Gosiapk Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Jestem !!! Gosiaczku czemu nie śpisz jeszcze ?[/QUOTE] Wylogowałaś się z dogo cioteczko Ziuteczko, to 'se' poszłam. :eviltong: Quote
kcd Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Dzień dobry wszystkim Ciociom, Babciom, Siostrom, Pieskom i Panu z Łydką! :-) Quote
malagos Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='kcd']Dzień dobry wszystkim Ciociom, Babciom, Siostrom, Pieskom i Panu z Łydką! :-)[/QUOTE] o matko, tu już nie ma normalnych wątków...... :diabloti: :diabloti: Quote
wegielkowa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='malagos']o matko, tu już nie ma normalnych wątków...... :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] Bidżdżisowa, prosimy, abyś się przeszła na Rynek.;):scared: Powiedzcie mi, czy znacie kogoś z W-wy, kto jeździ do Ełku? Quote
konfirm13 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Witam Milusię, czekającą na Pana(z łydką). Jak Dalia? Quote
Gosiapk Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='malagos']o matko, tu już nie ma normalnych wątków...... :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] Norma to pojęcie względne, dla każdego może znaczyć co innego :diabloti: Quote
malagos Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='wegielkowa']Bidżdżisowa, prosimy, abyś się przeszła na Rynek.;):scared: Powiedzcie mi, czy znacie kogoś [B]z W-wy, kto jeździ do Ełku?[/B][/QUOTE] moze ten carpooling.pl? Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='wegielkowa']Bidżdżisowa, prosimy, abyś się przeszła na Rynek.;):scared: [/QUOTE] Wiecie co przeczytałam...? Bidżdżisowa, prosimy, abyś się przespała z Ryjonek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Wiecie co przeczytałam...? Bidżdżisowa, prosimy, abyś się przespała z Ryjonek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ziutkaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wegielkowa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) [quote name='Ziutka'] [B]Bidżdżisowa, prosimy, abyś się przespała z Ryjonek[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A w środek pan z łydką:) Józefka wulgarna, zupełnie jak ewelinka w poście 59 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241943-CIUCHY-dla-chudzielców-i-nie-tylko-LICYTACJA-OD-1-ZŁ!!-na-Kielce-do-15-04/page3[/url] Edited April 7, 2013 by wegielkowa Quote
Poker Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Z Ełku do Warszawy i z powrotem jeździ [B]a.s.[/B] Przywiozła do nas Braszkę z Radysów. Quote
wegielkowa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Poker']Z Ełku do Warszawy i z powrotem jeździ [B]a.s.[/B] Przywiozła do nas Braszkę z Radysów.[/QUOTE] Dzięki za podpowiedź:) Quote
Gosiapk Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Wiecie co przeczytałam...? Bidżdżisowa, prosimy, abyś się przespała z Ryjonek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ziuteczko, odnoszę wrażenie, że dzień dla Ciebie za długi, zmęczona już jesteś i powinnaś pójść spać ;) :roflt: Quote
wegielkowa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Gosiapk']Ziuteczko, odnoszę wrażenie, że dzień dla Ciebie za długi, zmęczona [B]już jesteś i powinnaś pójść spa[/B]ć ;) :roflt:[/QUOTE] Tylko z którą ?? Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='wegielkowa']Tylko z którą ??[/QUOTE] Hmmm...lubie rude - wiesz ? :evil_lol: Quote
wegielkowa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Hmmm...lubie rude - wiesz ? :evil_lol:[/QUOTE] W jakich celach? Lęgowych? Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='wegielkowa']W jakich celach? Lęgowych?[/QUOTE] Ojj wiesz...Ty od razu o TYM :diabloti: Tobie też ptaszyny brakuje? :evil_lol: Mam na myśli cele - pogaduszkowe! Lęgowym podziękuje, się już wykluło co się wykluć miało i starczy narazie :mad: Quote
wegielkowa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Ojj wiesz...Ty od razu o TYM :diabloti: Tobie też ptaszyny brakuje? :evil_lol: Mam na myśli cele - pogaduszkowe! Lęgowym podziękuje, się już wykluło co się wykluć miało i starczy narazie :mad:[/QUOTE] Ale z Ryjonkiem to dałaś czadu:evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='wegielkowa']Ale z Ryjonkiem to dałaś czadu:evil_lol:[/QUOTE] Ja nie wiem czemu tak :evil_lol: tak kątem oka looknełam i myslałam, że to właśnie jest napisane :megagrin: Quote
Gosiapk Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='wegielkowa']Tylko z którą ??[/QUOTE] A to dopiero zagwozdka :hmmmm: [quote name='Ziutka']Ojj wiesz...Ty od razu o TYM :diabloti: Tobie też ptaszyny brakuje? :evil_lol: Mam na myśli cele - pogaduszkowe! Lęgowym podziękuje, się już wykluło co się wykluć miało i starczy narazie :mad:[/QUOTE] :roflt: Quote
malagos Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='malagos']o matko, tu już nie ma normalnych wątków...... :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] No to się powtórzę.......... Milka pozdrawia czekając na dom :) Quote
wegielkowa Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Nutusia']Na dom, no i na... Pana ;)[/QUOTE] I na łydkę Quote
M&S Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='wegielkowa']I na łydkę[/QUOTE] żeby mieć w co zęby wrazić :evil_lol: Quote
Recommended Posts