Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamniczka trafiła do schronu w zaawansowanej ciąży..została przeprowadzona sterylka aborcyjna. Niunia sądząc po cyckach i pipci trafiła do schronu wprost z jakieś marnej pseudohodowli...jest już u mnie...planowo miała trafić do hoteliku, ale miejsce zajęła nam Szarotka, więc po długiej i całe szczęście owocnej kłótni z TZtem Frotka jest u mnie na tymczasie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jest cudowną , wyjatkowo mąrdą jamnisią. Taka malutka kruszynka, podkołdernik maksymalny, śpi pod kołderka w mordusią i łapkami na kołdrze:) W domku praktycznie jej nie ma, leży pod krzesłem na moich nogach, albo na łóżeczku. Na spacerku wpatrzona idzie przy samej nożce..cuuudo nie pies:)
Szukam jej domku najlepsiejszego na świecie..takiego w którym będzie mogło maleństwo pod kołderką sie wylegiwać, takiego nie za daleko od nas,żebyśmy mogli od czasu do czasu Frocie odwiedzić, takiego do końca, takiego Naj:) Się kruszynce należy:)

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki koffane...sunia dostanie doemk ten najlepszy z najlepszych:) Nie bić mi się tutaj o to cudo:eviltong:
Tak jak napisałam w pierwszym poście..domek w okolicach Łodzi...w tym przypadku spokojnie możemy sobie pozwolić na takie szaleństwo;) Domek TYLKO taki w którym niunia będzie spała z pańcią/em w łóżeczku (bo to lubi najbardziej), najlepiej doemk gdzie ktoś cały czas jest w domu (laleczka niestey trochę się awanturuje jak zostaje sama-to chyba jedyny jej minus;) ).
Coż jeszcze...malutka może zosatć u mnie do momentu znalezienia takiego domeczku, więc ciśnienia nie ma:razz:

Posted

Moriaaa napisał(a):

Coż jeszcze...malutka może zosatć u mnie do momentu znalezienia takiego domeczku, więc ciśnienia nie ma:razz:

Otóż ciśnienie jest!

Posted

jarekm napisał(a):
Otóż ciśnienie jest!

Widzę kochanie że szykuje nam się kolejna "wymiana zdań" w domciu:mad::mad::mad::evil_lol:
A tak poza Witamy nowego dogomaniaka:eviltong:

Posted

Przykro mi ! Bo Jewka juz sie zakochała w niej .Nie wiem czy by z nią spala,bo nie pytalam ,ale już mysli o transporcie,Jak ja jej to powiem.Ona kilka razy dzwiniła abym cos zrobila wtej sprawie ,bo nie ma netu./jakaś awaria/ . Domek oczywiście bym sprawdzila a że mam szmergla na punkcie jamników to chyba niektorzy na Dogo wiedzą. Kurcze ciężka sprawa oni tak czekają.

Posted

jarekm napisał(a):
Otóż ciśnienie jest!

Oplułam monitor z radości:lol:
Rzeczywiście witamy nowego dogomaniaka:evil_lol:
Sunia boska- kcem zobaczyć na żywo:cool1: :cool3:

Posted

Dobra dobra, "ciśnienie jest", akurat.:evil_lol: Coś mi się wydaje, że ten tymczas może się przedłużyć...:cool3:
Ja także witam ujawnionego dogomaniaka.:hand:

Posted

jarekm napisał(a):
Otóż ciśnienie jest!

Witamy Jarku:loveu:
I nie trzymaj nas w niepewności:razz:

powiedz głośno TAK TO MOJA JAMNISIA:multi: :multi: :multi:

i ciśnienie będzie OK:multi: :multi:

Posted

Nie, nie , nie cioteczki...Frotka nie może u nas zostać...a szkoda:(
Jamniczka może zostać do czasu znalezienia tego domku naj, naj..ale niestey na zawsze to ja już nie dam rady....ale obiecuję że oddam tylko do super rodzinki kluseczkę:)

Posted

Moriaaa napisał(a):
Nie, nie , nie cioteczki...Frotka nie może u nas zostać...a szkoda:(
Jamniczka może zostać do czasu znalezienia tego domku naj, naj..ale niestey na zawsze to ja już nie dam rady....ale obiecuję że oddam tylko do super rodzinki kluseczkę:)

Moiraaa zpomnialaś
że masz wakat jamniczy w domku wolny?????

Posted

Wiem wiem;) Ale TZ jest nieuległy..i tak że się zgodził na ten tymczas ;)
Poza tym Gerda, Łajka i Filip..jak dla mnie starczy:) Jamnisia przekochana ale poprostu nie mogę:(

Posted

Ja również witam wszystkich : )

Przedstawiam efekt dzisiejszej sesji zdjęciowej:

"To ja z moim nowym, żółtym przyjacielem, sobie razem leżymy..."

"No gdzie z tym flashem? No nie po oczach człowieku..."

"Czy ktoś mnie przygarnie...taka jestem kochana przecież...?"

Posted

Boże, dajcie mi ją!!!!!!!!!!!!!!!!, jest taka podobna do mojego najukochańszego pieseczka Bobusia, tak mocno bije mi serce jak ją oglądam, to chyba miłość od pierwszego wejrzenia:loveu: