Medorowa Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='zuzolandia']Taaaa fotecki ;-) marzenia scietej głowy eheheheheh;-) A miejsce publiczne najbardziej oblegane w nieco inkszych czasach choc teraz pewnikiem tez niezle prosperuje by l ......SZALET MIEJSKI ;-) eehheh gdybym wczesniej pewnych rzeczy nie przeczytałą to pewnikiem Madzie bym tam umiejscowiła heheeheheh .......no co ....bardzo interesujaca praca;-) buziaczki!!!! Żadna praca nie hańbi:cool1: :cool1: Ale za propozycję umiejscownienia mnie w szaletach dziękuję, nie skorzystam:cool1: :diabloti: [quote name='paula_z']Haha :D Chcesz mieć kaca, dmuchnij se w materaca :evil_lol: Buhahahaaaa:evil_lol: Witaj:p :p :p [quote name='bonita']Przyszłam do mojej córci :loveu: Jest wgdzieś? W pracy byłam:grins::grins: [quote name='Werka']Jak tak to zapomnij o zdjeciach Vectora:stop: W.:bluepaw: :cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: [quote name='BeaC']wpadłam do Cię, :diabloti:bo ty też u mnie była...............:cool3: ale ty poogladała jakieś zdjęcia psa...............(kretów narazie nieudaje mi się sfocić) a ty??? kiedy tutaj będa jakieś foty??:mad:no kiedy???:angryy: może byś kreta:diabloti: Niebawem postaram się coś pokombinować:modla::modla: Quote
Medorowa Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='caroolcia']Madzia ty łobuzie :eviltong: :lol!::lol!: [quote name='dealer']czesc moja ty piekna i normalna inaczej:diabloti: :loveu: zaniedbujesz mnie ostatnio i musze plakac....:cool1: Zaniedbuje wszystkich, włącznie z samą sobą:shake: :shake: :shake: Nie mam na nic czasu:roll: [quote name='clockwork']Cytat: Napisał Werka to teraz mały żarcik kabaretu Ani mru mru: -Co ja jest najlepsze na kaca? -Hmm.. Na kaca, najlepsze jest powietrze w pompki od materaca;-) (to byl wystep z lalka;-)) buuuhahahaha ALLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :scream_3::scream_3: łobejrz... jednak to wszystko przez ten materacyk... ale żeby już o tym animrumru dowcipy robili??? :hmmmm: :roll: halo halo zmęczona Magdo :multi: Witaj Klocusiowa serce Ty moje;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='basia2202']się szybciutko witamy:) i szybciutko znikamy, bo dużo dziś roboty... ;) Witajcie:multi: :multi: [quote name='zuzolandia']Czołgamy sie witajaco bo wstac sie nam nie chce;-) Leniwiec pospolitus - :shake: :shake: :shake: - zupełnie jak ja:diabloti: [quote name='Kiłi']Cześć Madziosławo!!!:diabloti: Wypoczęta ty już? Specjalnie dla ciebie zdjęcie twojej imienniczki:diabloti: Troche niewyraźne, bo cholery za szybko uciekają:eviltong: :evil_lol: Wszystkie Magdy, to cholry:diabloti: :diabloti: :cool1: :diabloti: Czy ja już wspominałam, że nie dość, że imienniczka , to jeszcze tak do mnie podobna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='caroolcia']buhahahaah - ładna imienniczka :roflt: :grins::grins: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i tu tez dotarłam.... i jestem i milo sie witam.....:loveu: Witaj Aguńcia:loveu: :loveu: [quote name='Rybka_39']Witam serdecznie o foteczki pytam:cool3: Postaram się coś w najbliższym czasie pokombinować:p :p [quote name='clockwork'] o masakra... taka piękna kózka a tak ją skrzywdzili imieniem :shake::shake::shake: :diabloti: Co Ty siostra gadusz:cool1: :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:ten ma kaca co wdycha powietrze z materaca:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: cze Medorowa....:loveu: To prawda, jako dowód widziałam takie dwie dmuchające... materac:cool1: :cool1: [quote name='DORRAG']Hej Medorki:p Hej Fioneśki:p :p Quote
Medorowa Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Kiłi napisał(a):No niestety z takim imieniem już do kachny trafiła:shake: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: Madziiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa!!! Gdzie ty?:-( :diabloti: Jezdem:lol!::lol!::diabloti: :diabloti: Lecę z Iwem na spacer, później z Medorkiem, a później z Dydkiem:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Wybaczcie :roll: :shake: Ale nie mam czasu pisać u Was, staram się zaglądać i mniej więcej, ale mniej, być w temacie:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: :roll: :roll: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :grins: to ja wdychająca powietrze....z materaca....Moja 1/3 już w domeczku swoim ...;) Quote
