Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']kto ma taki opis?? Madzia?? bo ja nie mam jej giegie :placz::placz: 6990186 [quote name='clockwork']medorowa nie pieprz tylko dawaj swe giegie :mad::mad::mad: No przecież dałam:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']poka opisik :eviltong:i numerek:oops: Cholera, slepe czy cu:niewiem::diabloti: [quote name='evaxon']hy hy hy przeczytałam śledzie:lol: Madzia JCT Cieszę się:loveu: [quote name='teqquila']a no Madzi ma taki opiskik!! ja jam sledze :evil_lol: Czuję sie osaczona:roll::roll::cool1: Żegnam Was drogie Panie... idę się urżnąć:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']6990186 No przecież dałam:diabloti: Cholera, slepe czy cu:niewiem::diabloti: Cieszę się:loveu: Czuję sie osaczona:roll::roll::cool1: Żegnam Was drogie Panie... idę się urżnąć:cool1::diabloti::diabloti::diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye:już wyczytały ....opisik the best...taki być musi :eviltong: i nie u.rżnij sie za fest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 madzia i medor napisał(a): Żegnam Was drogie Panie... idę się urżnąć:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: ale urznąc sie to chyba miałas po kursie:razz::diabloti: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor'] Żegnam Was drogie Panie... idę się urżnąć:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: bosz... znowu :crazyeye::crazyeye: klikłam ci na gie :eviltong: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='evaxon']ale urznąc sie to chyba miałas po kursie:razz::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:juz jest PO ...tylko Magdy na nim nie było:eviltong: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:juz jest PO ...tylko Magdy na nim nie było:eviltong: no właśnie maupa... uciekła- sie zlękła mego klik klik :mad::mad: że bede jej punktować ............. ............ .............. ...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']no właśnie maupa... uciekła- sie zlękła mego klik klik :mad::mad: że bede jej punktować ............. ............ .............. ...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: i wszystko jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:juz jest PO ...tylko Magdy na nim nie było:eviltong: :grin: aaa to co innego:evil_lol: Quote
Gonitwa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dobranoc- muszę sie w końcu kiedyś położyć spać o ludzkiej godzinie... Quote
Kate I Luka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor'] Żegnam Was drogie Panie... idę się urżnąć:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Kochana Siostro... Czyżbys nie wiedziaa o zgubnych właściwościach picia alkoholu?? Martwię się o Ciebie :loveu: Alkohol, wypijany w niewielkich ilościach i do tego sporadycznie, nie powoduje widocznych zmian w organizmie. Kiedy sięganie po alkohol powtarza się zbyt często lub kiedy organizm jest szczególnie wrażliwy na działanie alkoholu - nawet niewielkie jego ilości muszą, w jakimś momencie, zaszkodzić. Z wyrazami siostrzanej miłości Kasia :loveu: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:już wyczytały ....opisik the best...taki być musi :eviltong: i nie u.rżnij sie za fest:evil_lol: Nie urżnięta wróciłam:siara: [quote name='evaxon']ale urznąc sie to chyba miałas po kursie:razz::diabloti: Jak już Alaa wspomniała, nie byłam:cool1: [quote name='clockwork'] bosz... znowu :crazyeye::crazyeye: klikłam ci na gie :eviltong: Widziałam i odklikencjonowałam:grins::grins: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:juz jest PO ...tylko Magdy na nim nie było:eviltong: Skąd wiedziałaś:crazyeye::crazyeye::diabloti: [quote name='clockwork']no właśnie maupa... uciekła- sie zlękła mego klik klik :mad: że bede jej punktować ............. ............ .............. ...............:evil_lol::evil_lol: :mdleje: Ales se napunkcikowałam:loveu::loveu::loveu: Bajam siem szarej... rzeczywistości:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: i wszystko jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='evaxon']:grin: aaa to co innego:evil_lol: :siara::diabloti: [quote name='paula_z']Witaj urżnięta Madziu ;) parapapapa :evil_lol: Parapapapappapa:mdleje::mdleje: [quote name='Gonitwa']Dobranoc- muszę sie w końcu kiedyś położyć spać o ludzkiej godzinie... Ja też, ale kiey ten dzień nastanie:niewiem: [quote name='Kate I Luka']Kochana Siostro... Czyżbys nie wiedziaa o zgubnych właściwościach picia alkoholu?? Martwię się o Ciebie :loveu: Alkohol, wypijany w niewielkich ilościach i do tego sporadycznie, nie powoduje widocznych zmian w organizmie. Kiedy sięganie po alkohol powtarza się zbyt często lub kiedy organizm jest szczególnie wrażliwy na działanie alkoholu - nawet niewielkie jego ilości muszą, w jakimś momencie, zaszkodzić. Z wyrazami siostrzanej miłości Kasia :loveu: Dzięki za troskę:loveu: Czy to była jakaś aluzja:diabloti: Dobrze, ze mnie dotyczy tylko pierwsza część tego texstu:diabloti::loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witaj, piszą coś o "urżnęciu się", poraniłaś się? :evil_lol: U nas wyjatkowo na dworze paskudnie, brrr... Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie urżnięta wróciłam:siara: Jak już Alaa wspomniała, nie byłam:cool1: Widziałam i odklikencjonowałam:grins::grins: Skąd wiedziałaś:crazyeye::crazyeye::diabloti: :mdleje: Ales se napunkcikowałam:loveu::loveu::loveu: Bajam siem szarej... rzeczywistości:diabloti:koffana ...bo ja czytam między wierszami ...czasem między zwojami:eviltong:... Madziulku medornikowy ...tyszanko ty nasza ...a gdzie Twój opisik....pa pa pa.....niby nic;) Quote
clockwork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']Kochana Siostro... Czyżbys nie wiedziaa o zgubnych właściwościach picia alkoholu?? Martwię się o Ciebie :loveu: Alkohol, wypijany w niewielkich ilościach i do tego sporadycznie, nie powoduje widocznych zmian w organizmie. Kiedy sięganie po alkohol powtarza się zbyt często lub kiedy organizm jest szczególnie wrażliwy na działanie alkoholu - nawet niewielkie jego ilości muszą, w jakimś momencie, zaszkodzić. Z wyrazami siostrzanej miłości Kasia :loveu: O jeżu- Kasia nie strasz mnie!!! bosze... ten moment jest tuż tuż :roll: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :loveu: Quote
ferraribox Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wpadamy aby się przywitać:multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Boszsz, nareszcie nadrobiłam:cool3: Hej mamcia:multi::diabloti: a kaj ty polazłaś jak ja do ciebie przyszłam?:cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']Kochana Siostro... Czyżbys nie wiedziaa o zgubnych właściwościach picia alkoholu?? Martwię się o Ciebie :loveu: Alkohol, wypijany w niewielkich ilościach i do tego sporadycznie, nie powoduje widocznych zmian w organizmie. Kiedy sięganie po alkohol powtarza się zbyt często lub kiedy organizm jest szczególnie wrażliwy na działanie alkoholu - nawet niewielkie jego ilości muszą, w jakimś momencie, zaszkodzić. Z wyrazami siostrzanej miłości Kasia :loveu::pkoffana a skąd to opracowanie naukowe zasiągnęłaś ......toż to fikcja ...popaszczaj na mła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....żyję se i żyję ....złego to nawet diabli nie bierą:eviltong: Quote
clockwork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pkoffana a skąd to opracowanie naukowe zasiągnęłaś ......toż to fikcja ...popaszczaj na mła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....żyję se i żyję ....złego to nawet diabli nie bierą:eviltong: buuuhahhahahahha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluś kocham Cie MISIU !!!! machniom?? :cool3::cool3: :drink1::knajpa: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, piszą coś o "urżnęciu się", poraniłaś się? :evil_lol: U nas wyjatkowo na dworze paskudnie, brrr... Poranioną to ja mam psychikę :cool1::cool1::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']koffana ...bo ja czytam między wierszami ...czasem między zwojami:eviltong:... Madziulku medornikowy ...tyszanko ty nasza ...a gdzie Twój opisik....pa pa pa.....niby nic;) Nima, bo jak włączyłam dziś gie gie, to mi się cały komp zawiesił:mdleje: Wiec na razie nie ryzykuję i nie włączam, co by se ciśnienia nazbyt nie podnosić;):evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='clockwork']O jeżu- Kasia nie strasz mnie!!! bosze... ten moment jest tuż tuż :roll: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Nie bojaj się, jak już wspomniała nasza sowa mądra głowa Alutka:loveu::loveu: Złego diabli nie biorą:evil_lol::evil_lol: [quote name='ferraribox']Wpadamy aby się przywitać:multi: :multi: :multi: Witajmy się:multi::multi: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']Boszsz, nareszcie nadrobiłam:cool3: Hej mamcia:multi::diabloti: a kaj ty polazłaś jak ja do ciebie przyszłam?:cool3::cool3::cool3: A tu jestem:multi::multi::multi: Jak tam zbierasz dla mnie na pana samochodzika:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:pkoffana a skąd to opracowanie naukowe zasiągnęłaś ......toż to fikcja ...popaszczaj na mła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....żyję se i żyję ....złego to nawet diabli nie bierą:eviltong: Mój brat mi to zawsze powtarza:hmmmm::hmmmm: Jak mam kaca, a mam, ale malutkiego, to przychodzą mi do głowy bardzo goopie pomysły:roll::roll: Tak jest i dziś:roll: Więc trzymajcie kciuki, co by mi on szybko się z głowy ulotnił, bo mnie z domu wyrzucą:diabloti: Quote
drzalka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witamy 07.07.07 roku ! :evil_lol: :multi: :lol: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 madzia i medor napisał(a):A tu jestem:multi::multi::multi: Jak tam zbierasz dla mnie na pana samochodzika:loveu: Jak mam kaca, a mam, ale malutkiego, to przychodzą mi do głowy bardzo goopie pomysły:roll::roll: Tak jest i dziś:roll: Więc trzymajcie kciuki, co by mi on szybko się z głowy ulotnił, bo mnie z domu wyrzucą:diabloti: Nieeeeee, bo narazie zbieram na swój osobiwsty samochodzik:p Chcem Opla Tigre:loveu: Przyznaj się, co wymyśliłaś????:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts