Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol: Nie musisz dziękować:diabloti: :Cool!: Ja to już znam na pamięć:diabloti::diabloti::diabloti: Przesłuchałam to już z chyba 8 razy:mdleje::ylsuper:......:siara::siara::siara: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:ylsuper:......:siara::siara::siara: Aż się boję, co mi zrobią znajomi, jak do wieczora mi nie minie:roflt::roflt: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Aż się boję, co mi zrobią znajomi, jak do wieczora mi nie minie:roflt::roflt::razz:jak to co ....powinni ci bić brawo ...ewentualnie wsadzić w pociąg do Rybnika:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']goopia!!!!! wlazłam przesłuchałam i tera po mnie... łaże po sklepie i papapa..... :angryy::angryy::angryy: znaczy sie....kora mozgowa Cie swedzi....i ja masz...:diabloti: tak, tak...amerykanscy naukowcy odkryli ze jesli chodzisz i nuciasz jakas pisenke to najzwyczajniej w swiecie swedzi Cie kora mozgowa....:evil_lol: oczywiscie ogloszenie dotyczy tych co maja kore.....:diabloti: :cool1: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak to co ....powinni ci bić brawo ...ewentualnie wsadzić w pociąg do Rybnika:evil_lol: Może być i to i to, w kolejności wyżej podanej:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Idę na spacer:roll::roll: Wcale mi się nie chce... ;) Później na kurs, tym bardziej mi się nie chce... A później, to już same przyjemności;);) Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie....kora mozgowa Cie swedzi....i ja masz...:diabloti: tak, tak...amerykanscy naukowcy odkryli ze jesli chodzisz i nuciasz jakas pisenke to najzwyczajniej w swiecie swedzi Cie kora mozgowa....:evil_lol: oczywiscie ogloszenie dotyczy tych co maja kore.....:diabloti: :cool1: A jak się siedzi i śpiewa... to łaskocze:hmmmm::diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Może być i to i to, w kolejności wyżej podanej:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Idę na spacer:roll::roll: Wcale mi się nie chce... ;) Później na kurs, tym bardziej mi się nie chce... A później, to już same przyjemności;);):razz:weź i Ozzulka na psacerek [quote name='madzia i medor']A jak się siedzi i śpiewa... to łaskocze:hmmmm::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a nam na biomedyce moili ze wtedy to sa owsiki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak sie siedzi i łaskocze ....o śpiewaniu nie mówili ...dziwne :hmmmm: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']A jak się siedzi i śpiewa... to łaskocze:hmmmm::diabloti: nie. nie łaskocze tylko swedzi....:loveu: TAK TEZ.:diabloti: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ledwo go ujrzała nie omal zemdlała....trala la la la la la la:eviltong: [quote name='madzia i medor']Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol: Nie musisz dziękować:diabloti: :Cool!: Ja to już znam na pamięć:diabloti::diabloti::diabloti: Przesłuchałam to już z chyba 8 razy:mdleje: zabije was, albo nie- bo to karalne... unicestwie siebie :flaming: [quote name='madzia i medor']Aż się boję, co mi zrobią znajomi, jak do wieczora mi nie minie:roflt::roflt: tylko zacznij, a zobaczysz że bedą spiewać z Tobą... ta durna piosenka jak wpada w uchi to już klapa :mdleje: [quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie....kora mozgowa Cie swedzi....i ja masz...:diabloti: tak, tak...amerykanscy naukowcy odkryli ze jesli chodzisz i nuciasz jakas pisenke to najzwyczajniej w swiecie swedzi Cie kora mozgowa....:evil_lol: oczywiscie ogloszenie dotyczy tych co maja kore.....:diabloti: :cool1: mnie to nie dotyczy- kora mózgowa jest powiązana z mózgiem :evil_lol::evil_lol: u kogo to ja jestem :hmmmm: .... aa!! nie ważne!! pozdrawiam właściciela blogasa i jej psy/ psa/kota :niewiem: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:weź i Ozzulka na psacerek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a nam na biomedyce moili ze wtedy to sa owsiki:evil_lol::evil_lol:jak sie siedzi i łaskocze ....o śpiewaniu nie mówili ...dziwne :hmmmm: Przysałaj go, ino priorytetem:loveu::loveu::diabloti: To znaczy, że mam owsiki na korze mózgowej:mdleje: [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie. nie łaskocze tylko swedzi....:loveu: TAK TEZ.:diabloti: Mnie łaskocze, ale Alunia mi już wytłumaczyła, że to te łowsiki:loveu::loveu: [quote name='clockwork']1.zabije was, albo nie- bo to karalne... unicestwie siebie :flaming: tylko zacznij, a zobaczysz że bedą spiewać z Tobą... ta durna piosenka jak wpada w uchi to już klapa :mdleje: mnie to nie dotyczy- kora mózgowa jest powiązana z mózgiem :evil_lol::evil_lol: u kogo to ja jestem :hmmmm: .... aa!! nie ważne!! pozdrawiam właściciela blogasa i jej psy/ psa/kota :niewiem: Łee tam sie bendziesz łunicestwiać... lepiej pośpiewaj z nami papapapap niby nic, a tak to się zaczęło:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Znajoma była ze mną na spacerze, na początku miał mnie dość, a później mi wturowała:evil_lol: Ja również pozdrawiam piękną, inteligentną, wspaniałą i wogóle cud miód i orzeszki właściecielkę tegoż blogaska:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 madzia i medor napisał(a):Przysałaj go, ino p Ja również pozdrawiam piękną, inteligentną, wspaniałą i wogóle cud miód i orzeszki właściecielkę tegoż blogaska:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ale sobie poslodzilas :evil_lol: :evil_lol: Witaj Magdo i mam prozbe skoncz z tym spiewaniem :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor'] 1.