Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Dzis przyszedł mejl, miły, sympatyczny.
Już mnie to niepokoi.........
Po co ktoś pyta o Milę......... Mamusiu........[/QUOTE]

Skąd ten niepokój?

Posted

A jak Mila mu się spodoba?........... i ją weźmie?.......
To mnie martwi, choć wiem, ze ja to tylko dt, nie stały (choć w sercu miałam maleńką, malenieczką, iskierkę nadziei, ze ...)

Posted

[quote name='malagos']A jak Mila mu się spodoba?........... i ją weźmie?.......
To mnie martwi, choć wiem, ze ja to tylko dt, nie stały (choć w sercu miałam maleńką, malenieczką, iskierkę nadziei, ze ...)[/QUOTE]

Że na wszelki wypadek banerek usunęłam ........

Posted

To mnie martwi, choć wiem, ze ja to tylko dt, nie stały (choć w sercu miałam maleńką, malenieczką, iskierkę nadziei, ze ...)[/QUOTE]

Ojojojoj, Malagos :glaszcze:

a co to będzie, jak się Córcia "spodoba? ..... i ją weźmie? ......"
to Cie nie martwi ? :diabloti:
jakby nie patrzeć Ją też detujesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Mazowszanka']Że na wszelki wypadek banerek usunęłam ........[/QUOTE]

Taaaa... też zauważyłam to zniknięcie tajemnicze bankerka. :)

Ciekawi mnie bardzo co ta Miluśka robi, że skradła serducho Malagosi.

Posted (edited)

Banerka nie usunęłam! Samo się, niedawno tez pojawiał sie i znikał. Tak ma.
Jak pan nie weźmie Mili, wycofam jej ogłoszenia, I basta.
Na razie jeszcze sie nie umówiliśmy na termin wizyty, a ja tu skórę na niedźwiedziu dzielę.

Poszłam do pani sekretarz, bo chciała wiedzieć, co słychać z psami, z beaglem, a tu wchodzi mój Tomasz i zgłasza kolejnego psa! Zadzwonił do niego znajomy, ze pod Makowem leży przy szosie martwa suka i szczeniak w w worku. Psiak wygryzł dziurę i się wydostał, i ... zaczął jeść tę martwą sunię... Ale facet powiedział, ze zabrał tego szczylka, to też sunia, i to taka pół roku, i tylko pyta, czy może ją jako bezdomną za darmo wysterylizować. Oczywiście, że może, odpowiedziała pani sekretarz.

Edited by malagos
Posted

Nie, tej jamnikowej nie widziałam od tamtego zdjęcia komórką, a i nie spotkałam kobity, która dokarmia te bidy. moze to jednak czyjać psinka jest, tylko tak chwilowo spacerowała, dzień i drugi?.....

Posted

[quote name='malagos']Banerka nie usunęłam! Samo się, niedawno tez pojawiał sie i znikał. Tak ma.
Jak pan nie weźmie Mili, wycofam jej ogłoszenia, I basta.
Na razie jeszcze sie nie umówiliśmy na termin wizyty, a ja tu skórę na niedźwiedziu dzielę.

Poszłam do pani sekretarz, bo chciała wiedzieć, co słychać z psami, z beaglem, a tu wchodzi mój Tomasz i zgłasza kolejnego psa! Zadzwonił do niego znajomy, ze pod Makowem leży przy szosie martwa suka i szczeniak w w worku. Psiak wygryzł dziurę i się wydostał, i ... zaczął jeść tę martwą sunię... Ale facet powiedział, ze zabrał tego szczylka, to też sunia, i to taka pół roku, i tylko pyta, czy może ją jako bezdomną za darmo wysterylizować. Oczywiście, że może, odpowiedziała pani sekretarz.[/QUOTE]

Ale ludzie podli są!!:angryy:
Dobrze chociaż, że ten co znalazł ma dobre serce i w dodatku światły, bo wysterylizować chce.
No i Pani Sekretarz na poziomie :)

Posted

[quote name='malagos']Cieszę się, ze jesteś z nami :)
Jakos pusto po odjeździe Sepii.....[/QUOTE]

Dziękuję :)

Pewnie, że pusto. Mam nadzieję, że znajdzie ten właściwy dom.

Posted

Jeszcze żaden termin na panem nie umówiony.
A Milusia tak cudownie budzi, na dźwięk mojego budzika wtranżala się na nasze łóżko, sadowi między nami, liże po twarzy, zaczepia łapą (dziś pogłaskała mnie po głowie, poważnie!). Taki cielak długowłosy kochany........

Posted

[quote name='malagos']Ale co, widziałaś, na swoje własne sliczne oczy, to powiedz: ładna bestyjka, co? :p:multi:[/QUOTE]

Śliczna!!!!! A widziałam z bliska, bo w ramach pożegnania przy wiązaniu butów załapałam się na pędzla prosto w nos :)