Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahhahahahha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluś kocham Cie MISIU !!!! machniom?? :cool3::cool3: :drink1::knajpa::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......:loveu::loveu::loveu:ze wzajemnością :eviltong: MACHNIOM;)...:drink1::drink1::drink1::knajpa::knajpa: na ZDROWIE;) Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witanko Madzia :evil_lol: :evil_lol: co dzis glowka boli com ??:evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hej, hej:multi:Czemu nie dajecie cynku że pijecie od rana:cool3:Przyszła bym wcześniej z zagryszką :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']Hej, hej:multi:Czemu nie dajecie cynku że pijecie od rana:cool3:Przyszła bym wcześniej z zagryszką :evil_lol:;)no dawa zagryske ...DAWA:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor'] Jak mam kaca, a mam, ale malutkiego, to przychodzą mi do głowy bardzo goopie pomysły:roll::roll: Tak jest i dziś:roll: Więc trzymajcie kciuki, co by mi on szybko się z głowy ulotnił, bo mnie z domu wyrzucą:diabloti: uchyl rąbka tajemnicy... cóż to za pomysł :cool3::cool3: [quote name='bonita']Hej, hej:multi:Czemu nie dajecie cynku że pijecie od rana:cool3:Przyszła bym wcześniej z zagryszką :evil_lol: widać za rzadko bywasz tu i nie wiesz że z Madzią to można rano, w południe, wieczorem w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: OLE! :knajpa: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='drzalka']Witamy 07.07.07 roku ! :evil_lol: :multi: :lol: :multi::multi::multi::multi: [quote name='Imbir1']Nieeeeee, bo narazie zbieram na swój osobiwsty samochodzik:p Chcem Opla Tigre:loveu: Przyznaj się, co wymyśliłaś????:diabloti::evil_lol: Cacunio...:loveu::loveu::loveu: Córo, nie tak Cię wychowywałam:shake::shake::shake: Nie wiesz, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła:siara: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahhahahahha:evil_lol::evil_lol: Aluś kocham Cie MISIU !!!! machniom?? :cool3::cool3: :drink1::knajpa: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......:loveu::loveu::loveu:ze wzajemnością :eviltong: MACHNIOM;)...:drink1::knajpa: na ZDROWIE;) [quote name='teqquila']Witanko Madzia :evil_lol: co dzis glowka boli com ?? :evil_lol: Bywało gorzej, więc nie narzekam;):evil_lol: [quote name='bonita']Hej, hej:multi:Czemu nie dajecie cynku że pijecie od rana:cool3:Przyszła bym wcześniej z zagryszką :evil_lol: [quote name='teqquila']Bonita tom dafaj :drink1: [quote name='Alicjarydzewska'];)no dawa zagryske ...DAWA:evil_lol: Knajpe se u mnie znaleźli:mdleje::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='clockwork']uchyl rąbka tajemnicy... cóż to za pomysł :cool3::cool3: Goopi, jak to już bywa z moimi pomysłami :eviltong: widać za rzadko bywasz tu i nie wiesz że z Madzią to można rano, w południe, wieczorem w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: OLE! :knajpa: jAMENt:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='clockwork']uchyl rąbka tajemnicy... cóż to za pomysł :cool3::cool3: widać za rzadko bywasz tu i nie wiesz że z Madzią to można rano, w południe, wieczorem w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: OLE! :knajpa: Bosch:crazyeye: po kim Ona taka, bo chyba nie po mamusi:shake::oops: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Knajpe se u mnie znaleźli:mdleje::diabloti::crazyeye:...kto mów ....już ja im pokaże ........:diabloti:... no to Madziu;)....po tyszczaku;)....:knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)no dawa zagryske ...DAWA:evil_lol: Niestety, teraz zagryzka jest już zagryziona :grin: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Madzia tym to sie ciesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i zacznij brac kaske za to :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 i jeszcze jeden i jeszcze raz!!! stolec stolec... papapapapa.... Quote
clockwork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']Bosch:crazyeye: po kim Ona taka, bo chyba nie po mamusi:shake::oops: no oczywiście że nie.. po listonoszu zapewne ;) Quote
Vectra Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 cześć siostruniu :loveu: :loveu: tęskniłaś za mną ? :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']Bosch:crazyeye: po kim Ona taka, bo chyba nie po mamusi:shake::oops: :loveu::loveu::loveu:Mamuniu, nie wypieraj się zalet wrodzonych:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:...kto mów ....już ja im pokaże ........:diabloti:... no to Madziu;)....po tyszczaku;)....:knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: A takie jedne... ciągle tylko alkohol i alkohol, i mnie demoralizują:shake: Po Tyszaczku:kanjpa: [quote name='bonita']Niestety, teraz zagryzka jest już zagryziona :grin: Wyrodna mamcia:obrazic: Sama se zagryzła:diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='teqquila']Madzia tym to sie ciesz :evil_lol: i zacznij brac kaske za to :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm::diabloti::evil_lol: [quote name='clockwork']i jeszcze jeden i jeszcze raz!!! stolec stolec... papapapapa.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klockowa, jazda hej mi tu czyscić monitorka:mdleje: [quote name='clockwork']no oczywiście że nie.. po listonoszu zapewne ;) Znowu..........:mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: Mamcia nie wspominałaś, że ja spokrewniona z PP:mdleje::diabloti: [quote name='Vectra']cześć siostruniu :loveu: :loveu: tęskniłaś za mną ? :loveu: :loveu: Jasne, nie spałam ino po nocach łkałam:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor'] A takie jedne... ciągle tylko alkohol i alkohol, i mnie demoralizują:shake: Po Tyszaczku:knajpa: no to ... :knajpa: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klockowa, jazda hej mi tu czyscić monitorka:mdleje: :razz:ja już biurko z kawy wycierałam dziś ..........ktoś wie dlaczego:eviltong: Quote
clockwork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']:hmmmm::diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klockowa, jazda hej mi tu czyscić monitorka:mdleje: Znowu..........:mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: Mamcia nie wspominałaś, że ja spokrewniona z PP:mdleje::diabloti: cóś jeszcze?? ;) Quote
clockwork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ja już biurko z kawy wycierałam dziś ..........ktoś wie dlaczego:eviltong: ja nie wiem :roll::roll: też chce wiedzieć :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ja już biurko z kawy wycierałam dziś ..........ktoś wie dlaczego:eviltong: Ni cholery nie może mi przyjść do głowy odpowiedź na Twe pytanie:niewiem::diabloti: [quote name='clockwork'] cóś jeszcze?? ;) Klocusiowa wszystko picuś glancuś, ale... chciałam Ci oznajmić,że jakieś kręcidełko Ci z głowy wystaje:mdleje::mdleje::mdleje::diabloti: [quote name='clockwork'] ja nie wiem :roll::roll: też chce wiedzieć :evil_lol::evil_lol: Szukaj odpowiedzi w swoim wewnętrznym JA:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='socurek']I nie tylko z głowy... :oops: Bo Pawcio mnie nakręca kluczykiem i latam na każde jego pierdnięcie :eviltong::eviltong: żegnam sie już dzisio!! pappapappa do poniedziałku ;) Quote
Recommended Posts