Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Nie było tam żadnego psiaka przypominającego jamnika. I podobno liczba psów jest nieco zawyżona. Ale sprawa rzeczywiście miała miejsce.[/QUOTE]

Rety, w sumie tyle ogłoszeń "zginął york" sie widuje, że co się dziwić... :(

Ale ja i tak ciągle się ludziom dziwię... tzn. ludzkiej nieodpowiedzialności.

Scenka z przedwczoraj:
Ok. godz. 22, przed Tesco uwiązany uroczy szczeniak beagle, zaczepiony cmoknięciem od razu buziaka chce mi dawać, każdy by go spokojnie wziął! W środku pustki, ze trzy osoby może, robię szybkie zakupy i się rozglądam, czyj on, żeby delikatnie postraszyć. Patrzę, babka przy kasie zerka na drzwi wyjściowe, no to zagaduję, czy to jej taki śliczny, no tak, dziękuję, no to ja, czy się nie boi, że ukradną, a ona, że tylko na chwilę, bo tu nie Ameryka i psów nie wpuszczają, a ja, że rasowy i że szkoda by było, a ona, że tak, że labradorkę już dwa razy jej ukradli, ale wróciła. :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: Zamilkłam...

• Replies 847
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gdy ktoś wymyśli lekarstwo na głupotę - Nobel to będzie mało!!!! Gdyby pańcia zapłaciła za RASOWEGO psa dobrze ponad tysiąc zł, może by jej było żal... kasy... Beciu, o Twoim losie też przesądziła ludzka głupota - i to już dwukrotnie

Posted

Byłam wczoraj z sunią w Parku na Zdrowiu plakaty wiszą jeszcze, może ktoś jednak da znać! Co widzę rudziaszkę jamnikowatą podglądam czy to może Becia, pod blokiem takie cudo brykało, ale siusiaka namierzyłam:oops: Gdzieś Becia musi być!!!!

Posted

Nutusiu ja staram się uzupełniać plakaty w parku, ale niestety ciągle znikają. Od strony osiedla moich rodziców są jeszcze pierwsze jakie przykleiłam, ale już od ulicy Konstantynowskiej znikają =/

Posted

fakt , też czasem myślę ,że jak tak ludzie musieliby zapłać grubszą kasę za psa to by go bardziej szanowali
a tak za darmo , często z dowozem do domu , z książeczką zdrowia , ze szczepieniami ...
wszystko, aby tylko psiak domek fajny miał
ech..:shake:

Posted

[quote name='kopra']Nutusiu ja staram się uzupełniać plakaty w parku, ale niestety ciągle znikają. Od strony osiedla moich rodziców są jeszcze pierwsze jakie przykleiłam, ale już od ulicy Konstantynowskiej znikają =/[/QUOTE]
Hej, ja widziałam na koszu na śmieci naklejony, widoczny mocno przy Konstantynowskiej:)

Posted

[quote name='figa33']fakt , też czasem myślę ,że jak tak ludzie musieliby zapłać grubszą kasę za psa to by go bardziej szanowali
a tak za darmo , często z dowozem do domu , z książeczką zdrowia , ze szczepieniami ...
wszystko, aby tylko psiak domek fajny miał
ech..:shake:[/QUOTE]

to nie gwarantuje sukcesu,bo dużo papierowych jest w schronach

Posted

Dziewczynki zobaczcie jaka tu historia:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227845-W%C4%85tek-POMOCOWY-psiak%C3%B3w-pod-opiek%C4%85-%C5%81TOnZ-PROSIMY-O-POMOC-W-OG%C5%81ASZANIU!/page27[/url]
Może hoteliki należałoby posprawdzać?????

Posted

[quote name='Marycha35']Hej, ja widziałam na koszu na śmieci naklejony, widoczny mocno przy Konstantynowskiej:)[/QUOTE]
a to być może moja robota, bo jakoś przed weekendem byłam, a obklejałam właśnie kosze, bo np przy al.unii/konstantynowskiej latarnie są takie niskie i wąskie, że ciężko coś nakleić

Posted

Beciu, wybacz..........
[INDENT] [B][SIZE=4]KOCHANI!!! PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT Z GDAŃSKA DO ŁOWICZA DLA JAMNIKA TROTYLKA!!!
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/237271-%E2%99%A1%E2%99%A1%E2%99%A1-Jamnikowaty-TROTYLEK-bez-oczka-kopniaki-i-bicie-to-by%C5%82o-jego-%C5%BCycie-POMOCY-%E2%99%A1%E2%99%A1%E2%99%A1?p=20245313#post20245313"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...3#post20245313[/URL][/SIZE][/B]
[/INDENT]

Posted

Trzymam kciuki, żeby się udało z transportem. Im szybciej Trotylek opuści "życzliwy" DT - tym dla niego lepiej...

Dzwoniła do mnie pani z ogłoszenia o Beci. Niestety, suczka, którą widziała błąkającą się w ok. pl. Wolności to nie Becia - tamta miała krótki ryjek i wyciągnięte sutki, jakby niedawno miała szczenięta. Pani zgłosiła ją straży miejskiej - mieli zabrać na Marmurową.

Jest to jednak dowód na to, że dzięki FANTASTYCZNYM Dziewczynom z Łodzi, plakaty są widoczne i czytane. I jestem przekonana, że gdyby KTOKOLWIEK widział gdzieś Becię, już bym o tym wiedziała. A ona... zapadła się pod ziemię :(

Posted

[QUOTE] A ona... zapadła się pod ziemię :-([/QUOTE]
A ja myślę że zawędrowała do jakiegoś domku,posesji ogrodzonej i grzeje dupcię na kanapie dlatego nie widać jej na ulicach.

Posted

[quote name='PACZEK']A ja myślę że zawędrowała do jakiegoś domku,posesji ogrodzonej i grzeje dupcię na kanapie dlatego nie widać jej na ulicach.[/QUOTE]

Obyś miała rację... Telefon z takiego domku jednak by się przydał dla spokoju nas wszystkich...
Dziewczyny są kochane, że tyle ogłoszeń wieszają. Mam wielką nadzieję, że w końcu zadzwoni ktoś u kogo na kanapie grzeje pupkę Becia.

Posted

[quote name='PACZEK']A ja myślę że zawędrowała do jakiegoś domku,posesji ogrodzonej i grzeje dupcię na kanapie dlatego nie widać jej na ulicach.[/QUOTE]

Bardzo się staram w to wierzyć, naprawdę bardzo...

Posted

[quote name='Marycha35']I tak właśnie będzie:)[/QUOTE]
..[B]. nie może być inaczej!....[/B]
a Trotyś.... też zaginął:-(:-(:-(!...
.....już nie wiem, gdzie mam się pożalić... bardzo źle myślę teraz o tych ludziach!... ehhhh...

Posted

Nutusia

mnie też to trafiło:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237271-%E2%99%A1%E2%99%A1%E2%99%A1-Jamnikowaty-TROTYLEK-bez-oczka-kopniaki-i-bicie-to-by%C5%82o-jego-%C5%BCycie-POMOCY-%E2%99%A1%E2%99%A1%E2%99%A1?p=20248494#post20248494[/url]

pierwszy raz taka żąba :(

Posted

[quote name='anica']..[B]. nie może być inaczej!....[/B]
a Trotyś.... też zaginął:-(:-(:-(!...
.....już nie wiem, gdzie mam się pożalić... bardzo źle myślę teraz o tych ludziach!... ehhhh...[/QUOTE]

czytałam ,że wrócił :multi:
na pewno przerósł swoją inteligencją ludzi u których był ....ech..
ale dobrze ,że jest :loveu: , najważniejsze