Isadora7 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 mka frodek, ja dopiero teraz bo wiesz tresuję ostatnio Dorotę. Jak wraca z pracy ma wszystko obszczane a a ja siedzę w szafie i się kiwam (ona nazywa to auta... auto... autystycznie czy jakoś tak) I wiesz tresuje bo jak wpada do domu to dopada najpierw do mnie a nie do dziewczyn, potem owiera okna i wietrzy i z nami idzie na spacer. A jak wraca znowu najpierw mnie tuli, w tym czasie Ganga robi przegląd torby dzisiaj z efektem sera żółtego, a potem robi się czerwona i robi jakieś wdechy z takich tubek. I dzisiaj juz chyba miała dość bo sie położyła i dopiero wstała. Quote
Celina12 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Frodo ale masz Fajowo tam.....bierę sanki i jadę w odwiedziny Śnieżny Sssopel Quote
Hope2 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Celina12']Frodo ale masz Fajowo tam.....bierę sanki i jadę w odwiedziny Śnieżny Sssopel[/QUOTE] Dawaj Sopel-ja też mam-zrobimy kulig! Hades nas pociągnie (mnie ciągnie)-ssssuuuuper jest!!! Quote
Hope2 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Isadora7']mka frodek, ja dopiero teraz bo wiesz tresuję ostatnio Dorotę. Jak wraca z pracy ma wszystko obszczane a a ja siedzę w szafie i się kiwam (ona nazywa to auta... auto... autystycznie czy jakoś tak) I wiesz tresuje bo jak wpada do domu to dopada najpierw do mnie a nie do dziewczyn, potem owiera okna i wietrzy i z nami idzie na spacer. A jak wraca znowu najpierw mnie tuli, w tym czasie Ganga robi przegląd torby dzisiaj z efektem sera żółtego, a potem robi się czerwona i robi jakieś wdechy z takich tubek. I dzisiaj juz chyba miała dość bo sie położyła i dopiero wstała.[/QUOTE] Eeee..ja też szczam wszędzie-mama z takim czymś ciągle biega i podłogę wyciera...i ciągle myje kanapę i fotel-nie rozumie,że teren trzeba oznaczyć:shake: tyle się napracuję-a ona wszystko psuje...ale nie ma tubek-i czerwona się nie robi-ale duży ludź czasem się drze-dzisiaj mama słuchawki w uszy wsadziła i sobie radia słucha:evil_lol: Quote
Hope2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Dobry wieczór wszystkim! Do listy moich kabelków można doliczyć taki fajny od telefonu...nie wiem dlaczego ale mama powiedziała,że sobie :flaming:a jak zobaczyła chodnik na przedpokoju,to że :grab:...o co jej chodzi? Frodo Quote
Isadora7 Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 No to wąteczek jest już oficjalnie mój, jutro zrobie porządki rozliczeniowe i poprosze o 2 puste posty Quote
Hope2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Isadora7']No to wąteczek jest już oficjalnie mój, jutro zrobie porządki rozliczeniowe i poprosze o 2 puste posty[/QUOTE] Witaj Rambo-głównodowodzący Quote
Energy Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Hope2']Dobry wieczór wszystkim! Do listy moich kabelków można doliczyć taki fajny od telefonu...nie wiem dlaczego ale mama powiedziała,że sobie :flaming:a jak zobaczyła chodnik na przedpokoju,to że :grab:...o co jej chodzi? Frodo[/QUOTE] Do dziś nie wiemy o co w takich maminych gadkach chodzi:cool3:, bo nasza mama jak widziala kiedyś i to często takie nasze arcydzieła:diabloti: to tak samo mówiła, a nic się nie działo:eviltong: Kaja, Maja, Kuma;) Quote
Hope2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Energy']Do dziś nie wiemy o co w takich maminych gadkach chodzi:cool3:, bo nasza mama jak widziala kiedyś i to często takie nasze arcydzieła:diabloti: to tak samo mówiła, a nic się nie działo:eviltong: Kaja, Maja, Kuma;)[/QUOTE] Moja się fochnęła na mnie-i nie gada ze mną...chodzę,zaglądam...buzi chcę dać-a ona nawet nie popatrzy:placz: Frodo powoli załamujący się Quote
Energy Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Hope2']Moja się fochnęła na mnie-i nie gada ze mną...chodzę,zaglądam...buzi chcę dać-a ona nawet nie popatrzy:placz: Frodo powoli załamujący się[/QUOTE] Frodzik przejdzie mamie, tylko za mocno jej nie strasz;) K, M, K :) Quote
Hope2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Energy']Frodzik przejdzie mamie, tylko za mocno jej nie strasz;) K, M, K :)[/QUOTE] Siwe włosy jej wyrosły-dwa! i mówi,że to przez te noce kryształowe:placz: Quote
Energy Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Uprasza się o niemęczenie Frodzika:mad: no przecież nie chciał;) Hope a to telefon stacjonarny?:cool3: Quote
Hope2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Energy']Uprasza się o niemęczenie Frodzika:mad: no przecież nie chciał;) Hope a to telefon stacjonarny?:cool3:[/QUOTE] naprawiłem-nie działa...tzn-dzwoni,ale nic nie słychować. Mama musi doszukać kabla...dzisiaj wziąłem przykład z Rambo-i zaszczałem kanapę i fotel...tyle pracy-i wszystko na marne...mówię Wam laseczki pudelkowe-jakimś śmierdzidłam moją pracę w niwecz obróciła... Frodo niedoceniany Quote
Energy Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Hope2']naprawiłem-nie działa...tzn-dzwoni,ale nic nie słychować. Mama musi doszukać kabla...dzisiaj wziąłem przykład z Rambo-i zaszczałem kanapę i fotel...tyle pracy-i wszystko na marne...mówię Wam laseczki pudelkowe-jakimś śmierdzidłam moją pracę w niwecz obróciła... Frodo niedoceniany[/QUOTE] Frodzik myśmy nie sikały na fotel i kanapę, myśmy to po prostu pożarły:diabloti:takie fajne dziury były, mam mówiła, że wielkości piłek do tenisa:crazyeye: i oparcia też pogryzłyśmy, takie fajowe drewniane były:cool3: Mam sie jakoś tak dziwnie wyrażała, to chyba łacina dorożkarska się nazywa:diabloti:ale jej przeszło:eviltong: pomysłowe pudliszonki;) Quote
Hope2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Energy']Frodzik myśmy nie sikały na fotel i kanapę, myśmy to po prostu pożarły:diabloti:takie fajne dziury były, mam mówiła, że wielkości piłek do tenisa:crazyeye: i oparcia też pogryzłyśmy, takie fajowe drewniane były:cool3: Mam sie jakoś tak dziwnie wyrażała, to chyba łacina dorożkarska się nazywa:diabloti:ale jej przeszło:eviltong: pomysłowe pudliszonki;)[/QUOTE] ja przerabiam chodniki/dywaniki/skarpetki/bluzki nie wiem dlaczego im sie nie podoba... Sebie w lekcjach pomagam-ale nauczyciele mu nie wierzą jak mówi,że jamnik zeszyt mu zeżarł... Frodo dekorator wnętrz (tanio i solidnie) Quote
Isadora7 Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 No a ja robię za niszczarkę, kartoniki po luminalu, gilzy z papieru toaletowego czy ręczników, gazety książki... rozdrabniam, robie puzzle a Dorota tego nie rozumie. Ganga Puzzlonistka Quote
Hope2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Isadora7']No a ja robię za niszczarkę, kartoniki po luminalu, gilzy z papieru toaletowego czy ręczników, gazety książki... rozdrabniam, robie puzzle a Dorota tego nie rozumie. Ganga Puzzlonistka[/QUOTE] Cześć Ganguś! Chociaż Ty jedna mnie rozumiesz....TO jest silniejsze ode mnie...ale dzisiaj w nocy muszę się zastanowić...może coś wymyślę,żeby mama znów ze mną gadała... Frodo skruszony Quote
Isadora7 Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 A nie możesz wiesz oczami porobić? Potrafisz napewno jak każdy jamnik. Ganga Quote
Hope2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Już robiłem...i chorego udawałem...pomogło-a potem znów nabroiłem...ech...ta moja mama chyba całkiem osiwieje-a najgorsze,że Tolek i Hades też nie gadają ze mną:placz: (bo chciałem na nich zrzucic winę-ale zapomniałem,że w czasie poduchowym oni z mamą na dworze byli) Frodonek z maleńkim rozumkiem Quote
Isadora7 Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Ech ty tez masz malutki rozumek jak ja Ganga z mózgiem blondynki Quote
yunona Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Musicie trochę zapanować nad aranżacją pomieszczeń w domu jak również wystroju:mad::diabloti:. Ja osobiście tylko w kocykach dziergałem piękne wzory , tak jak koronkarki z Koniakowa, ale dostaję do gryzienia gryzaki (takie wędzone uchi. przełyki, penisy) i butelki po napojach sprasowuję, kartony i opakowania różniste przerabiam na puzle tak jak Gangula jak również na drobną sieczkę, której nie da się zamieść i yun włącza takiego zwierza, co mu na trąbie wystaje rozpłaszczony ryjek i nim wciąga moje piękne prace domowe. Ja ten ryjek tak pogryzłem okropnie a on nic, ja się go boję , bo jak któregoś dnia mnie wciągnie to yun się zapłacze:eviltong:. Bojący i znerrrrrrrwicowany Harutek. Quote
pajda67 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='yunona']Musicie trochę zapanować nad aranżacją pomieszczeń w domu jak również wystroju:mad::diabloti:. Ja osobiście tylko w kocykach dziergałem piękne wzory , tak jak koronkarki z Koniakowa, ale dostaję do gryzienia gryzaki (takie wędzone uchi. przełyki, penisy) i butelki po napojach sprasowuję, kartony i opakowania różniste przerabiam na puzle tak jak Gangula jak również na drobną sieczkę, której nie da się zamieść i yun włącza takiego zwierza, co mu na trąbie wystaje rozpłaszczony ryjek i nim wciąga moje piękne prace domowe. Ja ten ryjek tak pogryzłem okropnie a on nic, ja się go boję , bo jak któregoś dnia mnie wciągnie to yun się zapłacze:eviltong:. Bojący i znerrrrrrrwicowany Harutek.[/QUOTE] Harutku to ja identycznie!!!!:multi: Wzorki w kocach, kocykach i tudzież innych nakryciach dziergam. A moja pańcia się złości, kupuje nowe, a ja je upiększam!! A ona tego nie docenia. Nawet zjadłem takiego włochacza na kanapę, tzn. zjadłem prawie wszystkie włoski i to też jej się nie podoba:angryy: Nie wiem co z tymi ludziami jest. Prawie płakała jak zrobiłem haft w jej kocyku z lat dziecinnych, trochę było smutno, bo oddała mi go pod pupkę, ale ja chciałem z wzorkiem. Pracowity Neoś. Pozdrawiam Wszystkich kumpli!!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Harutku ty nie tylko w kocykach dziergasz przecież jesteś niezłym archtektek krajobrazu musisz rozreklamować swoje usługi wiosna niedługo i czas się aranżacją ogrodów zająć.:diabloti: Quote
Recommended Posts