Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :razz:Magdziu....a bywasz ty tu jeszcze czasem:cool3: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 goooooopiaaaaa gdzie sie szlajasz zas?:diabloti: Quote
basia2202 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 elołsien Medorki :multi: przybyłam żem do Was najpierwsiejsza dzisiaj :evil_lol: co tam robicie? :cool3: śpicie jeszcze? wstaaawaaać :evil_lol: Quote
Akadna Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='caroolcia']Medorki przepały :niewiem: niepokoję się.... :scared: Quote
Medorowa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='caroolcia']Qrcze Madzia trzymaj się, może Medorek przestraszył się ze chcesz mu konkurenta do domku przyjąć i nie będzie miał jush Paniulki na wyłączność?? Iwo przychodził do nas czasami, ale nie miał prawa się nigdzie ruszyć, za to Medor u niego wyżerał mu z miski:shake: :shake: :shake: Tak, jest zazdrosny;) [quote name='Kate I Luka']Cześć Sistersjo :loveu: Wreszcie wpuszczono mnie na dogo, bo czekanie po 15 minut na załadowanie się strony jest nie dla mnie :shake: Cześć kochana - widać, że mam kolejną wspólną cechę - brak cierpliwości;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Werka']Ludzie! Włazcie na www.chat-dogomaniakow.prv.pl/ !!! :) czekam na odzew;) Witaj:p Ja niestety nie mam na to czsu:p [quote name='AgusiaTerierka']Madziu, tak już bywa, że psy, chcą mieć na wyłączność swoją Pańcię, nie tolerują innych. To tak jak u ludzi...;) No niestety;) witaajjjj:p [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Magdziu....a bywasz ty tu jeszcze czasem:cool3: Bywam, ale bardzo rzadko;) Teraz, kiedy opiekuję się Iwem, nie mam na nic czasu... :oops: [quote name='dealer']goooooopiaaaaa gdzie sie szlajasz zas?:diabloti: Tu i tam:p:p Quote
Medorowa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']Magdaleno gdzie że jesteś ? :mad: Tu:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='paula_z']Maaadziaaaaaa :scream_3: Cześć :p Heej:grins::grins: [quote name='basia2202']elołsien Medorki :multi: przybyłam żem do Was najpierwsiejsza dzisiaj :evil_lol: co tam robicie? :cool3: śpicie jeszcze? wstaaawaaać :evil_lol: Siedzę w pracy i wyganiają mnie z przed komputera, chcą pracować, dziwni jacyś:niewiem::niewiem::niewiem::evil_lol: [quote name='caroolcia']Medorki przepały :niewiem: No przecież mówię, że w pracy siedzę;):evil_lol: [quote name='Werka']niepokoję się.... :scared: Szkoda nerwów:eviltong: Mam okropnego kaca i jest mi okropnie źle:placz: :placz: Quote
caroolcia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Tu:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Siedzę w pracy i wyganiają mnie z przed komputera, chcą pracować, dziwni jacyś:niewiem::niewiem::niewiem::evil_lol: dziwne....co za firma, co za ludzie :shake: Quote
BeaC Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 przyszłam Cię po nawiedzać............... sorry że tak późno, ale subskrypcje mi nie działają i nie pamiętałam...skleroza!!!1 ale w moim wieku.................:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 witaj Madziulku której źle.... no stress... KCM :loveu: Quote
basia2202 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Siedzę w pracy i wyganiają mnie z przed komputera, chcą pracować, dziwni jacyś:niewiem::niewiem::niewiem::evil_lol: faktycznie... - dziwadła jakieś :roll: :evil_lol: gdzie Ty pracujesz, kobieto, że Cię tak męczą? :cool3: Quote
Medorowa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry Magdaleno:) Dzień Dobry droga Ago:p :p [quote name='caroolcia']dziwne....co za firma, co za ludzie :shake: Prawdaż:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: [quote name='BeaC']przyszłam Cię po nawiedzać............... sorry że tak późno, ale subskrypcje mi nie działają i nie pamiętałam...skleroza!!!1 ale w moim wieku.................:diabloti::diabloti::diabloti: Wybaczam:loveu: [quote name='clockwork']witaj Madziulku której źle.... no stress... KCM :loveu: KCK:loveu: Już mi lepiej ... [quote name='basia2202']faktycznie... - dziwadła jakieś :roll: :evil_lol: gdzie Ty pracujesz, kobieto, że Cię tak męczą? :cool3: Miejska Bibloteka Publiczna:evil_lol: [quote name='Werka']na kaca najlepszy sok z ogórówxD Nałykałam się prochów - Meteo - roznosi mnie energia, biegam, skacze, śpiewam, tańcze - pełen wypas:diabloti: [quote name='DORRAG']Cześć Medorki:p Cze Fionki:p :p Boszszzzz, ale mi korba odwala, idę dalej świrować:cool1: :cool1: :cool1: KWM :loveu: Quote
Kiłi Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 madzia i medor napisał(a): Siedzę w pracy i wyganiają mnie z przed komputera, chcą pracować, dziwni jacyś:niewiem::niewiem::niewiem::evil_lol: Dziwna ta twoja praca:evil_lol: :diabloti: A wogóle to cześć:diabloti: Quote
Akadna Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 to teraz mały żarcik kabaretu Ani mru mru: -Co ja jest najlepsze na kaca? -Hmm.. Na kaca, najlepsze jest powietrze w pompki od materaca;) (to byl wystep z lalka;)) Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='madzia i medor'] KCK:loveu: Już mi lepiej ... Miejska Bibloteka Publiczna:evil_lol: no co Ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pracujesz w miejscu PUBLICZNYM na "B" ?? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']no co Ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pracujesz w miejscu PUBLICZNYM na "B" ?? :evil_lol::oops:..tak normalnie w Publicznym miejscu:cool3:.............;) Medorowa .....jestem znów:p Quote
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 madzia i medor napisał(a): Miejska Bibloteka Publiczna:evil_lol: Magdula, spelniasz moje marzenia :p W zwiazku z ilosciami pochlanianych ksiazek, zawsze chcialam w bibliotece pracowac,ale terminy egazminow na bibliotekoznawstwo kolidowaly mi niestety z wakacyjnymi planami :oops: i je olalam :oops: Quote
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ciekawe co Magdalena robi w tym publicznym miejscu na "B".... bo chyba nie uprawia najstarszego zawodu świata na "P" przątaczka :lol: Quote
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']ciekawe co Magdalena robi w tym publicznym miejscu na "B".... bo chyba nie uprawia najstarszego zawodu świata na "P" przątaczka :lol: a moze Publikacje czyta Quote
Recommended Posts