malagos Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='kcd']Ja gdybym mogła to wzięłabym tę włochatą... Lubię pracować z zalęknionymi... ale jeszcze nie... może za miesiąc...[/QUOTE] A moze Adriana?.......... Quote
kcd Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Adriana właśnie wyciąga ze schronu dobermankę. Strasznie krzywa atmosfera... na osobny wątek :nonono2: Quote
malagos Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Taaa, wiem......... rozmawiałyśmy........ Quote
inka33 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='kcd']Ja gdybym mogła to wzięłabym tę włochatą... Lubię pracować z zalęknionymi... ale jeszcze nie... może za miesiąc...[/QUOTE] "Włochata" to chłopaczek. Quote
kcd Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='inka33']"Włochata" to chłopaczek.[/QUOTE] :crazyeye: światopogląd mi runął ;) Quote
malagos Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Kcd, bądź dzielna! ja już się cieszę, ze może do nas jakaś bida zawita, niech no tylko się uporam ze szkoleniami i wyjazdami :) Quote
wegielkowa Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='inka33']"Włochata" to chłopaczek.[/QUOTE] inka, to co bierzesz włochate? Quote
inka33 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='wegielkowa']inka, to co bierzesz włochate?[/QUOTE] :-o Przeca to KaCeDa napisała, że może ona "włochatą" za m-c... Może, gdyby się zdecydowała na 101% w konkretnym terminie zabrać na dt u siebie, to namówilabym swoich na awaryjne... Tylko, ze niewykluczone, że do towarzystwa dla Tobisia, to raczej ta gładka pciom by lepiej pasowała. :hmmmm: ( No i wreszcie mogłabym jakąś psinkę nazwać Toffi...! :evil_lol: ) Quote
kcd Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Jeśli ma trafić potem do mnie, to nie może być Toffi, bo miałam na DT jamnika Tofika i kiepsko by to wyglądało w moim albumie tymczasowiczów ;-) Jeszcze wyszłabym na jakiegoś fetyszystę karmelu :P Mogę się zadeklarować, że piesa wezmę na DT 5 lipca wieczorem. Quote
inka33 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='kcd']Jeśli ma trafić potem do mnie, to nie może być Toffi, bo miałam na DT jamnika Tofika i kiepsko by to wyglądało w moim albumie tymczasowiczów ;-) Jeszcze wyszłabym na jakiegoś fetyszystę karmelu :P[/QUOTE] No to jeszcze może być Karmi (bezalkoholowe, bo Black już nie ma w sprzedaży... :bigcry: ) I co złego w takim fetyszu...? [quote name='kcd']Mogę się zadeklarować, że piesa wezmę na DT 5 lipca wieczorem.[/QUOTE] :klacz: Której płci? Ale... :sad: ...u mnie niestety i tak ponad półtora m-ca nie przejdzie... :shake: Quote
kcd Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Jak dla mnie płeć jest obojętna... ale Tobiś pewnie jest innego zdania ;) Chyba faktycznie łatwiej będzie z sunią. Jakbyś mogła wziąć niunię na miesiąc to byłoby super, bo od razu dostałabym pannę pięknie wychowaną, pikuś! Dżordż nie miałby już argumentu, że włazi w sioo na podłodze ;) Quote
Nutusia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Już ja widzę, że takie maciupeńkie cudo przez półtora miesiąca domu nie znajdzie! U Poker ile cziłki były? Dwie doby?... Weźcie psa wielkości ONka albo doga na DT, takiego do żadnej "rasy" niepodobnego - wtedy możecie się "dzielić" DT parę miesięcy naprzód ;) A może moją Mambę weźmiecie?... Inka, oddam po weekendzie, to do 5 lipca zostanie już tylko 6 tygodni i 5 dni... W domu ideał - absolutnie w nic się nie wdeptuje! :eviltong: Quote
kcd Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='Nutusia']Już ja widzę, że takie maciupeńkie cudo przez półtora miesiąca domu nie znajdzie! U Poker ile cziłki były? Dwie doby?...[/QUOTE] No ćśśś... zdradzasz mój plan! :eviltong: [quote name='Nutusia'] A może moją Mambę weźmiecie?... Inka, oddam po weekendzie, to do 5 lipca zostanie już tylko 6 tygodni i 5 dni... W domu ideał - absolutnie w nic się nie wdeptuje! :eviltong:[/QUOTE] No ja bym wzięła, ale z Tobiśkiem to raczej nie przejdzie... on jest pipką emocjonalną :-( Quote
inka33 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='Nutusia']Już ja widzę, że takie maciupeńkie cudo przez półtora miesiąca domu nie znajdzie! U Poker ile cziłki były? Dwie doby?... Weźcie psa wielkości ONka albo doga na DT, takiego do żadnej "rasy" niepodobnego - wtedy możecie się "dzielić" DT parę miesięcy naprzód ;) A może moją Mambę weźmiecie?... Inka, oddam po weekendzie, to do 5 lipca zostanie już tylko 6 tygodni i 5 dni... W domu ideał - absolutnie w nic się nie wdeptuje! :eviltong:[/QUOTE] Czarownico przebrzydła! :diabloti: Tyle, że u mnie to maksymalne max 15kg psa się zmieści, a i to córka się musi zgodzić tymczasować jedno krzesło z mojego pokoju... :oops: [quote name='kcd']No ćśśś... zdradzasz mój plan! [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif[/IMG][/QUOTE] I jeszcze jedna Czarownica przebrzydła! :mad: Quote
Nutusia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Mamba nie waży więcej niż 15 kg, a Twoja Córcia to taka przemiła osóbka ;) Quote
Kejciu Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ja tam na zdjęciach ze zlotu żadnej czarownicy nie widziałam :) Quote
Ziutka Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='kejciu']Ja tam na zdjęciach ze zlotu żadnej czarownicy nie widziałam :)[/QUOTE] Miałaś je blisko siebie ;) Quote
Ziutka Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='Nutusia']Ej Ziutka, Ziutka...[/QUOTE] Sztooo ??? ;) Quote
Ryjonek Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Dzień dobry:) Widzę, że strasznie dużo mnie ominęło, ale będę sukcesywnie nadrabiać zaległości:) w czytaniu wątków, pisaniu postów i bazarowaniu:oops: Tymczasem poproszę o skrót ostatnich wydarzeń - Tymczasy poszły do domów? Jakieś nowe się pojawiły? Na jakie bidy teraz zbieramy kaskę? Miło znowu być tu:loveu: Quote
Nutusia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Witaj Ryjonku :) Niektóre tymczasy poszły do domków, inne zostały na stałe (jak głosi tytuł niniejszego wątku), kolejne się pojawią jak Pani Prezes wróci z wojaży ;) Quote
Mazowszanka13 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [SIZE=3][COLOR=#000080]Witamy Ryjonka po długiej przerwie na dogo. A Ulę na tym świecie [/COLOR][/SIZE]:) :) Quote
wegielkowa Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='Ryjonek']Dzień dobry:) Widzę, że strasznie dużo mnie ominęło, ale będę sukcesywnie nadrabiać zaległości:) w czytaniu wątków, pisaniu postów i bazarowaniu:oops: [B]Tymczasem poproszę o skrót ostatnich wydarzeń[/B] - Tymczasy poszły do domów? Jakieś nowe się pojawiły? Na jakie bidy teraz zbieramy kaskę? Miło znowu być tu:loveu:[/QUOTE] Dwie kobity się rozmnozyły:) Bo to jest wątek lęgowy:) Quote
Recommended Posts