Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ;););)cze Medorowa....:multi: ka ześ Ty zaś jes.... Quote
clockwork Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 medorowa... coś ci chciałam napisać ... ale nie zasłużyłaś :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='clockwork']medorowa... coś ci chciałam napisać ... ale nie zasłużyłaś :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Wyjątek']Czeeeeeść !!! A co mi tam : :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol: Witam:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Z ogromnym zdziwieniem :crazyeye: stwierdziłam, że dziś nie zaglądałam... Pomyślisz jeszcze, że nie lubię Twoich psiurków;) . :diabloti::diabloti:Witaj:p [quote name='Wyjątek']Nikt by tak nie pomyślał. Przecież tu chodzi o Dinusia i mego ukochanego Maedorka :D wszyscy wiedzą że nawet jak nie piszesz to pamietasz :D Cześć:cool3: [quote name='basia2202']hejka:) Madzia... co się obijasz?;) :diabloti: czemu fotasków nowych nie ma :eviltong: dawać nam tu fotaski nowe medorkowe:multi: Hej:cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Cześć, Madziu, coś ostatnio słabo się udzielasz, zdjęć nie ma, filmiki kiedyś były... A bo ze mnie się leniwiec pospolitus zrobił:mdleje: Quote
Medorowa Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 evaxon napisał(a):kuci kuci Madziula:loveu: Taś Ewuniu:loveu: tygra napisał(a):Całuski dla chłopaków i Pańci :) Wzajemnie:p Quote
Medorowa Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='dealer']czesc dzioucha:diabloti: Cze Dijejka:loveu: [quote name='Wyjątek']:mad::mad::mad::mad::mad: :siara: Na małą, biedną Madziusię-Pulpusię z pałą:crazyeye::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'];););)cze Medorowa....:multi: ka ześ Ty zaś jes.... Tiu:lol!: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:a co tobie się te diabliki tak rozmnożyły mla koffana;) ...:hmmmm: powiedzmy że powinnam się zmartwić ....ale się nie zmartwiłam....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie ma czym, trza sie cieszyć:evil_lol: [quote name='clockwork']gdzie TY zaś lecisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: matko!!! medorowa!!!! siądź troche na tym tyłku :cool1: ruszyłam z produkcją ... :diabloti::diabloti: Siedzem.... chwilę i zmykam na piffo:diabloti:Zaczęłam swój maraton:-o Quote
Medorowa Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 dealer napisał(a):co racja to racja :stupid::stupid::diabloti: :grins: zuzolandia napisał(a):Alez tutaj diabolicznie sie zrobiło wowowow strach sie bac ;-) hehehehhe witanko i pozdrawianko pedzaca kobito ;-) Witam;) Dogo tak cholernie muli, że co wejdę, to szybko tracę cierpliwość i wychodzę:roll: Nie wiem, kiedy zdążę wszystko nadrobić :roll: Na dodatek moje wakacyjne plany stoją pod ogromnym znakiem zapytania:angryy::angryy: Quote
Wyjątek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Nie martw sie Madziu ja tyz już nie wiem co bedzie z moimi wakacjami, bo TZ taki zapracowany... Niby urlop może wziąć kiedy chce ale problem w tym ,ze nie chce bo ma teraz dużo zleceń a nam kasy trzeba... A na 18 jest wyjazd zaplanoiwany i nie wiem czy wypali:placz::placz: I juz nie będę na Ciebie z :mad::mad: obiecuję!! :D Quote
drzalka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Witamy.:multi: . i w ciąz czekamy na foty :mad: Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='madzia i medor']:grins: Witam;) Dogo tak cholernie muli, że co wejdę, to szybko tracę cierpliwość i wychodzę:roll: Nie wiem, kiedy zdążę wszystko nadrobić :roll: Na dodatek moje wakacyjne plany stoją pod ogromnym znakiem zapytania:angryy::angryy::crazyeye::crazyeye::crazyeye:co to ma znaczyć .....czy o spotkanko tysz chodzi:razz:.... Medorowa ..nie rób nam tego:shake: Quote
basia2202 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 czeeeść Madziorki.... cześć Medorkii :loveu: a gdzie to nam Madzia zniknęła? czemu zdjęcioszków nie wkleja?;) coo się stało z Madzią, :siara: Madzia zniknęła stąd :scared: krótką chwilę była, gdzieś się zmyła każdy trzeba przeszukać kąt ;) :evil_lol: :cunao: Quote
Medorowa Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name='Wyjątek']Nie martw sie Madziu ja tyz już nie wiem co bedzie z moimi wakacjami, bo TZ taki zapracowany... Niby urlop może wziąć kiedy chce ale problem w tym ,ze nie chce bo ma teraz dużo zleceń a nam kasy trzeba... A na 18 jest wyjazd zaplanoiwany i nie wiem czy wypali:placz: I juz nie będę na Ciebie z :mad::mad: obiecuję!! :D Trzymam kciuki, co by jednak się udało;) [quote name='caroolcia']Nochal do góry Madziula!!!:loveu: :loveu: [quote name='drzalka']Witamy.:multi: . i w ciąz czekamy na foty :mad: Heej:p:hand: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:co to ma znaczyć .....czy o spotkanko tysz chodzi:razz:.... Medorowa ..nie rób nam tego:shake: Niestety, ale tak:oops: :oops: :oops: Od tej niedzieli najprawdopodobnie przez miesiąc czasu będę się opiekować dobkiem... :shake: Do jutra muszę dać znać ... [quote name='basia2202']czeeeść Madziorki.... cześć Medorkii :loveu: a gdzie to nam Madzia zniknęła? czemu zdjęcioszków nie wkleja?;) coo się stało z Madzią, :siara: Madzia zniknęła stąd :scared: krótką chwilę była, gdzieś się zmyła każdy trzeba przeszukać kąt ;) :evil_lol: :cunao: Hi hi witaj:p :p Quote
Medorowa Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć Medorki:p Witacie Fionki:lol::lol: Quote
Medorowa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Vectra napisał(a):Witaj siostrzyczko moja :buzi: :diabloti: Witaj z powrotem :p:p No i przez miesiąc czasu zostaję z dobkiem - Iwem:loveu::loveu: Nie wiem, jak sobie poradzę z pracą i trzema psami na głowie:diabloti::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie wiem, jak sobie poradzę z pracą i trzema psami na głowie:diabloti::evil_lol: Z psami...na głowie, weź je na smycz...:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Doczłapałam tu (witajcie:loveu:) by oznajmić, że medorek jest uroczi..no i drugi psiak też:cool3: Quote
Kitka20 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Hejka Medorkowa dawaj foty:diabloti: Medorkowa masz PW:eviltong: Quote
Medorowa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Z psami...na głowie, weź je na smycz...:evil_lol: Ale ja goopia:mdleje::mdleje: Masz rację:diabloti: Rybka_39 napisał(a):Doczłapałam tu (witajcie:loveu:) by oznajmić, że medorek jest uroczi..no i drugi psiak też:cool3: Witamy, dziękujemy i lecimy z rewizytą;):loveu: Kitka20 napisał(a):Hejka Medorkowa dawaj foty:diabloti: Medorkowa masz PW:eviltong: Widziałam:p Quote
Medorowa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Dobry Dzień dla wszystkich:multi: :multi: :multi: :loveu: Ja już od czwartej; trzydzieści na nogach:shake: :shake: Siedzę z dobkiem, którym przez najbliższy miesiąc będę się opiekować... Cudowna psina:loveu: :loveu: Znam go od szczeniaczka, teraz ma już osiem lat:loveu::loveu: Dziś jadę na wystawę do Legnicy, to chłopakom trzeba coś zkupić(Iwusiowi - dobkowi, rzecz jasne też:p ):p Quote
Recommended Posts