Łee tam sie bendziesz łunicestwiać... lepiej pośpiewaj z nami papapapap niby nic, a tak to się zaczęło:loveu::loveu::loveu::evil_lol: 2.Znajoma była ze mną na spacerze, na początku miał mnie dość, a później mi wturowała:evil_lol: 3.Ja również pozdrawiam piękną, inteligentną, wspaniałą i wogóle cud miód i orzeszki właściecielkę tegoż blogaska:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: niby nic... zwyczajne papapa :eviltong::eviltong: a mówiłam że to wpada w ucho... i zaraża właściecielke :hmmmm: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='teqquila']ale sobie poslodzilas :evil_lol: :evil_lol: Witaj Magdo i mam prozbe skoncz z tym spiewaniem :evil_lol: :evil_lol: Przez chwilę skończyłam, bo zapomniałam... ale teraz już mi przypomniałaś:diabloti::diabloti: [quote name='clockwork'] niby nic... zwyczajne papapa :eviltong::eviltong: a mówiłam że to wpada w ucho... i zaraża właściecielke :hmmmm: 1.Ledwie go ujrzała, nieomal zemdlała... :evil_lol::evil_lol: 2. :razz::loveu::loveu::evil_lol: 3. Nie żartuj, że nie wiesz, o kim mówie:mdleje: Przecież każdy ją zna... ona jest po prostu cudowna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: Zgadnijcie, co słucham... Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 madzia i medor napisał(a): Zgadnijcie, co słucham... nikogo to nie obchodzi:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 evaxon napisał(a):nikogo to nie obchodzi:diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja Ciebie Tyż Robaczku :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Magda los tak chcial !! nawet opis na gg ma taki :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Przez chwilę skończyłam, bo zapomniałam... ale teraz już mi przypomniałaś:diabloti::diabloti: 1.Ledwie go ujrzała, nieomal zemdlała... :evil_lol::evil_lol: 2. :razz::loveu::loveu::evil_lol: 3. Nie żartuj, że nie wiesz, o kim mówie:mdleje: Przecież każdy ją zna... ona jest po prostu cudowna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: Zgadnijcie, co słucham... dalej nie umie :oops::oops: co?? :razz::loveu::loveu::evil_lol: ???? wiem o kim mówisz i sie zgadzam ale nie wiem co to właściecielkaco słuchasz?? mamy?? Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu::loveu::loveu::loveu: Ja Ciebie Tyż Robaczku :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:pa pa pa parapapapa para ....jest w orkiestach dętych .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 teqquila napisał(a):Magda los tak chcial !! nawet opis na gg ma taki :evil_lol: :evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: No wkręciła mi się w cholere:oops::loveu::loveu::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='teqquila']Magda los tak chcial !! nawet opis na gg ma taki :evil_lol: :evil_lol: kto ma taki opis?? Madzia?? bo ja nie mam jej giegie :placz::placz: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'] dalej nie umie :oops::oops: co?? :razz::loveu::loveu::evil_lol: ???? wiem o kim mówisz i sie zgadzam ale nie wiem co to właściecielkaco słuchasz?? mamy?? 1. Skup się i nie rób siary:diabloti: 2. Sama nie wiem:niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3. Ale ja goopia... :evil_lol: Właściecielka to taki nowy ulepszony model właścicielki:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:pa pa pa parapapapa para ....jest w orkiestach dętych .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,,... jakaś siła... bo to było tak":loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 a no Madzi ma taki opiskik!! ja jam sledze :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 teqquila napisał(a):a no Madzi ma taki opiskik!! ja jam sledze :evil_lol: hy hy hy przeczytałam śledzie:lol: Madzia JCT Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']1. Skup się i nie rób siary:diabloti: 2. Sama nie wiem:niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3. Ale ja goopia... :evil_lol: Właściecielka to taki nowy ulepszony model właścicielki:diabloti: ,,... jakaś siła... bo to było tak":loveu::loveu::loveu::evil_lol: [quote name='teqquila']a no Madzi ma taki opiskik!! ja jam sledze :evil_lol: medorowa nie pieprz tylko dawaj swe giegie :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']:mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: No wkręciła mi się w cholere:oops::loveu::loveu::evil_lol:poka opisik :eviltong:i numerek:oops: Quote
Recommended Posts