Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Czyli z Szaną lepiej.A jak państwo do niej? Pokochali ją ? coś mówią?

Chwalą sunię, opowiadają o jej zachowaniu,mówią o niej "nasza suńcia".
Pani z wielką radościa opowiadała, jak to Szana zjadła cały obiadek.
Myślę, że są zadowoleni, chociaz na poczatku nie ukrywali, ze szukali mniejszej sunieczki.
Nie wiem czy to juz miłość, ale obiecuję, ze zadam konkretne pytanie przy najbliższej rozmowie;)

Posted

Tola napisał(a):
Chwalą sunię, opowiadają o jej zachowaniu,mówią o niej "nasza suńcia".
Pani z wielką radościa opowiadała, jak to Szana zjadła cały obiadek.
Myślę, że są zadowoleni, chociaz na poczatku nie ukrywali, ze szukali mniejszej sunieczki.
Nie wiem czy to juz miłość, ale obiecuję, ze zadam konkretne pytanie przy najbliższej rozmowie;)

To cały czas dobre wieści.Fajni ludzie, odpowiedzialni.Nie zrazili się ,ze sunia większa niż chcieli .
Ja sama myślałam ,ze ona jest mniejsza.Dla mnie to już spora panienka, a nie mała.

Posted

Poker napisał(a):
To cały czas dobre wieści.Fajni ludzie, odpowiedzialni.Nie zrazili się ,ze sunia większa niż chcieli .
Ja sama myślałam ,ze ona jest mniejsza.Dla mnie to już spora panienka, a nie mała.

Nastepnym razem podaję wysokośc w kłębie.:)

Posted

Dostałam od pańci Szany mejl.Jak zobaczyłam ,że to od niej , to w pierwszej chwili dech mi zaparło.Aż bałam się otworzyć.
A tu taka miła niespodzianka :multi:

Jestem Szana chciałam bardzo podziękować za znalezienie mi wymarzonego domu. Staram się być posłuszna, radosna , zabawna i za to jestem przez wszystkich kochana. Chodzę na spacery, biegam po ogródku i rozweselam swoimi wygłupami. Nawet spodobałam się Justynce, której na początku nie przypadłam do gustu, lubi mnie, a jak przyjedzie z Wrocławiu to cały czas się ze mną bawi i chodzi na spacery.
Przez cały tydzień jeździłam na zastrzyki, bo miałam temperaturę i brak apetytu. Teraz już chyba jestem zdrowa, bo wszystko mi smakuje. Hau, hau, hau!
Szana

Bardzo się cieszę. Chyba można przenieść wątek do działu Mają dom.

Posted

Poker napisał(a):
Dostałam od pańci Szany mejl.Jak zobaczyłam ,że to od niej , to w pierwszej chwili dech mi zaparło.Aż bałam się otworzyć.
A tu taka miła niespodzianka :multi:

Jestem Szana chciałam bardzo podziękować za znalezienie mi wymarzonego domu. Staram się być posłuszna, radosna , zabawna i za to jestem przez wszystkich kochana. Chodzę na spacery, biegam po ogródku i rozweselam swoimi wygłupami. Nawet spodobałam się Justynce, której na początku nie przypadłam do gustu, lubi mnie, a jak przyjedzie z Wrocławiu to cały czas się ze mną bawi i chodzi na spacery.
Przez cały tydzień jeździłam na zastrzyki, bo miałam temperaturę i brak apetytu. Teraz już chyba jestem zdrowa, bo wszystko mi smakuje. Hau, hau, hau!
Szana

Bardzo się cieszę. Chyba można przenieść wątek do działu Mają dom.

Świetne informacje - cieszy fakt, ze sunia juz u siebie i że podbiła serca wszystkich domowinków:).
Tytuł zmieniłam, czekam na przeniesienie:)
Poker - miejscowowość Dobrosław? Dobrosławiec? koło Żmigrodu - orientujesz się, czy z tych okolic jest ktos na dogo?

Posted

Jest miejscowość Dobrosłąwice odległa od Żmigrodu o ok.9 km. Z drugiej strony mieszka Bianka1,nie wiem czy mogłaby podjechać Pisz do niej PW.

