Medorowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 evaxon napisał(a):buahahahhaha :grin: :diabloti::diabloti::diabloti: :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:teraz Twój ruch:razz: Witaj Alu:loveu::loveu: Gonitwa napisał(a):Zajebiste! Używasz bardzo brzydkich słów:shake::roll: paula_z napisał(a):Hahaha :D Witaj Madzia :multi: Ha ha witaj Paula:evil_lol::evil_lol: teqquila napisał(a):Madzia jak Ci ladnie w czarno -bialych kolorkach:evil_lol: :evil_lol: Myślisz:cool1::razz: Gonitwa napisał(a):boshh widzisz i nie grzmisz.. z kim ja się zadaje! to te szatany co radia maryja nie słuchają! ześlij na nie grom z jasnego nieba.... Ja Ci zaraz ześlę... Dinusia:loveu::diabloti: AlKil napisał(a):Witaj Madziu! Też mi się podoba Twoje nowe JA :lol: Żadne nowe:roll: Ino ukazane:cool1: W ten weeken jadę na impreze na, :hmmmm:,na coś tam:evil_lol: A od tego czwartku zaczynam pracę:multi::multi::multi::mdleje: Quote
e.v.a Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 madzia i medor napisał(a): W ten weeken jadę na impreze na, :hmmmm:,na coś tam:evil_lol: A od tego czwartku zaczynam pracę:multi::multi::multi::mdleje: powiadom kierowce ze jest kierowca:grin: jestes pewna ze weekend bedziesz miała wolny :diabloti: Quote
Gonitwa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ZAJEBISTY nie jest przekleństwem- znajdziesz to słowo w sł jęz. polskiego uznane jako dłuższa forma słowa"fajny" ;) Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 evaxon napisał(a):powiadom kierowce ze jest kierowca:grin: jestes pewna ze weekend bedziesz miała wolny :diabloti: Już wie:cool1::cool1::cool1: Taa:diabloti: Gonitwa napisał(a):ZAJEBISTY nie jest przekleństwem- znajdziesz to słowo w sł jęz. polskiego uznane jako dłuższa forma słowa"fajny" ;) Żartowałam;):evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Bry dzionek pani matko:cool3: kurde, zmień tego avka bo mnie w same kompleksy od rana wpędzasz, tu jak się wchodzi to odrazu na kolana człowiek powala:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ...niech będzie PO[CH]WA...lony...:eviltong: a co tu tak cicho z samego ranka ... no to zaśpiewajmy... Kiedy ranne wstają zorze....:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: :loveu: W ten weeken jadę na impreze na, :hmmmm:,na coś tam:evil_lol: A od tego czwartku zaczynam pracę:multi::multi::multi::mdleje: ulalalaaa pracę ? a sprawdziłaś czy mają tam net:???: ? Quote
ferraribox Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :lol: :lol: :lol: DOBEREK:multi: :multi: :multi: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Autokarkiem se pojade:diabloti::cool1: To cała ja:grins: Witaj milusia:loveu: Uwierz:cool1::diabloti: Witaj moja droga - nie szukaj mnie z gromnicą, jestem tu, o tu, klikam do cia:loveu: :multi: wiedziałam że oprócz imienia i pochodzenia jeszcze nas coś łączy.... i już wiem co!!! witam wasza świętojebliwość :cool1::cool1: Quote
Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 evaxon napisał(a):witanko Madziusienko:loveu: Ty nie "witanko", tylko pochwa(lony) się mówi i na kolanka:cool3::cool3::cool3::evil_lol::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Imbir1 napisał(a):Ty nie "witanko", tylko pochwa(lony) się mówi i na kolanka:cool3::cool3::cool3::evil_lol::diabloti: no wiec : pochwanakolankalony:loveu: :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Gonitwa napisał(a):Toć wiem przecież;) ;):loveu::loveu: Imbir1 napisał(a):Bry dzionek pani matko:cool3: kurde, zmień tego avka bo mnie w same kompleksy od rana wpędzasz, tu jak się wchodzi to odrazu na kolana człowiek powala:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: I o to chodzi drogię dziecię, o to chodzi:diabloti::cool1::cool1: Alicjarydzewska napisał(a):...niech będzie PO[CH]WA...lony...:eviltong: a co tu tak cicho z samego ranka ... no to zaśpiewajmy... Kiedy ranne wstają zorze....:diabloti::diabloti::diabloti: Pochwa