Medorowa Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Witam Was kochani:loveu::loveu::loveu: Czy ja już wspominałam, że nigdy więcej nie ruszę alkoholu... Nie, no to Wam oświadczam NIGDY WIĘCEJ NIE RUSZĘ ALKOHOLU:mdleje: (chyba;)) Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam Was kochani:loveu::loveu::loveu: Czy ja już wspominałam, że nigdy więcej nie ruszę alkoholu... Nie, no to Wam oświadczam NIGDY WIĘCEJ NIE RUSZĘ ALKOHOLU:mdleje: (chyba;));).........................................:roflt::roflt::roflt: kiedy wpadasz do nas;):eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;).........................................:roflt::roflt::roflt: kiedy wpadasz do nas;):eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu planuję pod koniec sierpnia, wcześniej nie mogę wziąść urlopu, bo muszę mieć "ileś tam" przepracowane:roll: Bardzo bym chciała, żeby się udało:p Gonitwa napisał(a):Tak tak! A wierzysz w garbate aniołki? Ależ oczywiście... nikt nie jest idealny:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu planuję pod koniec sierpnia, wcześniej nie mogę wziąść urlopu, bo muszę mieć "ileś tam" przepracowane:roll: Bardzo bym chciała, żeby się udało:p ;)to na mus....tylko kurde ja pod koniec sierpnia co nieco pracuję ...jednakze mam nadzieję że jakoś to się da pogodzić;) Quote
Gonitwa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Kolejne spotkanko i nikt mię nie zaprasza... Tak nie może być! Quote
Imbirka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu planuję pod koniec sierpnia, wcześniej nie mogę wziąść urlopu, bo muszę mieć "ileś tam" przepracowane:roll: Bardzo bym chciała, żeby się udało:p Musisz mieć przepracowany miesiąc, więc nie ściemniaj i w połowie sierpnia widzimy Cię w Wisełce:p:cool3: a tak wogóle to, cze mamcia:lol: właśnie niedawno wstałam i boli mnie głoooowa, a nie piłam, :placz: kurde, mogłam się napić to by mnie nie bolała:roll: Quote
Medorowa Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)to na mus....tylko kurde ja pod koniec sierpnia co nieco pracuję ...jednakze mam nadzieję że jakoś to się da pogodzić;) Mam nadzieję, że jakoś uda nam się zgrać w czasie;) Gonitwa napisał(a):Kolejne spotkanko i nikt mię nie zaprasza... Tak nie może być! Trza się wpraszać, ja tak zawsze robię i skutkuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Imbir1 napisał(a):Musisz mieć przepracowany miesiąc, więc nie ściemniaj i w połowie sierpnia widzimy Cię w Wisełce:p:cool3: a tak wogóle to, cze mamcia:lol: właśnie niedawno wstałam i boli mnie głoooowa, a nie piłam, :placz: kurde, mogłam się napić to by mnie nie bolała:roll: Nad morze, to w każdej chwili mogę jechać, bez względu na urlop, bo jadę tylko na weekend:eviltong:Ale to też zależy od moich znajomych, którzy również pracują:roll: No widzisz, to już lepiej się napić i cierpieć, niż nie pić i cierpieć:roll: Bosssshh, ja i moje filozofie kacowe:evil_lol: evaxon napisał(a)::loveu: hej pijaczynko:loveu: Witaj nie pijąca:loveu::loveu:;) No właśnie, wczoraj wyszłam na jedno piwo, a skończyłam na siedmiu - 8:hmmmm::mdleje: Przy czym dla mnie to już prawie dawka "zabójcza":mdleje::oops::oops::oops: Quote
Imbirka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 madzia i medor napisał(a): Nad morze, to w każdej chwili mogę jechać, bez względu na urlop, bo jadę tylko na weekend:eviltong:Ale to też zależy od moich znajomych, którzy również pracują:roll: No widzisz, to już lepiej się napić i cierpieć, niż nie pić i cierpieć:roll: Bosssshh, ja i moje filozofie kacowe:evil_lol: Najwyżej przyjeżdzaj sama z Medorkiem:p filozofie kacowe też mam podobne:evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
Medorowa Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Imbir1 napisał(a):Najwyżej przyjeżdzaj sama z Medorkiem:p filozofie kacowe też mam podobne:evil_lol::evil_lol::cool3: Taka opcja też wchodziła w grę, ale do niedawna, teraz to już po ptakach;):eviltong::eviltong: Mówiłam, że odziedziczyłaś po mnie same cudowne cechy, bo innych zresztą nie mam:loveu::loveu::cool1:, włącznie z twórczością:loveu: Quote
Medorowa Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Kitka20 napisał(a):Witaj Medorkowa pijaczynko:evil_lol: Jaka pijaczynko, jaka pijaczynko:shake::shake::roll:;) Jedziemy z Medziem nad jakieś jeziorko:multi::multi::multi: A później idę... :cool1:;):evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Gonitwa napisał(a)::diabloti: Narcyz ! :diabloti: :B-fly::B-fly: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 madzia i medor napisał(a): No widzisz, to już lepiej się napić i cierpieć, niż nie pić i cierpieć:roll: :oops:siem z tym zgadzam....:eviltong: No właśnie, wczoraj wyszłam na jedno piwo, a skończyłam na siedmiu - 8:hmmmm::mdleje: Przy czym dla mnie to już prawie dawka "zabójcza":mdleje::oops::oops::oops: :hmmmm:....6 i ani kropli więcej.....:diabloti: Quote
Paula Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): A Madzia walczy ...z porządkami i takim tam domowymi sprawami ;) Musi żyrandol odkurzyć :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Witam Was kochani:loveu::loveu::loveu: Czy ja już wspominałam, że nigdy więcej nie ruszę alkoholu... Nie, no to Wam oświadczam NIGDY WIĘCEJ NIE RUSZĘ ALKOHOLU:mdleje: Już wspominałaś kilka razy :evil_lol: Cześć abstynentko :p Quote
teqquila Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [QUOTE=madzia i medor;6433176 Nad morze, to w każdej chwili mogę jechać, bez względu na urlop, bo jadę tylko na weekend:eviltong:Ale to też zależy od moich znajomych, którzy również pracują:roll: dobra zapamietamy :evil_lol: :evil_lol: a z tymi znajomymi co pisałas :evil_lol: :evil_lol: to wpadaj wpadaj :evil_lol: :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam Was kochani:loveu::loveu::loveu: Czy ja już wspominałam, że nigdy więcej nie ruszę alkoholu... Nie, no to Wam oświadczam NIGDY WIĘCEJ NIE RUSZĘ ALKOHOLU:mdleje: Madziu alkohol sie PIJE Quote
agbar Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 czesc absytentko:crazyeye: :diabloti: .....jak ja jestem to ciebie nie ma....jak mnie nie ma to ty jestes...czy ja cie unikam?:razz: :diabloti: :loveu: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Magdzialeno z Tych i Złotoryji....wróciłam od Madzialeny z Tych i Jebia...a cię zaś nie ma:razz: Quote
teqquila Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Madzia jest ale u wszystkich innych a nie u siebie :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts