e.v.a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 zgadnij kto wrocił do ciebie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:.......a ja znam o ............udach i o piersiach.....:oops: :razz: :razz: :razz: jak nam się UDA to będziemy PIERSI :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A ja znam o naleśniku :razz: Na leśnika spadło drzewo :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 poodkurzam troche bo gospodyni zajęta pozdrower tyszanko :p Quote
basia2202 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 witaaajcie Medorki!! przyszłyśmy z Zuzankową dać Wam cmokulca! :buzi: :p Quote
Kitka20 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 HeHe Madzia nie przychodzi bo wstyd jej że nie umie robić fot:evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Witam wszystkich:hand::loveu::loveu::p Jutro podpisuję, bo jak zwykle, nie mam czasu:shake::shake: Dzięki, że o nas pamiętacie:hand::loveu: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam wszystkich:hand::loveu::loveu::p Jutro podpisuję, bo jak zwykle, nie mam czasu:shake::shake: Dzięki, że o nas pamiętacie:hand::loveu:;)miło żeś się objawiła....:p Quote
Wyjątek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dobrywieczorek Medorkowa!! :) Dobrze, że juz jesteś :D Quote
Jagoda1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witaj wieczorową porą, zapracowana Madziu. Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Doberek zabiegana zapracowana tyszanko ze złotoryji;) Quote
Medorowa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::grins: to ja wdychająca powietrze....z materaca....Moja 1/3 już w domeczku swoim ...;) Witaj 1/3 z 3/3:loveu::loveu::loveu::loveu: caroolcia napisał(a):ło matko Madzia, ale ty formy nabierzesz - tyle spacerków:crazyeye: !!!! Niom;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Werka napisał(a):no bła :diabloti: będzie jak spod dłuta mistrza Fidiasza :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):oooo jaki sympatyczny rozkład dnia :evil_lol: ale jaka będzie zdrowa :loveu: dotleniona :loveu: i kondycha jaka :diabloti: Tylko pozazdrościć:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: dealer napisał(a):czesc...czesc ...czesc ci i chwala o Magdalenooooo:diabloti: Tak, tak, oczywiście:cool1::cool1: Kate I Luka napisał(a):no to śpiewająco: o Maglaeeeeeno, Magdaleeeeno Choć dla wszystkich jesteś nie ma ciebie nikt........ :lol!: :lol!: :evil_lol:Witam:loveu: Quote
Medorowa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):o masz....a ja nie znam żadnej piosenki o Magdalenie.......:placz::placz::placz: mimo to WITANKO :multi: :multi: :multi: Ja znam, śpiewałam ją kiedyś nawet na karaoke ,,Co się stało z Magdą K. ...":diabloti::diabloti: clockwork napisał(a): ja znam bajke o Magdzie Ma gdzie, a nie ma z kim :p Buhahahaa:evil_lol::evil_lol: dealer napisał(a):a ja znam o Napoleonie... napol leon w piecu bo pizdzi....:cool1: Boszzz, cóż za słownictwo:shake::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::oops:.......a ja znam o ............udach i o piersiach.....:oops: :razz: jak nam się UDA to będziemy PIERSI :diabloti: Ależ Alu, no wiesz co:crazyeye::evil_lol:;):diabloti: BeaC napisał(a):....witajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj i to by było na tyle dziękujemy państrwu:diabloti: :mdleje:Cze:p Kitka20 napisał(a):Cześć Medorkowa i Dinusiowa :hand::hand: Quote
Medorowa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Kate I Luka napisał(a):Madzia, zobacz jakie poematy tu powstają :cool3: w bilbiotece takich nie masz, napewno :p A no nimam:niewiem::niewiem: drzalka napisał(a):MAdzia z z aparatem .. naprawiony :mad: :cool3: ??????? :shake::shake::shake::oops: caroolcia napisał(a):Madzia nie naprawi :diabloti: , ściemnia nam tu i farmazony o naprawie funduje, pewno zleniwiało stworzenie i nawet jej sie nie kce fociszków robić :eviltong: . (może jak jej wleze na abicje to naprawi:evil_lol: ) :siara::cool1::cool1:#cool1 Kiłi napisał(a):Myślisz?:evil_lol: Madzi się nie chce doopki ruszyć, taki leniuch z niej, a może już fot nie umi robić?:hmmmm: :siara: Madzia gdzie cię wciągnęło?:roll: Do odkurzacza;);) caroolcia napisał(a):Myślę, że jush nie umie robić i głupio jej się przynzać :diabloti: Nigdy nie potrafiłam:niewiem::niewiem: Quote
Medorowa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 evaxon napisał(a):zgadnij kto wrocił do ciebie:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:Sońce Ty moje:p bonita napisał(a):Ja tu też byłam :) :multi::multi::pWitaj:loveu: paula_z napisał(a):A ja znam o naleśniku :razz: Na leśnika spadło drzewo :evil_lol: Hi hi:evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::hand: Medorowa ....żyjesz.......:razz: Tia... chyba tak :hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rybka_39 napisał(a):Hej Medorki gdzie jesteście?:cool3: Tiu:p:p Quote
Medorowa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 clockwork napisał(a):poodkurzam troche bo gospodyni zajęta pozdrower tyszanko :p Dzięki Ci dobra kobieto :modla::modla: basia2202 napisał(a):witaaajcie Medorki!! przyszłyśmy z Zuzankową dać Wam cmokulca! :buzi: :p :loveu::loveu::loveu::loveu: Kitka20 napisał(a):HeHe Madzia nie przychodzi bo wstyd jej że nie umie robić fot:evil_lol: No przeca mówie, że nigdy nie umiałam:evil_lol::evil_lol: madzia i medor napisał(a):Witam wszystkich:hand::loveu::p Jutro podpisuję, bo jak zwykle, nie mam czasu:shake: Dzięki, że o nas pamiętacie:hand::loveu: Tiaa:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: drzalka napisał(a):helołłłłłł:cool3: :evil_lol: Heloł:evil_lol: Werka napisał(a):Heloł nie czasowa kobito :hand: Heloł:evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)miło żeś się objawiła....:p :ghost_2: Wyjątek napisał(a):Dobrywieczorek Medorkowa!! :) Dobrze, że juz jesteś :D :grins: AgusiaTerierka napisał(a):Witaj wieczorową porą, zapracowana Madziu. Witaj:p:p Werka napisał(a):Heja nocny Marku :loveu: :hand: Witam:lol!::lol!: Alicjarydzewska napisał(a):Doberek zabiegana zapracowana tyszanko ze złotoryji;) Witam:multi::multi: Quote
Medorowa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 To teraz Wam opowiem, co ostatnio zrobił Iwuś:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Dawno, dawno temu, około dwóch dni wstecz, za górami, za lasami, w zadupiu zwanym Złotoryją, w pewny deszczowo - burzowy dzień... Wróciłam z pracy i chciałam go wyprowadzić, tylko dziwnym trafem nie mogłam otworzyć drzwi:crazyeye::crazyeye::crazyeye::roll: Gdy w końcu mi się udało, zobaczyłam istny sajgon:mdleje::mdleje: Wszędzie latał pierz, porozwalana była cała karma, rozpieprzone koszyki i parę innych rzeczy, których nie byłam już wstanie zidentyfikować:cool1::cool1::cool1: Najlepszy jednak ze wszystkiego był powód, przez który nie mogłam otworzyć drzwi... mianowicie były nim same drzwi, których ubyło o połowę:diabloti: Cała skóra, cała gąbka leżały porozrywane, została sama decha ... Mało tego, wychodząc z Iwem na spacer, po zamknięciu drzwi, została mi klamka w ręce:mdleje::mdleje::mdleje: Poluzowały się śrubki przy klamce,. Udało mi się je otworzyć, odnalazłam śrubki i przykręciłam, taka śprytna bestia ze mnie:cool1: A wszystko przez to, że ciotka zapomniała wspomnieć, że pieseczek boi się burzy:diabloti::diabloti::diabloti: (lub też ja zapomniałam uważnie słuchać:evil_lol:) Quote
Recommended Posts