katya Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 No tylko byś spróbowała ciotka... Frocia jest THE BEST! Acha, i jest to szorstkowłosy jamnik "sportowy" lub "to chyba jamnik, ale jakiś taki dziwny..." ;) Quote
jola od jadzi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Kaja, ja Ci już mówiłam,że branie leków nie oznacza od razu braku ataków.Te ataki mogą się jeszcze powtarzać,stopniowo będą występowały coraz rzadziej ale bądź na nie przygotowana.Nie wystawiaj Froci na słońce i uważaj na nią podczas burzy,powolutku wszystko się unormuje,zobaczysz! Quote
tanitka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 No i chyba mogę już napisać, że niegdy przenigdy nie oddam mojej kochanej szczekaczki:loveu: no to pięknie!!!!:multi: Quote
jola od jadzi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cioteczki, Wy chyba nie myślałyście,że Kaja kiedykolwiek odda Frocię? Przecież to jej ukochane dziecko... Quote
Moriaaa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 jola od jadzi napisał(a): Przecież to jej ukochane dziecko... Dokładnie, a lalunia jest taka we mnie wpatrzona, że jak na wystawie spotkałyśmy cioteczkę Kamilę (wetkę ze schronu) to pomimo najszczerszych chęci ze strony Kamili, Frotka chciała ją zjeść..wlazła mi między nogi, wtuliła we mnei łepek jakby mówiła"o nie ma mowy, ja nigdzie nie idę, tu jest moja Pancia i nie ruszać mnie!!!"...moje słodkie maleństwo:) Quote
pajunia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cioteczki, Wy chyba nie myślałyście,że Kaja kiedykolwiek odda Frocię? Przecież to jej ukochane dziecko... Dokladnie, to przeciez bylo od poczatku wiadome, tylko jakos Ciotka Moriaa udawala, ze nie bardzo wie o co chodzi :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia0607 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Moriuu ! czy szczoteczka już wie ,że jest u Ciebie do końca jej świata. Coś czulam ,że tak bedzie. Quote
Moriaaa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 basia0607 napisał(a):Moriuu ! czy szczoteczka już wie ,że jest u Ciebie do końca jej świata. Coś czulam ,że tak bedzie. Ona wiedziała o tym pierwsza:) Najdłużej "dowiadywał się" Jarek :eviltong: Quote
Recommended Posts