oktawia6 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 daj znak jutro jak odwiedziny na stronie adopcyjnej i czy dałaś radę P.S. późno się dziewczęta jakoś kładziecie spać! Quote
Imbirka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Boszsz, mam matkę zakonnicę:crazyeye::shock::shock::shock: tylko mi tu ojca Rydzyka nie sprowadz:scared::cool3: Quote
caroolcia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ło matko ale siem przestraszyła, az krok w tył zrobiłam!!!! Co za AV:diabloti: Klekajcie narody!!!! Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='oktawia6']daj znak jutro jak odwiedziny na stronie adopcyjnej i czy dałaś radę P.S. późno się dziewczęta jakoś kładziecie spać! Napisałam do Ciebie;):cool3::cool3: [quote name='Imbir1']Boszsz, mam matkę zakonnicę:crazyeye::shock::shock::shock: tylko mi tu ojca Rydzyka nie sprowadz:scared::cool3: Odnalazłaś tatusia:loveu: [quote name='caroolcia']ło matko ale siem przestraszyła, az krok w tył zrobiłam!!!! Co za AV:diabloti: Klekajcie narody!!!! Hahahaha :evil_lol: Witajcie w ten beznadziejno - pogodowy dzionek:cool1: Quote
bonita Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Madzia:diabloti: Nie uwierzę że na avatarku to Ty, diablico:evil_lol::evil_lol::evil_lol: druga wersja Witaj córusiu mła:loveu: Masz ćliczny nowy avatarek z siostrzyczką:loveu::evil_lol: Quote
mar....ka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 hej Madziulek!!!!!!!!!!!!!! Kanalie wróciły:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 madzia i medor napisał(a): Witajcie w ten beznadziejno - pogodowy dzionek:cool1: Witaj Madziu:multi: Musiałam dzisiaj rozpalić w piecu,bo pranie zamiast schnąć to się kisi:angryy: Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='bonita']Madzia:diabloti: Nie uwierzę że na avatarku to Ty, diablico:evil_lol::evil_lol::evil_lol: druga wersja Witaj córusiu mła:loveu: Masz ćliczny nowy avatarek z siostrzyczką:loveu::evil_lol: Błogosłatowieni, Ci którzy nie widzieli, a uwierzyli:diabloti::diabloti::diabloti: :loveu: Siostrzyczką, to Kasia jest moją bliźniaczką:lying::lying: [quote name='majoka']hej Madziulek!!!!!!!!!!!!!! Kanalie wróciły:evil_lol: Witajta kanalie wrśód samych swoich:evil_lol::evil_lol: [quote name='Hugo-Kochaś']Witaj Madziu:multi: Musiałam dzisiaj rozpalić w piecu,bo pranie zamiast schnąć to się kisi:angryy: Witajcie mordeulce:loveu::loveu::loveu: Pogoda jest okropna, szkoda gadać, środek lata:roll: Quote
caroolcia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Diablicow przebraniu:evil: nie wzywaj imienia ojca dyrektora naderemno - klekaj grzesznico i do Częstochowy :modla: Quote
e.v.a Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 witaj najmilsza, najkochansza, naj naj i jeszcze naj i naj oraz naj naj naj:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witaj Madziarko :evil_lol: :evil_lol: na avku to ty??:evil_lol: :evil_lol: bosze nie wierze:evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Przyjeżdżaj będziemy ciąć , rżnąć , wycinać , nagradzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i cieszkać:diabloti: solić i pieprzyć :eviltong::eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:i jeszcze ta przejażdżka Rządową przez las:diabloti:;) [quote name='madzia i medor']To musi robić wrażenie:razz::loveu::loveu: napenpewno się ktoś skusi :loveu: znaczy czeka mnie mycie rządowej :crazyeye::crazyeye: [quote name='evaxon']takiej Madzi to ze swieca szukac:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: z gromnicą.....:diabloti: doberek immienniczko mła :loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dostałam już priv zaraz odpisuję:p -już odczyściłam szkrzynkę bo się zapchała z deka-właśnie ten avatarek-w pierwszej chwili myślałam, że to Ty:evil_lol: -na dogo jest dużo metamorfoz to wszystko jest możliwe:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Madziu, ręka mi się "cafła" na widok avatarka...:crazyeye: Kłopoty Cię tak zmieniły?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='clockwork'] z gromnicą.....:diabloti: taa ze zniczem:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 :razz:heyka ...melduję ...teren czysty... :hmmmm: tylko czy to dobrze:razz:...Rządowa umyta :evil_lol:przez deszcz:diabloti:...ekipa gotowa;)...gromnice sie palą:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 caroolcia napisał(a):Diablicow przebraniu:evil: nie wzywaj imienia ojca dyrektora naderemno - klekaj grzesznico i do Częstochowy :modla: Autokarkiem se pojade:diabloti::cool1: evaxon napisał(a):witaj najmilsza, najkochansza, naj naj i jeszcze naj i naj oraz naj naj naj:loveu::loveu::loveu::loveu: To cała ja:grins: Witaj milusia:loveu: teqquila napisał(a):Witaj Madziarko :evil_lol: :evil_lol: na avku to ty??:evil_lol: :evil_lol: bosze nie wierze:evil_lol: :evil_lol: Uwierz:cool1::diabloti: clockwork napisał(a):solić i pieprzyć :eviltong::eviltong: znaczy czeka mnie mycie rządowej :crazyeye::crazyeye: z gromnicą.....:diabloti: doberek immienniczko mła :loveu::loveu::loveu: Witaj moja droga - nie szukaj mnie z gromnicą, jestem tu, o tu, klikam do cia:loveu: :multi: Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 oktawia6 napisał(a):Dostałam już priv zaraz odpisuję:p -już odczyściłam szkrzynkę bo się zapchała z deka-właśnie ten avatarek-w pierwszej chwili myślałam, że to Ty:evil_lol: -na dogo jest dużo metamorfoz to wszystko jest możliwe:evil_lol: Bo to ja:placz::cool1: P.S. Odpisałam ... AgusiaTerierka napisał(a):Madziu, ręka mi się "cafła" na widok avatarka...:crazyeye: Kłopoty Cię tak zmieniły?:evil_lol: A co, wyładniałam:loveu::loveu: evaxon napisał(a):taa ze zniczem:diabloti::evil_lol: :loveu::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:heyka ...melduję ...teren czysty... :hmmmm: tylko czy to dobrze:razz:...Rządowa umyta :evil_lol:przez deszcz:diabloti:...ekipa gotowa;)...gromnice sie palą:diabloti: Czyli wszyscy zwarci i gotowi:loveu: Quote
e.v.a Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 madzia i medor napisał(a): :loveu::diabloti: buahahahhaha :grin: Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 madzia i medor napisał(a): :loveu::diabloti: :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Czyli wszyscy zwarci i gotowi:loveu::razz:teraz Twój ruch:razz: Quote
teqquila Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Madzia jak Ci ladnie w czarno -bialych kolorkach:evil_lol: :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 boshh widzisz i nie grzmisz.. z kim ja się zadaje! to te szatany co radia maryja nie słuchają! ześlij na nie grom z jasnego nieba.... Quote
AlKil Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witaj Madziu! Też mi się podoba Twoje nowe JA :lol: Quote
Recommended Posts