to idziemy:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 a co bedziemy robic?? :evil_lol: wszyscy ?/ zmiescimy sie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 ferraribox napisał(a):NO to idziemy:evil_lol: Czy mam już kupować zimne browarki:razz: teqquila napisał(a):a co bedziemy robic?? :evil_lol: wszyscy ?/ zmiescimy sie :evil_lol: :evil_lol: Damy radę, mam 99 metrów kwadratowych;) Quote
teqquila Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 a jak nie to jeden na drugim :evil_lol: :evil_lol: mozesz juz robic zapasy :evil_lol: :evil_lol: od 2 dni nie piłam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Cześć Madzia :multi: madzia i medor napisał(a):Już nie siedzem, urlopa nie mogę, bo oszczędzam na sierpień, by móc się z kimś spotkać;) Z kim, z kim? powiedz :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 teqquila napisał(a):a jak nie to jeden na drugim :evil_lol: :evil_lol: mozesz juz robic zapasy :evil_lol: :evil_lol: od 2 dni nie piłam :evil_lol: :evil_lol: Jeden na drugim:crazyeye::crazyeye::mdleje::evil_lol: Ja wypiłam dziś dwóch przyjaciół, tuż z za rogu;) Wypiłabym i trzeciego, ale jutro do pracy, no i do sklepu się nie chce iść:roll::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Madzia :multi: Z kim, z kim? powiedz :diabloti: Cześć:p:p:p A z takimi jednymi od dmuchania:diabloti: Quote
Paula Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 madzia i medor napisał(a):A z takimi jednymi od dmuchania:diabloti: :evil_lol: Ja tyż będę miała (chyba :roll:) urlopa w sierpniu :grins: :razz: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 paula_z napisał(a)::evil_lol: Ja tyż będę miała (chyba :roll:) urlopa w sierpniu :grins: :razz: Dawaj, dawaj, dawaj:multi::multi: Quote
basia2202 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 miziamy na dobranoc Medorka za uszkiem :lol: i cmokal w nochala!! :loveu: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 bonita napisał(a):Ja tu byłam tyż :D Widzem, widzem:ylsuper::ylsuper::ylsuper: basia2202 napisał(a):miziamy na dobranoc Medorka za uszkiem :lol: i cmokal w nochala!! :loveu: A Dydka to już nie:diabloti: Quote
agbar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 czesc robaczyco mla:loveu: tesknisz bardzo za mna na pewno:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='dealer']czesc robaczyco mla:loveu: tesknisz bardzo za mna na pewno:diabloti: Tynskniem, tynskniem Ty mój serniczku:loveu::loveu::diabloti: Foty dawać:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='madzia i medor'] Tynskniem, tynskniem Ty mój serniczku:loveu::loveu::diabloti: Foty dawać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: trza było doopalona wsadzić w pociąg..... Quote
Imbirka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 bry dzionek:multi::multi::multi::multi: to my w sierpniu przyjeżdżamy, nie chcę Cię martwić, ale Justyna z Tyśkiem będą z nami:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p Quote
basia2202 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 madzia i medor napisał(a):A Dydka to już nie:diabloti: oj... przepraszamy... chamskie jesteśmy :cool3: :diabloti: Dydka też oczywiście miziamy.... to taki sentyment do bokserków.... i siem rozpędziłam;) a dzisiaj witamy ponownie i miziamy oba futrzaki.. dzisiaj dla odmiany.... po tyłku :eviltong: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Doberek!!! ktoś tu o zimnych browarkach wpominał???? :grins: :siara: - więc jestem...:cool3: Quote
ferraribox Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witamy się.Na browarka chętnie wstąpimy:evil_lol: Quote
Recommended Posts