Jump to content
Dogomania

Sunia szkielet z krowim łańcuchem na szyi za TM :( Przepraszamy Daszeńko (*):(

Recommended Posts

Posted

To super, że można. Bo za sterylkę będziemy miały 50% zwrotu z Akcja Sterylizacja, czyli 150 zł. Więc bardzo proszę, weżcie fakturę na 300 zł na FUNDACJA OSTATNIA SZANSA
UL. JANA BLATONA 3/141
01 - 494 WARSZAWA
NIP: 525 234 91 99

a 100 zł za guzy na stowarzyszenie Help Animals.
Może tak być :)?

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sybisia']Przy chorej trzustce b.dobra jest karma Hill's Prescription Diet I/D Canine. W zookrak.pl opakowanie 12 kg kosztuje 207 PLN - dostawa gratis. Podobno lepsza niż Royal Canin :niewiem:; zapytajcie weta. Zdrowiej Daszeńko![/QUOTE]
No więc właśnie..ja się nie znam :) Ale tutaj wet już powiedział. Więc, gdyby coś, to dawajcie znać. Będziemy z Marysią zamawiać.

Posted

[quote name='handzia']To super, że można. Bo za sterylkę będziemy miały 50% zwrotu z Akcja Sterylizacja, czyli 150 zł. Więc bardzo proszę, weżcie fakturę na 300 zł na FUNDACJA OSTATNIA SZANSA
UL. JANA BLATONA 3/141
01 - 494 WARSZAWA

Może tak być :)?[/QUOTE]

jeżeli zwrot 150zł, to może faktura na tą kwotę?
żeby zapłacić resztę z konta stowarzyszenia też potrzebna jest faktura....
wyjaśniłam już na koncie sterylkowym, że Dasza nie jest pod opieka stowarzyszenia, a jedynie konto jest użyczone....
mam nadzieję, że to wystarczy

Posted

Myślałam, że resztę zapłacę z mojego konta, ale mi wszystko jedno ;) Może być tak jak piszesz Marysiu :)
Tylko jeszcze nie wiemy ile zrefundują dziewczyny z OS. Być może troszkę więcej. Więc poczekajmy.
Acha, jeszcze potrzebne są mi dane gabinetu, w którym wykonywany był zabieg.

Posted

[quote name='handzia']To super, że można. Bo za sterylkę będziemy miały 50% zwrotu z Akcja Sterylizacja, czyli 150 zł. Więc bardzo proszę, weżcie fakturę na 300 zł na FUNDACJA OSTATNIA SZANSA
UL. JANA BLATONA 3/141
01 - 494 WARSZAWA

Może tak być :)?[/QUOTE]
Dlaczego 50 % ?? Przecież zawsze zwracali 100 % ?

Posted

Sieropsiniec podał nazwę karmy nakazanej przez weta ,

[SIZE=4][B][COLOR=#000000] Royal Canin Gastro Intenstinal LOW FAT.[/COLOR][/B][COLOR=#000000][SIZE=2]Na razie taka musi być .Potem moze zejdziemy na tańsza .[/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='handzia']Myślałam, że resztę zapłacę z mojego konta, ale mi wszystko jedno ;) Może być tak jak piszesz Marysiu :)
Tylko jeszcze nie wiemy ile zrefundują dziewczyny z OS. Być może troszkę więcej. Więc poczekajmy.
Acha, jeszcze potrzebne są mi dane gabinetu, w którym wykonywany był zabieg.[/QUOTE]

uzgodnij dokładnie, ja już na wątku napisałam, że to tylko użyczenie konta...
Dasza ma pieniążki na koncie stowarzyszenia, więc trzeba wykorzystać każdą złotóweczkę ( czyli "wyprowadzić z konta ";))

[quote name='funia']Dlaczego 50 % ?? Przecież zawsze zwracali 100 % ?[/QUOTE]

uznali, że Daszka jest objęta opieka "fundacji" czyli naszego stowarzyszenia

Posted

Nie ma wiele tej karmy ,,,,
Na allegro nic mi nie wyskoczyło .
A w jednym sklepie internetowym kosztuje sporo ponad 200 zł .
Zapytam wetki moze ma taniej .

Posted

Dodałam swoje ,,trzy grosze,,na wątku Akcji i myslę ze dziewczyny pozytywnie to rozpatrza .
Wycyckamy się z pieniedzy w zastraszającym tempie i póżniej nie wiem co bedzie .A Dasza rozchwytywana przez DS pewnie nie bedzie .....

Posted

[quote name='handzia']Dzięki, już szukam :)

znalazłam:

[URL]http://allegro.pl/royal-canin-gastro-intestinal-low-fat-12kg-i3114460816.html[/URL][/QUOTE]

handzie znalazła trochę tańszą - jeśli koszty przesyłki są zerowe

Posted

Zapytajcie weta o Hillsa i/d Gastro Intestinal. Chyba jest odrobine tanszy. Mój pies jest na nim od pol roku . Zamiast RC. Bo RC go uczulil i zaczął łysieć. Wet stwierdził, ze dużo psów ma ostatnio na tego RC uczulenie. A Hillsa pies -niejadek nawet chętnie je.

Posted

Tu jeszcze jest:
[URL]http://www.krakvet.pl/advanced_search_result.php?keywords=Royal+Canin+Gastro+Intestinal&search_in_description=1&x=38&y=12&categories_id=&inc_subcat=1&manufacturers_id=&pfrom=&pto=&dfrom=dd%2Fmm%2Fyyyy&dto=dd%2Fmm%2Fyyyy[/URL]

darmowa wysyłka od 99 zł.

Posted

Podczytuję od jakiegoś czasu wątek Daszeńki.
Nie odzywam się, bo co tu jeszcze dodawać :shake: mam tylko nadzieję, że dziewczyny mimo wszystko jeszcze tu do nas wrócą :)

Daszka trzymaj się psino :) Posłałam 50zł na karmę dla ciebie;)

Wiola :loveu:, życzę dużo zdrowia dla całej Twojej Rodziny a Malutka niech nam rośnie na dużą, dzielną dogomaniaczkę :multi:
Jak ktoś wcześniej słusznie napisał, kto sieje wiatr zbiera burzę.

Posted

[quote name='Maruda666']Podczytuję od jakiegoś czasu wątek Daszeńki.
Nie odzywam się, bo co tu jeszcze dodawać :shake: mam tylko nadzieję, że dziewczyny mimo wszystko jeszcze tu do nas wrócą :)

Daszka trzymaj się psino :) Posłałam 50zł na karmę dla ciebie;)

Wiola :loveu:, życzę dużo zdrowia dla całej Twojej Rodziny a Malutka niech nam rośnie na dużą, dzielną dogomaniaczkę :multi:
Jak ktoś wcześniej słusznie napisał, kto sieje wiatr zbiera burzę.[/QUOTE]
Wielkie dzieki!!!!!!!!

Posted

cudnie, ze z Daszką po operacji okej i oby tak dalej - sunia wracaj szybko do formy

to ja tez poprosze numer konta handzi bo deklarowałam jakis grosik pod koniec miesiaca i miałam wpłacac na konto fundacyjne ale na prywatne mysle ze lepiej... ;)