Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol: Nie musisz dziękować:diabloti:

:Cool!:
Ja to już znam na pamięć:diabloti::diabloti::diabloti: Przesłuchałam to już z chyba 8 razy:mdleje::ylsuper:......:siara::siara::siara:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Aż się boję, co mi zrobią znajomi, jak do wieczora mi nie minie:roflt::roflt::razz:jak to co ....powinni ci bić brawo ...ewentualnie wsadzić w pociąg do Rybnika:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']goopia!!!!! wlazłam przesłuchałam i tera po mnie... łaże po sklepie i papapa..... :angryy::angryy::angryy:

znaczy sie....kora mozgowa Cie swedzi....i ja masz...:diabloti:
tak, tak...amerykanscy naukowcy odkryli ze jesli chodzisz i nuciasz jakas pisenke to najzwyczajniej w swiecie swedzi Cie kora mozgowa....:evil_lol:

oczywiscie ogloszenie dotyczy tych co maja kore.....:diabloti: :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak to co ....powinni ci bić brawo ...ewentualnie wsadzić w pociąg do Rybnika:evil_lol:
Może być i to i to, w kolejności wyżej podanej:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:

Idę na spacer:roll::roll: Wcale mi się nie chce... ;)
Później na kurs, tym bardziej mi się nie chce...
A później, to już same przyjemności;);)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie....kora mozgowa Cie swedzi....i ja masz...:diabloti:
tak, tak...amerykanscy naukowcy odkryli ze jesli chodzisz i nuciasz jakas pisenke to najzwyczajniej w swiecie swedzi Cie kora mozgowa....:evil_lol:

A jak się siedzi i śpiewa... to łaskocze:hmmmm::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Może być i to i to, w kolejności wyżej podanej:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:

Idę na spacer:roll::roll: Wcale mi się nie chce... ;)
Później na kurs, tym bardziej mi się nie chce...
A później, to już same przyjemności;);):razz:weź i Ozzulka na psacerek

[quote name='madzia i medor']A jak się siedzi i śpiewa... to łaskocze:hmmmm::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a nam na biomedyce moili ze wtedy to sa owsiki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak sie siedzi i łaskocze ....o śpiewaniu nie mówili ...dziwne :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ledwo go ujrzała nie omal zemdlała....trala la la la la la la:eviltong:

[quote name='madzia i medor']Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol: Nie musisz dziękować:diabloti:

:Cool!:
Ja to już znam na pamięć:diabloti::diabloti::diabloti: Przesłuchałam to już z chyba 8 razy:mdleje:

zabije was, albo nie- bo to karalne... unicestwie siebie :flaming:

[quote name='madzia i medor']Aż się boję, co mi zrobią znajomi, jak do wieczora mi nie minie:roflt::roflt:
tylko zacznij, a zobaczysz że bedą spiewać z Tobą... ta durna piosenka jak wpada w uchi to już klapa :mdleje:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie....kora mozgowa Cie swedzi....i ja masz...:diabloti:

mnie to nie dotyczy- kora mózgowa jest powiązana z mózgiem :evil_lol::evil_lol:

u kogo to ja jestem :hmmmm: .... aa!! nie ważne!! pozdrawiam właściciela blogasa i jej psy/ psa/kota :niewiem:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:weź i Ozzulka na psacerek

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a nam na biomedyce moili ze wtedy to sa owsiki:evil_lol::evil_lol:jak sie siedzi i łaskocze ....o śpiewaniu nie mówili ...dziwne :hmmmm:
Przysałaj go, ino priorytetem:loveu::loveu::diabloti:
To znaczy, że mam owsiki na korze mózgowej:mdleje:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']nie. nie łaskocze tylko swedzi....:loveu:
TAK TEZ.:diabloti:
Mnie łaskocze, ale Alunia mi już wytłumaczyła, że to te łowsiki:loveu::loveu:
[quote name='clockwork']1.zabije was, albo nie- bo to karalne... unicestwie siebie :flaming:

tylko zacznij, a zobaczysz że bedą spiewać z Tobą... ta durna piosenka jak wpada w uchi to już klapa :mdleje:

mnie to nie dotyczy- kora mózgowa jest powiązana z mózgiem :evil_lol::evil_lol:

u kogo to ja jestem :hmmmm: .... aa!! nie ważne!! pozdrawiam właściciela blogasa i jej psy/ psa/kota :niewiem:

Łee tam sie bendziesz łunicestwiać... lepiej pośpiewaj z nami papapapap niby nic, a tak to się zaczęło:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Znajoma była ze mną na spacerze, na początku miał mnie dość, a później mi wturowała:evil_lol:

Ja również pozdrawiam piękną, inteligentną, wspaniałą i wogóle cud miód i orzeszki właściecielkę tegoż blogaska:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Przysałaj go, ino p
Ja również pozdrawiam piękną, inteligentną, wspaniałą i wogóle cud miód i orzeszki właściecielkę tegoż blogaska:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

ale sobie poslodzilas :evil_lol: :evil_lol:
Witaj Magdo i mam prozbe skoncz z tym spiewaniem :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']

1.Łee tam sie bendziesz łunicestwiać... lepiej pośpiewaj z nami papapapap niby nic, a tak to się zaczęło:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

2.Znajoma była ze mną na spacerze, na początku miał mnie dość, a później mi wturowała:evil_lol:

3.Ja również pozdrawiam piękną, inteligentną, wspaniałą i wogóle cud miód i orzeszki właściecielkę tegoż blogaska:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

1. niby nic... zwyczajne papapa :eviltong::eviltong:
  2. a mówiłam że to wpada w ucho... i zaraża
  3. właściecielke :hmmmm:

Posted

[quote name='teqquila']ale sobie poslodzilas :evil_lol: :evil_lol:
Witaj Magdo i mam prozbe skoncz z tym spiewaniem :evil_lol: :evil_lol:
Przez chwilę skończyłam, bo zapomniałam... ale teraz już mi przypomniałaś:diabloti::diabloti:
[quote name='clockwork']

1. niby nic... zwyczajne papapa :eviltong::eviltong:
  2. a mówiłam że to wpada w ucho... i zaraża
  3. właściecielke :hmmmm:

1.Ledwie go ujrzała, nieomal zemdlała... :evil_lol::evil_lol:
2. :razz::loveu::loveu::evil_lol:
3. Nie żartuj, że nie wiesz, o kim mówie:mdleje: Przecież każdy ją zna... ona jest po prostu cudowna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:

Zgadnijcie, co słucham...

Posted

[quote name='madzia i medor']Przez chwilę skończyłam, bo zapomniałam... ale teraz już mi przypomniałaś:diabloti::diabloti:

1.Ledwie go ujrzała, nieomal zemdlała... :evil_lol::evil_lol:
2. :razz::loveu::loveu::evil_lol:
3. Nie żartuj, że nie wiesz, o kim mówie:mdleje: Przecież każdy ją zna... ona jest po prostu cudowna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:

Zgadnijcie, co słucham...

1. dalej nie umie :oops::oops:
  2. co?? :razz::loveu::loveu::evil_lol: ????
  3. wiem o kim mówisz i sie zgadzam ale nie wiem co to właściecielka
co słuchasz?? mamy??

Posted

[quote name='madzia i medor']

:loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja
Ciebie
Tyż
Robaczku
:loveu::loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi:pa pa pa parapapapa para ....jest w orkiestach dętych .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
Magda los tak chcial !! nawet opis na gg ma taki :evil_lol: :evil_lol:

:mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: No wkręciła mi się w cholere:oops::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

1. dalej nie umie :oops::oops:
  2. co?? :razz::loveu::loveu::evil_lol: ????
  3. wiem o kim mówisz i sie zgadzam ale nie wiem co to właściecielka
co słuchasz?? mamy??
1. Skup się i nie rób siary:diabloti:
2. Sama nie wiem:niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
3. Ale ja goopia... :evil_lol: Właściecielka to taki nowy ulepszony model właścicielki:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:pa pa pa parapapapa para ....jest w orkiestach dętych .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
,,... jakaś siła... bo to było tak":loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']1. Skup się i nie rób siary:diabloti:
2. Sama nie wiem:niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
3. Ale ja goopia... :evil_lol: Właściecielka to taki nowy ulepszony model właścicielki:diabloti:

,,... jakaś siła... bo to było tak":loveu::loveu::loveu::evil_lol:

[quote name='teqquila']a no Madzi ma taki opiskik!! ja jam sledze :evil_lol:

medorowa nie pieprz tylko dawaj swe giegie :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='madzia i medor']:mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: No wkręciła mi się w cholere:oops::loveu::loveu::evil_lol:poka opisik :eviltong:i numerek:oops: