Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Ja nic nie wiem, Ziutka rządzi, bo mię zgarnia po tzw. drodze na stopa ;) A prognozy długoterminowe ktoś widział i... zapamiętał? :)[/QUOTE]

Olać prognozy, malagos ma daszek przed domem.

Posted

Wybacz malagos zaśmiecanie wątku, ale tutaj tak gwarno, a u Izka biednie, pusto i smutno :-(

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242489-DRAMAT-IZKA!!!PSA-WYADOPTOWANEGO-PRZEZ-AN-Z-KIELECKIEGO-SCHRONISKA!Potrzebna-pomoc[/url]

Posted

[quote name='Nutusia']Ja nic nie wiem, Ziutka rządzi, bo mię zgarnia po tzw. drodze na stopa ;) A prognozy długoterminowe ktoś widział i... zapamiętał? :)[/QUOTE]
No w majówke jedziemy, tylko nie wiem czy 1-2-3 czy jak ;););) sie dogadamy napewno, jesio chwilke mamy przeca dziewoje !!!

Posted

[quote name='malagos']Ineczko, pakuj się z dziewczynami i przyjeżdżaj do nas na wieś :) Ptaszki śpiewają, 1 żaba rechocze w oczku wodnym, trawnik wymieciony z psich odchodów (po co ja temu bydłu tyle daję jeść?...???), grill odkurzony -
[B]TYLKO PYTANIE, KIEDY PRZYJEDZIECIE?[/B] Nutusia, Ziutka? Bo od tego uzależnia przyjazd też Mazowszanka i konfirm13 :)[/QUOTE]
E, jak już wymieciony, to ja nie wiem... :diabloti:

Posted (edited)

Ty się nie wymądrzaj, tylko przyjedź na wizytę poadopcyjną :)
Milkę się spuści z łańcucha, trochę obetrze z brudu, da michę z wodą i bochenek chleba, żeby nie było, ze źle ma u nas.

:diabloti:

[B]Mam ogromną prośbę do Was, kochane - proszę, proszę, proszę......... [/B]

Kupcie i przywieźcie dla Mili smrodki - żwacze, peniski czy inne goowienka, bo u nas tego nie kupię. Oczywiscie oddam forsę. Jak była Beata i Andzrej po Tośkę, w prezencie przywiozła psiakom takie kawałki suszonego żwacza, psy sie zajadały! Zwłaszcza Mila, co to lubi "kocie smaczki kuwetkowe" nawet....

Edited by malagos
Posted

Prawdopodobnie 2 maja muszę pracować, bo wszyscy, kurka, pobrali urlopy wcześniej, niż ja na to wpadłam.......
Zaprosiłam też Asię - Jo37, ma przyjechać i[B] ma wolne miejsca w samochodzie[/B] :) - moze kogoś z Warszawy zabrać :)

Posted

[quote name='malagos']Prawdopodobnie 2 maja muszę pracować, bo wszyscy, kurka, pobrali urlopy wcześniej, niż ja na to wpadłam.......
Zaprosiłam też Asię - Jo37, ma przyjechać i[B] ma wolne miejsca w samochodzie[/B] :) - moze kogoś z Warszawy zabrać :)[/QUOTE]

To może psa ? ;)

Posted

Witam przelotem. Od jutra popołudniu będę w MM, aż do poniedziałku. O smrodki popytam w miejscowym sklepiku - może będą? Swojej nie kupuję, bo mnie nos odpada( przez znaczną część roku, konsumpcja domowa:evil_lol:).
Pozdrawiam :smile:

Posted

[quote name='malagos']Prawdopodobnie 2 maja muszę pracować, bo wszyscy, kurka, pobrali urlopy wcześniej, niż ja na to wpadłam.......
Zaprosiłam też Asię - Jo37, ma przyjechać i[B] ma wolne miejsca w samochodzie[/B] :) - moze kogoś z Warszawy zabrać :)[/QUOTE]
Ja zabieram Nutusie, Olka i ciotunie moją (Nutka zna) Ty poznasz :diabloti:

Malagosku...a jadąc od Warszawy to jesteś za, czy przed Makowem ?

Posted

[quote name='malagos']Za Makowem :) Śliczna droga przez las i już jesteście u mnie na podwórku :)[/QUOTE]
Nooo...to tylko 150 kilometrów :diabloti:

Posted

nie marudź, Matko Mego Wnuka, z WARSZAWY jest 99 km, ale jak ktos mieszka na prowincji, to......... :diabloti:
Już wstawiam wodę na kawę :lol:
A wolicie ptysie z bitą śmietaną czy napoleonkę?

Posted

O jezusie.... Wszystko fajnościowo, tylko KIEDY jedziemy, Józefo? ;) Bo ja grafik jakiś muszę zdjełać, gdyż inaczej czas mi przecieknie przez palce i nie wykonam nawet połowy "zadań"...
Aha, i jeśli zostałoby miejsce w wozie, to mamy jeszcze jedną chętną ciocię - Kejciu (dołączyła do naszego spotkania w pubie, dzięki temu się poznałyśmy i "zacieśniłyśmy więź" ;)).

Posted

Pewnie, ze jest, pustym autkiem jedzie Asia Jo37, z Ochoty (a moze i z ochotą) - a Gusiaczek? A inka33, mają jakieś plany na ... no właśnie, 1 lub 3-5 maja? Bo ja 2 maja pracuję ponoć........

Posted

Dziewczyny - ja mogę kogoś zabrać. Psa też ale
w kontenerku lub z osobą towarzyszącą, która zajmie się
zwierzątkiem.
Ja bym 5 wykluczyła. Wszyscy będą wracać a to droga z Mazur.

Posted

5-go ja nie mogiem, bo mój chrześniak komunistą zostaje ;)
Ale Kasia, o której pisałam jest z moich okolic, więc byśmy ją z Józefką zgarnęły "przy okazji" ;) A Gusiaczek się majówkuje urlopowo na Roztoczu!