Nutusia Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Ja nic nie wiem, Ziutka rządzi, bo mię zgarnia po tzw. drodze na stopa ;) A prognozy długoterminowe ktoś widział i... zapamiętał? :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [quote name='Nutusia']Ja nic nie wiem, Ziutka rządzi, bo mię zgarnia po tzw. drodze na stopa ;) A prognozy długoterminowe ktoś widział i... zapamiętał? :)[/QUOTE] Olać prognozy, malagos ma daszek przed domem. Quote
Mazowszanka13 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Wybacz malagos zaśmiecanie wątku, ale tutaj tak gwarno, a u Izka biednie, pusto i smutno :-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242489-DRAMAT-IZKA!!!PSA-WYADOPTOWANEGO-PRZEZ-AN-Z-KIELECKIEGO-SCHRONISKA!Potrzebna-pomoc[/url] Quote
Ziutka Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [quote name='Nutusia']Ja nic nie wiem, Ziutka rządzi, bo mię zgarnia po tzw. drodze na stopa ;) A prognozy długoterminowe ktoś widział i... zapamiętał? :)[/QUOTE] No w majówke jedziemy, tylko nie wiem czy 1-2-3 czy jak ;););) sie dogadamy napewno, jesio chwilke mamy przeca dziewoje !!! Quote
inka33 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 [quote name='malagos']Ineczko, pakuj się z dziewczynami i przyjeżdżaj do nas na wieś :) Ptaszki śpiewają, 1 żaba rechocze w oczku wodnym, trawnik wymieciony z psich odchodów (po co ja temu bydłu tyle daję jeść?...???), grill odkurzony - [B]TYLKO PYTANIE, KIEDY PRZYJEDZIECIE?[/B] Nutusia, Ziutka? Bo od tego uzależnia przyjazd też Mazowszanka i konfirm13 :)[/QUOTE] E, jak już wymieciony, to ja nie wiem... :diabloti: Quote
malagos Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 (edited) Ty się nie wymądrzaj, tylko przyjedź na wizytę poadopcyjną :) Milkę się spuści z łańcucha, trochę obetrze z brudu, da michę z wodą i bochenek chleba, żeby nie było, ze źle ma u nas. :diabloti: [B]Mam ogromną prośbę do Was, kochane - proszę, proszę, proszę......... [/B] Kupcie i przywieźcie dla Mili smrodki - żwacze, peniski czy inne goowienka, bo u nas tego nie kupię. Oczywiscie oddam forsę. Jak była Beata i Andzrej po Tośkę, w prezencie przywiozła psiakom takie kawałki suszonego żwacza, psy sie zajadały! Zwłaszcza Mila, co to lubi "kocie smaczki kuwetkowe" nawet.... Edited April 24, 2013 by malagos Quote
Aldrumka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 no tak, u mnie tez te smaczki kuwetkowe w cenie :) Quote
malagos Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Prawdopodobnie 2 maja muszę pracować, bo wszyscy, kurka, pobrali urlopy wcześniej, niż ja na to wpadłam....... Zaprosiłam też Asię - Jo37, ma przyjechać i[B] ma wolne miejsca w samochodzie[/B] :) - moze kogoś z Warszawy zabrać :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='malagos']Prawdopodobnie 2 maja muszę pracować, bo wszyscy, kurka, pobrali urlopy wcześniej, niż ja na to wpadłam....... Zaprosiłam też Asię - Jo37, ma przyjechać i[B] ma wolne miejsca w samochodzie[/B] :) - moze kogoś z Warszawy zabrać :)[/QUOTE] To może psa ? ;) Quote
konfirm13 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Witam przelotem. Od jutra popołudniu będę w MM, aż do poniedziałku. O smrodki popytam w miejscowym sklepiku - może będą? Swojej nie kupuję, bo mnie nos odpada( przez znaczną część roku, konsumpcja domowa:evil_lol:). Pozdrawiam :smile: Quote
Ziutka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='malagos']Prawdopodobnie 2 maja muszę pracować, bo wszyscy, kurka, pobrali urlopy wcześniej, niż ja na to wpadłam....... Zaprosiłam też Asię - Jo37, ma przyjechać i[B] ma wolne miejsca w samochodzie[/B] :) - moze kogoś z Warszawy zabrać :)[/QUOTE] Ja zabieram Nutusie, Olka i ciotunie moją (Nutka zna) Ty poznasz :diabloti: Malagosku...a jadąc od Warszawy to jesteś za, czy przed Makowem ? Quote
malagos Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Za Makowem :) Śliczna droga przez las i już jesteście u mnie na podwórku :) Quote
Ziutka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='malagos']Za Makowem :) Śliczna droga przez las i już jesteście u mnie na podwórku :)[/QUOTE] Nooo...to tylko 150 kilometrów :diabloti: Quote
malagos Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 nie marudź, Matko Mego Wnuka, z WARSZAWY jest 99 km, ale jak ktos mieszka na prowincji, to......... :diabloti: Już wstawiam wodę na kawę :lol: A wolicie ptysie z bitą śmietaną czy napoleonkę? Quote
Nutusia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 O jezusie.... Wszystko fajnościowo, tylko KIEDY jedziemy, Józefo? ;) Bo ja grafik jakiś muszę zdjełać, gdyż inaczej czas mi przecieknie przez palce i nie wykonam nawet połowy "zadań"... Aha, i jeśli zostałoby miejsce w wozie, to mamy jeszcze jedną chętną ciocię - Kejciu (dołączyła do naszego spotkania w pubie, dzięki temu się poznałyśmy i "zacieśniłyśmy więź" ;)). Quote
malagos Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Pewnie, ze jest, pustym autkiem jedzie Asia Jo37, z Ochoty (a moze i z ochotą) - a Gusiaczek? A inka33, mają jakieś plany na ... no właśnie, 1 lub 3-5 maja? Bo ja 2 maja pracuję ponoć........ Quote
Jo37 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Dziewczyny - ja mogę kogoś zabrać. Psa też ale w kontenerku lub z osobą towarzyszącą, która zajmie się zwierzątkiem. Ja bym 5 wykluczyła. Wszyscy będą wracać a to droga z Mazur. Quote
malagos Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Oj, Asiu, psa to na razie ja nie chcę podzielimy się z Mazowszanką jedną sunią :) Quote
Nutusia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 5-go ja nie mogiem, bo mój chrześniak komunistą zostaje ;) Ale Kasia, o której pisałam jest z moich okolic, więc byśmy ją z Józefką zgarnęły "przy okazji" ;) A Gusiaczek się majówkuje urlopowo na Roztoczu! Quote
kcd Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 A ja..? A ja..? Kto chce mnie zabrać? W samochodzie śpiewam piosenki albo chrapię! Quote
Nutusia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Ty z Warszawki, to chiba Jo37 by dała radę, jeśli jest... piosenkolubna :) Quote
kcd Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 <przymila się do Jo37> A jeszcze pytanie kiedy? Bo ja 2. też pracuję :-( Quote
konfirm13 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Do kompa mam teraz dostęp do końca kwietnia, więc spokojnie czekam na ustalenie terminu zlotu ;). Quote
Recommended Posts