Posted (edited)

[quote name='elzunia']A może już by tytuł zmienić?[/QUOTE]

Elzunia,Twoja wizyta była szczęśliwa.....
...dla psa Bambu szukają na Fb kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Nowej Rudzie....
dostałam na PW Twój nr tel i przesłałam szukającym - mam nadzieję, że się nie gniewasz ;)
na wątku "Mapa pomocy dogo" jest ta prośba o wizytę, ale pewnie zadzwonią do Ciebie

wątek Szany "wizytowy" się nam robi ;)

Edited by mari23
.
Posted

[quote name='mari23']Elzunia,Twoja wizyta była szczęśliwa.....
...dla psa Bambu szukają na Fb kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Nowej Rudzie....
dostałam na PW Twój nr tel i przesłałam szukającym - mam nadzieję, że się nie gniewasz ;)
na wątku "Mapa pomocy dogo" jest ta prośba o wizytę, ale pewnie zadzwonią do Ciebie

wątek Szany "wizytowy" się nam robi ;)[/QUOTE]
Nie ma problemu czekam na telefon.Wizytka sie zrobi.

Posted

[quote name='Poker']a niech będzie wizytowy, byle psiaki DS znajdowały[/QUOTE]

[quote name='elzunia']Nie ma problemu czekam na telefon.Wizytka sie zrobi.[/QUOTE]

to największa radość przecież :)

dziękuję, Elzuniu!!! powinien ktoś zadzwonić, wysłałam wiadomość sms na podany na Fb nr telefonu

Posted

[quote name='mari23']to największa radość przecież :)

dziękuję, Elzuniu!!! powinien ktoś zadzwonić, wysłałam wiadomość sms na podany na Fb nr telefonu[/QUOTE]
Jak na razie cisza

Posted

[quote name='elzunia']Jak na razie cisza[/QUOTE]

dziwne... pani mówiła, że zadzwoni
może domek się rozmyślił albo ktoś od nich sam pojechał - mówiła, że piesek przeżył już zwrot adopcji

Posted

[quote name='mari23']dziwne... pani mówiła, że zadzwoni
może domek się rozmyślił albo ktoś od nich sam pojechał - mówiła, że piesek przeżył już zwrot adopcji[/QUOTE]
Pani miała mój stary nr podany.jak by ktoś potrzebował na PW podam aktualny przez panią Stec a miała tu różne nicki musiałam zmienic tel jak tylko umowa się skończyła.Wizyta w poniedziałek

Posted

[quote name='elzunia']Pani miała mój stary nr podany.jak by ktoś potrzebował na PW podam aktualny przez panią Stec a miała tu różne nicki musiałam zmienic tel jak tylko umowa się skończyła.Wizyta w poniedziałek[/QUOTE]

wysłałam jej drugi smsm z właściwym numerem i zadzwoniłam, żeby powiedzieć, o co chodzi

dobrze, że już wszystko uzgodnione

Posted

[quote name='mari23']wysłałam jej drugi smsm z właściwym numerem i zadzwoniłam, żeby powiedzieć, o co chodzi

dobrze, że już wszystko uzgodnione[/QUOTE]
Kolejna wizyta udana.Kolejny fajny domek czeka

Posted

[FONT=lucida grande][SIZE=3]Sorry...
"Pimpuś (prawdopodobnie ojca maluchów) średniej wielkości (przypominający teriera
niemieckiego), niezwykle inteligentny. Żyjąc przy ruchliwej drodze zawsze siadał i rozglądając się czekał na możliwość przejścia. Opiekował się szczeniakami pilnując, by nie oddalały się od legowiska. Nadmiar przywożonego jedzenia zanosił do swojej specjalnej skrytki.[/FONT]
"
Ten niezwykły pies wrócił z DS po 4 dniach,bo "warczał ", z ciepłego łóżeczka na słomę..
Szukamy DT nawet płatnego lub DS...pomóżcie proszę...

http://www.dogomania.pl/forum/thread...-hotelu-POMOCY!!!