Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

Madzia jak bylo na wystawie ??? Zrobilas dla mnie fotki gryfonikow?
Wpadne do Ciebie ,do pracy jutro chyba.Mozesz sobie zrobic krotka przerwe? Prowadzam na 10-ta Zuzie do ZOKu i wtedy przyjde,OK?

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kiłi']Dziwna ta twoja praca:evil_lol: :diabloti: A wogóle to cześć:diabloti:
W ogóle to nie jest źle;);)
[quote name='Werka']to teraz mały żarcik kabaretu Ani mru mru:
-Co ja jest najlepsze na kaca?
-Hmm.. Na kaca, najlepsze jest powietrze w pompki od materaca;)
(to byl wystep z lalka;))
Hi hi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='clockwork']no co Ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pracujesz w miejscu PUBLICZNYM na "B" ?? :evil_lol:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ta, pracuje w miejscu bardzo publicznym:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:oops:..tak normalnie w Publicznym miejscu:cool3:.............;)

Medorowa .....jestem znów:p

Widzem:lol!::loveu:
[quote name='dealer']czesc Publiczna Magdaleno:eviltong:
:evil_lol: Witaj Dijejko:loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Magdula, spelniasz moje marzenia :p W zwiazku z ilosciami pochlanianych ksiazek, zawsze chcialam w bibliotece pracowac,ale terminy egazminow na bibliotekoznawstwo kolidowaly mi niestety z wakacyjnymi planami :oops: i je olalam :oops:
:evil_lol: :evil_lol: Buhahahhaa, masz racje wakacje najważniejsze:diabloti::evil_lol:
Eeee tam, to nie dla mnie, choć nie narzekam, podoba mi się;) :evil_lol:
[quote name='clockwork']ciekawe co Magdalena robi w tym publicznym miejscu na "B".... bo chyba nie uprawia najstarszego zawodu świata na "P"

przątaczka :lol:
Buhahahahaaaaa:evil_lol:Posikam się :evil_lol: :evil_lol: Niez dradze swojego stanowiska:diabloti: ;)
[quote name='Kate I Luka']a moze Publikacje czyta
Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol:
Siły nieczyste:diabloti: :diabloti:
[quote name='Iza i Fidel']Madzia jak bylo na wystawie ??? Zrobilas dla mnie fotki gryfonikow?
Wpadne do Ciebie ,do pracy jutro chyba.Mozesz sobie zrobic krotka przerwe? Prowadzam na 10-ta Zuzie do ZOKu i wtedy przyjde,OK?
Przyłaź:p :p
Zdjęć niet:niewiem::oops:

Posted

[quote name='Werka']Medorki, zapraszamy do nas, bo mamy nowe ffotecki;) :hmmmm: a kiedy TUTAJ były ostatnio fotki? chyba z miesiac temu... a ja kcem Medora pooglondać! :cry:
To zapraszam na pierwszą stronę:razz::razz::diabloti:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
[quote name='AgusiaTerierka']Witaj, masz fajną pracę...:lol:
Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Vectra']Halo goopalonku :diabloti: tęskniłam :diabloti: YOU
Teżym tynskniem:placz::placz:

Nie daję już rady, jestem wykończona, jeszcze chyba nigdy nie czułam takiego zmęczenia ...Idę spać, bo powieki mam na zapałkach:shake::shake::shake:
Nie zdążyłam wszystkich odwiedzić, pomału będę nadrabiać:roll:

Posted

Taaaa fotecki ;-) marzenia scietej głowy eheheheheh;-)
A miejsce publiczne najbardziej oblegane w nieco inkszych czasach choc teraz pewnikiem tez niezle prosperuje by l ......SZALET MIEJSKI ;-) eehheh
gdybym wczesniej pewnych rzeczy nie przeczytałą to pewnikiem Madzie bym tam umiejscowiła heheeheheh .......no co ....bardzo interesujaca praca;-)
buziaczki!!!!

Posted

(to byl wystep z lalka;))
Haha :D Chcesz mieć kaca, dmuchnij se w materaca :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']To zapraszam na pierwszą stronę:razz::razz::diabloti:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Jak tak to zapomnij o zdjeciach Vectora:stop:

W.:bluepaw:

Posted

wpadłam do Cię, :diabloti:bo ty też u mnie była...............:cool3:
ale ty poogladała jakieś zdjęcia psa...............(kretów narazie nieudaje mi się sfocić)
a ty???
kiedy tutaj będa jakieś foty??:mad:no kiedy???:angryy:

może byś kreta:diabloti:

Posted

Cytat:
Napisał Werka
to teraz mały żarcik kabaretu Ani mru mru:
-Hmm.. Na kaca, najlepsze jest powietrze w pompki od materaca;-)
(to byl wystep z lalka;-))

[quote name='paula_z']Haha :D Chcesz mieć kaca, dmuchnij se w materaca :evil_lol:

buuuhahahaha
ALLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :scream_3::scream_3:
łobejrz... jednak to wszystko przez ten materacyk... ale żeby już o tym animrumru dowcipy robili??? :hmmmm:
:roll:

halo halo zmęczona Magdo :multi:

Posted

Cześć Madziosławo!!!:diabloti: Wypoczęta ty już?
Specjalnie dla ciebie zdjęcie twojej imienniczki:diabloti: Troche niewyraźne, bo cholery za szybko uciekają:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kiłi']Cześć Madziosławo!!!:diabloti: Wypoczęta ty już?
Specjalnie dla ciebie zdjęcie twojej imienniczki:diabloti: Troche niewyraźne, bo cholery za szybko uciekają:eviltong: :evil_lol:

o masakra... taka piękna kózka a tak ją skrzywdzili imieniem :shake::shake::shake:

:diabloti:

Posted

(to byl wystep z lalka;)):eviltong:ten ma kaca co wdycha powietrze z materaca:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

cze Medorowa....:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
o masakra... taka piękna kózka a tak ją skrzywdzili imieniem :shake::shake::shake:

:diabloti:

No niestety z takim imieniem już do kachny trafiła:shake: :evil_lol: :diabloti: :diabloti:

Madziiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa!!! Gdzie ty?:-( :diabloti: