Medorowa Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 dealer napisał(a):przyszlam cie uniknac:diabloti: Unikaj, unikaj:obrazic: Witaj :loveu: clockwork napisał(a):1.medorowa... w takim razie nie widze powodu żebyś NAS odwiedzała :diabloti: no patrz... mnie też nie... :mad::mad: co za naród!! toż to hańba!!!! :diabloti::diabloti: melduj sie stara mie tu natentychmiast 1. Wszystko przemyślałam, zmądrzałam, jako pokutę polezę dziś na piffo:diabloti::diabloti: Zameldowanowana:loveu: evaxon napisał(a):czesc Madziulek:loveu: Witaj:loveu::loveu::loveu::loveu: DORRAG napisał(a):Hej Medorki:p Cze:p:p Nie wiem co się ze mną dzieje, ale nie mam w ogóle ochoty przed kompem siedzieć:roll::roll: Quote
e.v.a Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 madzia i medor napisał(a): Nie wiem co się ze mną dzieje, ale nie mam w ogóle ochoty przed kompem siedzieć:roll::roll: na kacu jestes??:razz: Quote
Imbirka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 helloł Madzia:multi: uuuuuu, piffko dzisiaj? hmmm, czyli klin klinem:p:evil_lol: Quote
beria Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 madzia i medor napisał(a): No właśnie, wczoraj wyszłam na jedno piwo, a skończyłam na siedmiu - 8:hmmmm::mdleje: Przy czym dla mnie to już prawie dawka "zabójcza":mdleje::oops::oops::oops: Chylę czoła przed zawodowcem :modla: Właśnie poczułam, że się starzeję :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Madzieńku a czegóż one się tak ciebie uczepiły z tym piciem:cool1:... wątroba gnije jak się jej nie filtruje:eviltong: A na nereczki jak dobrze działa :grins: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 beria napisał(a): A na nereczki jak dobrze działa :grins::multi:tak właśnie ...nereczki zdrowsze... dobranoc nasza Medorowa;) Quote
basia2202 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 witamy się z Medorkami w brzydki dzionek :) pozdrawiamy:) Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:tak właśnie ...nereczki zdrowsze... pomówienia.... :cool1: jo tam wcale nie mam zdrowszych... a pić więcej już nie dam rady :roll: siemaniec joł joł Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a):pomówienia.... :cool1: jo tam wcale nie mam zdrowszych... a pić więcej już nie dam rady :roll: siemaniec joł joł :mad:bo było ciepłe majty nosić zima a nie sznurówki pętać...:eviltong:a z piciem to w sumie mogłabyś więcej bo ci wydajność opadła Medorkowa .........a ja zaś dzis miałam kolorowe sny ....czy dla mła już nie ma ratunku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
e.v.a Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 hejkaaaaaaaaaaaaaa Maaadziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:bo było ciepłe majty nosić zima a nie sznurówki pętać...:eviltong:a z piciem to w sumie mogłabyś więcej bo ci wydajność opadła Medorkowa .........a ja zaś dzis miałam kolorowe sny ....czy dla mła już nie ma ratunku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 evaxon napisał(a):na kacu jestes??:razz: Byłam... :roll: :roll: Imbir1 napisał(a):helloł Madzia:multi: uuuuuu, piffko dzisiaj? hmmm, czyli klin klinem:p:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj:loveu: beria napisał(a):Chylę czoła przed zawodowcem :modla: Właśnie poczułam, że się starzeję :diabloti: A na nereczki jak dobrze działa :grins: :oops: :oops: Jakim zawodowcem:oops: Toż ja mam właśnie bardzo słąbą łepetynę:roll: Quote
Medorowa Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:tak właśnie ...nereczki zdrowsze... dobranoc nasza Medorowa;) Dzień dobry bardzo Alutko:loveu: :loveu: :loveu: paula_z napisał(a):Bry wieczór Madzia :multi: Brry brry:p basia2202 napisał(a):witamy się z Medorkami w brzydki dzionek :) pozdrawiamy:) Pozdrawiam i witam:lol: :lol: clockwork napisał(a):pomówienia.... :cool1: jo tam wcale nie mam zdrowszych... a pić więcej już nie dam rady :roll: siemaniec joł joł Witojta, witojta:loveu: Jasne, że dasz radę, wystarczy czegoś bardzo chcieć:diabloti: :diabloti: :cool1: ferraribox napisał(a):Witamy i na foootttty czekamy:cool3: Witam:p Alicjarydzewska napisał(a)::mad:bo było ciepłe majty nosić zima a nie sznurówki pętać...:eviltong:a z piciem to w sumie mogłabyś więcej bo ci wydajność opadła Medorkowa .........a ja zaś dzis miałam kolorowe sny ....czy dla mła już nie ma ratunku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakby Ci to powiedzieć... :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Nie ma:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 dealer napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nie wystawiaj języka, bo Ci krowa nasika:eviltong: Ale Ci dowaliłam, ale Ci dowaliłam :turn-l::turn-l:( tak, tak, wiem :stupid: ) evaxon napisał(a):hejkaaaaaaaaaaaaaa Maaadziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hhhheeooooooooooo:diabloti: :diabloti: clockwork napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: I co się szczerzysz:loveu: :loveu: :diabloti: Lecem - KWM:multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol:a co tobie się te diabliki tak rozmnożyły mla koffana;) madzia i medor napisał(a):Dzień dobry bardzo Alutko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:dobereczek Madziu..... Witojta, witojta:loveu: Jasne, że dasz radę, wystarczy czegoś bardzo chcieć :diabloti: :cool1: też tak myślę.....:evil_lol: Jakby Ci to powiedzieć... :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Nie ma:evil_lol:...:hmmmm: powiedzmy że powinnam się zmartwić ....ale się nie zmartwiłam....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 madzia i medor napisał(a): I co się szczerzysz:loveu: :loveu: :diabloti: z miłości do CIA! :loveu::loveu::loveu: Lecem - KWM:multi: :multi: gdzie TY zaś lecisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: matko!!! medorowa!!!! siądź troche na tym tyłku :cool1: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:a co tobie się te diabliki tak rozmnożyły mla koffana;) ruszyłam z produkcją ... :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie wystawiaj języka, bo Ci krowa nasika:eviltong: Ale Ci dowaliłam, ale Ci dowaliłam :turn-l::turn-l:( tak, tak, wiem :stupid: ) co racja to racja :stupid::stupid::diabloti: Quote
zuzolandia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Alez tutaj diabolicznie sie zrobiło wowowow strach sie bac ;-) hehehehhe witanko i pozdrawianko pedzaca kobito ;-) Quote
Wyjątek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Czeeeeeść !!! A co mi tam : :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Z ogromnym zdziwieniem :crazyeye: stwierdziłam, że dziś nie zaglądałam... Pomyślisz jeszcze, że nie lubię Twoich psiurków;) . Quote
Wyjątek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nikt by tak nie pomyślał. Przecież tu chodzi o Dinusia i mego ukochanego Maedorka :D wszyscy wiedzą że nawet jak nie piszesz to pamietasz :D Quote
basia2202 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 hejka:) Madzia... co się obijasz?;) :diabloti: czemu fotasków nowych nie ma :eviltong: dawać nam tu fotaski nowe medorkowe:multi: Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Cześć, Madziu, coś ostatnio słabo się udzielasz, zdjęć nie ma, filmiki kiedyś były... Quote
Recommended Posts