caroolcia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Jezdem:lol!::lol!::diabloti: :diabloti: Lecę z Iwem na spacer, później z Medorkiem, a później z Dydkiem:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Wybaczcie :roll: :shake: Ale nie mam czasu pisać u Was, staram się zaglądać i mniej więcej, ale mniej, być w temacie:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: :roll: :roll: ło matko Madzia, ale ty formy nabierzesz - tyle spacerków:crazyeye: !!!! Quote
Akadna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='caroolcia']ło matko Madzia, ale ty formy nabierzesz - tyle spacerków:crazyeye: !!!! no bła :diabloti: będzie jak spod dłuta mistrza Fidiasza :diabloti: Quote
Vectra Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Jezdem:lol!::lol!::diabloti: :diabloti: Lecę z Iwem na spacer, później z Medorkiem, a później z Dydkiem:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Wybaczcie :roll: :shake: Ale nie mam czasu pisać u Was, staram się zaglądać i mniej więcej, ale mniej, być w temacie:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: :roll: :roll: oooo jaki sympatyczny rozkład dnia :evil_lol: ale jaka będzie zdrowa :loveu: dotleniona :loveu: i kondycha jaka :diabloti: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 czesc...czesc ...czesc ci i chwala o Magdalenooooo:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 no to śpiewająco: o Maglaeeeeeno, Magdaleeeeno Choć dla wszystkich jesteś nie ma ciebie nikt........ :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 o masz....a ja nie znam żadnej piosenki o Magdalenie.......:placz::placz::placz: mimo to WITANKO :multi: :multi: :multi: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']o masz....a ja nie znam żadnej piosenki o Magdalenie.......:placz::placz::placz: mimo to WITANKO :multi: :multi: :multi: ja znam bajke o Magdzie Ma gdzie, a nie ma z kim :p Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a ja znam o Napoleonie... napol leon w piecu bo pizdzi....:cool1: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 i o Ilawie tez znam...i o Magdzie.. jak nie Ma gdzie to I lawa dobra...:cool3: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']a ja znam o Napoleonie... napol leon w piecu bo pizdzi....:cool1: :evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']i o Iławie tez znam...i o Magdzie.. jak nie Ma gdzie to I ława dobra...:cool3: poprawiłam z polskimi ;) Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: poprawiłam z polskimi ;) dziekuje ci moja korektorko:loveu: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :oops:.......a ja znam o ............udach i o piersiach.....:oops: :razz: :razz: :razz: jak nam się UDA to będziemy PIERSI :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ....witajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj i to by było na tyle dziękujemy państrwu:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kate I Luka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Madzia, zobacz jakie poematy tu powstają :cool3: w bilbiotece takich nie masz, napewno :p Quote
drzalka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 MAdzia z z aparatem .. naprawiony :mad: :cool3: ??????? Quote
caroolcia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Madzia nie naprawi :diabloti: , ściemnia nam tu i farmazony o naprawie funduje, pewno zleniwiało stworzenie i nawet jej sie nie kce fociszków robić :eviltong: . (może jak jej wleze na abicje to naprawi:evil_lol: ) Quote
Kiłi Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 caroolcia napisał(a): (może jak jej wleze na abicje to naprawi:evil_lol: ) Myślisz?:evil_lol: Madzi się nie chce doopki ruszyć, taki leniuch z niej, a może już fot nie umi robić?:hmmmm: :siara: Madzia gdzie cię wciągnęło?:roll: Quote
caroolcia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kiłi napisał(a):Myślisz?:evil_lol: Madzi się nie chce doopki ruszyć, taki leniuch z niej, a może już fot nie umi robić?:hmmmm: :siara: Madzia gdzie cię wciągnęło?:roll: Myślę, że jush nie umie robić i głupio jej się przynzać :diabloti: Quote
Recommended Posts