Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moriaaa napisał(a):
..domek TYLKO w okolicach Łodzi... Domek TYLKO taki w którym niunia będzie spała z pańcią/em w łóżeczku (bo to lubi najbardziej), najlepiej doemk gdzie ktoś cały czas jest w domu (laleczka niestey trochę się awanturuje jak zostaje sama-to chyba jedyny jej minus;) ).

Przykro mi Jewka, ale nie oddam kruszynki tak daleko. Muszę mieć kontrolę;)

Tanitko..Tanitko...Ty już tutaj tak nie kombinuj;) Mała szuka domu i już;)

Posted

Oj co wyście się tak cioteczki uparły no?:eviltong:

Aha..niunieczka dostała imię..w sumie nie wiem czy już pisałam...ale jeśli tak napisze..FROTKA-Szczotka ;) I uparcie domku szuka :)

Posted

Moriaaa napisał(a):
Oj co wyście się tak cioteczki uparły no?:eviltong:

Aha..niunieczka dostała imię..w sumie nie wiem czy już pisałam...ale jeśli tak napisze..FROTKA-Szczotka ;) I uparcie domku szuka :)

:diabloti: to tak aby byc poprawnie politycznie wobec Tz-ta...

Posted

Och Moiraaa przecież jak tyle cioteczek mówi że białe
e jest białe :eviltong:

a Ty ciagle swoje-czarne:shake:

naprawde Frotka ma juz domek i PAŃCIA,
przecież mozesz calodobowo kontrolować domeczek i TZ:evil_lol:

Ty popatrz jak Frotka patrzy na PAŃCIA:crazyeye: :loveu:

Posted

Hm Moriaa, tez tak zawsze mowilam, tylko tymczas, a jesli domek, to ten najlepszy na swiecie, i szukalam , szukalam, i tak od paru lat szukam:evil_lol: W rezultacie 6 psow, takich prawie tymczasow spi pod moja koldra, a jeden juz sie nie zmiesci, to w charakterze dywanika:evil_lol: A ja dalej szukam:crazyeye:

Posted

Katcherine napisał(a):
:razz: :eviltong: iiii tam od razu uparly...my tak z dobrego serca...i z zyciowym doswiadczeniem:diabloti:

no wlasnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

W związku z pojawiającymi się na tym wątku informacjami, namowami i żartami, chciałbym opublikować oficjalne oświadczenie:

Frotka jest psiakiem bardzo pięknym, miłym, przyjaznym oraz bezproblemowym i uroczym.
Śpi z nami w łóżku oraz przymila się do naszych stóp a czasem je nawet wylizuje. Na spacerze biega za patykiem lepiej niż colie, ale nie ucieka i pięknie się pilnuje.
To są fakty którym nie można w żaden sposób zaprzeczyć.

Nie jest jednak prawdą głoszona przez niektóre szanowne Forumowiczki teza, jakoby Frotka mogła zostać w naszym domu na stałe. Nie ma takiej możliwości przynajmniej z kilku powodów:

4 zwierzęta oraz troje ludzi na 28 m kw. to stanowczo za duże zagęszczenie.
Wiem jednak, że to dla niektórych osób mało znaczący argument. Następny może będzie lepszy:

otóż posiadanie na stałe tej ilości zwierząt w domu UNIEMOŻLIWI nam właściwie całkowicie, nawet krótkie przechowanie w domu innego, być może bardzo potrzebującego psa. To już chyba ważniejsza przesłanka skłaniająca do szukania nadal Frotce nowego domu...

Bardzo często również zdarza się, że zawozimy różne psy w różne miejsca - posiadanie kolejnego psa który nie może zostać sam w domu może stać się w tym niepokonaną przeszkodą.

Moim zdaniem więcej będzie pożytku ze znalezienia Frotce nowego domu - oczywiście zgodnie z zaleceniami Morii powinien to być dom w Łodzi lub bliskich okolicach, taki w którym Frotka będzie mogła spać w łóżku i nie będzie musiała czekać całego dnia zanim Pani/Pan wróci z pracy.

Chętnych spełniających powyższe serdecznie zapraszamy!

Posted

Hihihihih..to się Misiek napociłeś...hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Stara się to moje TZeciątko..hahaha.....
A Frotka taaaaaka cudna:loveu::loveu::loveu:

Posted

:razz: moze i by sie znalazl super dom...ale ta mieszanina warunkow raczej trudna do wykonania...ze Tylko z Lodzi...i ze ktos ma nie pracowac...i ze w lozeczku...

:diabloti: trzyma fason TZ, ale tak jakos hihihihihihi- dobrze kombinuje zeby Froteczka jeszcze posiedziala z wami:loveu:

Posted

Katcherine napisał(a):
:razz: moze i by sie znalazl super dom...ale ta mieszanina warunkow raczej trudna do wykonania...ze Tylko z Lodzi...i ze ktos ma nie pracowac...i ze w lozeczku...

Dla użytkowników dogo z ilością postów > 2500 możemy zrobić wyjątek co do lokalizacji domku, więc jeżeli jesteś chętna, to zapraszam : )

Posted

:diabloti: NIE KUSIC!!!!!!Rodzine mam z jamniczoza od wielu lat....ale tak jakos wychodzi...ze inne ciut wieksze bidki znajduja u nas domki...OOO np. wyzelki...a taki wyzelek to taki ciut wyrosniety jamniczek...w jednostkach jamnikowych tak okolo 3 jamniczkow na 1 wyzelka:loveu:

Posted

Moriaaa napisał(a):
I czego takie wesołe nooo...się cioteczek żarty trzymają ;)

Jewcia...a może Skrapi..jest cuuudny..i prawie identyczny ja Froteczka:)
Tutaj jest ślicznotek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51587

Mnie bardzo zależy na suni, a najbardziej cieszy mnie to,że Frotka jest wysterylizowana i taka spokojna i milutka. Nie mam tylu postów na dogo, bo dopiero, szukając pieska dla siebie, odkryłam niedawno tę stronę. Zwierzeta u mnie w domu traktowane są jak moje dzieci i członkowie rodziny. O spanie z moim Bobciem w łóżku, kłóciłyśmy się z córką.....ale to nie powinno być żadnym kryterium w prowadzeniu adopcji. Pracuję w szkole, a więc nieobecna jestem w domu kilka godzin. Mój mąż razem z synem bardzo często pracuje w domu (biuro). Mieszkam w domku jednorodzinnym nad jeziorem i lubię spacery z pieskiem. Swojego Bobcia, podczas wyjazdów, nie zostawiałam samego w domu, jechał z nami ( dlatego też między innymi, szukam małego pieska), albo ktoś zawsze zostawał z nim. Polecała mnie basia0607 i zna moją rodzinę mateusz5. Mam też załatwiony transport suni z Warszawy.

Piszę o sobie i proszę o sunię ostatnin raz. Zastanówcie się!!!! i dajcie odpowiedź.

Posted

Jewka, to może by Ci się spodobała Kreseczka? Ma niecały rok
i jest c-u-d-o-w-n-a:p

Mam nadzieję, ze Ciotka Kaja wybaczy za zaśmiecanie wątku:evil_lol:

Posted

:evil_lol: jewka - tylko spokojnie- draz skale....a moze Ci sie uda. Widzisz ze Tymczasowy domek wpadl po uszy w jamnisie....a tutaj nam Taaakie opowiesci pisze...ze szuka domku, ze ma byc super i ze w lozeczku itd.

Ja bym ich wziela uporem i zaangazowaniem....a poza tym- moglabys kobieto powstawiac fotorelacje z zycia Twojego Bobcia:razz:

Posted

Jewcia..ja Ci całkowicie wierzę że niunia miałaby u Ciebie cuuudnie.
Jedyny problem jest taki, że ja się poootwornie w suni zakochałam i pomimo wszystko chciałabym aby była gdzieś bliżej, gdzie mogłabym ewenrualnie ją odwiedzić. Wierzę, że jesteś super domkiem, ale jak ja mam tą moją kruszynkę tak daleko oddać:roll:

Ciotka Saskia...a co Ty nam tutaj takie..hmmm...nagie foty wklejasz..wszystkie cycuszki na wierzchu ;) :evil_lol: