Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Maja, do naszego hotelu własnie upchnęlismy wczoraj Szarotkę, która wróciła z niudanej adopcji. Nie mamy miejsca:( Jak już zresztą pisałam na wątku Agaty. Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Sunieczka już w sobotę może być u Dagi...pomóżmy!!! Ja uważam że te pieniązki które są na AFN na "sunie z Łodzi" można przekazać na tą dobkę..sunia umiera...mam nadzieję że osoby które wpłacały pieniążki również będą ZA. Quote
aisaK Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dagunia ją zabira? Daguś!!!!! Brakuje mi słów!!! Co za czarny okres, z tymi adopcjami!!! czy ktoś zauwazy śliczną dobermankę?Ile razy jeszcze będzie sama? Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ja jestem bardzo za !! zA!! to jaki jest teraz plan działania? Quote
bira Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ta sunia jest naprawdę wspaniała. Poznałam ją jakiś czas temu. Strasznie kochane psisko. Teraz jestem na końcówce z kasą, ale jak maż wróci w przyszłym tyg. na pewno wpłacę coś na dziewczynkę. Quote
ekardas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dziewczyny słoneczko zaświecilo w Katowicach dla Koruni, uda się, kto pomoze? potrzebne finanse od zaraz? Miłośnicy dobermanów łączcie sie z ta biedą, hej! hej! Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Teraz pytanie do łódzkich cioteczek..czy jest ktoś kto przetrzyma dobkę nockę z piatku na sobotę???Pilnie juz jutro dziewczynka mogłaby wyjść ze schronu...ja mam 3 psy na 28m..nie dam rady jej upchnąć, a transport w sobotę o 7 rano...więc schron zamkniety. Quote
ekardas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nie mozesz Koruniu poddawać się, sa dobrzy ludzie, my ich szukamy a Ciebie dziewczyny wyciągna z tej nory, trzymamy kciuki, tymczasem do góry! kto pomoze Korze? - Quote
ekardas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Czekamy, czekamy, Łodzianie do dzieła, potrzebny nocleg dla Kory, kto jest z okolic? Quote
dzodzo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 bardzo mozliwe ze ja bede wiozla w sobote do poznania o ile wszystko wypali ale transport jest bardzo wczesnie rano, wiec potzrebujemy noclegu dla niej. u mnie dól zajety przez moja dobermanke, gora przez kota Quote
bira Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 U mnie ie mażliwości po pierwsze Amba wtredota a po drugie jutro uciekam na trzy dni do Łężyczek... Quote
ekardas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Tylko jedna noc, kto moze Korunie wyciągnąć? ludzie pomocy, ona odchodzi, poddała sie to pies nie do budy, miłośnicy obudzcie sie -my tu w Katowicach tylko podnieśc mozemy i kciuki trzymać- trzeba ja wyciągnąc ze schronu, koniecznie, Łodzianki! otwierać serca!!!! Quote
dzodzo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 transport jest o 7 rano z łodzi z okolic matki polki-tam tzreba bylo dowieźć sunke, Beata która by ja zabrala zgodzila sie o ile ja ktos tam na 7 podrzuci, ja dosiade sie po drodze i dalej przekazalbym Dadze w poznaniu, kombinujmy:cool3: Quote
ekardas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Moze jednak jest miłośnik dobermanów i pomoże, piękna suńka, juz ja widzę po kąpieli po wizycie u weta z piękną czerwona obrożą, kawałek kąta, legowisko, Kora prosi, zabierz mnie, dlaczego ja... w tej budzie? dlaczego w schronie?, wszyscy maja juz psa? napewno nie!!!! ratujmy ją..... Quote
ekardas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Plan jest, cel wspólny, tylko jeden nocleg!!!! kto moze Korę wyciągnąc ze schronu!!!! Ratujmy ją hej Łodzianie!!!! TYLKO JEDNA NOC!!!! CIEPŁY KAT TA PSINA JUZ JEŚC NIE CHCE, POKAŻMY JEJ ŻE MA SZANSE!!! Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dziewczynka prosi o jedną noc.... Czy ten transport jest pewny na 100%? Quote
dzodzo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Beata jedzie autem do Poznania z łodzi, bo zabiera ze tamtejszego schronu pieska dla siebie.Miała mnie wieźć ze szczeniakiem do poznania ale on moze poczekac.Rozmawialam z nia dzisiaj, jeśli sunie dostarczy ktoś jej rano w sobotę (obiecalam ze będzie w kagańcu), ona zgarnia mnie po drodze w ok.Pabianic i odstawia do poznania z dobcia..W Poznaniu spotykam sie zDaga, ktora jeedzie tam z Tczewa po innego psiaka ze schronu i przekazuje jej dobcię.W skrócie tak wyglląda gryplan.:evil_lol: Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 To obiecuję że dobkę dostarczę...:) Tylko cholera ta noc..plissss..łódź..ja nie wcisnę w jeden pokój 4 psa..nie mam nawet możliwośći odizolowania..mieszkam w kawalerce z 3 psami i kotem..nie upchnę...łódź!!!! Quote
ekardas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wszystko zorganizowane, kto moze pomóc wyciągnąć Korę ze schronu i przenocować, mega pilne!!!!!!!!! Quote
daga_27 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 hotel mam juz na 100% zalatwiony. wlasnie z niego wrocilam z dobkiem, ktorego wczoraj przywiozlam. Moriaaa moze dasz rade ja przenocowac. ja mieszkam na kawalerce mam 2 dzieci, TZ-ta, doga, boksera i dobermana teraz u siebie. potykamy sie, ale zyjemy:cool3: Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Ja Korunie wyciagnę i dowiozę na tą jedną noc... Mamy dwie możliwości...ale na razie nie cieszmy się za szybko ...kciuki trzymac oby się udało. Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 daga_27 napisał(a): Moriaaa moze dasz rade ja przenocowac. ja mieszkam na kawalerce mam 2 dzieci, TZ-ta, doga, boksera i dobermana teraz u siebie. potykamy sie, ale zyjemy:cool3: Hahahaa...to jesteś lepsiejsza ode mnie;) No ładnie, ładnie, a ja myślałam że dziecko,3 psy, kot i TZ to dużo..hihihi..to mi humor ciotka poprawiłaś, muszę to pokazać TZtowi, niech już nie wypomina;) Quote
daga_27 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a kota to je tez mam, i chomika i ryby. do niedawna mialam 2 koty, ale niestety jeden juz za TM ;-) Quote
daga_27 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 aha, i od niedawna za TM rowniez 2 chomik i krolik:cool3: Quote
Recommended Posts