ciociu, pochwa:ylsuper::ylsuper::ylsuper: Tobie ziemia, Tobie morze:loveu: Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 caroolcia napisał(a):ulalalaaa pracę ? a sprawdziłaś czy mają tam net:???: ? Mają:grins::grins: ferraribox napisał(a)::lol: :lol: :lol: DOBEREK:multi: :multi: :multi: Hejoo:p:p:p:p clockwork napisał(a): wiedziałam że oprócz imienia i pochodzenia jeszcze nas coś łączy.... i już wiem co!!! witam wasza świętojebliwość :cool1::cool1: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pochwa:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 evaxon napisał(a):witanko Madziusienko:loveu: :siara: Imbir1 napisał(a):Ty nie "witanko", tylko pochwa(lony) się mówi i na kolanka:cool3::cool3::cool3::evil_lol::diabloti: Dokładnie tak:cool1::loveu: evaxon napisał(a):no wiec : pochwanakolankalony:loveu: :diabloti: Witajj:loveu: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Pochwa ciociu, pochwa:ylsuper::ylsuper::ylsuper: Tobie ziemia, Tobie morze:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko się nie przyzwyczajaj zazwyczaj nucę inne utworki:diabloti:.....dla ciebie zrobiłam wyjąteczek;) Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko się nie przyzwyczajaj zazwyczaj nucę inne utworki:diabloti:.....dla ciebie zrobiłam wyjąteczek;) Czuję się wyjątkowa:loveu::loveu::loveu::evil_lol: clockwork napisał(a): boshhhhh pomóż bo zbłądziłam :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a): boshhhhh pomóż bo zbłądziłam :diabloti:jednak zająć się trzeba Toba intensywnie ...:razz: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Czuję się wyjątkowa:loveu::loveu::loveu::evil_lol: :diabloti:tylko się za bardzo nie przyzwyczajaj:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bo wiesz .....;)..znów będą gadać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Mają:grins::grins: ufffff całe szzcęście http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6327637 buhaha - twoje metamorfozy sa oszałamiające:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Czuję się wyjątkowa:loveu::loveu::loveu::evil_lol: :diabloti::diabloti: http://img181.imageshack.us/img181/713/taca3ey3.jpg dawać na tace dawać!!! księdzy potrzebują wsparcia wiernych :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:jednak zająć się trzeba Toba intensywnie ...:razz: ja poprosze o terapie... źle mi z tym :placz::placz: Medorowa... jakiś Twój wielbiciel trafił do nas z Twoją fotą- poprosił o przelanie jej na skóre :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):dawać na tace dawać!!! księdzy potrzebują wsparcia wiernych :diabloti: tak tak trza ich wspomóc solidnym kopem:diabloti: ja poprosze o terapie... źle mi z tym :placz::placz: oć .....u nas cię juz kzywda nie spotka ....my juz po terapii:diabloti: Medorowa... jakiś Twój wielbiciel trafił do nas z Twoją fotą- poprosił o przelanie jej na skóre :evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/23/6edbaa1e61bda806.jpg :razz:nooo Medorowa .....toś ty taka skromna ...tu nam o ogonkach nawija , różkach na małym a tu taka zmyła:razz::eviltong: Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 caroolcia napisał(a):ufffff całe szzcęście http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6327637 buhaha - twoje metamorfozy sa oszałamiające:evil_lol: Wiem, bo ja wogóle jestem oszołom iająca:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a):dawać na tace dawać!!! księdzy potrzebują wsparcia wiernych :diabloti: http://images30.fotosik.pl/23/4bbea29af7fa3074.jpg ja poprosze o terapie... źle mi z tym :placz::placz: Medorowa... jakiś Twój wielbiciel trafił do nas z Twoją fotą- poprosił o przelanie jej na skóre :evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/23/6edbaa1e61bda806.jpg Nie wiem od czego zacząć... Ojciec Dyrektor... hmm.. ochajtam siem z nim:diabloti::cool1::cool1::cool1: O maturo:crazyeye::crazyeye::crazyeye: To ja:B-fly: Quote
Recommended Posts