Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']buuuhahhahahahha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluś kocham Cie MISIU !!!! machniom?? :cool3::cool3: :drink1::knajpa::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......:loveu::loveu::loveu:ze wzajemnością :eviltong:
MACHNIOM;)...:drink1::drink1::drink1:
:knajpa::knajpa:
na ZDROWIE;)

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']Hej, hej:multi:Czemu nie dajecie cynku że pijecie od rana:cool3:Przyszła bym wcześniej z zagryszką :evil_lol:;)no dawa zagryske ...DAWA:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']
Jak mam kaca, a mam, ale malutkiego, to przychodzą mi do głowy bardzo goopie pomysły:roll::roll: Tak jest i dziś:roll: Więc trzymajcie kciuki, co by mi on szybko się z głowy ulotnił, bo mnie z domu wyrzucą:diabloti:
uchyl rąbka tajemnicy... cóż to za pomysł :cool3::cool3:

[quote name='bonita']Hej, hej:multi:Czemu nie dajecie cynku że pijecie od rana:cool3:Przyszła bym wcześniej z zagryszką :evil_lol:
widać za rzadko bywasz tu i nie wiesz że z Madzią to można rano, w południe, wieczorem w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: OLE! :knajpa:

Posted

[quote name='drzalka']Witamy 07.07.07 roku ! :evil_lol: :multi: :lol:
:multi::multi::multi::multi:
[quote name='Imbir1']Nieeeeee, bo narazie zbieram na swój osobiwsty samochodzik:p Chcem Opla Tigre:loveu:

Przyznaj się, co wymyśliłaś????:diabloti::evil_lol:
Cacunio...:loveu::loveu::loveu:
Córo, nie tak Cię wychowywałam:shake::shake::shake: Nie wiesz, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła:siara:

Posted

[quote name='clockwork']buuuhahhahahahha:evil_lol::evil_lol: Aluś kocham Cie MISIU !!!! machniom?? :cool3::cool3: :drink1::knajpa:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......:loveu::loveu::loveu:ze wzajemnością :eviltong:
MACHNIOM;)...:drink1:
:knajpa:
na ZDROWIE;)

[quote name='teqquila']Witanko Madzia :evil_lol:
co dzis glowka boli com ?? :evil_lol:
Bywało gorzej, więc nie narzekam;):evil_lol:
[quote name='bonita']Hej, hej:multi:Czemu nie dajecie cynku że pijecie od rana:cool3:Przyszła bym wcześniej z zagryszką :evil_lol:

[quote name='teqquila']Bonita tom dafaj :drink1:

[quote name='Alicjarydzewska'];)no dawa zagryske ...DAWA:evil_lol:

Knajpe se u mnie znaleźli:mdleje::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']uchyl rąbka tajemnicy... cóż to za pomysł :cool3::cool3:
Goopi, jak to już bywa z moimi pomysłami :eviltong:

widać za rzadko bywasz tu i nie wiesz że z Madzią to można rano, w południe, wieczorem w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: OLE! :knajpa:
jAMENt:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']uchyl rąbka tajemnicy... cóż to za pomysł :cool3::cool3:

Bosch:crazyeye:

po kim Ona taka, bo chyba nie po mamusi:shake::oops:

Posted

[quote name='madzia i medor']Knajpe se u mnie znaleźli:mdleje::diabloti::crazyeye:...kto mów ....już ja im pokaże ........:diabloti:...
no to Madziu;)....po tyszczaku;)....:knajpa:
:knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:

Posted

[quote name='bonita']Bosch:crazyeye:

po kim Ona taka, bo chyba nie po mamusi:shake::oops:
:loveu::loveu::loveu:Mamuniu, nie wypieraj się zalet wrodzonych:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:...kto mów ....już ja im pokaże ........:diabloti:...
no to Madziu;)....po tyszczaku;)....:knajpa:
:knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:
A takie jedne... ciągle tylko alkohol i alkohol, i mnie demoralizują:shake:
Po Tyszaczku:kanjpa:
[quote name='bonita']Niestety, teraz zagryzka jest już zagryziona :grin:
Wyrodna mamcia:obrazic: Sama se zagryzła:diabloti:
:evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']Madzia tym to sie ciesz :evil_lol: i zacznij brac kaske za to :evil_lol: :evil_lol:
:hmmmm::diabloti::evil_lol:
[quote name='clockwork']i jeszcze jeden i jeszcze raz!!!
stolec stolec... papapapapa....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klockowa, jazda hej mi tu czyscić monitorka:mdleje:

[quote name='clockwork']no oczywiście że nie.. po listonoszu zapewne ;)
Znowu..........:mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: Mamcia nie wspominałaś, że ja spokrewniona z PP:mdleje::diabloti:
[quote name='Vectra']cześć siostruniu :loveu: :loveu: tęskniłaś za mną ? :loveu: :loveu:
Jasne, nie spałam ino po nocach łkałam:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']

A takie jedne... ciągle tylko alkohol i alkohol, i mnie demoralizują:shake:
Po Tyszaczku:knajpa:
no to ... :knajpa:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klockowa, jazda hej mi tu czyscić monitorka:mdleje:

:razz:ja już biurko z kawy wycierałam dziś ..........ktoś wie dlaczego:eviltong:

Posted

[quote name='madzia i medor']:hmmmm::diabloti::evil_lol:

Znowu..........:mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: Mamcia nie wspominałaś, że ja spokrewniona z PP:mdleje::diabloti:

cóś jeszcze?? ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ja już biurko z kawy wycierałam dziś ..........ktoś wie dlaczego:eviltong:

ja nie wiem :roll::roll: też chce wiedzieć :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ja już biurko z kawy wycierałam dziś ..........ktoś wie dlaczego:eviltong:
Ni cholery nie może mi przyjść do głowy odpowiedź na Twe pytanie:niewiem::diabloti:
[quote name='clockwork']

cóś jeszcze?? ;)

Klocusiowa wszystko picuś glancuś, ale... chciałam Ci oznajmić,że jakieś kręcidełko Ci z głowy wystaje:mdleje::mdleje::mdleje::diabloti:
[quote name='clockwork'] ja nie wiem :roll::roll: też chce wiedzieć :evil_lol::evil_lol:
Szukaj odpowiedzi w swoim wewnętrznym JA:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='socurek']I nie tylko z głowy... :oops:

Bo Pawcio mnie nakręca kluczykiem i latam na każde jego pierdnięcie :eviltong::eviltong:

żegnam sie już dzisio!! pappapappa
do poniedziałku ;)