Ziutka Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Trza zerknąć "bliżej" maja w pogodę i wybrać "coś ładnego" :):):) Quote
inka33 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='Mazowszanka']Dla mnie też obojętny, bo będę ....pod ręką :)[/QUOTE] A pod czyją...? :p Quote
Mazowszanka13 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='inka33']A pod czyją...? :p[/QUOTE] Szefowej oczywiście :lol: Quote
malagos Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Mattilu'] :evil_lol: A swoja droga moze jakis piesek z kozienickiego przytuliska by sie nadal dla pana?[/QUOTE] Podałam numer do pana węgielkowej, mają takie cóś przylepne na stanie :) Swoją drogą, gdyby pan zadzwonił tydzień wcześniej, to Milka by poleciała do domu. Ale kto by nas tak ślicznie budził, jak dziś na przykład, lizaniem po twarzy i głaskaniem łapką po glowie?........ Quote
Mazowszanka13 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='malagos']Podałam numer do pana węgielkowej, mają takie cóś przylepne na stanie :) Swoją drogą, gdyby pan zadzwonił tydzień wcześniej, to Milka by poleciała do domu. Ale kto by nas tak ślicznie budził, jak dziś na przykład, lizaniem po twarzy i głaskaniem łapką po glowie?........[/QUOTE] Mila ma chyba znajomości tam na górze. Wszystko się układa po jej myśli. Quote
malagos Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 (edited) Udzieliłam wywiadu (a jakże :cool3: :evil_lol:) znowu do tygodnika ostrołęckiego Jakiś pan dziennikarz rozmawiał w piątek z Tomkiem o sołtysowaniu i podróżach, a jak zapytał o psy domowe, to Toemek odesłał pana do mnie. Dziś nawiedził mnie w gminie, pogadaliśmy o psach, dt, sterylizacjach. A ze pan, jak sie okazało, przyjeżdża z Ciechanowa, napuściłam go na Pawłowo - schronisko. ale nie wiem, czy pan sie da namówić na jakąś tam wizytę, bo był dość oburzony, ze miasto wydaje dziennie 12 zł na 1 psa w schronisku, plus "gotowość " ileś tam za miesiac, plus zabiegi wet., a na dzieci nie ma itd. To ja na to, ze to sprawa dla dziennikarza i niech poniucha, co tam się dzieje. Żeby to schronisko było bliżej, zebym była zmotoryzowana, to .... :shake: Chyba ze jak to czarownice, polecimy tam kiedyś? Edited April 17, 2013 by malagos Quote
konfirm13 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 (edited) No, celebrytką malagos została. Muszę kupić kolejny numer Tygodnika(czy to już w następnym będzie?). Ja niestety, "prawka" nie posiadam i samochodowo, wiszę na TZ - cie, a on psiarz, tylko dla własnego psa :shake: . Bardzo mi się podoba :mad:takie oburzanie się (powszechne niestety), różnych osób, że na psy jest, a na dzieci nie ma, bo przecież dzieci mają rodziców, rodziny i to oni powinni być za nie odpowiedzialni, a nie - gmina. Zwierzęta teoretycznie mają swoich "panów",ale ci na jakiekolwiek panowanie nad kimkolwiek się nie nadają, z powodu głupoty, braku odpowiedzialności, bezmyślności, okrucieństwa itd i tp no i trudno jest przypisać bezdomnego psa do człowieka, który za to odpowiada. No, więc spada ta opieka na gminę......Ale w naszym prawie(i niestety, często i w ludzkiej psychice), zwierzę, jest tylko rzeczą....... Edited April 16, 2013 by konfirm13 Quote
malagos Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Nie wiem, kiedy będzie artykuł, temat w sumie nie tak pilny, ponadczasowy że tak się wyrażę. Quote
inka33 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 To trza wykupić zapasik prasy z wywiadem i na bazarek...! :p Quote
malagos Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 To może - o ile się artykulik ukaże - do wglądu u nas, na wsi, na majówce dogomaniackiej? Tak do piwka, pod kaszankę z grilla? Albo na rozpałkę......... Stanął trochę pod znakiem zapytania mój przyjazd do Warszawy 28 kwietnia - sprawa rodzinna (ma przyjechać moja ciotka z USA i nas nawiedzić). Tym serdeczniej zapraszam do nas i się zapytowywuję, kto co chce? Mam na myśli ciasto - upiekę na zamówienie :) Quote
Nutusia Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ja mogę skserować artykuł, jeśli egzemplarzy oryginalnych zabraknie. I zamawiam... AUTOGRAF! :) Quote
kcd Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Nutusia']Ja mogę skserować artykuł, jeśli egzemplarzy oryginalnych zabraknie. I zamawiam... [B]AUTOGRAF![/B] :)[/QUOTE] W sensie odcisk łapy Milusi? Quote
inka33 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='malagos']To może - o ile się artykulik ukaże - do wglądu u nas, na wsi, na majówce dogomaniackiej? Tak do piwka, pod kaszankę z grilla? Albo na rozpałkę......... Stanął trochę pod znakiem zapytania mój przyjazd do Warszawy 28 kwietnia - sprawa rodzinna (ma przyjechać moja ciotka z USA i nas nawiedzić). Tym serdeczniej zapraszam do nas i się zapytowywuję, kto co chce? Mam na myśli ciasto - upiekę na zamówienie :)[/QUOTE] Łojoj, a się tak nastawiałam... :sad: I paczuszka "fantów" Sepisiowych do zwrotu naszykowana... Byś zabrała zagraniczną Ciotkę na zwiedzanie Warszawy i już! :grins: Jeszcze drugie "Boczne drogi" tym-razem-nie-Chmielewskiej by powstały... :diabloti: [quote name='Nutusia']Ja mogę skserować artykuł, jeśli egzemplarzy oryginalnych zabraknie. I zamawiam... AUTOGRAF! :)[/QUOTE] O to to! Ja teś ciem autografa! :modla: Quote
malagos Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Takie cudko bezdomne w Podlaskiem: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242413-Bezdomna-sunia-z-trzema-szczeni%C4%99tami-koczuj%C4%85ca-w-lesie[/url] Quote
malagos Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Milusia ma się doskonale, rozpycha się na kanapie, serialu nie mozna w spokoju obejrzeć!! Dama z Amsterdama, cholerka! Quote
inka33 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 To jak będzie z tymi autografami...? :mad: ...bo jak nie, to będę GROZIĆ podpisem...! :diabloti: Quote
Mattilu Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [quote name='malagos']Milusia ma się doskonale, rozpycha się na kanapie, serialu nie mozna w spokoju obejrzeć!! Dama z Amsterdama, cholerka![/QUOTE] A co? Mialas umowe adopcyjna na dame??? Ciesz sie, ze nie szczeka, przynajmniej mozesz sobie serialu posluchac:loveu: Quote
Nutusia Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 O to, to... do umowy adopcyjnej zajrzyj czy był zapis o miejscu na kanapie i oglądaniu seriali ;) Quote
inka33 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [quote name='Mattilu']A co? Mialas umowe adopcyjna na dame??? Ciesz sie, ze nie szczeka, przynajmniej mozesz sobie serialu posluchac:loveu:[/QUOTE] No i fok pewnie Milusia nie patroszy... :siara: Mogłaby za to porozpychać się troszkę w pewnym GROŹNYM miejscu, a nie tylko na kanapie... :diabloti: Quote
malagos Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Ineczko, pakuj się z dziewczynami i przyjeżdżaj do nas na wieś :) Ptaszki śpiewają, 1 żaba rechocze w oczku wodnym, trawnik wymieciony z psich odchodów (po co ja temu bydłu tyle daję jeść?...???), grill odkurzony - [B]TYLKO PYTANIE, KIEDY PRZYJEDZIECIE?[/B] Nutusia, Ziutka? Bo od tego uzależnia przyjazd też Mazowszanka i konfirm13 :) Quote
Recommended Posts