Jump to content
Dogomania

Sunia szkielet z krowim łańcuchem na szyi za TM :( Przepraszamy Daszeńko (*):(

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']To byłby już thriller komediowy :)

A co u Daszki i reszty sfory?[/QUOTE]
dasza i cala reszta jest pod opieka Goski bo glonojada sie nie da wygonic.. dzwonilam do niej mowilam ze wsio ok Marinko jak nie spisz blagam zadzwon do niej... ona ci opowie o szczegolach...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiolka nie zapominaj że w tle jest jeszcze afera międzynarodowa... (bo pewne źródła podają ze Barry u niemca siedzi...) więc oglądalność na bank maxymalna....

nie wierze, że Miłosz ma czarną listę, to dobry człowiek a Ty zła kobieta go demonizujesz...

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']dasza i cala reszta jest pod opieka Goski bo glonojada sie nie da wygonic.. dzwonilam do niej mowilam ze wsio ok Marinko jak nie spisz blagam zadzwon do niej... ona ci opowie o szczegolach...[/QUOTE]

Zadzwonię jutro...bo tel zostawiłam w biurze...

Posted

[quote name='danavas']Wiolka nie zapominaj że w tle jest jeszcze afera międzynarodowa... (bo pewne źródła podają ze Barry u niemca siedzi...) więc oglądalność na bank maxymalna....

nie wierze, że Miłosz ma czarną listę, to dobry człowiek a Ty zła kobieta go demonizujesz...[/QUOTE] ty tam siarap;) ja moge byc niemcem rusem i bog wie kim jeszcze bary grzeje dupe w moim lozu..;) Wiec wiesz.... ale uwazaj bo ja sobie wymyslilam stan daszy;)
Zaczyna Mnie to bawic. serio.. jak tak mozna,.., czlowiek pisze prawde a dostaje zlowrogie zyczenia...

To nie gisela sie przyczynila do mego porosu fakr wku.... rzylam sie ale tak musialo byc.
Zal mi kory ktora pisala na watku ze ja spotkalo cos podobnego...
przykro mi gdyz tak nie powinno byc... jestesmy ludzmi w swoim gronie powinnismy sie szanowac.. jak widac tylko w teoretyce... a szkoda..
Najwazniejsze ze Dasza bezpieczna reszta mi wisi;)

Posted

[SIZE=3]Wiolka GRATULUJĘ!!!!!!! Ściskam mocno Cie[SIZE=3]b[/SIZE]ie i Maleństwo[/SIZE]:iloveyou::iloveyou:[SIZE=3][SIZE=3] Karinka jes[SIZE=3]t prześliczna[/SIZE][/SIZE][/SIZE]:loveu::loveu::loveu: cudowności, tylko w ogóle nie wygląda jak noworodek:crazyeye:
[url]http://imageshack.us/a/img854/9975/karinka333.jpg[/url]

i niczym się nie przejmuj!!! normalnemu człowiekowi w pale się nie mieści jak można być zdolnym do tak potwornych nieludzkich życzeń!

Posted

[quote name='anett'][SIZE=3]Wiolka GRATULUJĘ!!!!!!! Ściskam mocno Cie[SIZE=3]b[/SIZE]ie i Maleństwo[/SIZE]:iloveyou::iloveyou:[SIZE=3][SIZE=3] Karinka jes[SIZE=3]t prześliczna[/SIZE][/SIZE][/SIZE]:loveu::loveu::loveu: cudowności, tylko w ogóle nie wygląda jak noworodek:crazyeye:
[URL]http://imageshack.us/a/img854/9975/karinka333.jpg[/URL]

i niczym się nie przejmuj!!! normalnemu człowiekowi w pale się nie mieści jak można być zdolnym do tak potwornych nieludzkich życzeń![/QUOTE]
czesc:loveu: ciesze sie ze jestes...
kurde to nie o to chodzi... ja po protu jako czlowiek bym nie wypowiedziala takich
slow,,, ciezko mi to przyjac choc przyjmuje,. Moge byc zla podla ale kierde co ja zrobilam takiego by tak mocne slowa padly? Jestem ludzka osoba ze mna mozna porozmzawiac
jak trzeba przeprosze, przyznam racje...
Mala jest zdrowa. cala kochana grzeczna:)
Dzieki anetko:)

Posted

ech, niesamowity ten wątek. Jeśl przedwczesny poród zaliczymy do zła, wywołanego złymi słowami i jeśli założymy, że zło wraca do jego siewcy, to oj, Gisela, masz się teraz czego obawiać...
Przykre jest to, że kobieta, matka może tak złorzeczyć innej kobiecie-matce. Nie spodziewałam się, że takie czasy nastaną tu na dogo. Bo tu obrzucenie się błotem i kalumniami z Arką, Emirami, i kilkoma niezrzeszonymi osobami zawsze było mniej lub bardziej merytoryczne ale zawsze w temacie, nigdy nie były to wycieczki personalne i nigdy nie było tu chęci zaszkodzenia osbie - człowiekowi z krwi i kości. Jest mi tym bardziej przykro, że postąpiła tak osoba, którą bardzo szanowałam i lubiłam, z którą byłam w jednej drużynie nie raz i nie dwa, jedna z pierwszycj moich znajomych tu na dogo... W zasadzie nie ma mnie już na dogo, to jest kolejny wątek, który mnie utwierdza, że to, co było kiedyś ważne, dawno zeszło w cień.

Wiola, Miłosz - ogrooooooomne gratulacje! Miłosz, jak mogłeś tego nie nagrać ??? W dobie cyfryzacji ??? Kopulujący na nodze ratownika pies na tle rodzącej kobiety byłby hitem na yt !!! Wiele można wybaczyć, ale to jest czyste zaniedbanie...
;)

Posted

gameta blagam mi szwy poopuszcza milosz dalej jak glonojad przyklejnony mam jeszcze jakies pol godz... babo on jak by mu ktoras kazala to by spiwor spakowal;) No z termosem latara i konserwa przegiol,,,

gameto.. ja nie mam zalu ale kuzwa miejmy szacunek do samych siebie...
kazdy kto mnie zna wie ze wiele czynie by ludzi skumac..
w tym wypadku nie umiem nie umiem.
Npisze w trzech zdaniach.
Giselo Pamietasz Yakime? Astke z waszego schronu
jej Dt miala byc kofeina a moja dobra kolezanka
Dziewczyna ktora tragicznie zmarla miala ci ja wziasc
wziela luske bo Yakime adoptowali. To kofeina zapoczatkowala we Mnie dogomanie
i przykro mi po ludzku ze tak do Mnie napisalas przykro mi ze tak smiesz pisac do innych.
Kofeina cie miala za dobra osobe jej ludzkosc w pelnym znczeniu tego slowa byla nieskazitelna. Jak widac i ona miala prawo sie mylic.
Pozdraiwam cie i wiecej rozumu zycze

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']czesc:loveu: ciesze sie ze jestes...
kurde to nie o to chodzi... ja po protu jako czlowiek bym nie wypowiedziala takich
slow,,, ciezko mi to przyjac choc przyjmuje,. Moge byc zla podla ale kierde co ja zrobilam takiego by tak mocne slowa padly? Jestem ludzka osoba ze mna mozna porozmzawiac
jak trzeba przeprosze, przyznam racje...
Mala jest zdrowa. cala kochana grzeczna:)
Dzieki anetko:)[/QUOTE]

Wiolu czegoś takiego nic nie usprawiedliwia i nie ma co zawracać sobie głowy czyjąś chorą podłością! dla mnie to totalne dno!

Teraz masz się wyłącznie cieszyć, relaksować się i delektować się Karinką:loveu::loveu: i zrastać się:evil_lol:

Posted

[quote name='anett']Wiolu czegoś takiego nic nie usprawiedliwia i nie ma co zawracać sobie głowy czyjąś chorą podłością! dla mnie to totalne dno!

Teraz masz się wyłącznie cieszyć, relaksować się i delektować się Karinką:loveu::loveu: i zrastać się:evil_lol:[/QUOTE] kmurde baboi jest fantastisch nie jest zlke myslalam ze bedzie gorzej;)
jest supernacko zaraz malapewnie zxacznie sie drzec wiec zaraz ide;;) tak czy suiak dzieki dzieki:*

Posted

Karinka śliczna - jeszcze raz gratulacje dla Rodziców

zabwany opis akcji porodowej, uśmiałam sie i od razu mi sie przypomniała moja noc kiedy rodziłam też z psem w tle ale nie tak dosłownie i zabawnie jak u Was

i moja tez była grzeczna nie tylko w tym pierwszym okresie ale później tez - mało płaczu, szybko przesypiane całe noce i tego życze szcześliwej mamie jest wiecej czasu dla siebie a jeszcze jak sie nie uczy dzicka ciagłego noszenia na rekach to juz wogóle super jest

i oby TZ w domu tez sie sprawdził w nowej roli a nie tylko do szyby (okiennej) przyklejony był i w oczach miał błaganie - wypuscie mnie stąd (żarcik)

Posted

Jak czytam, dobry humor nie opuszcza młodej mamuśki i tak trzymać :)
Jeszcze raz gratuluję ślicznej córci, to piękna i zdrowa dziopka, taka baba rzepa :loveu:

Posted

[quote name='Nutusia']Gdzieś czytałam, że w kocich kupolach jest dużo białka... Ale nie wiem czy to zostało "udowodnione naukowo" ;) :)[/QUOTE]

chyba dużo smrodu a nie białka :lol: ja też co raz z któryms tymczasowiczem ścigam się do kuwety jak tylko koty zaczynają tam swoje zakopywanki... obecnie z Figą się ścigamy... najgorsze jest to, że razem z kupami wyjadają żwir przyklejony do tychże... a żwir jest zbrylający i się boję, że się gdzieś coś głupkowi zatka tym żwrem

Posted

[quote name='malawaszka']chyba dużo smrodu a nie białka :lol: ja też co raz z któryms tymczasowiczem ścigam się do kuwety jak tylko koty zaczynają tam swoje zakopywanki... obecnie z Figą się ścigamy... najgorsze jest to, że razem z kupami wyjadają żwir przyklejony do tychże... a żwir jest zbrylający i się boję, że się gdzieś coś głupkowi zatka tym żwrem[/QUOTE]
Co do zwirku to racja. U Mnie w domu byla taka sytuacja ze Tobi w sama wigilie wymiotowal
mial biegunke i byl apatyczny. No to szybka decyzja jedziemy do weta. Ku mojemy zdziwieniu
wet z nosa!!!! wyciagnal mu kulke zbrylonego zwirku. Dekiel nie mogl oddychac normalnie.
Oczyiscie biegunke tez wywlolal zwirek. No ale co sie dziwic skoro zaczelismy kotu kupowac inny zwirek
i wet sie smial mowiac " no co zmiana zywieniowa zazwyczaj konczy sie biegunka"
cala wigilie gnida przesiedziala z glutem do samej ziemi bo glodowke mial.
Kolejnym razem zauwazylam wracajac do domu, bo zapomnialam portfela ze tobiaszek zwiewa od kuwety
kladzie sie na lozku i udaje ze spi... I czy te zwierzeta nie sa madre?

Posted

Wiola jestem ,wróciłam z szpitala na peryferiach .Jak było tak jest !czekamy na kolejny atak :roll:
Operacja 28 marca .Będe życ .Jak mnie nie złapie ...

PS.Córcia śliczna !!!!!!!!!!!

Guest Elżbieta481
Posted

Witam
tu widzę jest p.Wiola,której wypowiedzi b.poprawiły mi nastrój-a potrzebowałem tego!!!
-----------------
Wszystkim Paniom na tym wątku obecnym składam najlepsze życzenia z okazji DNIA KOBIET.
--
Waldemar

Posted

Waldi481, pani Wiola? To kosmitka:evil_lol:...Ten wątek powinien być płatny:lol:....A co? Tyle śmiechu, rozbawiania za darmo??? Wiola, mam nadzieję,że zszyli Cię dratwą i szwy do dzisiaj nie puściły:evil_lol:...

Posted

Funia- sciskam mocno i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok:)
Dzieki za smsa

Waldi481- Po prostu Wiola- co prawda na flaszke zapoznawcza jeszcze sie nie skusze
ae juz nie bawem;)

Zachary- ty przystojny brunecie moj pecherz od wczoraj niedomaga z tego smiechu
a polozne sie zastanawiaja czy mi Milosz jakichs prochow nie daje.
Kontrola murowana:)