Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']kto ma taki opis?? Madzia?? bo ja nie mam jej giegie :placz::placz:
6990186
[quote name='clockwork']medorowa nie pieprz tylko dawaj swe giegie :mad::mad::mad:
No przecież dałam:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']poka opisik :eviltong:i numerek:oops:
Cholera, slepe czy cu:niewiem::diabloti:
[quote name='evaxon']hy hy hy przeczytałam śledzie:lol:

Madzia JCT
Cieszę się:loveu:
[quote name='teqquila']a no Madzi ma taki opiskik!! ja jam sledze :evil_lol:
Czuję sie osaczona:roll::roll::cool1:

Żegnam Was drogie Panie... idę się urżnąć:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']6990186

No przecież dałam:diabloti:

Cholera, slepe czy cu:niewiem::diabloti:

Cieszę się:loveu:

Czuję sie osaczona:roll::roll::cool1:

Żegnam Was drogie Panie... idę się urżnąć:cool1::diabloti::diabloti::diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye:już wyczytały ....opisik the best...taki być musi :eviltong:
i nie u.rżnij sie za fest:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):

ale urznąc sie to chyba miałas po kursie:razz::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']

bosz... znowu :crazyeye::crazyeye:

klikłam ci na gie :eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']ale urznąc sie to chyba miałas po kursie:razz::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:juz jest PO ...tylko Magdy na nim nie było:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:juz jest PO ...tylko Magdy na nim nie było:eviltong:

no właśnie maupa... uciekła- sie zlękła mego klik klik :mad::mad:
że bede jej punktować

1. .............
  2. ............
  3. ..............
  4. ...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no właśnie maupa... uciekła- sie zlękła mego klik klik :mad::mad:
że bede jej punktować

1. .............
  2. ............
  3. ..............
  4. ...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: i wszystko jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:juz jest PO ...tylko Magdy na nim nie było:eviltong:
:grin: aaa to co innego:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']
Kochana Siostro...

Czyżbys nie wiedziaa o zgubnych właściwościach picia alkoholu?? Martwię się o Ciebie :loveu:
Alkohol, wypijany w niewielkich ilościach i do tego sporadycznie, nie powoduje widocznych zmian w organizmie. Kiedy sięganie po alkohol powtarza się zbyt często lub kiedy organizm jest szczególnie wrażliwy na działanie alkoholu - nawet niewielkie jego ilości muszą, w jakimś momencie, zaszkodzić.

Z wyrazami siostrzanej miłości
Kasia :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:już wyczytały ....opisik the best...taki być musi :eviltong:
i nie u.rżnij sie za fest:evil_lol:

Nie urżnięta wróciłam:siara:
[quote name='evaxon']ale urznąc sie to chyba miałas po kursie:razz::diabloti:
Jak już Alaa wspomniała, nie byłam:cool1:
[quote name='clockwork']
bosz... znowu :crazyeye::crazyeye:

klikłam ci na gie :eviltong:

Widziałam i odklikencjonowałam:grins::grins:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:juz jest PO ...tylko Magdy na nim nie było:eviltong:
Skąd wiedziałaś:crazyeye::crazyeye::diabloti:
[quote name='clockwork']no właśnie maupa... uciekła- sie zlękła mego klik klik :mad:
że bede jej punktować

1. .............
  2. ............
  3. ..............
  4. ...............:evil_lol::evil_lol:

:mdleje: Ales se napunkcikowałam:loveu::loveu::loveu:
Bajam siem szarej... rzeczywistości:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: i wszystko jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='evaxon']:grin: aaa to co innego:evil_lol:
:siara::diabloti:
[quote name='paula_z']Witaj urżnięta Madziu ;) parapapapa :evil_lol:
Parapapapappapa:mdleje::mdleje:
[quote name='Gonitwa']Dobranoc- muszę sie w końcu kiedyś położyć spać o ludzkiej godzinie...
Ja też, ale kiey ten dzień nastanie:niewiem:
[quote name='Kate I Luka']Kochana Siostro...

Czyżbys nie wiedziaa o zgubnych właściwościach picia alkoholu?? Martwię się o Ciebie :loveu:
Alkohol, wypijany w niewielkich ilościach i do tego sporadycznie, nie powoduje widocznych zmian w organizmie. Kiedy sięganie po alkohol powtarza się zbyt często lub kiedy organizm jest szczególnie wrażliwy na działanie alkoholu - nawet niewielkie jego ilości muszą, w jakimś momencie, zaszkodzić.

Dzięki za troskę:loveu:
Czy to była jakaś aluzja:diabloti:
Dobrze, ze mnie dotyczy tylko pierwsza część tego texstu:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Nie urżnięta wróciłam:siara:

Jak już Alaa wspomniała, nie byłam:cool1:

Widziałam i odklikencjonowałam:grins::grins:

Skąd wiedziałaś:crazyeye::crazyeye::diabloti:

:mdleje: Ales se napunkcikowałam:loveu::loveu::loveu:
Bajam siem szarej... rzeczywistości:diabloti:koffana ...bo ja czytam między wierszami ...czasem między zwojami:eviltong:...
Madziulku medornikowy ...tyszanko ty nasza ...a gdzie Twój opisik....pa pa pa.....niby nic;)

Posted

O jeżu- Kasia nie strasz mnie!!! bosze... ten moment jest tuż tuż :roll:

1. :evil_lol:
  2. :eviltong:
  3. :diabloti:
  4. :loveu:

Posted

Kasia :loveu::pkoffana a skąd to opracowanie naukowe zasiągnęłaś ......toż to fikcja ...popaszczaj na mła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....żyję se i żyję ....złego to nawet diabli nie bierą:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pkoffana a skąd to opracowanie naukowe zasiągnęłaś ......toż to fikcja ...popaszczaj na mła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....żyję se i żyję ....złego to nawet diabli nie bierą:eviltong:

buuuhahhahahahha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluś kocham Cie MISIU !!!! machniom?? :cool3::cool3: :drink1::knajpa:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Witaj, piszą coś o "urżnęciu się", poraniłaś się? :evil_lol:
U nas wyjatkowo na dworze paskudnie, brrr...
Poranioną to ja mam psychikę :cool1::cool1::diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']koffana ...bo ja czytam między wierszami ...czasem między zwojami:eviltong:...
Madziulku medornikowy ...tyszanko ty nasza ...a gdzie Twój opisik....pa pa pa.....niby nic;)

Nima, bo jak włączyłam dziś gie gie, to mi się cały komp zawiesił:mdleje: Wiec na razie nie ryzykuję i nie włączam, co by se ciśnienia nazbyt nie podnosić;):evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']O jeżu- Kasia nie strasz mnie!!! bosze... ten moment jest tuż tuż :roll:

1. :evil_lol:
  2. :eviltong:
  3. :diabloti:
  4. :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:
Nie bojaj się, jak już wspomniała nasza sowa mądra głowa Alutka:loveu::loveu: Złego diabli nie biorą:evil_lol::evil_lol:

[quote name='ferraribox']Wpadamy aby się przywitać:multi: :multi: :multi:
Witajmy się:multi::multi:

Posted

[quote name='Imbir1']Boszsz, nareszcie nadrobiłam:cool3:
Hej mamcia:multi::diabloti: a kaj ty polazłaś jak ja do ciebie przyszłam?:cool3::cool3::cool3:
A tu jestem:multi::multi::multi:
Jak tam zbierasz dla mnie na pana samochodzika:loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']:pkoffana a skąd to opracowanie naukowe zasiągnęłaś ......toż to fikcja ...popaszczaj na mła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....żyję se i żyję ....złego to nawet diabli nie bierą:eviltong:
Mój brat mi to zawsze powtarza:hmmmm::hmmmm:

Jak mam kaca, a mam, ale malutkiego, to przychodzą mi do głowy bardzo goopie pomysły:roll::roll: Tak jest i dziś:roll: Więc trzymajcie kciuki, co by mi on szybko się z głowy ulotnił, bo mnie z domu wyrzucą:diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
A tu jestem:multi::multi::multi:
Jak tam zbierasz dla mnie na pana samochodzika:loveu:

Jak mam kaca, a mam, ale malutkiego, to przychodzą mi do głowy bardzo goopie pomysły:roll::roll: Tak jest i dziś:roll: Więc trzymajcie kciuki, co by mi on szybko się z głowy ulotnił, bo mnie z domu wyrzucą:diabloti:

Nieeeeee, bo narazie zbieram na swój osobiwsty samochodzik:p Chcem Opla Tigre:loveu:

Przyznaj się, co wymyśliłaś????:diabloti::evil_lol: