Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='evaxon']autobusem nie łaska?:diabloti: A owszem, łaska:cool1::cool1::cool1::diabloti: [quote name='Vectra']będziesz mi płacić :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: TAK ,zgadzam się :loveu: policze ci po znajomości :evil_lol: a kto by jej dał prawko na autobus ? :diabloti: Dzięki kochana:multi::multi::loveu: Najpierw niech mi w ogóle dadzą:roll: Ale zapomniałam się pochwalić, ze wygrałam dziś dwie godzinki jazdy gratis:multi::multi: [quote name='evaxon']:mdleje::grin: Wstań gupia bo se pikną twarzyczkę rozwalisz:diabloti::diabloti:, [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to jak ...zbieramy na samochodzik;) Nie:shake::shake: Szukamy sponsora:multi::diabloti::diabloti:;) Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 madzia i medor napisał(a): Wstań gupia bo se pikną twarzyczkę rozwalisz:diabloti::diabloti:, ojoj masz racje.. :razz: przecie jak rozwale to juz wogole bedziemy do siebie podobne:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 evaxon napisał(a):ojoj masz racje.. :razz: przecie jak rozwale to juz wogole bedziemy do siebie podobne:diabloti: No własnie, a do tego dopuścić ni można:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 madzia i medor napisał(a):No własnie, a do tego dopuścić ni można:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: co to to nie:shake: :shake: :shake: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 evaxon napisał(a):co to to nie:shake: :shake: :shake: Mundre dziewczę:cool1::cool1: Quote
Bokserkowy Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 buziol podobny do fafluna bylby hyba si? bioderka pracuja no ni? Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 za szybko sie tu akcja toczy ....ale jak znajdziecie sponsora to i mnie by sie przydał:p Quote
Bokserkowy Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 albo sponsorke, ale akcja toczy sie jak w kamiennym kregu:p Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Idę spać:diabloti::diabloti:, bo rano trza wstać:placz: Alu znajdę Ci sponsora:loveu:, bokserkowy Tobie sponsorkę:loveu: Wiem, wiem, cudna jezdem:loveu::diabloti: Quote
caroolcia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Kompek jest tylko mój, kiedy chcę i jak chcę;);):evil_lol::evil_lol: Jeszcze na piwo, a raczej piwa zdążyłam pójść:grins: hi hi a na to i ja ZAWSZE ZNAJDE CZAS :diabloti: :eviltong: Quote
teqquila Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Madzia tom mi tyz sponsora zaltw :evil_lol: :evil_lol: jak taka dobra jestes:diabloti: Quote
AlKil Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Witaj Madziu Szukająca Sponsora.:lol: Stanowczo optuję za starszym modelem terenówki, bo primo: mniej sie psują wbrew pozorom i po drugie primo: są to terenówki a nie BULWARÓWKI..., po trzecie primo: wystarczy znaleźć mniej zasobnego sponsora....:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi a na to i ja ZAWSZE ZNAJDE CZAS :diabloti: :eviltong: Buahhahahaaa:evil_lol::evil_lol:Pięknie, pięknie proszę Pani:diabloti:;) teqquila napisał(a):Madzia tom mi tyz sponsora zaltw :evil_lol: :evil_lol: jak taka dobra jestes:diabloti: Dobra, mówisz i masz:grins:Muszę sobie zrobić listę:diabloti: AlKil napisał(a):Witaj Madziu Szukająca Sponsora.:lol: Stanowczo optuję za starszym modelem terenówki, bo primo: mniej sie psują wbrew pozorom i po drugie primo: są to terenówki a nie BULWARÓWKI..., po trzecie primo: wystarczy znaleźć mniej zasobnego sponsora....:evil_lol: Trzeci argument przemawia do mnie najbardziej:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cześć, Madziula, wesoło się zrobiło w blożku:razz: . A zdjęcia psiaków na której stronie? Quote
Vectra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Madziu Szukająca Sponsora.:lol: Stanowczo optuję za starszym modelem terenówki, bo primo: mniej sie psują wbrew pozorom i po drugie primo: są to terenówki a nie BULWARÓWKI..., po trzecie primo: wystarczy znaleźć mniej zasobnego sponsora....:evil_lol: dobrze gadasz ciotka :diabloti: cześć siostruniu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Cześć, Madziula, wesoło się zrobiło w blożku:razz: . A zdjęcia psiaków na której stronie? Yyyy:hmmmm: Parę stron wcześniej:evil_lol::evil_lol:;) Vectra napisał(a):dobrze gadasz ciotka :diabloti: cześć siostruniu :loveu: :loveu: :loveu: Witaj egzaminujaca się mła:loveu::loveu: Quote
Bokserkowy Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nie wiem jak sie do tego ustosunkować:thinkerg: jako, że moja obecność na drodze mogła by w szybkim tempie zmniejszyć populacje niewielkiego państwa:eviltong: z drugiej strony przecież trąbiłem:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Bokserkowy napisał(a):Nie wiem jak sie do tego ustosunkować:thinkerg: jako, że moja obecność na drodze mogła by w szybkim tempie zmniejszyć populacje niewielkiego państwa:eviltong: z drugiej strony przecież trąbiłem:evil_lol: :roflt::roflt::roflt: drzalka napisał(a):Hejoł Medorku.. i madziu też :lol: :loveu: :hand::hand: evaxon napisał(a):cze :obrazic: :loveu: Quote
caroolcia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Zeby nie być gołosłownym (i w ramach podziekowania za kafkę i ciacha) :cool3: Śniadaniowa zupa piwna Danie wegetariańskie: tak Autor: Kulinarny Atlas Lata Składniki: - 3/4 l jasnego piwa - 1/4 l gęstej - słodkiej śmietany - 3 żółtka - 10 dag cukru - 10 dag pokruszonego twarogu - kilka grzanek z masłem Sposób przyrządzania: W emaliowanym rondlu zagotuj piwo i zdejmij z ognia. Do śmietany dodaj kilka łyżek gorącego piwa, energicznie wymieszaj, po czym wlej ją do garnka z pozostałym, gorącym piwem. Żółtka ubij z cukrem na puszysty krem i też rozprowadź je najpierw kilkoma łyżkami piwa ze śmietaną, a potem dodaj do garnka z zupą piwną. Pamiętaj, że zupę można podgrzać, ale nie wolno dopuścić do wrzenia. Na dno każdego talerza wsyp nieco pokruszonego twarogu i zalej gorącą zupą. Oddzielnie podawaj grzanki z masłem. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='dealer']czesc goopia:diabloti: A ta oto kobieta po blozkach i wszedzie zostawia slady:diabloti: czesc......:loveu: Quote
clockwork Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 KUKU!!! to wszystko co miałam do powiedzenia- cza sie do home zbierać :cool1: Quote
Recommended Posts