Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caroolcia']Zeby nie być gołosłownym (i w ramach podziekowania za kafkę i ciacha) :cool3:

Śniadaniowa zupa piwna

Danie wegetariańskie: tak
Autor: Kulinarny Atlas Lata

Składniki:
- 3/4 l jasnego piwa
- 1/4 l gęstej
- słodkiej śmietany
- 3 żółtka
- 10 dag cukru
- 10 dag pokruszonego twarogu
- kilka grzanek z masłem

Sposób przyrządzania:

W emaliowanym rondlu zagotuj piwo i zdejmij z ognia. Do śmietany dodaj kilka łyżek gorącego piwa, energicznie wymieszaj, po czym wlej ją do garnka z pozostałym, gorącym piwem. Żółtka ubij z cukrem na puszysty krem i też rozprowadź je najpierw kilkoma łyżkami piwa ze śmietaną, a potem dodaj do garnka z zupą piwną. Pamiętaj, że zupę można podgrzać, ale nie wolno dopuścić do wrzenia. Na dno każdego talerza wsyp nieco pokruszonego twarogu i zalej gorącą zupą. Oddzielnie podawaj grzanki z masłem.
Ciekawe czy by mi smakowało:hmmmm::hmmmm: Bo ja lubię piwo:diabloti: Ale samo piewo, bo na przykład piwo z sokiem, to już nie piwo:eviltong:
[quote name='dealer']czesc goopia:diabloti:
Cze Dijejeka:multi::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']A ta oto kobieta po blozkach i wszedzie zostawia slady:diabloti:

czesc......:loveu:
Witaj:p:p
[quote name='DORRAG']Doberek :p
Hejo:multi::multi:
[quote name='clockwork']KUKU!!!

to wszystko co miałam do powiedzenia- cza sie do home zbierać :cool1:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To się nazywa wejście smoka:loveu:
[quote name='tygra']cześć Madzia
ależ uśmiech
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56486&page=341
Witaj:multi::multi:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Jak się miewają okoliczne policjanty? Bo mi pluskwy nawaliły- wymienić trza;)

buhahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja koleżanka dziś wyszczeliła do mnie z propozycją, żebyśmy zostały... Paniami policjantkami:evil_lol:

ferraribox napisał(a):
:lol: :lol: :lol: Witanko:multi: :multi: :multi:

Hejo ferrariboksiki:hand::hand:

Posted

madzia i medor napisał(a):
:hmmmm: Mam rzec ,,hip hip hurra,,:icon_roc::icon_roc::diabloti:

tak :diabloti: masz się cieszyć , radować , tańczyć , skakać ,śpiewać :diabloti:

Posted

Medor - słodkościiii!! :) taki starszy brat mojej Zuzanki:)
a czemu ma na imię Medor? Został przygarnięty może z Fundacji Medor w Zgierzu? Czy to zbieg okoliczności?:)

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Co Ty,Madzia, nie śpisz?

Chyba, no, nie:hmmmm:;)
Vectra napisał(a):
tak :diabloti: masz się cieszyć , radować , tańczyć , skakać ,śpiewać :diabloti:

Tańce, swawola, hulanka do rana:Cool!::diabloti::diabloti::diabloti:
basia2202 napisał(a):
Medor - słodkościiii!! :) taki starszy brat mojej Zuzanki:)
a czemu ma na imię Medor? Został przygarnięty może z Fundacji Medor w Zgierzu? Czy to zbieg okoliczności?:)

A więc to było tak:mdleje:;);)
Medor to prezent dla mojej mamusi z okazji Dnia Matki - mieliśmy już jednego i o drugim nawet słyszeć nie chciano, a że prezentów się nie oddaje;):evil_lol:

No i mamcia miała prawo nadania mu iminia, a że jak była mała, miała za sąsiada psia boksia, których nosił to niespotykane imię i był bardzo mądry, to od razu przyszło jej to na myśl, a nam się spodobało, bo jest orginalne:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):

A więc to było tak:mdleje:;);)
Medor to prezent dla mojej mamusi z okazji Dnia Matki - mieliśmy już jednego i o drugim nawet słyszeć nie chciano, a że prezentów się nie oddaje;):evil_lol:

No i mamcia miała prawo nadania mu iminia, a że jak była mała, miała za sąsiada psia boksia, których nosił to niespotykane imię i był bardzo mądry, to od razu przyszło jej to na myśl, a nam się spodobało, bo jest orginalne:loveu::loveu::loveu::loveu:

No proszę:) a więc przypadek jednak:) bo już myślałam, że ze zgierskiego przytuliska psiunka pochodzi:) chyba, że tamten boksio sąsiada może pochodził?:) może to dłuższa historia jest tego imienia? :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Madziu :beerchug: Cześć Medorku :bluepaw: Cześć Dinusiu :scared::evil_lol:
:loveu:Prawidłowa reakcja:diabloti::diabloti::evil_lol:

Shot at 2007-07-04

Ale się fajnie można pobawić:megagrin::megagrin:

Posted

basia2202 napisał(a):
No proszę:) a więc przypadek jednak:) bo już myślałam, że ze zgierskiego przytuliska psiunka pochodzi:) chyba, że tamten boksio sąsiada może pochodził?:) może to dłuższa historia jest tego imienia? :evil_lol:

A na to już Ci niestety nie potrafię odpowiedzieć:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A ja tutaj śpiewam tańczę i obieram pomarańcze:eviltong:
cze Medorkowa Madzialeno:loveu:

Alu wróciłaś z biesiady;):multi::multi::multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']:loveu:Prawidłowa reakcja:diabloti::diabloti::evil_lol:

http://img162.imageshack.us/img162/7052/medekkd2.jpg

http://img125.imageshack.us/img125/7941/medorek2ik8.jpg

http://img442.imageshack.us/img442/4953/medorek3dk4.jpg

http://img162.imageshack.us/img162/9396/ginek111er5.jpg

Ale się fajnie można pobawić:megagrin::megagrin:

Ale cudne mordeczki mnie od rana przywitały:multi: :multi: :multi: !!!!

Posted

Carolcia zamień fotki na linki:cool3: , pkt 10-ty nowego regulaminu:diabloti:

Witaj córcia mła takie piękne rameczki zrobiła:loveu: a w tych rameczkach zafafluniona i dinusiowa mordeczka:evil_lol: