Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

teqquila napisał(a):
gadzino ale ja moiwlam o sobiee :evil_lol: :evil_lol: a o ratowniku tom wiemy wiemy :evil_lol: :evil_lol: tylko tych najladniejszych wybierz :evil_lol: :evil_lol:

o sobie nie o sobie wolalam nie ryzykowac niedomowien:evil_lol:
taa z daleka to ja nie widze:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
ja nic nie szukam :p ja juz znalazlam :evil_lol: poszukiwac bede ratownika nad morzem za pare dni:diabloti::evil_lol:

:sweetCyb: Dla mamci :grins:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: rosołek tez spi:placz:

To się sama wyratujesz :eviltong: Masz udawać, a nie się utopić :roll: Wyobraź sobie takie ciacho, ratujące Cię :cool1: :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
To się sama wyratujesz :eviltong: Masz udawać, a nie się utopić :roll: Wyobraź sobie takie ciacho, ratujące Cię :cool1: :evil_lol:

:lol: ale przecie jak mam cwiczyc topienie sie zeby wygladalo realistycznie to musze sie podtapiac:razz::evil_lol:

Posted

cxześć ciocia Medorkowa:) czeee Medorki!! :multi:

evaxon napisał(a):
ja nic nie szukam :p ja juz znalazlam :evil_lol: poszukiwac bede ratownika nad morzem za pare dni:diabloti::evil_lol:

Ewucha to nam oszaleje nad tym morzem:cool3: jak zobaczy tyle ciachów... opalonych.. biegnących wprost do niej... z rozwianą fryzurą... wyrzeźbiony brzusio... i te sprawy... to normalnie otworzy szeroko paszczę... i jeszcze faktycznie się nażłopie wody morskiej w czasie tego niby podtapiania:cool3:
także Ewcia... Ty uważaj tam na siebie kobieto;) lepiej się rozglądaj za ciachami na lądzie;) powiedz, że Cię kostka boli... czy cuś... oni pierwszej pomocy nie tylko w wodzie udzielają :evil_lol:

Posted

basia2202 napisał(a):

Ewucha to nam oszaleje nad tym morzem:cool3: jak zobaczy tyle ciachów... opalonych.. biegnących wprost do niej... z rozwianą fryzurą... wyrzeźbiony brzusio... i te sprawy... to normalnie otworzy szeroko paszczę... i jeszcze faktycznie się nażłopie wody morskiej w czasie tego niby podtapiania:cool3:
także Ewcia... Ty uważaj tam na siebie kobieto;) lepiej się rozglądaj za ciachami na lądzie;) powiedz, że Cię kostka boli... czy cuś... oni pierwszej pomocy nie tylko w wodzie udzielają :evil_lol:

noo jedna mi konkretnie doradzila:loveu: tamte to juz topic mnie chcialy:placz: feee baby feeeee:placz:
:evil_lol:

witaj Madziucha:loveu:

Posted

:hmmmm:..................... MadziuUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gdzie jesteśśśśśśśśś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HeLLLLLLLLLLLLLLLLLLooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!