e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ja nic nie szukam :p ja juz znalazlam :evil_lol: poszukiwac bede ratownika nad morzem za pare dni:diabloti::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 gadzino ale ja moiwlam o sobiee :evil_lol: :evil_lol: a o ratowniku tom wiemy wiemy :evil_lol: :evil_lol: tylko tych najladniejszych wybierz :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 teqquila napisał(a):gadzino ale ja moiwlam o sobiee :evil_lol: :evil_lol: a o ratowniku tom wiemy wiemy :evil_lol: :evil_lol: tylko tych najladniejszych wybierz :evil_lol: :evil_lol: o sobie nie o sobie wolalam nie ryzykowac niedomowien:evil_lol: taa z daleka to ja nie widze:evil_lol: Quote
Paula Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a):ja nic nie szukam :p ja juz znalazlam :evil_lol: poszukiwac bede ratownika nad morzem za pare dni:diabloti::evil_lol: :sweetCyb: Dla mamci :grins: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 paula_z napisał(a)::sweetCyb: Dla mamci :grins: :loveu: no baaa jasne:loveu: Quote
Gonitwa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Taki opalony.. umięśniony... Naucz się dobrze udawać tonącą.. Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Gonitwa napisał(a):Taki opalony.. umięśniony... Naucz się dobrze udawać tonącą.. pocwicze dzisiaj w wannie:diabloti: Quote
Paula Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a)::loveu: no baaa jasne:loveu: KCM :loveu: evaxon napisał(a):pocwicze dzisiaj w wannie:diabloti: Idź, idź, ćwicz :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 paula_z napisał(a):KCM :loveu: Idź, idź, ćwicz :evil_lol: JCT:loveu: :lol: tylko kto teraz bedzie mnei ratowac:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Gonitwa napisał(a):Tigra ;) ;) ;) Dobranoc;* ona spi:diabloti: Quote
Paula Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a)::lol: tylko kto teraz bedzie mnei ratowac:evil_lol: Rosołek :hmmmm: Chyba mi się blożki pomerdały :cool1: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 paula_z napisał(a):Rosołek :hmmmm: Chyba mi się blożki pomerdały :cool1: :evil_lol: rosołek tez spi:placz: Quote
Paula Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: rosołek tez spi:placz: To się sama wyratujesz :eviltong: Masz udawać, a nie się utopić :roll: Wyobraź sobie takie ciacho, ratujące Cię :cool1: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 paula_z napisał(a):To się sama wyratujesz :eviltong: Masz udawać, a nie się utopić :roll: Wyobraź sobie takie ciacho, ratujące Cię :cool1: :evil_lol: :lol: ale przecie jak mam cwiczyc topienie sie zeby wygladalo realistycznie to musze sie podtapiac:razz::evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 cxześć ciocia Medorkowa:) czeee Medorki!! :multi: evaxon napisał(a):ja nic nie szukam :p ja juz znalazlam :evil_lol: poszukiwac bede ratownika nad morzem za pare dni:diabloti::evil_lol: Ewucha to nam oszaleje nad tym morzem:cool3: jak zobaczy tyle ciachów... opalonych.. biegnących wprost do niej... z rozwianą fryzurą... wyrzeźbiony brzusio... i te sprawy... to normalnie otworzy szeroko paszczę... i jeszcze faktycznie się nażłopie wody morskiej w czasie tego niby podtapiania:cool3: także Ewcia... Ty uważaj tam na siebie kobieto;) lepiej się rozglądaj za ciachami na lądzie;) powiedz, że Cię kostka boli... czy cuś... oni pierwszej pomocy nie tylko w wodzie udzielają :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 cze Medorkowa:loveu:.....jestem już Tutaj:multi::multi::multi: Quote
caroolcia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ach te ciacha......:eviltong: Heloł Madziu!:multi: Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 nadrobiłam... wszystko... gaduły przebrzydłe... i aż mi sie zachciało... ciacha... ide po princepolo :diabloti: HELL..........o Madziuniu :multi::multi: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 basia2202 napisał(a): Ewucha to nam oszaleje nad tym morzem:cool3: jak zobaczy tyle ciachów... opalonych.. biegnących wprost do niej... z rozwianą fryzurą... wyrzeźbiony brzusio... i te sprawy... to normalnie otworzy szeroko paszczę... i jeszcze faktycznie się nażłopie wody morskiej w czasie tego niby podtapiania:cool3: także Ewcia... Ty uważaj tam na siebie kobieto;) lepiej się rozglądaj za ciachami na lądzie;) powiedz, że Cię kostka boli... czy cuś... oni pierwszej pomocy nie tylko w wodzie udzielają :evil_lol: noo jedna mi konkretnie doradzila:loveu: tamte to juz topic mnie chcialy:placz: feee baby feeeee:placz: :evil_lol: witaj Madziucha:loveu: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :hmmmm:..................... MadziuUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie jesteśśśśśśśśś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HeLLLLLLLLLLLLLLLLLLooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts