Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ekardas napisał(a):
Nic nie wiadomo jak tam nasza Korusia, czy udało się, czy miała gdzie zostać na noc, czy w końcu pojechała .....Moriaa napiszcie coś!!!

ekardas czytaj watek uwaznie:evil_lol:

Posted

Kasia na ta chwile nie mam co napisac. od wczoraj jest w hotelu. pozniej do niej pojde. dzisiaj mam iscie szalony dzien 4 psy musza dzisiaj sie pokazac u weta, wlasciwie powinno ich tam isc 5, ale Adele zostawie sobie na jutro. do tego spotkanie przedadopcyjne.

Posted

a to pewnie dlatego taka chudzinka z niej.dziewczynki mam pytanie-komu oddac kaganiec w którym jechała Kora?przywiozłam go do łodzi z [powrotem i czeka na właściciela!

Posted

Jejku..już jestem:)
Daga..juz przelewam kaskę..dziewczyny...ale i tak pieniązki wciąż potrzebne..Korunia nie wiadomo ile posiedzi w hoteliku...plus leczenie..prosimy o wsparcie.

Ale się ryjek ślicznotce szczerzy na tych zdjęciach..hahaha...ciapek taki...bardzo Wam wszystkim dziękuje..a w szczególności Tobię Daga...dzięki Wam Kora żyje:loveu::loveu::loveu:

Kaganiec jest nasz..hmmm..gdzie można go odebrać?;)

A co do wielkości Kory...hihihi..to ja taka zdolna w ocenianiu dobków jestem..to drugi w moim życiu..ale uczę się ...uczę:eviltong:

Posted

Kora jest smieszna, bo podróznik z niej pierwsza klasa-z samochodu trudno ją wygnać, do pociągu wskakiwała bez proszenia, widac ze jeździła.Tylko chyba kotków nie lubi bo kazdego napotkanego obszczekiwała zajadle.
Moriaa, kaganiec zabiorę do pracy-pracuję w ok.szpitala Barlickiego i stadionu Start, więc jak będziesz chicała zabrać to pisz, jakoś się umówimy na odebranie.

Posted

dzodzo napisał(a):
a to pewnie dlatego taka chudzinka z niej.

dzodzo - o tej samej suczce piszesz :-) Wg mnie Kora chuda nie jest. Zreszta zobaczcie sami, ponizej foty z dziejszego spacerku. Kora jest
bardzo fajna, zywiolowa, kontaktowa i z tego co zdazylam zauwazyc bardzo fajnie by się szkolila.

Beata

Posted

majafaja napisał(a):
a od kogo to takie piekne szeleczki dostała???

Szeleczki ma w spadku po Soni - tej brazowej chudzince z Gdanska, co juz od Bozego Narodzenia grzeje tyleczke w nowym domku :-)
Pieknie w nich wyglada - prawda?
Kora ciagnie bardzo na smyczy i szelki sa lepszym rozwiazaniem. Choc....dzis pokazala jak sprytnie potrafi sie z nich oswobodzic:mad:

Beata

Posted

majafaja napisał(a):
hehe, no szeleczki naprawde piekne!! moze sie oswobodziła, bo za luzne sa troche na nia?

ledwo co ja w nie upchnelam wiec luzne nie sa:cool3: ale Kora to spryciara:mad: :evil_lol: