Medorowa Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :hmmmm:....6 i ani kropli więcej.....:diabloti: ;):loveu::loveu: Gonitwa napisał(a):hahaha! Pocieszna jesteś kobieto;) :B-fly::B-fly: paula_z napisał(a): 1. Już wspominałaś kilka razy :evil_lol: 2. Cześć abstynentko :p 1.:hmmmm::evil_lol::evil_lol: 2.:loveu: teqquila napisał(a):dobra zapamietamy :evil_lol: :evil_lol: a z tymi znajomymi co pisałas :evil_lol: :evil_lol: to wpadaj wpadaj :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Hugo-Kochaś napisał(a):Madziu alkohol sie PIJE :splat:O ja goopia:evil_lol::evil_lol: Gonitwa napisał(a):Racja- a nie rusza;) ;) Quote
Medorowa Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 dealer napisał(a):czesc absytentko:crazyeye: :diabloti: .....jak ja jestem to ciebie nie ma....jak mnie nie ma to ty jestes...czy ja cie unikam?:razz: :diabloti: :loveu: Czy Ty mnie unikasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):Magdzialeno z Tych i Złotoryji....wróciłam od Madzialeny z Tych i Jebia...a cię zaś nie ma:razz: Jestem, ino nie mam sił na nic:shake: Cieszę się, że zabawa się udała:loveu::loveu::loveu: teqquila napisał(a):Madzia jest ale u wszystkich innych a nie u siebie :evil_lol::evil_lol: No przeca jezdem:chaos: Gonitwa napisał(a):Widać właśnie.... .... teqquila napisał(a):trza ja zagonic :evil_lol::evil_lol: :cool1::diabloti::diabloti: AgusiaTerierka napisał(a):Hop, hop, Maaadziaaa! No jezdem, jezdem:evil_lol: Czy ja może wspominałam, że nie będę już piła alkoholu... :roll:;):evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Czy ja już wspominałam, że nie będę już piła alkoholu... :roll:;):evil_lol: Nie pijesz, czy nie będziesz piła? Bo to jest logiczna różnica.:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 nie bedziesz ppiła jak bedziessz stara bom watroba twa nie wytrzyma :evil_lol::evil_lol: tera młoda to mozesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mar....ka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 teqquila napisał(a):nie bedziesz ppiła jak bedziessz stara bom watroba twa nie wytrzyma :evil_lol::evil_lol: tera młoda to mozesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzia juz pewnie wypiła tyle co 3 statystyczne 40 tki:diabloti: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 :razz:Madzieńku a czegóż one się tak ciebie uczepiły z tym piciem:cool1:... wątroba gnije jak się jej nie filtruje:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nie pijesz, czy nie będziesz piła? Bo to jest logiczna różnica.:evil_lol: Nie piję i nie będę ... ;););):evil_lol: teqquila napisał(a):nie bedziesz ppiła jak bedziessz stara bom watroba twa nie wytrzyma :evil_lol::evil_lol: tera młoda to mozesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja już nie mam wątroby:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: majoka napisał(a):Madzia juz pewnie wypiła tyle co 3 statystyczne 40 tki:diabloti: :siara::siara::siara::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Madzieńku a czegóż one się tak ciebie uczepiły z tym piciem:cool1:... wątroba gnije jak się jej nie filtruje:eviltong: Też się zastanawiam, o co im chodzi:niewiem::niewiem: Lecę z psami na sisiu, następnie poczytam książkę, a później będą moje gosposie:loveu::loveu: Quote
teqquila Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Madziara my sie nie czepiamy tylko tak martwimy o Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Madzia praca w bibliotece ci nie służy:evil_lol: witaj:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 madzia i medor napisał(a):a później będą moje gosposie:loveu::loveu: Już są te odcinki, które pamiętam z kiedyś tam :roll: Cze Madzia :multi: Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 elołsien!! :multi: witamy Madzię i Medorki w chmurny poranek :) mizianko dla medorków:p Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Hellołłłłł.....Madzialeno... oj coś mało cię tu wczoraj było , maleńko .....a dziś pewnie znow do pracki ....:razz: Quote
caroolcia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Doberek po weekendziku!!!!! Całuchy w medorkowy nochalek:razz: Quote
Jagoda1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witamy, życzymy słonka, u nas buro, ponuro, pada... Quote
Rybka_39 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witam, u nas pogoda deszczowa....za to wczoraj na wystawie byłupal. Ale zaraz gdzie nowe fotki?:mad::lol:;) Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam Was kochani:loveu::loveu::loveu: Czy ja już wspominałam, że nigdy więcej nie ruszę alkoholu... Nie, no to Wam oświadczam NIGDY WIĘCEJ NIE RUSZĘ ALKOHOLU:mdleje: medorowa... w takim razie nie widze powodu żebyś NAS odwiedzała :diabloti: Gonitwa napisał(a):Kolejne spotkanko i nikt mię nie zaprasza... Tak nie może być! no patrz... mnie też nie... :mad::mad: co za naród!! toż to hańba!!!! :diabloti::diabloti: melduj sie stara mie tu natentychmiast Quote
Medorowa Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 teqquila napisał(a):Madziara my sie nie czepiamy tylko tak martwimy o Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taa jasne... :diabloti::diabloti::diabloti::loveu: evaxon napisał(a):Madzia praca w bibliotece ci nie służy:evil_lol: witaj:loveu::loveu::loveu: Sądzisz:hmmmm::diabloti::diabloti: :loveu: paula_z napisał(a):Już są te odcinki, które pamiętam z kiedyś tam :roll: Cze Madzia :multi: Ja też już je widziałam, ale co tam:lol::lol: A teraz będę miała trzecią serię ,,Gotowych na ...":diabloti: Quote
Medorowa Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Matinka napisał(a):Allllle slodziaki :D Dziękujemy i witam:lol::lol: basia2202 napisał(a):elołsien!! :multi: witamy Madzię i Medorki w chmurny poranek :) mizianko dla medorków:p A dla Dydka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Alicjarydzewska napisał(a):Hellołłłłł.....Madzialeno... oj coś mało cię tu wczoraj było , maleńko .....a dziś pewnie znow do pracki ....:razz: Tracę jakos wenę do buszowania po internecie:niewiem::niewiem::roll: Witaj Alu;) caroolcia napisał(a):Doberek po weekendziku!!!!! Całuchy w medorkowy nochalek:razz: Dziękujemy:cool3::cool3::p:p AgusiaTerierka napisał(a):Witamy, życzymy słonka, u nas buro, ponuro, pada... U nas podobnie:roll::roll::roll: Rybka_39 napisał(a):Witam, u nas pogoda deszczowa....za to wczoraj na wystawie byłupal. Ale zaraz gdzie nowe fotki?:mad::lol:;) :niewiem: Quote
Recommended Posts