Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Wytrzymała tam tyle czasu, to wytrzyma jeszcze troche.Nie ma co kombinować.

..ale nie wiem czy "tam" uda sie ja podleczyc. I czy nowi ludzie nie wygonia psa, bo jesli sie tylko pojawiaja w domu to Miska ucieka

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomyliłam ten wątek z wątkiem Neli i myśłałam, że chodzi o Żabę.. :eviltong: potem zorientowałam się i usunęłam post.Oczywiście Miśkę trzeba jak najszybciej zabrać.

hah :) Aga Aga :evil_lol:

Posted

Skarpety nie trzeba zakladac
Wytarczy, ze wplynie pierwsza wplata i skarpeta "zalozy" sie automatycznie.
Trzeba tylko wymyslic tytul (np. Onka z Kamienca), ale pamietaj ze musi byc krotki bo czasami w przelewie "ucina" tytuł.

Posted

carolinascotties napisał(a):
Witajcie...są jakieś wieści - jak sunieczka...?

Sunia bez zmian. Wczoraj mialam parowki, alebala sie podejsc mniej niz na metr.. Szkoda mi jej :( Tak bym chciala zeby poczula, ze jej krzywdy zrobic nie chcemy..
CIeszy sie, popiskuje, chce podejsc.. ale boi sie..
Wczoraj podchodzilam do budy, a ona cichutenko, delikatnie wyszla z budy, wyciagnela sie na ganeczku i usiadla z boku.

Posted

Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

Z DOPISKIEM: Misia z Kamieńca Wrocławskiego

Ok a wiec w taki sposób mozna wplacac jakikolwiek grosz na nasza bide z Kamienca.

Posted

Wzajemnie kochana Mag.

Dużo ciepła, dobroci i radości z okazji świąt Wielkanocnych.Obficie zastawionego stołu, niezapomnianych chwil spędzonych z rodziną.Empatii życzyć nie będę, bo wszyscy na dogo chyba mamy jej w nadmiarze, hihi.

Czy te 2 psiaki (bo nie liczę Tośki) są Twoje? jej dzieciaki?

Posted

Napisz coś więcej o nich.Ja ciekawa jestem, zresztą wątek popodnosimy.Same korzyści :p

Aga.. hihi.. ja o tych swoich dzieciach moglabym godzinami ahhać i ohhać jakie to one kochane i jakie niedobre .. :)
Czarna to Naszka - po sterylce of course ;)
Rudzielec bez ogonisty to Terror
I Moja cudna kluska Tosulec :>

Moje psy bawią sie w krety na wiosennym ogrodku :P nie wspominajac o ogrudkach sąsiadow.. ;) i wszyscy oczywiscie chodza bardzo szczesliwi, ze maja poprzewracane..:mad:

Posted

Tosce w styczniu rok stuknol jak zabralismy ja ze schronu! :)
..tak tak czas leci ;) dzieci mi wyrosly :) Terror mial parwo :( ale uratowalismy go! i teraz wolam do niego synek ;) heh skurczybyczek kaze sie nosic na rekach ja dziecko ;) uwielbia auto odkad na Januszowicka zaczol jezdzic ;)
Taki szalony ciepek z niego-ostatnio szedl, potknol sie i wpadl do rzeczki:evil_lol: :) Naszka kocha koty :> matkuje wszystkim..bez wyjatku :)
A Toska matkuje wszystkim kocom i poduszkom w domu! :mad:

Posted

To fakt, Tosiulec troche posiwial.. W sumie zmartwien nie ma.. czasami ochrzan zgarnie za te wylezane koce, ale w zasadzie to chyba zle jej sie nie dzieje ;)
Ma guzki na listwie mlecznej, ale poki co nie powiekszaja sie one, tzn. nie sa wieksze odkad wzielismy ja ze skarbowcow.