bonita Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witaj córciu moja co się opiekuje dobkiem, który będzie u Cię aż miesiąc:crazyeye: (ale mają długiego urlopa:diabloti:) Na wystawie oczywiście zrób fotki . Rodzeństwu też możesz coś ładnego kupić:loveu::diabloti: Pozdrawia Cię twoja mamcia:loveu::loveu::loveu: Qurde ledwo co się cieszkałam, ze dogo odmulone, a znowu tak samo muli:placz::placz::placz: Quote
Medorowa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 bonita napisał(a):Witaj córciu moja co się opiekuje dobkiem, który będzie u Cię aż miesiąc:crazyeye: (ale mają długiego urlopa:diabloti:) Na wystawie oczywiście zrób fotki . Rodzeństwu też możesz coś ładnego kupić:loveu::diabloti: Pozdrawia Cię twoja mamcia:loveu::loveu::loveu: Qurde ledwo co się cieszkałam, ze dogo odmulone, a znowu tak samo muli:placz::placz::placz: On nie jest u mnie, to ja jestem u niego:evil_lol::evil_lol: ;) Zdjęć nie ma, bo nie ma czym robić:niewiem: O ja wyrodne bydle:cool1: O rodzeństwie zapomniałam:diabloti: :diabloti: Również Cię pozdrwiam:loveu: :loveu: :loveu: :p Quote
agbar Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 czesc gooopia:loveu: przylazlam do cia bo wiem ze placzesz z tesknoty za mna:loveu: :diabloti: Quote
Rybka_39 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 BUu:placz:...jak dalej nie bedzie fotek to bedę dla Ciebie nie klikerowa:evil_lol:, a wiesz co to oznacza:mad::lol: Quote
Medorowa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 dealer napisał(a):czesc gooopia:loveu: przylazlam do cia bo wiem ze placzesz z tesknoty za mna:loveu: :diabloti: Skąd wiedziałaś :loveu::loveu::loveu::diabloti: DORRAG napisał(a):Cześć Medorki:p Cze Fionki:loveu: :loveu: Rybka_39 napisał(a):BUu:placz:...jak dalej nie bedzie fotek to bedę dla Ciebie nie klikerowa:evil_lol:, a wiesz co to oznacza:mad::lol: Klik klik, nowych fotek nie będzie dopóki nie wyślę aparatu do naprawy lub nie zakupię nowego:roll: :roll: :oops: Ale grzeje:loveu: :loveu: :loveu: Leżemy sobie z Iwonkiem na balkonie i się prażymy:cool1: Quote
Akadna Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witam z wieczora;) medora-potffora:D i potfforną pańcie:) Quote
basia2202 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 czeee Medorki :multi: przyszłyśmy tu naaa ostaaaatki.... :evil_lol: a niee... my tu dzisiaj pierwsze...h h h :loveu: pozdrowionka!!:) Quote
clockwork Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 wróciłam do Ciebie po latach milczenia :loveu::loveu::loveu: słyszałam... że jakiś :roll: pies jest ważniejszy od NAS :mad::mad: oki medorowa... jako że zajmujesz się psem, i pewnie nie przybędziesz- WYBACZAM... piesy ponad wszystko- tak trzymaj ;);) bedzie jeszcze okazyja- nie umieramy jeszcze ... chyba :roll: Quote
caroolcia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Doberek doberkowa opiekunko na wygnaniu :loveu: jak sobie radzicie na spacerkach?? Quote
zuzolandia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witanko i pozdrawianko !!!!! słonce swieci wiec pewnie smigasz gdzies po polach eheheheh;-) Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :multi:witanko Medorowa ......matko trojgu psom;) Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witaj, zapsiona Madziu, jesteś b. dzielna;) . Quote
Medorowa Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Werka']Witam z wieczora;) medora-potffora:D i potfforną pańcie:) :diabloti: [quote name='basia2202']czeee Medorki :multi: przyszłyśmy tu naaa ostaaaatki.... :evil_lol: a niee... my tu dzisiaj pierwsze...h h h :loveu: pozdrowionka!!:) Witajcie:loveu::loveu: [quote name='Cimi']Czeeeeeeeeeeść :multi: Hej:p [quote name='Rybka_39']Witam medorki:multi: Cze :lol: [quote name='clockwork']wróciłam do Ciebie po latach milczenia :loveu::loveu: słyszałam... że jakiś :roll: pies jest ważniejszy od NAS :mad::mad: oki medorowa... jako że zajmujesz się psem, i pewnie nie przybędziesz- WYBACZAM... piesy ponad wszystko- tak trzymaj ;);) bedzie jeszcze okazyja- nie umieramy jeszcze ... chyba :roll: KCM:loveu: :loveu: :loveu: Co się odwlecze, to nie uciecze - obiecuję, że zrobię wszystko by kiedyś do spotkanka doszło;) [quote name='Werka']helloł;) potfforki;) Hej:lol: Quote
Medorowa Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry moja mila....:loveu: Witaj Dijejka:loveu: [quote name='caroolcia']Doberek doberkowa opiekunko na wygnaniu :loveu: jak sobie radzicie na spacerkach?? Nie radzimy:shake: :shake: Do niedawna Iwo był najlepszym kumplem Medora, ale jak ostatnio przyprowadziłam Iwa do nas (nie wprowadzałam go nawet do domu, bo wiedziałąm, że Medor nie toleruje innych samców w domu), czekał na klatce schodowej, skonczyło się jadką:mdleje: I tak w oto owy sposób, Medor na słowo "Iwo" dostaje szału złości ...Musimy wychdzić osobno, cały dzień jestem na chodzie, rano moje psy, Iwo, praca, w czasie pracy- moje psy, iwo, po pracy to samo i tak cały dzień ... [quote name='zuzolandia']Witanko i pozdrawianko !!!!! słonce swieci wiec pewnie smigasz gdzies po polach eheheheh;-) Śmigammm.... po pracy:diabloti: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witanko Medorowa ......matko trojgu psom;) Witaj:loveu: :loveu: [quote name='clockwork']medorowa.... kaj żeś :roll: W pracy siedzę:cool1: ;) [quote name='Wyjątek']Dzieńdoberek Mewdorkowa!! :D :multi: Witajta:p:p:p [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, zapsiona Madziu, jesteś b. dzielna;) . Tiaaa, bardzo:evil_lol: :evil_lol: Witam wszystkich:multi: Myślałam, że już o nas zapomnieliście:razz: Dziś lecę się napić... :cool1: :cool1: :cool1: Tylko kiedy znajdę czas:diabloti: Quote
caroolcia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Qrcze Madzia trzymaj się, może Medorek przestraszył się ze chcesz mu konkurenta do domku przyjąć i nie będzie miał jush Paniulki na wyłączność?? Quote
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cześć Sistersjo :loveu: Wreszcie wpuszczono mnie na dogo, bo czekanie po 15 minut na załadowanie się strony jest nie dla mnie :shake: Quote
Akadna Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ludzie! Włazcie na www.chat-dogomaniakow.prv.pl/ !!! :) czekam na odzew;) Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Madziu, tak już bywa, że psy, chcą mieć na wyłączność swoją Pańcię, nie tolerują innych. To tak jak u ludzi...;) Quote
Recommended Posts