Mazowszanka13 Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 [quote name='Aldrumka']coś dziwny ten serwis adopcyjny Vivaldi Paris elegancja Francja :evil_lol:[/QUOTE] Ja tam nie zaglądałam, z watku beagli żywcem przepisałam. A powinnam ? Quote
Gosiapk Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='malagos']Dzis przyszedł mejl, miły, sympatyczny. Już mnie to niepokoi......... Po co ktoś pyta o Milę......... Mamusiu........[/QUOTE] Skąd ten niepokój? Quote
malagos Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 A jak Mila mu się spodoba?........... i ją weźmie?....... To mnie martwi, choć wiem, ze ja to tylko dt, nie stały (choć w sercu miałam maleńką, malenieczką, iskierkę nadziei, ze ...) Quote
Mazowszanka13 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='malagos']A jak Mila mu się spodoba?........... i ją weźmie?....... To mnie martwi, choć wiem, ze ja to tylko dt, nie stały (choć w sercu miałam maleńką, malenieczką, iskierkę nadziei, ze ...)[/QUOTE] Że na wszelki wypadek banerek usunęłam ........ Quote
Gusiaczek Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='malagos']A jak Mila mu się spodoba?........... i ją weźmie?....... To mnie martwi, choć wiem, ze ja to tylko dt, nie stały (choć w sercu miałam maleńką, malenieczką, iskierkę nadziei, ze ...)[/QUOTE] Ojojojoj, Malagos :glaszcze: a co to będzie, jak się Córcia "spodoba? ..... i ją weźmie? ......" to Cie nie martwi ? :diabloti: jakby nie patrzeć Ją też detujesz :evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 DOSKONAŁY przykład :) Cyt, iskierka zgasła, Mila będzie miała cud-miód domek, a Malagos przedetuje kolejną psią bidę. AMEN! :) Quote
Gosiapk Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='malagos']A jak Mila mu się spodoba?........... i ją weźmie?....... To mnie martwi, choć wiem, ze ja to tylko dt, nie stały (choć w sercu miałam maleńką, malenieczką, iskierkę nadziei, ze ...)[/QUOTE] [quote name='Mazowszanka']Że na wszelki wypadek banerek usunęłam ........[/QUOTE] Taaaa... też zauważyłam to zniknięcie tajemnicze bankerka. :) Ciekawi mnie bardzo co ta Miluśka robi, że skradła serducho Malagosi. Quote
malagos Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 (edited) Banerka nie usunęłam! Samo się, niedawno tez pojawiał sie i znikał. Tak ma. Jak pan nie weźmie Mili, wycofam jej ogłoszenia, I basta. Na razie jeszcze sie nie umówiliśmy na termin wizyty, a ja tu skórę na niedźwiedziu dzielę. Poszłam do pani sekretarz, bo chciała wiedzieć, co słychać z psami, z beaglem, a tu wchodzi mój Tomasz i zgłasza kolejnego psa! Zadzwonił do niego znajomy, ze pod Makowem leży przy szosie martwa suka i szczeniak w w worku. Psiak wygryzł dziurę i się wydostał, i ... zaczął jeść tę martwą sunię... Ale facet powiedział, ze zabrał tego szczylka, to też sunia, i to taka pół roku, i tylko pyta, czy może ją jako bezdomną za darmo wysterylizować. Oczywiście, że może, odpowiedziała pani sekretarz. Edited March 20, 2013 by malagos Quote
Nutusia Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 No sama widzisz, Malagosie, że bez miejsc w DT może być tylko gorzej :( Boże, co za historia!:placz: A co z tą jamnikowatą sunią? Przestała się pojawiać?... Quote
malagos Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Nie, tej jamnikowej nie widziałam od tamtego zdjęcia komórką, a i nie spotkałam kobity, która dokarmia te bidy. moze to jednak czyjać psinka jest, tylko tak chwilowo spacerowała, dzień i drugi?..... Quote
Mazowszanka13 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='malagos']Banerka nie usunęłam! Samo się, niedawno tez pojawiał sie i znikał. Tak ma. Jak pan nie weźmie Mili, wycofam jej ogłoszenia, I basta. Na razie jeszcze sie nie umówiliśmy na termin wizyty, a ja tu skórę na niedźwiedziu dzielę. Poszłam do pani sekretarz, bo chciała wiedzieć, co słychać z psami, z beaglem, a tu wchodzi mój Tomasz i zgłasza kolejnego psa! Zadzwonił do niego znajomy, ze pod Makowem leży przy szosie martwa suka i szczeniak w w worku. Psiak wygryzł dziurę i się wydostał, i ... zaczął jeść tę martwą sunię... Ale facet powiedział, ze zabrał tego szczylka, to też sunia, i to taka pół roku, i tylko pyta, czy może ją jako bezdomną za darmo wysterylizować. Oczywiście, że może, odpowiedziała pani sekretarz.[/QUOTE] Ale ludzie podli są!!:angryy: Dobrze chociaż, że ten co znalazł ma dobre serce i w dodatku światły, bo wysterylizować chce. No i Pani Sekretarz na poziomie :) Quote
wegielkowa Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ale kto będzie sterylizował tę bezdomną? Rozumiem,że UG płaci? Quote
Gosiapk Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Nie wiem jak Ty Malagosie znosisz takie informacje tak często od TZta. :shake: Quote
malagos Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Wspieramy się oboje i razem łatwiej tym niektórym przykrym sprawom stawić czoła. Quote
malagos Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='M&S']Dotarłam i tu;)[/QUOTE] Cieszę się, ze jesteś z nami :) Jakos pusto po odjeździe Sepii..... Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='malagos']Cieszę się, ze jesteś z nami :) Jakos pusto po odjeździe Sepii.....[/QUOTE] Dziękuję :) Pewnie, że pusto. Mam nadzieję, że znajdzie ten właściwy dom. Quote
Nutusia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 A wracając do meritum, to kiedy TEN spacer? ;) Quote
malagos Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Jeszcze żaden termin na panem nie umówiony. A Milusia tak cudownie budzi, na dźwięk mojego budzika wtranżala się na nasze łóżko, sadowi między nami, liże po twarzy, zaczepia łapą (dziś pogłaskała mnie po głowie, poważnie!). Taki cielak długowłosy kochany........ Quote
M&S Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Eeee, a ja myślałam, że już jesteście "po słowie";) Cudo nie pies:):) Quote
malagos Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 [quote name='kcd']Milusia :-)[/QUOTE] Ale co, widziałaś, na swoje własne sliczne oczy, to powiedz: ładna bestyjka, co? :p:multi: Quote
kcd Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 [quote name='malagos']Ale co, widziałaś, na swoje własne sliczne oczy, to powiedz: ładna bestyjka, co? :p:multi:[/QUOTE] Śliczna!!!!! A widziałam z bliska, bo w ramach pożegnania przy wiązaniu butów załapałam się na pędzla prosto w nos :) Quote
malagos Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Ściągają się zdjęcia od Adriany :) alem ciekawa tej naszej Mili :) Quote
Recommended Posts