Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']Boziu, jaka słodycz http://img162.imageshack.us/img162/7052/medekkd2.jpg :loveu:
Wiem:loveu::loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']wróciłam z wypadu sprawunkowo -towarzyskiego:p
Pewnie bardzo udanego;);)
[quote name='caroolcia']Ale cudne mordeczki mnie od rana przywitały:multi: :multi: :multi: !!!!
Witaj:loveu::loveu:
[quote name='bonita']Carolcia zamień fotki na linki:cool3: , pkt 10-ty nowego regulaminu:diabloti:

Witaj córcia mła takie piękne rameczki zrobiła:loveu: a w tych rameczkach zafafluniona i dinusiowa mordeczka:evil_lol:
Mama przyszła porządek zrobić:siara::diabloti:
Witaj:multi:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc groźna galerio.......

milego dzioneczka zycze.....
Nawzajem:p
[quote name='drzalka']O jakie fafluchy mnie tu dzisija przywitały :loveu: :multi:
;):p:pWitaj:p
[quote name='AgusiaTerierka']Witaj, piękne portreciki porobiłaś Chłopakom...:razz:
Dziękuję:loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']witaj madzialeno Tyska:p..i jak przebiegaja kombinacje;)
No właśnie narazie stoją w punkcie wyjścia:roll:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To się nazywa wejście smoka:loveu:
smocycy :diabloti:
No właśnie narazie stoją w punkcie wyjścia:roll:

to otwórz drzwi niech punk se wyjdzie i sprawa załatwiona.. w ostateczności :cool1: jak bedziesz w Tychach- Jastrzębie i Rybol masz- rzut beretem ;)

Posted

[quote name='clockwork']smocycy :diabloti:

to otwórz drzwi niech punk se wyjdzie i sprawa załatwiona.. w ostateczności :cool1: jak bedziesz w Tychach- Jastrzębie i Rybol masz- rzut beretem ;):razz:dobrze prawisz mła prawie imienniczko;)Tyszanko:p

Posted

No i mamcia miała prawo nadania mu iminia, a że jak była mała, miała za sąsiada psia boksia, których nosił to niespotykane imię i był bardzo mądry, to od razu przyszło jej to na myśl, a nam się spodobało, bo jest orginalne:loveu::loveu::loveu::loveu:
szkoda ze ta mądrośc nie przeszła na twojego Medorka:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witaj kochana zołzo:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']smocycy :diabloti:

to otwórz drzwi niech punk se wyjdzie i sprawa załatwiona.. w ostateczności :cool1: jak bedziesz w Tychach- Jastrzębie i Rybol masz- rzut beretem ;)
Smocyca, dobze gadass ale jak mój punk spotka skina:hmmmm::diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:dobrze prawisz mła prawie imienniczko;)Tyszanko

:multi::multi:

[quote name='evaxon']szkoda ze ta mądrośc nie przeszła na twojego Medorka:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witaj kochana zołzo:loveu:
Właśnie, że przezła aż za bardzo:roll::roll::roll::diabloti:

Posted

[quote name='teqquila']Witanko :)
wchodze i oczom nie wierze zdjecia piesow :evil_lol: :evil_lol: wkoncu :evil_lol:
Madzia ladny masz opisik na gg
To Ty kaj masz moje gie gie i nic się nie odzywasz:mad::mad:
[quote name='DORRAG']Witam:p Oglądłam fotki:loveu: :loveu: i lece dalej.
Szerokirj drogi :hand::multi:
[quote name='paula_z']Madzia, a Ty znowu na piwku? :razz:
:siara:Znowu:placz::placz::placz:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:po kursie ....pewno grill:evil_lol:
Grillek nie, deszczyk padał, a wiesz co dziś śpiewałam na karoke:crazyeye::crazyeye:"niby nic a tak to się zaczęło":diabloti: :diabloti:

Posted

:multi::multi::multi:KCM ....niby nic a tak.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wiedziałam że złapie a to za sprawą Mojej 1/3 co mi na gg klikała papapa parapapapapara....:eviltong:

Posted

[quote name='madzia i medor']Smocyca, dobze gadass ale jak mój punk spotka skina:hmmmm::diabloti:
kochanieńka ... a czy ty wiesz że jest odłam oi-punki?? czyli skin+punk?? :cool3::cool3: oć do nas to mój Pawcio Cie uświadomi że punk ze skinem trzyma sztame.... bo wiesz odłamów skinów jest 666 a punków milion... nie każdy skin to naziol, nie każdy punk to anarchista, nie każdy metal to satanista, nie każdy grandżowiec to narkoman, nie każdy dyskomuł to...aniołek ... ;)

Grillek nie, deszczyk padał, a wiesz co dziś śpiewałam na karoke:crazyeye::crazyeye:"niby nic a tak to się zaczęło":diabloti: :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:KCM ....niby nic a tak.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wiedziałam że złapie a to za sprawą Mojej 1/3 co mi na gg klikała papapa parapapapapara....:eviltong:
buuhahahha... i takie niby nic... papapa, parapapapapara....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:KCM ....niby nic a tak.......:evil_lol::evil_lol:...wiedziałam że złapie a to za sprawą Mojej 1/3 co mi na gg klikała papapa parapapapapara....:eviltong:
Zwyczajne papapapa:evil_lol::evil_lol:
[quote name='evaxon']:lol: ho ho ho nowa gwiazdeczka nam rosnie:grin:
witanko :loveu::loveu::loveu:
Ja już nie rosnę:roll::roll: A gwiazdą, to siem już urodziłam:loveu::loveu:
[quote name='clockwork']kochanieńka ... a czy ty wiesz że jest odłam oi-punki?? czyli skin+punk?? :cool3::cool3: oć do nas to mój Pawcio Cie uświadomi że punk ze skinem trzyma sztame.... bo wiesz odłamów skinów jest 666 a punków milion... nie każdy skin to naziol, nie każdy punk to anarchista, nie każdy metal to satanista, nie każdy grandżowiec to narkoman, nie każdy dyskomuł to...aniołek ... ;)

buuhahahha... i takie niby nic... papapa, parapapapapara....
Ać to ja to wiem drogi Klocuszku;) Nie wierzę w stereotypy;), ale na uświadamianie chętnie wpadne:diabloti::evil_lol:
[quote name='drzalka']Witajko :multi:
Witojta Lenki:multi:

Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic..... czy ja to dzisiaj przestanę spiewać:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic..... czy ja to dzisiaj przestanę spiewać:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol:

mam nadzieje ze tak:diabloti:

Posted

Ać to ja to wiem drogi Klocuszku;) Nie wierzę w stereotypy;), ale na uświadamianie chętnie wpadne:diabloti::evil_lol:

no to wpadaj :cool3: tylko uprzedź o terminie bo Pawcio ma terminy pozajmowane całymi dniami i do nocy czasem, a on Ci to wyjaśni najlepiej- on jako Oi/Punk, HardCore'owiec ;)

i tera przez Ciebie i ja bede znów 3 dni jak ostatnio nucić :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a to było tak ......:eviltong:
Babcia stała na balkonie, dołem dziadek defilował:Cool!:
[quote name='evaxon']mam nadzieje ze tak:diabloti:
Ja też mam taką nadzieję:placz:
[quote name='clockwork']no to wpadaj :cool3: tylko uprzedź o terminie bo Pawcio ma terminy pozajmowane całymi dniami i do nocy czasem, a on Ci to wyjaśni najlepiej- on jako Oi/Punk, HardCore'owiec ;)

i tera przez Ciebie i ja bede znów 3 dni jak ostatnio nucić :mad:

Nie omieszkam zrobić inaczej;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='AgusiaTerierka']Ale się zrobiło śpiewająco i nie tylko:cunao:

I wszyscy razem:mdleje::mdleje::mdleje::bigcool:
http://martynkaa.wrzuta.pl/audio/6ujtf9EOxP/halina_kunicka_-_orkiestry_dete

Posted

[quote name='clockwork']goopia!!!!! wlazłam przesłuchałam i tera po mnie... łaże po sklepie i papapa..... :angryy::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ledwo go ujrzała nie omal zemdlała....trala la la la la la la:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']goopia!!!!! wlazłam przesłuchałam i tera po mnie... łaże po sklepie i papapa..... :angryy::angryy::angryy:
Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol: Nie musisz dziękować:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ledwo go ujrzała nie omal zemdlała....trala la la la la la la:eviltong:
:Cool!:
Ja to już znam na pamięć:diabloti::diabloti::diabloti: Przesłuchałam to już z chyba 8 razy:mdleje: