Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kcd']Ja gdybym mogła to wzięłabym tę włochatą... Lubię pracować z zalęknionymi... ale jeszcze nie... może za miesiąc...[/QUOTE]

A moze Adriana?..........

Posted

[quote name='kcd']Ja gdybym mogła to wzięłabym tę włochatą... Lubię pracować z zalęknionymi... ale jeszcze nie... może za miesiąc...[/QUOTE]
"Włochata" to chłopaczek.

Posted

Kcd, bądź dzielna!
ja już się cieszę, ze może do nas jakaś bida zawita, niech no tylko się uporam ze szkoleniami i wyjazdami :)

Posted

[quote name='wegielkowa']inka, to co bierzesz włochate?[/QUOTE]
:-o Przeca to KaCeDa napisała, że może ona "włochatą" za m-c...

Może, gdyby się zdecydowała na 101% w konkretnym terminie zabrać na dt u siebie, to namówilabym swoich na awaryjne...
Tylko, ze niewykluczone, że do towarzystwa dla Tobisia, to raczej ta gładka pciom by lepiej pasowała. :hmmmm:
( No i wreszcie mogłabym jakąś psinkę nazwać Toffi...! :evil_lol: )

Posted

Jeśli ma trafić potem do mnie, to nie może być Toffi, bo miałam na DT jamnika Tofika i kiepsko by to wyglądało w moim albumie tymczasowiczów ;-) Jeszcze wyszłabym na jakiegoś fetyszystę karmelu :P

Mogę się zadeklarować, że piesa wezmę na DT 5 lipca wieczorem.

Posted

[quote name='kcd']Jeśli ma trafić potem do mnie, to nie może być Toffi, bo miałam na DT jamnika Tofika i kiepsko by to wyglądało w moim albumie tymczasowiczów ;-) Jeszcze wyszłabym na jakiegoś fetyszystę karmelu :P[/QUOTE]
No to jeszcze może być Karmi (bezalkoholowe, bo Black już nie ma w sprzedaży... :bigcry: )
I co złego w takim fetyszu...?

[quote name='kcd']Mogę się zadeklarować, że piesa wezmę na DT 5 lipca wieczorem.[/QUOTE]
:klacz: Której płci?

Ale... :sad: ...u mnie niestety i tak ponad półtora m-ca nie przejdzie... :shake:

Posted

Jak dla mnie płeć jest obojętna... ale Tobiś pewnie jest innego zdania ;) Chyba faktycznie łatwiej będzie z sunią. Jakbyś mogła wziąć niunię na miesiąc to byłoby super, bo od razu dostałabym pannę pięknie wychowaną, pikuś! Dżordż nie miałby już argumentu, że włazi w sioo na podłodze ;)

Posted

Już ja widzę, że takie maciupeńkie cudo przez półtora miesiąca domu nie znajdzie! U Poker ile cziłki były? Dwie doby?...

Weźcie psa wielkości ONka albo doga na DT, takiego do żadnej "rasy" niepodobnego - wtedy możecie się "dzielić" DT parę miesięcy naprzód ;)

A może moją Mambę weźmiecie?... Inka, oddam po weekendzie, to do 5 lipca zostanie już tylko 6 tygodni i 5 dni... W domu ideał - absolutnie w nic się nie wdeptuje! :eviltong:

Posted

[quote name='Nutusia']Już ja widzę, że takie maciupeńkie cudo przez półtora miesiąca domu nie znajdzie! U Poker ile cziłki były? Dwie doby?...[/QUOTE]

No ćśśś... zdradzasz mój plan! :eviltong:

[quote name='Nutusia']
A może moją Mambę weźmiecie?... Inka, oddam po weekendzie, to do 5 lipca zostanie już tylko 6 tygodni i 5 dni... W domu ideał - absolutnie w nic się nie wdeptuje! :eviltong:[/QUOTE]

No ja bym wzięła, ale z Tobiśkiem to raczej nie przejdzie... on jest pipką emocjonalną :-(

Posted

[quote name='Nutusia']Już ja widzę, że takie maciupeńkie cudo przez półtora miesiąca domu nie znajdzie! U Poker ile cziłki były? Dwie doby?...

Weźcie psa wielkości ONka albo doga na DT, takiego do żadnej "rasy" niepodobnego - wtedy możecie się "dzielić" DT parę miesięcy naprzód ;)

A może moją Mambę weźmiecie?... Inka, oddam po weekendzie, to do 5 lipca zostanie już tylko 6 tygodni i 5 dni... W domu ideał - absolutnie w nic się nie wdeptuje! :eviltong:[/QUOTE]

Czarownico przebrzydła! :diabloti:

Tyle, że u mnie to maksymalne max 15kg psa się zmieści, a i to córka się musi zgodzić tymczasować jedno krzesło z mojego pokoju... :oops:

[quote name='kcd']No ćśśś... zdradzasz mój plan! [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif[/IMG][/QUOTE]
I jeszcze jedna Czarownica przebrzydła! :mad:

Posted

Dzień dobry:)
Widzę, że strasznie dużo mnie ominęło, ale będę sukcesywnie nadrabiać zaległości:) w czytaniu wątków, pisaniu postów i bazarowaniu:oops:
Tymczasem poproszę o skrót ostatnich wydarzeń - Tymczasy poszły do domów? Jakieś nowe się pojawiły? Na jakie bidy teraz zbieramy kaskę?
Miło znowu być tu:loveu:

Posted

Witaj Ryjonku :)
Niektóre tymczasy poszły do domków, inne zostały na stałe (jak głosi tytuł niniejszego wątku), kolejne się pojawią jak Pani Prezes wróci z wojaży ;)

Posted

[quote name='Ryjonek']Dzień dobry:)
Widzę, że strasznie dużo mnie ominęło, ale będę sukcesywnie nadrabiać zaległości:) w czytaniu wątków, pisaniu postów i bazarowaniu:oops:
[B]Tymczasem poproszę o skrót ostatnich wydarzeń[/B] - Tymczasy poszły do domów? Jakieś nowe się pojawiły? Na jakie bidy teraz zbieramy kaskę?
Miło znowu być tu:loveu:[/QUOTE]
Dwie kobity się rozmnozyły:) Bo to jest wątek lęgowy:)