Medorowa Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='paula_z']Boziu, jaka słodycz http://img162.imageshack.us/img162/7052/medekkd2.jpg :loveu: Wiem:loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']wróciłam z wypadu sprawunkowo -towarzyskiego:p Pewnie bardzo udanego;);) [quote name='caroolcia']Ale cudne mordeczki mnie od rana przywitały:multi: :multi: :multi: !!!! Witaj:loveu::loveu: [quote name='bonita']Carolcia zamień fotki na linki:cool3: , pkt 10-ty nowego regulaminu:diabloti: Witaj córcia mła takie piękne rameczki zrobiła:loveu: a w tych rameczkach zafafluniona i dinusiowa mordeczka:evil_lol: Mama przyszła porządek zrobić:siara::diabloti: Witaj:multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc groźna galerio....... milego dzioneczka zycze..... Nawzajem:p [quote name='drzalka']O jakie fafluchy mnie tu dzisija przywitały :loveu: :multi: ;):p:pWitaj:p [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, piękne portreciki porobiłaś Chłopakom...:razz: Dziękuję:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']witaj madzialeno Tyska:p..i jak przebiegaja kombinacje;) No właśnie narazie stoją w punkcie wyjścia:roll: Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Vectra']kawy poproszę :diabloti: Proszę:loveu::loveu: :loveu: 5 złoty:diabloti: Quote
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='madzia i medor'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To się nazywa wejście smoka:loveu: smocycy :diabloti: [quote name='madzia i medor'] No właśnie narazie stoją w punkcie wyjścia:roll: to otwórz drzwi niech punk se wyjdzie i sprawa załatwiona.. w ostateczności :cool1: jak bedziesz w Tychach- Jastrzębie i Rybol masz- rzut beretem ;) Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='clockwork']smocycy :diabloti: to otwórz drzwi niech punk se wyjdzie i sprawa załatwiona.. w ostateczności :cool1: jak bedziesz w Tychach- Jastrzębie i Rybol masz- rzut beretem ;):razz:dobrze prawisz mła prawie imienniczko;)Tyszanko:p Quote
e.v.a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='madzia i medor'] No i mamcia miała prawo nadania mu iminia, a że jak była mała, miała za sąsiada psia boksia, których nosił to niespotykane imię i był bardzo mądry, to od razu przyszło jej to na myśl, a nam się spodobało, bo jest orginalne:loveu::loveu::loveu::loveu: szkoda ze ta mądrośc nie przeszła na twojego Medorka:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj kochana zołzo:loveu: Quote
teqquila Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witanko :) wchodze i oczom nie wierze zdjecia piesow :evil_lol: :evil_lol: wkoncu :evil_lol: Madzia ladny masz opisik na gg Quote
DORRAG Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witam:p Oglądłam fotki:loveu: :loveu: i lece dalej. Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='paula_z']Madzia, a Ty znowu na piwku? :razz::razz:po kursie ....pewno grill:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='clockwork']smocycy :diabloti: to otwórz drzwi niech punk se wyjdzie i sprawa załatwiona.. w ostateczności :cool1: jak bedziesz w Tychach- Jastrzębie i Rybol masz- rzut beretem ;) Smocyca, dobze gadass ale jak mój punk spotka skina:hmmmm::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:dobrze prawisz mła prawie imienniczko;)Tyszanko :multi::multi: [quote name='evaxon']szkoda ze ta mądrośc nie przeszła na twojego Medorka:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj kochana zołzo:loveu: Właśnie, że przezła aż za bardzo:roll::roll::roll::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='teqquila']Witanko :) wchodze i oczom nie wierze zdjecia piesow :evil_lol: :evil_lol: wkoncu :evil_lol: Madzia ladny masz opisik na gg To Ty kaj masz moje gie gie i nic się nie odzywasz:mad::mad: [quote name='DORRAG']Witam:p Oglądłam fotki:loveu: :loveu: i lece dalej. Szerokirj drogi :hand::multi: [quote name='paula_z']Madzia, a Ty znowu na piwku? :razz: :siara:Znowu:placz::placz::placz: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:po kursie ....pewno grill:evil_lol: Grillek nie, deszczyk padał, a wiesz co dziś śpiewałam na karoke:crazyeye::crazyeye:"niby nic a tak to się zaczęło":diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :multi::multi::multi:KCM ....niby nic a tak.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wiedziałam że złapie a to za sprawą Mojej 1/3 co mi na gg klikała papapa parapapapapara....:eviltong: Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :lol: ho ho ho nowa gwiazdeczka nam rosnie:grin: witanko :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Smocyca, dobze gadass ale jak mój punk spotka skina:hmmmm::diabloti: kochanieńka ... a czy ty wiesz że jest odłam oi-punki?? czyli skin+punk?? :cool3::cool3: oć do nas to mój Pawcio Cie uświadomi że punk ze skinem trzyma sztame.... bo wiesz odłamów skinów jest 666 a punków milion... nie każdy skin to naziol, nie każdy punk to anarchista, nie każdy metal to satanista, nie każdy grandżowiec to narkoman, nie każdy dyskomuł to...aniołek ... ;) [quote name='madzia i medor'] Grillek nie, deszczyk padał, a wiesz co dziś śpiewałam na karoke:crazyeye::crazyeye:"niby nic a tak to się zaczęło":diabloti: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:KCM ....niby nic a tak.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wiedziałam że złapie a to za sprawą Mojej 1/3 co mi na gg klikała papapa parapapapapara....:eviltong: buuhahahha... i takie niby nic... papapa, parapapapapara.... Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:KCM ....niby nic a tak.......:evil_lol::evil_lol:...wiedziałam że złapie a to za sprawą Mojej 1/3 co mi na gg klikała papapa parapapapapara....:eviltong: Zwyczajne papapapa:evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']:lol: ho ho ho nowa gwiazdeczka nam rosnie:grin: witanko :loveu::loveu::loveu: Ja już nie rosnę:roll::roll: A gwiazdą, to siem już urodziłam:loveu::loveu: [quote name='clockwork']kochanieńka ... a czy ty wiesz że jest odłam oi-punki?? czyli skin+punk?? :cool3::cool3: oć do nas to mój Pawcio Cie uświadomi że punk ze skinem trzyma sztame.... bo wiesz odłamów skinów jest 666 a punków milion... nie każdy skin to naziol, nie każdy punk to anarchista, nie każdy metal to satanista, nie każdy grandżowiec to narkoman, nie każdy dyskomuł to...aniołek ... ;) buuhahahha... i takie niby nic... papapa, parapapapapara.... Ać to ja to wiem drogi Klocuszku;) Nie wierzę w stereotypy;), ale na uświadamianie chętnie wpadne:diabloti::evil_lol: [quote name='drzalka']Witajko :multi: Witojta Lenki:multi: Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic..... czy ja to dzisiaj przestanę spiewać:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a to było tak ......:eviltong: Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 madzia i medor napisał(a): Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic..... czy ja to dzisiaj przestanę spiewać:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol: mam nadzieje ze tak:diabloti: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ać to ja to wiem drogi Klocuszku;) Nie wierzę w stereotypy;), ale na uświadamianie chętnie wpadne:diabloti::evil_lol: Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic..... czy ja to dzisiaj przestanę spiewać:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol: no to wpadaj :cool3: tylko uprzedź o terminie bo Pawcio ma terminy pozajmowane całymi dniami i do nocy czasem, a on Ci to wyjaśni najlepiej- on jako Oi/Punk, HardCore'owiec ;) i tera przez Ciebie i ja bede znów 3 dni jak ostatnio nucić :mad: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a to było tak ......:eviltong: Babcia stała na balkonie, dołem dziadek defilował:Cool!: [quote name='evaxon']mam nadzieje ze tak:diabloti: Ja też mam taką nadzieję:placz: [quote name='clockwork']no to wpadaj :cool3: tylko uprzedź o terminie bo Pawcio ma terminy pozajmowane całymi dniami i do nocy czasem, a on Ci to wyjaśni najlepiej- on jako Oi/Punk, HardCore'owiec ;) i tera przez Ciebie i ja bede znów 3 dni jak ostatnio nucić :mad: Nie omieszkam zrobić inaczej;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Ale się zrobiło śpiewająco i nie tylko:cunao: I wszyscy razem:mdleje::mdleje::mdleje::bigcool: http://martynkaa.wrzuta.pl/audio/6ujtf9EOxP/halina_kunicka_-_orkiestry_dete Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Babcia stała na balkonie, dołem dziadek defilował:Cool!: I wszyscy razem:mdleje::mdleje::mdleje::bigcool: http://martynkaa.wrzuta.pl/audio/6ujtf9EOxP/halina_kunicka_-_orkiestry_dete goopia!!!!! wlazłam przesłuchałam i tera po mnie... łaże po sklepie i papapa..... :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']goopia!!!!! wlazłam przesłuchałam i tera po mnie... łaże po sklepie i papapa..... :angryy::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ledwo go ujrzała nie omal zemdlała....trala la la la la la la:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']goopia!!!!! wlazłam przesłuchałam i tera po mnie... łaże po sklepie i papapa..... :angryy::angryy::angryy: Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol: Nie musisz dziękować:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ledwo go ujrzała nie omal zemdlała....trala la la la la la la:eviltong: :Cool!: Ja to już znam na pamięć:diabloti::diabloti::diabloti: Przesłuchałam to już z chyba 8 razy:mdleje: Quote
Recommended Posts