Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: siem nie szokuj...mła koffana bo w upał to szkodzi;)...ty się szykuj na spotkanko;)
Jamże zszokowana od cudownego dnia, mych cudownych narodzin:loveu:
[quote name='dealer']no wlasnie .....szykuj sie ..bo nie znasz dnia ani gadziny:diabloti:
Aż strach sie bać:evil_lol:
[quote name='evaxon']witaj :loveu:
Witam CeEFFka:diabloti:
[quote name='bonita']Przyszłąm poinformować Cię, że jest już poniedziałek:p:evil_lol:
Dzięki za cynka:evil_lol: :p
[quote name='Imbir1']Helloł zapracowana wielebna matko:evil_lol::cool3:
Nom, właśnie ciężko pracuję:siara: Ino chyba zaraz pójdę do domcia:cool1:
[quote name='ferraribox']:loveu: DOBEREK!!!
Dobre popołudnie:loveu: :lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi:doberek zapracowana Madzialeno z tychTych;)
Witajże droga mła Alu:loveu:
[quote name='clockwork']no i co... i jak ja jestem to Ciebie nie ma... jak Ty jesteś to mnie nie ma.... :mad: chcesz wklupane??? :mad:
Brzmi kusząco:diabloti: :loveu:
[quote name='clockwork']

nosz kurde!!!! znalazłam jakieś psy.... nie wiedziałam że masz :p i aparat miałaś... fiu fiu :siara:
Taa, to moje chomiki:p

Posted

[quote name='madzia i medor']Witam:multi: :multi: :multi:

No kruca fuksior, do doma bym se już polazła:diabloti::razz:.to oć ...co tam będziesz siedzieć ...jak hasła nie znasz:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:.to oć ...co tam będziesz siedzieć ...jak hasła nie znasz:diabloti:

buuhahaha... dzień bez hasła to dzień stracony :p

a ja nie chce do domu bo kompa niet u mnie :shake:

Posted

[quote name='clockwork']buuhahaha... dzień bez hasła to dzień stracony :p

:razz:noooo tobie to mówię nie ić........;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:.to oć ...co tam będziesz siedzieć ...jak hasła nie znasz:diabloti:
Zbieram się:p
[quote name='clockwork']buuhahaha... dzień bez hasła to dzień stracony :p

Nie idź, siedź w pracy;):loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:noooo tobie to mówię nie ić........;)
O i Ala dobrze prawi;):evil_lol:
[quote name='Gonitwa']U Was też żar się z nieba leje? Nawet klima w robocie nie jest w stanie temu podołać...
Na dworze tak, bo w pracy zimno:smhair2::smhair2:

Idem ku domu memu stop nie wiem kiedy będę stop trzeba pójść z chomikami nad wodę stop chcę się położyć koło ósmej stop z tego względu stop iż aż ponieważ stop z soboty na niedziele spałam coś około czterech godzin stop wczoraj położyłam się przed pierwszą stop mój Meduś obudził mnie o w pół do czwartej stop bo mu się lać chciało stop rano pobudka do pracy stop i w ten o to sposób jestem niewyspana stop...
Ponadto jutro cały dzień zasrany stop bo od rana do wieczora praktycznie poza domem stop najpierw praca później kurs stop na który muszę już pójść stop bo nasz cudowny instruktor rozpisuje nam jazdy stop czyli jak dobrze pójdzie to będę jutro wieczorem stop bo w pracy też zapowiada się pracowity dzionek stop to papatki...

Posted

[quote name='clockwork'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:o jak ktoś się ślicznie bawi...jakie grzeczne dziecko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o jak ktoś się ślicznie bawi...jakie grzeczne dziecko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']p a morde .. ale masz stopow po drodze do domu :razz:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no i polazły wszystkie ......:diabloti:

[quote name='paula_z']:D Cześć telegrafistko ;)

Chyba jestem od Was uzależniona:loveu::loveu::loveu:
Dobry wieczór;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Chyba jestem od Was uzależniona:loveu::loveu::loveu:
Dobry wieczór;)

i za to Cie kocham MISIU :loveu::loveu::loveu: nie opędzisz sie od NAS już NEVER :cool1:
STOP.

Musiałam iść do domu bo mi tu baba zwana teściową siedziała.... inaczej bym sie jej nie pozbyła- qrde :mad:

Posted

[quote name='bonita']Czeeeeśc :)
qurcze jak już póżno, a mi się spać nie chce:razz:
O kkkurde muszę jeszcze powiesić pranie:placz:
Ja tam nie mam problemów z zasypainiem, jedynie ze wstawaniem;)
Mamcia, Ty się nie przemęczaj:mad: :mad: Bo kto mi będzie śniadanka szykowal:evil_lol:
[quote name='clockwork']i za to Cie kocham MISIU :loveu::loveu::loveu: nie opędzisz sie od NAS już NEVER :cool1:
STOP.

Musiałam iść do domu bo mi tu baba zwana teściową siedziała.... inaczej bym sie jej nie pozbyła- qrde :mad:
Nie zamierzam:loveu: :loveu: :loveu:
STOP

Co Ty się mamusi pozbywasz:shake: :shake: :shake: , nie łądnie robaczku:diabloti:
[quote name='ferraribox']:lol: :lol: Witamy się:multi: :multi:
Witajcie boxsia gromadko:loveu: :loveu:

Siedzę w parcy i ... pracuję:diabloti: :diabloti: