Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

Posted

Skarpety na AFN jeszcze nie widać być może dlatego, że ostatnie rozliczenie jest z 05 i 06 kwietnia. Ja natomiast mam propozycję, żeby może wpłaty (choćby niewielkie) przelewać bezpośrednio na konta Magyi lub Jagody. Dziewczyny miałyby środki na bieżąco, bo na pewno ponoszą spore koszty. Ja ze swojej strony deklaruję 50zł ( sorry że tylko tyle). Monika przypomnij mi nr konta, bo nie mam siły szukać. Zaraz zrobię przelew

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata J. napisał(a):
Skarpety na AFN jeszcze nie widać być może dlatego, że ostatnie rozliczenie jest z 05 i 06 kwietnia. Ja natomiast mam propozycję, żeby może wpłaty (choćby niewielkie) przelewać bezpośrednio na konta Magyi lub Jagody. Dziewczyny miałyby środki na bieżąco, bo na pewno ponoszą spore koszty. Ja ze swojej strony deklaruję 50zł ( sorry że tylko tyle). Monika przypomnij mi nr konta, bo nie mam siły szukać. Zaraz zrobię przelew

:loveu: :loveu: :loveu: Beata J:loveu: :loveu: :loveu:
Z bazarku bedzie na konto wskazane przez Was ;)

Posted

...ja nie wiem, dlaczego ja jestem taka pesymistka.. :( Misia tak kocha to miejsce.. tego czlowieka.. :( .. ona wciaz na niego czeka..:shake:

Beatko dziekuje Ci :calus: nr konta na pw, ok?

Posted

jesssu, Cioteczki, ja to normalnie się poryczałam.
Bo ja taka płaczka jestem. Jakie Wy koffane jesteście.
Mag, czy masz jakieś wieści w sprawie lecznicy?

Posted

no może MagYa sie pojawi i będzie miała info jakieś.
Ja myślałam, zeby poprosić dziewczyny z SOZ-u o pomoc w załatwieniu miejsca w tej lecznicy u dr Niedzielskiego, który prowadził ligockie pieski lub na AR. Mag miała gadać z którąś z dziewczyn w tej sprawie.

Posted

Dziewczyny wysłałam dziś 100,00 dla Misi na AFN tak jak chciałyście, jutro kaska powinna juz wpłynąć na konto. Trzymam kciuki za sunię i pozdrawiam serdecznie.

Posted

kochane nasz cioteczki.. co bysmy (my 3 kubity - sunia, Jagoda i ja ;)) bez Was zrobily.. Dziekujemy za pomoc, zwlaszcza w imieniu tej biednej suczy.

Dzisiaj dzwonila do mnie monikita, niestety ja "mądra głowa" nie mialam tel prz sobie.. :/ zas jak ja zadzwonilam, trafilam w nieodpowiednia chwile, kiedy to monikita wiozla jakiegos kociaczka do lekarza, poniewaz cos zlego sie z nim dzialo.. Monika miala zadzwonic i poinformowac mnie czy z leczeniem na klinikach cos wyjdzie, wiec czekam jeszcze poki co na tel. Mam nadzieje, ze kiciuni nic sie nie stalo :( ...

Posted

samoglow napisał(a):
tez pierwsze 5 zl. z Allegro. Jagoda, czy podac Ci na pw nazwisko wplacajacego?

tak, bardzo proszę:cool3:

BasiaD:loveu: , normalnie nie mogę, jak się cieszę. Mam nadzieję, zę Twoja wpłata zapoczątkuje dobrą passę dla Misi:multi:

chciałam Wam tylko powiedzieć, ze dzisiejsze odwiedziny u Miśki to beznadzieja była.
Więc po pierwsze, widzę, ze jakoś ostatnio suche chrupki od Cioci Mag bardziej jej smakują niż gotowane, bo znów nie zjadła wszystkiego z wczoraj.
A w ogóle, jak przyjechałam, to jej nie było, no ale myślę sobie, jestem późno, bo dopiero przed 20.00 dojechałam, to moze głodna była i poszła czegoś do jedzenia szukać.
Więc czyszczę tam spodeczek na jedzenie i słyszę w krzakach "pipipi", a ta sierotka tam siedzi za płotem i za krzakami.No tak chciałam ją przytulić i wygłaskać, ale jak. Co to za dzikuska jest. No tyle czasu już przyjeżdzam, a MagYa jeszcze dłużej. A sytuacja się pogorszyła, bo jak nałozyłam żarcie to też nie przyszła,a już było tak, ze odwazyła się przyjść jak trochę tylko się wycofywałam i nawet stawała do mnie tyłem i jadła, więc już jakoś ufała mi, i nie obserwowała cały czas.
Mag, ja nie wiem, może ona do Ciebie jakoś lepiej, bo ja to dziś naprawdę się załamałam. Więc przyszła do miski dopiero jak wsiadłam do auta :placz:

Posted

Jag z nami tak samo.. Ucieka za plot (tj na zdjeciach).. Jak ide do niej za plot, to podrzucam jej chrupki i podchodzi do nich... coraz blizej i blizej.. momentami to tak ja na litosc biore.. ale nie da rady :(
Boje sie, ze niedlugo to Miska moze nam sie "puscic" i ... i bedzie brzuszek :(