Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Robimy, robimy, bo się tu Ziutka może odgrażać ile wlezie, ale jak Ziutek zarządzi inaczej, to Milusia się zasiedzi, oj zasiedzi ;)
Z Pani Ireny dla Ramboliniego też się bardzo cieszę. Już napisałam do Niej PW - w każdej sprawie może liczyć na moją pomoc.

Posted

[quote name='malagos']Oj, tak! cały poniedziałek poświecę myślom o Tobie i Bąbelku, poważnie! Nie znam Cię, a jak jakaś przyszła babka się czuję...[/QUOTE]
Jak tylko się zrobi ciepło (za kilka miesięcy :evil_lol:) to nas poznasz :loveu:

[quote name='Mazowszanka']Bo Ziutka to taka nasza dogomaniacka córka :)[/QUOTE]
Też Was Kocham :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Ziutka']Kochana, nie ucieknę :) od czego są noce ? :cool3: nie pozbędziecie się mnie tak łatwo, o co to, to nie :eviltong:
[B]Od niedzieli już mnie nie ma :eviltong:[/[/B]QUOTE] COOOOOOO???

Posted

[quote name='mimiś']nareszcie! na innych wątkach sie panie za łby biorą,a tu proszę ,imprezki,chrzciny,wyznania miłosne:loveu: az miło poczytać![/QUOTE]

Eeee, ja to kocham tylko Biggosa...... a Józefki to nie lubię najbardziej.... i Bocianowej też nie lubię najbardziej, a Nutusię to zaczynam nie lubić ... najbardziej.. a Ryjonka nie kocham najbardziej bo kocha Biggosa!

Posted

[quote name='wegielkowa'][quote name='Ziutka']Kochana, nie ucieknę :) od czego są noce ? :cool3: nie pozbędziecie się mnie tak łatwo, o co to, to nie :eviltong:
[B]Od niedzieli już mnie nie ma :eviltong:[/[/B]QUOTE] COOOOOOO???[/QUOTE]
Noooo, chwilowo tylko ;) bo w poniedziałek o 8.00 tniemy :eviltong: więc myslę, że w środe już wróce do WAS :loveu:

Posted

n o ciekawe, czy i kto sie zgłosi po Milusię - to taki bezproblemowy pies........
Ulubienica Tomka, On chętnie by jej nie oddawał .............

Posted

Malagosku, czy ten transport kociaka Wwa-Katowica czy na odwrót to jeszcze aktualne? Na wątku jamników agumka szuka chętnych na transport za zwrot 80% paliwa. Trochę dużo, moim zdaniem, jeśli przyjąć ile miejsca zajmuje w aucie człowiek, a ile zwierzak. No, ale fakt - człowiek... prowadzi ;)