Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#000000]Panie i Panowie-w Frodzie obudził się [/COLOR][COLOR=#000080]mężczyzna![/COLOR][COLOR=#000000]Jeszcze chyba nie wie co do czego...na razie ofarą jego zapędów jest Hades (może w oczko? uszko? nosek?) i...koc na kanapie...(jak juz Hadesowi uda się ewakuować)... [/COLOR]

Posted

[quote name='Hope2']Ojacie! człowieki też mnie koffają:oops: cuś mi się zdaje,że słyszałem cusik o jakowejś adopcji-tak dla przypomnienia,że w każdej chwili mogę być chory rzuciłem pawikiem-patrząc mamie znacząco w oczki:diabloti: a później pobiegłem bawić się z Hadesem i udawałem,że jej nie słyszę:diabloti:[/QUOTE].. no to wiesz co masz robić, Frodo:eviltong:

Posted

:diabloti: miałem jechać z siuśkami do badania-zaczarowałem pogodę-sypie i sypie-i pługi poczarowałem-nie ma ich:diabloti: a bez badania nie będzie adopcji:evil_lol:
Frodo czarwonik

Posted

[quote name='Hope2']:diabloti: miałem jechać z siuśkami do badania-zaczarowałem pogodę-sypie i sypie-i pługi poczarowałem-nie ma ich:diabloti: a bez badania nie będzie adopcji:evil_lol:
Frodo czarwonik[/QUOTE]

Ja mam problem z łapaniem moczu teraz :/ u suni gorzej się to wykonuje kiedy kuca :/ a dodatkowo wysoki śnieg nie sprzyja łapaniu :/ może macie jakieś pomysły? :razz:

Posted

[quote name='__Lara']Ja mam problem z łapaniem moczu teraz :/ u suni gorzej się to wykonuje kiedy kuca :/ a dodatkowo wysoki śnieg nie sprzyja łapaniu :/ może macie jakieś pomysły? :razz:[/QUOTE]
łyżka wazowa-albo nakrętka od pokemniczka...z Frodem jest ciężko,bo jak chcę złapać,to on przestaje sikać i patrzy oburzony "no co robisz! odwal się...ide gdzie indziej"

Posted

[quote name='Hope2'][COLOR=#000000]Panie i Panowie-w Frodzie obudził się [/COLOR][COLOR=#000080]mężczyzna![/COLOR][COLOR=#000000]Jeszcze chyba nie wie co do czego...na razie ofarą jego zapędów jest Hades (może w oczko? uszko? nosek?) i...koc na kanapie...(jak juz Hadesowi uda się ewakuować)... [/COLOR][/QUOTE]
Froduś nie gwałć kolegi:)

Posted

[quote name='toyota']Czy faktura za operację dotarła do Fundacji, czy mam składać reklamację na poczcie ?[/QUOTE]

Jest faktura i została opłacona na tyle na ile było możliwe. Na wydarzeniu jest jest już to napisane, widze ze tutaj jeszcze nie ma w pierwszym poscie.

Posted

[quote name='Hope2']łyżka wazowa-albo nakrętka od pokemniczka...z Frodem jest ciężko,bo jak chcę złapać,to on przestaje sikać i patrzy oburzony "no co robisz! odwal się...ide gdzie indziej"[/QUOTE]

Własnie moja Megi robi podobą minę, i idzie dalej...... ehhhh, masakra.....

Posted

A ja Rulonowi podstawiam, jak zadziera nóżkę, i siura prosto do pojemnika, co najmniej 1/3 bez problemu nasiura, tylko muszę uważać, jak kończy, bo raz mi wstawił nóżkę do pojemnika :D

Posted

Nam się udało trochę nałapać-ale łatwo nie było-albo przestawał sikać...albo łapę wstawiał do łyżki...albo szedł sobie w taką zaspę,że ledwo go było widać-normalnie diabełek mały...zawieźliśmy do badania (tym razem Belzebub w domu został i nie mógł wylać). Wyniki w czwartek na mejla dostanę-trzymajcie kciuki,żeby dobre były...bo ja do czwartku to chyba jajo zniosę...no i wzięliśmy karme dla łobuza-2 kg royala

Posted

No ja nie wiem jakie będą wyniki zwłaszcza przez tą łapę w łyżce:eviltong:
Hope nie wiesz, że pojemniczek trzeba za plecy schować i z zaskoczenia działać:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']No ja nie wiem jakie będą wyniki zwłaszcza przez tą łapę w łyżce:eviltong:
Hope nie wiesz, że pojemniczek trzeba za plecy schować i z zaskoczenia działać:evil_lol:[/QUOTE]
A Ty myślisz,że ja mu pojemnik pokazywałam??? Toż w życiu by nie sikał-tylko schował się w zaspie i tam wylał wszystko:angryy: łapa...najpierw było samo siku,potem trochę z śniegiem z łapy...ale śnieg czysty-tu cywilizacja nie dociera...może dobrze będzie?

Posted

[quote name='Energy']No ja nie wiem jakie będą wyniki zwłaszcza przez tą łapę w łyżce:eviltong:
Hope nie wiesz, że pojemniczek trzeba za plecy schować i z zaskoczenia działać:evil_lol:[/QUOTE]

Jak znam życie to cwaniaczek ma peryskop

Posted

[quote name='keakea']A ja Rulonowi podstawiam, jak zadziera nóżkę, i siura prosto do pojemnika, co najmniej 1/3 bez problemu nasiura, tylko muszę uważać, jak kończy, bo raz mi wstawił nóżkę do pojemnika :D[/QUOTE]

No tak, tylko psinka zadziera nóżkę właśnie, a suczka gorzej, bo kuca :p

Posted

[quote name='szyszunia557']Zaglądam do Łobuza i trzymam mocno kciuki za nowy domek :loveu:[/QUOTE]

[quote name='anica'].............. zabraniam:eviltong:!...[/QUOTE]
A co to za jawny sabotaż????:crazyeye:
Pani doktor mówiła,że przyszły DS musi być świadomy tego,że problemy z pęcherzem mogą w każdej chwili wrócić. Za jakiś czas będzie można próbować przestawić Froda na zwykłą karmę...ale różnie z tym może być-szanse na powtórkę z rozrywki wynoszą 50%-bez zakwaszania...a z zakwaszaniem-też różnie bywa. No i DS musi pamiętać o badaniach moczu-bo to bardzo ważne-nie można sobie odpuścić,bo może skończyć się katastrofą. Trzeba też zwracać uwagę,czy mały sika-i jak sika (w sensie dużo/mało, strumień czy tylko kropelki), czy robi koopki. Nie powinien też się stresować-w sensie Frodo

Posted

Przeklejam z FB

ROZLICZENIE WPŁAT:
- Sylwia G. - 20 zł
- Agnieszka A. - 20 zł
- Marzena N. - 20 zł
- Angelika S. - 15 zł
- Małgorzata F. - 35 zł
- Jakub N. - 100 zł
- Alina D. - 50 zł
- Marta D. - 50 zł
- Magdalena O. - 15 zł
- Katarzyna P. - 20 zł
- Małgorzata G. - 10 zł
- Agnieszka B. - 20 zł
- Elzbieta B. - 100 zł
- Katarzyna H. - 80 zł
- Jadwiga F. - 30 zł
- Ewu dogo - 200 zł
- Katarzyna H. - 135 zł
- Katarzyna S. - 30 zł
- Agnieszka A. - 50 zł
- Agnieszka Ł. - 33 zł
- Monika C-K. - 15 zł
- Hubert M. - 25
- bazarek od Danka1234 - 102 zł
- Bartosz G. - 100 zł
- Jolanta B. - 100 zł
- Diana O. - 475 zł
- Paulina M. - 49 zł
- Marek D. - 200 zł
- Hubert M. - 20 zł
- Gabriela Ch. - 15 zł
- Weronika W. - 15 zł
- Ewa M. - 30 zł
- Monika B. - 20 zł
- Małgorzata T-S. - 30 zł
- Monika F. - 20 zł
- Magdalena P. - 15 zł
- Monika R. - 30 zł
- Anna W. - 20 zł
- Pelagia P (bazarek) - 184,50
- Anna F. - 50 zł
- Elżbieta T. - 30 zł
- Katarzyna H. - 50 zł
- Anna F. - 15 zł
- Bronisław H. - 100 zł
- Jakub M. - 100 zł
- Jacek D. - 162 zł bazarek
- Marta D. - 50 zł
- Barbara B. - 200 zł
- Marcin C. - 50 zł
- Małgorzata T-S. - 30
- Anna B. - 20 zł
- Halina G. - 35 zł
- Katarzyna H. - 25 zł
- Michał K. - 58 zł
- Kinga J-K. - 150 zł

Posted

[SIZE=4][B]razem na dzień 14.01 po opłaceniu pierwszej faktury i drugiej częściowo - [COLOR=#ff0000]3 zł
[/COLOR][/B][/SIZE]
wydatki:
- częściowa zapłata fra z Grudziądza 77/2012 - 2885 zł
- 735 zł - fra 50/K/2012

Posted

[quote name='Hope2']A co to za jawny sabotaż????:crazyeye:
Pani doktor mówiła,że przyszły DS musi być świadomy tego,że problemy z pęcherzem mogą w każdej chwili wrócić. Za jakiś czas będzie można próbować przestawić Froda na zwykłą karmę...ale różnie z tym może być-szanse na powtórkę z rozrywki wynoszą 50%-bez zakwaszania...a z zakwaszaniem-też różnie bywa. No i DS musi pamiętać o badaniach moczu-bo to bardzo ważne-nie można sobie odpuścić,bo może skończyć się katastrofą. Trzeba też zwracać uwagę,czy mały sika-i jak sika (w sensie dużo/mało, strumień czy tylko kropelki), czy robi koopki. Nie powinien też się stresować-w sensie Frodo[/QUOTE].... Hope, jak jasno i zwięźle przekazałaś całą wiedzę na temat opieki nad Frodo - sama esencja:lol:!... ja to wiem! Ty to wiesz!... ale nie dla wszystkich :roll:....to może być takie proste;)