ekardas Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nic nie wiadomo jak tam nasza Korusia, czy udało się, czy miała gdzie zostać na noc, czy w końcu pojechała .....Moriaa napiszcie coś!!! Quote
daga_27 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ekardas napisał(a):Nic nie wiadomo jak tam nasza Korusia, czy udało się, czy miała gdzie zostać na noc, czy w końcu pojechała .....Moriaa napiszcie coś!!! ekardas czytaj watek uwaznie:evil_lol: Quote
daga_27 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kasia na ta chwile nie mam co napisac. od wczoraj jest w hotelu. pozniej do niej pojde. dzisiaj mam iscie szalony dzien 4 psy musza dzisiaj sie pokazac u weta, wlasciwie powinno ich tam isc 5, ale Adele zostawie sobie na jutro. do tego spotkanie przedadopcyjne. Quote
majafaja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dasz rade daga... słoneczko świecie, jest nieźle :) Quote
daga_27 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 zwazywszy ze musze chodzic z corka, to potrzebuje ok 1,5 godziny na jednego psa. ale pewnie, ze dam rade ;-) Quote
daga_27 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 wlasnie dostalam informacje z hotelu, ze Kora jest bardzo mocno zarobaczona. wiec dzisiaj odrobaczenie konieczne! Quote
dzodzo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 a to pewnie dlatego taka chudzinka z niej.dziewczynki mam pytanie-komu oddac kaganiec w którym jechała Kora?przywiozłam go do łodzi z [powrotem i czeka na właściciela! Quote
ekardas Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Sory za niedoczytanie, brawo kolejna ofiara uratowana przez Was, ślicznie teraz podkurowac i nowy oby ostatni domek- Quote
Moriaaa Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Jejku..już jestem:) Daga..juz przelewam kaskę..dziewczyny...ale i tak pieniązki wciąż potrzebne..Korunia nie wiadomo ile posiedzi w hoteliku...plus leczenie..prosimy o wsparcie. Ale się ryjek ślicznotce szczerzy na tych zdjęciach..hahaha...ciapek taki...bardzo Wam wszystkim dziękuje..a w szczególności Tobię Daga...dzięki Wam Kora żyje:loveu::loveu::loveu: Kaganiec jest nasz..hmmm..gdzie można go odebrać?;) A co do wielkości Kory...hihihi..to ja taka zdolna w ocenianiu dobków jestem..to drugi w moim życiu..ale uczę się ...uczę:eviltong: Quote
dzodzo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kora jest smieszna, bo podróznik z niej pierwsza klasa-z samochodu trudno ją wygnać, do pociągu wskakiwała bez proszenia, widac ze jeździła.Tylko chyba kotków nie lubi bo kazdego napotkanego obszczekiwała zajadle. Moriaa, kaganiec zabiorę do pracy-pracuję w ok.szpitala Barlickiego i stadionu Start, więc jak będziesz chicała zabrać to pisz, jakoś się umówimy na odebranie. Quote
BeataJ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dzodzo napisał(a):a to pewnie dlatego taka chudzinka z niej. dzodzo - o tej samej suczce piszesz :-) Wg mnie Kora chuda nie jest. Zreszta zobaczcie sami, ponizej foty z dziejszego spacerku. Kora jest bardzo fajna, zywiolowa, kontaktowa i z tego co zdazylam zauwazyc bardzo fajnie by się szkolila. Beata Quote
majafaja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 a od kogo to takie piekne szeleczki dostała??? Quote
BeataJ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 majafaja napisał(a):a od kogo to takie piekne szeleczki dostała??? Szeleczki ma w spadku po Soni - tej brazowej chudzince z Gdanska, co juz od Bozego Narodzenia grzeje tyleczke w nowym domku :-) Pieknie w nich wyglada - prawda? Kora ciagnie bardzo na smyczy i szelki sa lepszym rozwiazaniem. Choc....dzis pokazala jak sprytnie potrafi sie z nich oswobodzic:mad: Beata Quote
majafaja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 hehe, no szeleczki naprawde piekne!! moze sie oswobodziła, bo za luzne sa troche na nia? Quote
katya Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 BeataJ napisał(a): No jaka jestem pięknisia :loveu: Quote
BeataJ Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Czy to Kora?? :-o Kora, Kora :-) Beata Quote
daga_27 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 majafaja napisał(a):hehe, no szeleczki naprawde piekne!! moze sie oswobodziła, bo za luzne sa troche na nia? ledwo co ja w nie upchnelam wiec luzne nie sa:cool3: ale Kora to spryciara:mad: :evil_lol: Quote
daga_27 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dzodzo wydaje sie chuda, skoro patrzy codziennie na swoj stol na 12 osob:eviltong: :evil_lol: Quote
aisaK Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Muszę ją wkleic na stronę nadziei, ale napiszcie mi jakiś tekst o niej, ile ma lat, chrakter...Piękna jest... Quote
Recommended Posts