Iza i Fidel Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Madzia jak bylo na wystawie ??? Zrobilas dla mnie fotki gryfonikow? Wpadne do Ciebie ,do pracy jutro chyba.Mozesz sobie zrobic krotka przerwe? Prowadzam na 10-ta Zuzie do ZOKu i wtedy przyjde,OK? Quote
Medorowa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Kiłi']Dziwna ta twoja praca:evil_lol: :diabloti: A wogóle to cześć:diabloti: W ogóle to nie jest źle;);) [quote name='Werka']to teraz mały żarcik kabaretu Ani mru mru: -Co ja jest najlepsze na kaca? -Hmm.. Na kaca, najlepsze jest powietrze w pompki od materaca;) (to byl wystep z lalka;)) Hi hi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='clockwork']no co Ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pracujesz w miejscu PUBLICZNYM na "B" ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ta, pracuje w miejscu bardzo publicznym:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:oops:..tak normalnie w Publicznym miejscu:cool3:.............;) Medorowa .....jestem znów:p Widzem:lol!::loveu: [quote name='dealer']czesc Publiczna Magdaleno:eviltong: :evil_lol: Witaj Dijejko:loveu: Quote
Medorowa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']Magdula, spelniasz moje marzenia :p W zwiazku z ilosciami pochlanianych ksiazek, zawsze chcialam w bibliotece pracowac,ale terminy egazminow na bibliotekoznawstwo kolidowaly mi niestety z wakacyjnymi planami :oops: i je olalam :oops: :evil_lol: :evil_lol: Buhahahhaa, masz racje wakacje najważniejsze:diabloti::evil_lol: Eeee tam, to nie dla mnie, choć nie narzekam, podoba mi się;) :evil_lol: [quote name='clockwork']ciekawe co Magdalena robi w tym publicznym miejscu na "B".... bo chyba nie uprawia najstarszego zawodu świata na "P" przątaczka :lol: Buhahahahaaaaa:evil_lol:Posikam się :evil_lol: :evil_lol: Niez dradze swojego stanowiska:diabloti: ;) [quote name='Kate I Luka']a moze Publikacje czyta Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Siły nieczyste:diabloti: :diabloti: [quote name='Iza i Fidel']Madzia jak bylo na wystawie ??? Zrobilas dla mnie fotki gryfonikow? Wpadne do Ciebie ,do pracy jutro chyba.Mozesz sobie zrobic krotka przerwe? Prowadzam na 10-ta Zuzie do ZOKu i wtedy przyjde,OK? Przyłaź:p :p Zdjęć niet:niewiem::oops: Quote
Akadna Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Medorki, zapraszamy do nas, bo mamy nowe ffotecki;) :hmmmm: a kiedy TUTAJ były ostatnio fotki? chyba z miesiac temu... a ja kcem Medora pooglondać! :cry: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Halo goopalonku :diabloti: tęskniłam :diabloti: YOU Quote
Medorowa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Werka']Medorki, zapraszamy do nas, bo mamy nowe ffotecki;) :hmmmm: a kiedy TUTAJ były ostatnio fotki? chyba z miesiac temu... a ja kcem Medora pooglondać! :cry: To zapraszam na pierwszą stronę:razz::razz::diabloti:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, masz fajną pracę...:lol: Hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']Halo goopalonku :diabloti: tęskniłam :diabloti: YOU Teżym tynskniem:placz::placz: Nie daję już rady, jestem wykończona, jeszcze chyba nigdy nie czułam takiego zmęczenia ...Idę spać, bo powieki mam na zapałkach:shake::shake::shake: Nie zdążyłam wszystkich odwiedzić, pomału będę nadrabiać:roll: Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Taaaa fotecki ;-) marzenia scietej głowy eheheheheh;-) A miejsce publiczne najbardziej oblegane w nieco inkszych czasach choc teraz pewnikiem tez niezle prosperuje by l ......SZALET MIEJSKI ;-) eehheh gdybym wczesniej pewnych rzeczy nie przeczytałą to pewnikiem Madzie bym tam umiejscowiła heheeheheh .......no co ....bardzo interesujaca praca;-) buziaczki!!!! Quote
Paula Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Werka']to teraz mały żarcik kabaretu Ani mru mru: -Co ja jest najlepsze na kaca? -Hmm.. Na kaca, najlepsze jest powietrze w pompki od materaca;) (to byl wystep z lalka;)) Haha :D Chcesz mieć kaca, dmuchnij se w materaca :evil_lol: Quote
bonita Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Przyszłam do mojej córci :loveu: Jest wgdzieś? Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='madzia i medor']To zapraszam na pierwszą stronę:razz::razz::diabloti:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Jak tak to zapomnij o zdjeciach Vectora:stop: W.:bluepaw: Quote
BeaC Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 wpadłam do Cię, :diabloti:bo ty też u mnie była...............:cool3: ale ty poogladała jakieś zdjęcia psa...............(kretów narazie nieudaje mi się sfocić) a ty??? kiedy tutaj będa jakieś foty??:mad:no kiedy???:angryy: może byś kreta:diabloti: Quote
caroolcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 madzia i medor napisał(a):To zapraszam na pierwszą stronę:razz::razz::diabloti:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Madzia ty łobuzie :eviltong: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 czesc moja ty piekna i normalna inaczej:diabloti: :loveu: zaniedbujesz mnie ostatnio i musze plakac....:cool1: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Cytat: Napisał Werka to teraz mały żarcik kabaretu Ani mru mru: -Co ja jest najlepsze na kaca? -Hmm.. Na kaca, najlepsze jest powietrze w pompki od materaca;-) (to byl wystep z lalka;-)) [quote name='paula_z']Haha :D Chcesz mieć kaca, dmuchnij se w materaca :evil_lol: buuuhahahaha ALLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :scream_3::scream_3: łobejrz... jednak to wszystko przez ten materacyk... ale żeby już o tym animrumru dowcipy robili??? :hmmmm: :roll: halo halo zmęczona Magdo :multi: Quote
basia2202 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 się szybciutko witamy:) i szybciutko znikamy, bo dużo dziś roboty... ;) Quote
zuzolandia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czołgamy sie witajaco bo wstac sie nam nie chce;-) Quote
Kiłi Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Cześć Madziosławo!!!:diabloti: Wypoczęta ty już? Specjalnie dla ciebie zdjęcie twojej imienniczki:diabloti: Troche niewyraźne, bo cholery za szybko uciekają:eviltong: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 i tu tez dotarłam.... i jestem i milo sie witam.....:loveu: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Kiłi']Cześć Madziosławo!!!:diabloti: Wypoczęta ty już? Specjalnie dla ciebie zdjęcie twojej imienniczki:diabloti: Troche niewyraźne, bo cholery za szybko uciekają:eviltong: :evil_lol: o masakra... taka piękna kózka a tak ją skrzywdzili imieniem :shake::shake::shake: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Werka']to teraz mały żarcik kabaretu Ani mru mru: -Co ja jest najlepsze na kaca? -Hmm.. Na kaca, najlepsze jest powietrze w pompki od materaca;) (to byl wystep z lalka;)):eviltong:ten ma kaca co wdycha powietrze z materaca:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: cze Medorowa....:loveu: Quote
Kiłi Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='clockwork'] o masakra... taka piękna kózka a tak ją skrzywdzili imieniem :shake::shake::shake: :diabloti: No niestety z takim imieniem już do kachny trafiła:shake: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: Madziiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa!!! Gdzie ty?:-( :diabloti: Quote
Recommended Posts