Gonitwa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cos wisi w powietrzu bo ja tez dziś prawie zaspałam... Orient mnie obudził.... Quote
Bokserkowy Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 wim ze out of topic ale takie cus znalazlem http://wiadomosci.wp.pl/gid,8987533,statp,Zm90b3RlbWF0TGlzdGFHYWxlcmlp,galeriazdjecie.html? szczegolnie ostatnie zdjecie, chociaz ja i tak uwazam, ze to jest p*&*$@&ne barbarzynstwo i tyle, choc lepsze to niz wygonic Quote
teqquila Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witanko Madziarko :evil_lol: :evil_lol: zdjecia fajne ale stare :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [CENTER]:diabloti: witanko:diabloti: :diabloti: wróciłam:diabloti: [/CENTER] Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to masz dobrze ...bo ja nie wiem czy jak opuszczę kompka to dostane sie jeszcze do niego:diabloti: Kompek jest tylko mój, kiedy chcę i jak chcę;);):evil_lol::evil_lol: [quote name='caroolcia']ło matko to się nazywa napięty grafik !!!!:crazyeye: Jeszcze na piwo, a raczej piwa zdążyłam pójść:grins: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a no takie zycie....:loveu: ja tez dzis bym zaspała gdyby nie moje futro...obudzila mnie dzielna dziewczynka..... i dobrze bo bym sie spoznila do robotki......:diabloti: Moje psiurowate stworki mnie nie budzą... je ciężko dobudzić, tak wczesnym rańcem;) Zdaża sie tak, że wychodzimy koło 20, a na ranne sikanko dopiero przed dwunastą:razz::razz::diabloti: [quote name='DORRAG']Doberek :p Witajta Fionki:multi::multi::multi::multi: [quote name='Bokserkowy']Nio dobra, Witam Panie uprzejmie, boksio jest miodzio, ale Pani M, nie widze na jego skórce śladów nadmiernego tośtania:mad: Tośtania:hmmmm: Głaskania:hmmmm::niewiem: Bo ja nie lubię psó to i efektów nie widać!:loveu::loveu: [quote name='Kiłi']Cześć gaduły przeokropne:diabloti: Które to:niewiem::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Bokserkowy']sie zgadza, godojom, godojom i fotek nie mojom czosu zoric:-( Fotki by rob9ili, ino aparat nie ce:niewiem::niewiem: [quote name='Gonitwa']Cos wisi w powietrzu bo ja tez dziś prawie zaspałam... Orient mnie obudził.... Wy macie jakieś ranne skowronki;) Moje to śpiochy:p:p:p [quote name='Bokserkowy']wim ze out of topic ale takie cus znalazlem http://wiadomosci.wp.pl/gid,8987533,statp,Zm90b3RlbWF0TGlzdGFHYWxlcmlp,galeriazdjecie.html? szczegolnie ostatnie zdjecie, chociaz ja i tak uwazam, ze to jest p*&*$@&ne barbarzynstwo i tyle, choc lepsze to niz wygonic Ja nie oceniam, bo bywają różne sytuacje:roll::roll::roll: W każdym razie ja już zrezygnowałam z paru fajnych wyjazdów, w tym roku również:cool3: [quote name='teqquila']Witanko Madziarko :evil_lol: :evil_lol: zdjecia fajne ale stare :evil_lol: :evil_lol: Font siło nieczysta:diabloti::diabloti::diabloti::cool1: [quote name='evaxon']:diabloti: witanko:diabloti: :diabloti: wróciłam:diabloti: Zawróc z powrotem:multi::multi: Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 madzia i medor napisał(a): Zawróc z powrotem:multi::multi: ja ci zaraz zawróce:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
teqquila Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ja nigdzie stad nie pojde :) zostaje tutaj :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 E tam ranne skowronki... nie wstałby jakby się nikt po domu nie ruszał,ale siora moja wstała i go obudziła więc zaczął poranną toaletę... Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 evaxon napisał(a):ja ci zaraz zawróce:mad: :mad: :mad: :mad: No to zawracaj robaczku:loveu::loveu: teqquila napisał(a):ja nigdzie stad nie pojde :) zostaje tutaj :evil_lol: :evil_lol: Achh jak się cieszkam niezmiernie i miernie:roll::diabloti: Gonitwa napisał(a):E tam ranne skowronki... nie wstałby jakby się nikt po domu nie ruszał,ale siora moja wstała i go obudziła więc zaczął poranną toaletę... Boshh, to tak jak mój Dinek:diabloti::diabloti::diabloti: Ostatnio go jaskiem rzuciłam:oops: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Gonitwa napisał(a):Dobrze, że tylko jaśka miałaś pod ręką... Też mu to powiedziałam :diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Madzia , czytałam że taki chcesz ? http://www.gratka.pl/moto/tresc/jeep-grand-cherokee-3-7-benzyna-6549874.html?w=795e0038366968d9&s=1 Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Vectra']Madzia , czytałam że taki chcesz ? http://www.gratka.pl/moto/tresc/jeep-grand-cherokee-3-7-benzyna-6549874.html?w=795e0038366968d9&s=1 Aaaaaaa:placz::placz::placz: Dokładnie:placz: Quote
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Aaaaaaa:placz::placz::placz: Dokładnie:placz: to zbieraj i na samochód i na części :evil_lol: te modele po 2000 roku strasznie drogie , mamy taki w obsłudze :shake: ta kobieta co to kupiła , płaci i płacze :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Vectra napisał(a):to zbieraj i na samochód i na części :evil_lol: te modele po 2000 roku strasznie drogie , mamy taki w obsłudze :shake: ta kobieta co to kupiła , płaci i płacze :diabloti: Mówisz:hmmmm::hmmmmm:mdleje: Na początek to i tak tylko marzenia, a po Twych słowach zostanie już chyba do końca tylko marzeniem;) Na razie to myślę, jak tu wykminić na coś taniego, spodobał mi sie jedenpan samochodzik na allegro:loveu::loveu::loveu: ale zapomniałam jak się zwał:mdleje: Quote
Paula Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć Madzia :multi: Tej fotki wcześniej nie było :razz: http://img211.imageshack.us/img211/1294/mim3kw4.jpg :D chyba mu nie smakowała ta piłeczka ;) Wysłałaś aparat? :diabloti: Quote
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Mówisz:hmmmm::hmmmmm:mdleje: Na początek to i tak tylko marzenia, a po Twych słowach zostanie już chyba do końca tylko marzeniem;) Na razie to myślę, jak tu wykminić na coś taniego, spodobał mi sie jedenpan samochodzik na allegro:loveu::loveu::loveu: ale zapomniałam jak się zwał:mdleje: dlatego kupiliśmy model nieco starszy ;) i dużo tańszy w częściach :cool1: zbieraj kaske i pilnie się ucz :loveu: :loveu: za rok musisz mnie powozić :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Madzia :multi: Tej fotki wcześniej nie było :razz: http://img211.imageshack.us/img211/1294/mim3kw4.jpg :D chyba mu nie smakowała ta piłeczka ;) Wysłałaś aparat? :diabloti: Ha ha, hip hip, nie było:multi:multi::diabloti: Nie wysłałam, ale zobac jaki mam napiety grafik:cool3: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Vectra napisał(a):dlatego kupiliśmy model nieco starszy ;) i dużo tańszy w częściach :cool1: zbieraj kaske i pilnie się ucz :loveu: :loveu: za rok musisz mnie powozić :diabloti: Byndem Ciem wozić, byndem:multi::multi::multi: ( Za opłatą:loveu::loveu::diabloti:) Samochodzik muszę sem wcześniej sprawić, bom do szkoła trza dojeżdżać;):diabloti: Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Byndem Ciem wozić, byndem:multi::multi::multi: ( Za opłatą:loveu::loveu::diabloti:) Samochodzik muszę sem wcześniej sprawić, bom do szkoła trza dojeżdżać;):diabloti: autobusem nie łaska?:diabloti: Quote
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Byndem Ciem wozić, byndem:multi::multi::multi: ( Za opłatą:loveu::loveu::diabloti:) Samochodzik muszę sem wcześniej sprawić, bom do szkoła trza dojeżdżać;):diabloti: będziesz mi płacić :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: TAK ,zgadzam się :loveu: policze ci po znajomości :evil_lol: evaxon napisał(a):autobusem nie łaska?:diabloti: a kto by jej dał prawko na autobus ? :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Vectra napisał(a): a kto by jej dał prawko na autobus ? :diabloti: :mdleje::grin: Quote
Recommended Posts