Hope2 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [size=3][b]pamiętajcie o płytce z ćwiczeniami małego[/b][/size] Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='paula_t']i jestem niezadowolony jak siedzę w klatce:shake: Ale jak już Ciocie wzięły do miziana to tylko mrużę oczy z przyjemności:loveu:[/QUOTE] No ba... a kto nie lubi miziania:) Quote
szyszunia557 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Carrie i Tequila']Wkleiłam jedno zdjątko Froda na FB :) Wraz z przypomnieniem o długu. Będę tak codziennie wklejać - dla przypomnienia ;)[/QUOTE] Super ! :multi: Quote
toyota Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Czy ktoś uzgodnił już z lecznicą, kiedy Frodo będzie zabrany ? W niedzielę lecznica nieczynna. To na pewno nie będzie problem, ale trzeba uprzedzić. Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='toyota']Czy ktoś uzgodnił już z lecznicą, kiedy Frodo będzie zabrany ? W niedzielę lecznica nieczynna. To na pewno nie będzie problem, ale trzeba uprzedzić.[/QUOTE] Nie mam pojęcia. Kto pilotuje transport i odbiór psiaka????????????????? To bardzo ważne!! Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Dziewczyny co słychać w sprawie transportu? Napisałam do Toyoty i ulvhedinn. Proszę dajcie znać co i jak bo się martwię. Quote
paula_t Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Ewu, Kochana, przyszłam do Ciebie, bo widzę, że monolog prowadzisz ;) Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='paula_t']Ewu, Kochana, przyszłam do Ciebie, bo widzę, że monolog prowadzisz ;)[/QUOTE] Dziękuję:) Obdzwaniam dziewczyny bo jednak dobrze wyczułam że nikt nie zadzwonił do ulv i nic się nie dzieje w sprawie transportu... Już załatwiamy, ulv czeka na cynk , Toyota ma się skontaktować z Isadorą bo przecież lecznica musi być powiadomiona oficjalnie ,że Frodo ma być wydany.Toyota tylko go towarzysko odwiedza... Quote
paula_t Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Czyli transport jest??? Super:multi: Błyskawiczna z Ciebie organizatorka :D Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='paula_t']Czyli transport jest??? Super:multi: Błyskawiczna z Ciebie organizatorka :D[/QUOTE] Transport był , to nie moja zasługa., jedynie nikt go nie potwierdził i nie skontaktował się z lecznicą w sprawie odbioru Frodo. Trzeba to wszystko zgrać i uzgodnić z lecznicą- jutro musi być specjalnie w tym celu otwarta. Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Już wszyscy powiadomieni, Toyota ma dzwonić do Isadory z Fundacji żeby uzgodniła z lecznicą wydanie Frodo. Hope2 czeka na piesia:) Quote
hektor2461 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Hope2']czyli Frodo będzie u mnie w niedzielę?:multi:[/QUOTE] 1.podkładów - 25 szt. 2.koc dla psa - 1 szt. 3.materac dla psa - 1 szt. 4.karma Frolic - 7,5 kg 5.miski - 2 szt. (na karmę i wodę) 6.kalendarz z pieskami na rok 2013 Napisz na PW adres, na który mogę wysłać pocztą w/w artykuły. Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Napisałam Ci na pw , zadzwoń może do ulv i uzgodnij odnośnie pieniędzy za transport. Fajny jesteś:) Quote
Isadora7 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='toyota']Czy ktoś uzgodnił już z lecznicą, kiedy Frodo będzie zabrany ? W niedzielę lecznica nieczynna. To na pewno nie będzie problem, ale trzeba uprzedzić.[/QUOTE] [quote name='ewu']Nie mam pojęcia. Kto pilotuje transport i odbiór psiaka????????????????? To bardzo ważne!![/QUOTE] [quote name='ewu']Dziewczyny co słychać w sprawie transportu? Napisałam do Toyoty i ulvhedinn. Proszę dajcie znać co i jak bo się martwię.[/QUOTE] Ludziska Frodo jest wpisany w klinice na Fundacje SOS dla Jamników i mnie. Napiszcie kogo mam zaanonsować u dr Maderskiego zeby wydał psa. Albo lepiej (moge nie wchodzić na dogo lub ominąć poprosze o info na sms lub telefonicznie 507 735 732 Quote
JamniczaRodzina. Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Super Frodusiu już niedługo opuścisz klatkę ibedziesz miał dużo mizianek.Wujaszku Hektorze bardzo dziękujemy ,że tak bardzo wzruszył Ciebie los Froda.:loveu: Quote
kolejna kobietka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 ja tylko dodam od siebie, ze na zdjeciach moze tego nie widac, ale wymizialam go nalezycie! :loveu: a Frodus to piesek z mega energia, wesoly, radosny, strasznie proludzki, no po prostu taki cukiereczek :) [IMG]http://www.e-gify.pl/gify/milosc/milosc77.gif[/IMG] Quote
anica Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='pola53']Cześć dziewczyny i chłopcy. Na samym początku obiecałam, ze pomyślę jak pomóc. Czytałam wątek cały czas, ale nie odzywałam się, bo mieszkam daleko a i rad mądrych nie miałam. Teraz jednak piszę, bo zorganizowałam bazarek na dwa psiaczki: Froda i Biszkopta i bardzo proszę o podnoszenie i obecność na wątku: Oto link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236209-Trochę-tego-i-owego-dla-Frodusia-i-Biszkopta-do-3-12-do-22-00?p=20017037#post20017037[/URL][/QUOTE] Jasne ,że będziemy :) ... ja też zapraszam wszystkie życzliwe dusze do odwiedzenia Niteczki ,bardzo cichutko jest u suni [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235963-NITKA-14-letnia-jamniczka-z-du%C5%BCym-guzem-unikn%C4%99%C5%82a-u%C5%9Bpienia/page2[/url] Quote
szyszunia557 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='hektor2461']1.podkładów - 25 szt. 2.koc dla psa - 1 szt. 3.materac dla psa - 1 szt. 4.karma Frolic - 7,5 kg 5.miski - 2 szt. (na karmę i wodę) 6.kalendarz z pieskami na rok 2013 Napisz na PW adres, na który mogę wysłać pocztą w/w artykuły.[/QUOTE] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
danka1234 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Cudnie ze maluszek niedługo bedzie grzał dopcie w dt. [B]Bazarek na wsparcie Frodusia.[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236232-Samochodziki-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-ch%C5%82opc%C3%B3w-na-potrzebujace-jamniki-KUP-TERAZ-Do-1-12"]Małe samochodziki-dla-małych-i-dużych-chłopców-na-potrzebujace-jamniki-KUP-TERAZ-Do-1-12[/URL] Quote
:: FiGa :: Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='kolejna kobietka']ja tylko dodam od siebie, ze na zdjeciach moze tego nie widac, ale wymizialam go nalezycie! :loveu: a Frodus to piesek z mega energia, wesoly, radosny, strasznie proludzki, no po prostu taki cukiereczek :) [/QUOTE] I pomyslec ze bylo tak blisko zgasniecia tego plomyczka... ba, plomienia zycia :loveu: :placz: Quote
lon_cia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Froduś jutro czeka cię długa podróż, bądź grzeczny:lol: Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Mam nadzieję,że po moich akcjach telefonicznych nie macie mnie dosyć i końcówka dograna:) Quote
Hope2 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='ewu']Mam nadzieję,że po moich akcjach telefonicznych nie macie mnie dosyć i końcówka dograna:)[/QUOTE] Nawet tak nie żartuj! Jutro do 10 powinnam już wiedzieć czy maluch do mnie dotrze Quote
Recommended Posts